TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.265
Φυσικά και έχω μπορείς να μου στείλεις γραπτό μήνυμα στο viber προς ενημέρωσή σου.εχεις φωτο?
Viber message 6979398952
Φυσικά και έχω μπορείς να μου στείλεις γραπτό μήνυμα στο viber προς ενημέρωσή σου.εχεις φωτο?
Πολύ χαίρομαι ότι άφησες την περιπέτεια υγείας πίσω σου και θα είστε πάλι κοντά μας!Καλησπέρα γλυκέ αναγνώστη. Δεν υπήρξε ποτέ θεραπεύτρια-μασέζ στο Diamonds με όνομα Κάτια- Κατε η οτιδήποτε παρεμφερές παρά μόνο ΚΙΡΑ Ελληνίδα ,(μπορείς να διαβάσεις σχόλια κ κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες της λίγες σελίδες πριν στο νήμα. ) Ξανά κοντά σας ΚΙΡΑ +ΤΕΑ πιθανόν από μέσα Σεπτεμβρίου. Θα βγει σχετική ανακοίνωση στα social media Facebook,Instagram,tiktok κ φόρουμ ενηλίκων όπως κάθε χρόνο σχετικά με τις υπηρεσίες, διάρκεια συνεδρίας, κόστος και έξτρα services. Μέχρι τότε η επικοινωνία μας μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο
Viber message : 6979398952. Υγεία-διάκριση-ερωτισμός-αισιοδοξία.
Πολλά φιλιά ΤΕΑ.
Και εγώ γλυκιε μου χαίρομαι που ήσασταν πολύ κοντά μου σε όλη αυτή την περιπέτεια με πάρα πολλούς τρόπους και όπως ξέρεις δεν ξεχνώ, εκτιμώ και ανταποδίδω εκεί που αξίζει και πραγματικά κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα αξίζουν πολλά !!!Πολύ χαίρομαι ότι άφησες την περιπέτεια υγείας πίσω σου και θα είστε πάλι κοντά μας!
Αναμένουμε την ενημέρωση!
Φιλιά
Εγώ σε ευχαριστώ γλυκέ μου γιατί το διευκρίνισες με μήνυμα σου δημόσια, ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο φυσικά θα τα πούμε από κοντά χαίρομαι όταν υπάρχει διαφάνεια και έχω να κάνω με ανθρώπους ποιοτικούς πολλά φιλιά .Οντως εχεις δικιο Τεα,
δεν εχει καμμια σχεση η κατε η πως αλλιως την λενε με την κιρα.
ειναι δυο διαφορετικες κοπελλες.
σ ευχαριστω Τεα.
περιμενω νεα σου.
Σιδερενια λοιπον !!!!Καλησπέρα γλυκέ αναγνώστη. Δεν υπήρξε ποτέ θεραπεύτρια-μασέζ στο Diamonds με όνομα Κάτια- Κατε η οτιδήποτε παρεμφερές παρά μόνο ΚΙΡΑ Ελληνίδα ,(μπορείς να διαβάσεις σχόλια κ κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες της λίγες σελίδες πριν στο νήμα. ) Ξανά κοντά σας ΚΙΡΑ +ΤΕΑ πιθανόν από μέσα Σεπτεμβρίου. Θα βγει σχετική ανακοίνωση στα social media Facebook,Instagram,tiktok κ φόρουμ ενηλίκων όπως κάθε χρόνο σχετικά με τις υπηρεσίες, διάρκεια συνεδρίας, κόστος και έξτρα services. Μέχρι τότε η επικοινωνία μας μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο
Πολλά φιλιά ΤΕΑ.
Αν και δε σε έχω συναντήσει, παρά μόνο έχω διαβάσει το νήμα, χαίρομαι που ξεπέρασες το πρόβλημα που αντιμετώπισες και επιστρέφεις. Με το καλό λοιπόν!Καλησπέρα γλυκέ αναγνώστη. Δεν υπήρξε ποτέ θεραπεύτρια-μασέζ στο Diamonds με όνομα Κάτια- Κατε η οτιδήποτε παρεμφερές παρά μόνο ΚΙΡΑ Ελληνίδα ,(μπορείς να διαβάσεις σχόλια κ κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες της λίγες σελίδες πριν στο νήμα. ) Ξανά κοντά σας ΚΙΡΑ +ΤΕΑ πιθανόν από μέσα Σεπτεμβρίου. Θα βγει σχετική ανακοίνωση στα social media Facebook,Instagram,tiktok κ φόρουμ ενηλίκων όπως κάθε χρόνο σχετικά με τις υπηρεσίες, διάρκεια συνεδρίας, κόστος και έξτρα services. Μέχρι τότε η επικοινωνία μας μόνο με γραπτό μήνυμα σας στο
Πολλά φιλιά ΤΕΑ.
Ευχάριστα νέα. Σιδερένια και όλο αυτό μια ανάμνηση του παρελθόντος!!!Και εγώ γλυκιε μου χαίρομαι που ήσασταν πολύ κοντά μου σε όλη αυτή την περιπέτεια με πάρα πολλούς τρόπους και όπως ξέρεις δεν ξεχνώ, εκτιμώ και ανταποδίδω εκεί που αξίζει και πραγματικά κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα αξίζουν πολλά !!!
Καλησπέρα.Τέα εύχομαι υγεία και περαστικά. Υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε την Ίριδα;;
Το "καλό πράγμα" λένε αργεί να γίνει.... Είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς που ανυπομονούν για την επιστροφή της... Χαίρομαι που ξεπέρασε το θέμα με την υγεία της κ με χαρά θα πληροφορηθουμε για το ξεκίνημα της!ο σεπτεμβρης , παντως , μπηκε ....
Καλησπέρα.ο σεπτεμβρης , παντως , μπηκε ....
Καλή επάνοδο , γερή δυνατή!!!!!!!!!!1Καλησπέρα.
Μην ανησυχείς μόλις ξεκινήσω θα βγάλω ανακοίνωση εδώ προς ενημέρωση με υπηρεσίες, διάρκεια, κόστος συνεδρίας έξτρα υπηρεσίες κλπ.
Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Σου έυχομαι καλή ψυχολογία και υγεία. Τα υπόλοιπα ακολουθούν.Καλησπέρα.
Μην ανησυχείς μόλις ξεκινήσω θα βγάλω ανακοίνωση εδώ προς ενημέρωση με υπηρεσίες, διάρκεια, κόστος συνεδρίας έξτρα υπηρεσίες κλπ.
Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.