Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 862K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Θεραπεύτρια
ΚΙΡΑ

Εξυπηρετεί Αθήνα και Πειραιά. Ξενοδοχεία- Κατοικίες -Εργασιακούς χώρους.
Airbnb &
Σκάφος.

Υπηρεσίες:

Περιλαμβάνει μέσα σε μια συνεδρία μασάζ

❤️‍Μασάζ σώμα με σώμα /Nuru &(γυμνό)
Body to body massage therapy.
Ελαφριάς έως μέτριας πίεσης.
❣️ Geisha services shower with the client &
❣️jacuzzi massage therapy &
❣️Shower with the client after the session

Κόστος συνεδρίας

60'/80€
90'/100€
120'/120€
_________

❣️Extra services:

Handjob +15€
Blowjob +20€
Footjob +10€
-----------
❣️Σε μεγάλα ραντεβού των 120' λεπτών 2 φορές εκτόνωση με την αναγραφόμενη extra χρέωση σε περίπτωση που το επιθυμεί ο πελάτης.

----------
Συνεδρίες άνω των 20 χλμ απο το κέντρο της Αθήνας
Επιπλέον επιβάρυνση
+20€
----------
Ωράριο εργασίας

ΚΙΡΑ

Δευτέρα έως Παρασκευή

11:00-16:00
---------
Λειτουργούμε μόνο με κρατήσεις τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού να σας δώσω γίνεται book.
Δευτέρα πρωί 11:00 με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν όλες οι κρατήσεις όλων των ραντεβού της εβδομάδας.
------------
Για περισσότερες πληροφορίες, κλείσιμο των ραντεβού σας και νέο φωτογραφικό υλικό με γραπτό μήνυμα στο VIBER.

Viber message:

6979398952

❣️❣️❣️❣️

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
Τέα, δικό σας χώρο δεν έχετε, σωστά; Υπάρχει πλάνο μήπως για το μέλλον;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Τέα, δικό σας χώρο δεν έχετε, σωστά; Υπάρχει πλάνο μήπως για το μέλλον;
Καλησπέρα!!!
ΟΧΙ ,δεν έχω ξανά ανοίξει το φυσικό χώρο και προς το παρόν δεν έχει προκύψει τέτοιο ζήτημα και τέτοια σκέψη. Αν αλλάξει κάτι θα βγει σχετική ανακοίνωση.
Οι υπηρεσίες παρέχονται κανονικά όπως τα τελευταία χρόνια κατ οίκον, σε ξενοδοχεία, κατοικίες airbnb εργασιακούς χώρους και σκάφος.
Η θεραπεύτρια ΚΙΡΑ εργάζεται κανονικά από βδομάδα.
ΤΕΑ ξεκινώ εργασία από 15 οκτωβρίου κανονικά.
❣️❣️❣️

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Καλημερα και καλο ξεκινημα.
Θα εχουμε και αλλες επιλογες εκτος απο την αγαπημενη Κιρα συντομα ???

• Αγάπη

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
καλημερα και καλη επανοδο. μια ερωτηση : στα ραντεβου κατω των 120' η εκτονωση ειναι μια ?

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Καλημερα και καλο ξεκινημα.
Θα εχουμε και αλλες επιλογες εκτος απο την αγαπημενη Κιρα συντομα ???
Καλημέρα καλή εβδομάδα και υγεία πάνω από όλα!!
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο λογικά γνωρίζετε- ενημερώνεστε εγώ έχω πάρει την απόφαση να μη φέρω άλλες θεραπεύτριες και δεν πρόκειται να ξανα μπώ σε οποιαδήποτε διαδικασία να βοηθήσω καμία ΔΕΝ θέλουν έτσι κι αλλιώς.
Οπότε προτιμώ να συνεχίσω όπως παλαιότερα μόνη μου με υπηρεσίες κ η θεραπεύτρια ΚΙΡΑ η οποία είναι δοκιμασμένη εδώ και 1,5 χρόνο, ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει ,ξέρουμε ότι έχει χαρακτήρα ,προσωπικότητα ,εμφάνιση και της αρέσει αυτό που κάνει πραγματικά,οπότε το σχήμα θα μείνει έτσι . Δεν έχω καμία διάθεση ούτε να κουράζω πελάτες και να χαλάνε χρήματα ούτε να χαλιέμαι και εγώ.
❣️❣️❣️❣️

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.645
Πόντοι
1.436
Για ραντεβού μαζί σου ποτέ πρέπει να ξεκινήσουμε να στέλνουμε για να μπούμε σε σειρά?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
που ειναι το μηχανημα με τα νουμερα ?
mini_queue.jpg
σε ποιο εχει φτασει ?

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Δυστυχώς οι ώρες που εξυπηρετεί η Κίρα είναι λίγο δύσκολες λόγω δουλειάς.
Πάντως έχω ξεκινήσει ήδη να βάζω φράγκα στην άκρη για χάρη της @TEA .
Προβλέπεται ραντεβού 3+ ωρών με edging και άπειρο γλυψιμο.

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
καλημερα και καλη επανοδο. μια ερωτηση : στα ραντεβου κατω των 120' η εκτονωση ειναι μια ?
Καλησπέρα καλή εβδομάδα και υγεία σε όλα τα μέλη!
Σε όλα τα ραντεβού από 60' έως 90' λεπτά συνεδρία επειδή είναι προτεραιότητα το μασάζ και το πρόγραμμα ακριβώς όπως αναγράφεται στο κείμενο που σας έχω παραθέσει και για να υπάρχει ροή η εκτόνωση είναι ΜΙΑ φορά, διαφορετικά η θεραπεύτρια πιέζεται τόσο πολύ για να βγάλει το πρόγραμμα συν τις εκτονώσεις που επιθυμείτε που βρίσκεται συνεχώς στην πίπα το οποίο είναι ανεπίτρεπτο στα μικρά ραντεβού και δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Στα ραντεβού των 120' λεπτών το πρόγραμμα προσφέρεται ακριβώς όπως αναγράφεται στο κείμενο που σας έχω παραθέσει και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης μπορεί να έχει 2 φορες εκτόνωση πχ extra services blowjob +20€.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΙ Χ 2
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
ΥΓ. Σαφώς και ευγενικά πάντα μπορείτε να ζητήσετε από τη θεραπεύτρια στα 90 λεπτά αν μπορεί πχ να έχετε μία εκτόνωση και στο μπάνιο.
Και αν δεχτεί το βρίσκεται μεταξύ σας.
Στα ραντεβού των 60 λεπτών είναι κατηγορηματικό ΟΧΙ.
Μόνο μία εκτόνωση όχι παραπάνω για να βγει το πρόγραμμα μασάζ.
❣️❣️❣️❣️

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο λογικά γνωρίζετε- ενημερώνεστε εγώ έχω πάρει την απόφαση να μη φέρω άλλες θεραπεύτριες και δεν πρόκειται να ξανα μπώ σε οποιαδήποτε διαδικασία να βοηθήσω καμία ΔΕΝ θέλουν έτσι κι αλλιώς.
Οπότε προτιμώ να συνεχίσω όπως παλαιότερα μόνη μου με υπηρεσίες κ η θεραπεύτρια ΚΙΡΑ η οποία είναι δοκιμασμένη εδώ και 1,5 χρόνο, ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει ,ξέρουμε ότι έχει χαρακτήρα ,προσωπικότητα ,εμφάνιση και της αρέσει αυτό που κάνει πραγματικά,οπότε το σχήμα θα μείνει έτσι . Δεν έχω καμία διάθεση ούτε να κουράζω πελάτες και να χαλάνε χρήματα ούτε να χαλιέμαι και εγώ.
❣️❣️❣️❣️
Ευχαριστω ΤΕΑ για την αμεση πληροφορηση .
Σιγουρα η ερωτηση μου δεν ειχε σκοπο να σου χαλασει την διαθεση.
Οπως ηδη εγραψα την ΚΙΡΑ εκτιμω ιδιαιτερα για τους λογους που προαναφερες και εσυ.
Απλα περιμενω να απολαυσω και τις υπηρεσιες σου οπως μου εχεις υποσχεθει πριν την περιπετεια σου.
Και φυσικα ΥΓΕΙΑ για ολους και ειδικοτερα σε σενα που ηδη δοκιμαστηκες πολυ !!

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Ευχαριστω ΤΕΑ για την αμεση πληροφορηση .
Σιγουρα η ερωτηση μου δεν ειχε σκοπο να σου χαλασει την διαθεση.
Οπως ηδη εγραψα την ΚΙΡΑ εκτιμω ιδιαιτερα για τους λογους που προαναφερες και εσυ.
Απλα περιμενω να απολαυσω και τις υπηρεσιες σου οπως μου εχεις υποσχεθει πριν την περιπετεια σου.
Και φυσικα ΥΓΕΙΑ για ολους και ειδικοτερα σε σενα που ηδη δοκιμαστηκες πολυ !!
ΟΧΙ δεν χαλάει καθόλου η διάθεση απλά θέλω να τα λέω ξεκάθαρα να καταλαβαίνει ο κόσμος.
Ώστε να μην υπάρχουν προσδοκίες για κάτι άλλο και να υπάρχει πραγματική ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα από υπηρεσίες μέχρι ανθρώπους.
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να έχουμε υγεία και έναν όμορφο χειμώνα.
❣️❣️❣️❣️

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Ρε συ Τέα αστέρι μου πότε θα ανεβάσεις καμιά φωτό

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Ρε συ Τέα αστέρι μου πότε θα ανεβάσεις καμιά φωτό
Καλησπέρα!!!
Δεν χρειάζεται να ανεβάσω στο forum άλλες φωτό, εμένα ο κόσμος με γνωρίζει ,όποιος ενδιαφέρεται στέλνει γραπτό μήνυμα στο viber κ στέλνουμε φωτογραφικό υλικό και υπηρεσίες.

Viber message
6979398952

❣️❣️❣️

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Δυστυχώς οι ώρες που εξυπηρετεί η Κίρα είναι λίγο δύσκολες λόγω δουλειάς.
Πάντως έχω ξεκινήσει ήδη να βάζω φράγκα στην άκρη για χάρη της @TEA .
Προβλέπεται ραντεβού 3+ ωρών με edging και άπειρο γλυψιμο.
❣️❣️❣️
Θα τα πούμε από κοντά εμείς οι 2 που ότι λέμε το γράφεις δημόσια
Όσο αφορά το πρόγραμμα εργασίας της ΚΙΡΑ κάθε εβδομάδα θα δηλώνει διαφορετικές ώρες εργασίας οπότε κάπου θα το βρείτε κ αυτό...
Στα υπόλοιπα...κανέναν σχόλιο.

❣️❣️❣️❣️❣️

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
❣️❣️❣️
Θα τα πούμε από κοντά εμείς οι 2 που ότι λέμε το γράφεις δημόσια
Όσο αφορά το πρόγραμμα εργασίας της ΚΙΡΑ κάθε εβδομάδα θα δηλώνει διαφορετικές ώρες εργασίας οπότε κάπου θα το βρείτε κ αυτό...
Στα υπόλοιπα...κανέναν σχόλιο.

❣️❣️❣️❣️❣️
Κατάλαβα. Βλέπω να μη μου μενει ούτε το μεδούλι.

• Χαχα

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες και πάλι … στην ενεργό δράση !

• Αγάπη

toynick

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Επιτέλους να πάρουμε καμία
❣️❣️❣️❣️

❣️❣️❣️❣️
Μπράβο Τεα μου, συνεχίστε όπως μόνο εσείς ξέρετε!!! Φιλιά πολλά!!

• Like

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Καλησπέρα!!!
ΟΧΙ ,δεν έχω ξανά ανοίξει το φυσικό χώρο και προς το παρόν δεν έχει προκύψει τέτοιο ζήτημα και τέτοια σκέψη. Αν αλλάξει κάτι θα βγει σχετική ανακοίνωση.
Οι υπηρεσίες παρέχονται κανονικά όπως τα τελευταία χρόνια κατ οίκον, σε ξενοδοχεία, κατοικίες airbnb εργασιακούς χώρους και σκάφος.
Η θεραπεύτρια ΚΙΡΑ εργάζεται κανονικά από βδομάδα.
ΤΕΑ ξεκινώ εργασία από 15 οκτωβρίου κανονικά.
❣️❣️❣️
Αχ ρε Τεά και εμείς που είμαστε τώρα Ελλάδα…

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.465
Αχ ρε Τεά και εμείς που είμαστε τώρα Ελλάδα…
Καλησπέρα!!!
Η θεραπεύτρια ΚΙΡΑ προσφέρει υπηρεσίες κανονικά θα ενημερώθηκες σε περίπτωση που ήθελες να κλείσεις....

Διαφορετικά λίγο ακόμα αναμονή 15 οκτωβρίου που θα ξεκινήσω εγώ υπηρεσίες..

Ελπίζω να το καταφέρουμε
❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom