Ενδιαφέρον τρίο πριν λίγο καιρό με Τέα και Αριαδνάκι.
Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσε να γίνει αλλά ήταν και οι 2 αμέσως θετικές όταν έκανα την κρούση.
Η Αριάδνη έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε χρόνους άφιξης κλπ αλλά τώρα θα ερχόταν μακριά οπότε για σιγουριά
έκανα διάφορες αλχημείες ώστε να μην έρθει μετά την Τέα... το πέτυχα εν μέρει, ήρθε μαζί με τις πίτσες κ κρασί
που είχαμε παραγγείλει
)
Τα κορίτσια ανέπτυξαν οικειότητα και τα πήγαν καλά από το πρώτο λεπτό, καλό σημάδι αυτό σκέφτηκα.
Τεα βαζει μουσικη κ αρχιζει να γδυνεται, διχτυωτο ολοσωμο με τα 5αρια να ασφυκτιουν μεσα στο κορμακι.
Αριαδνη μενει με σετ μαυρα εσωρουχα και καθώς δαγκωνε τα χειλη της με σπρωχνει να ξαπλωσω.
Λιγο μασαζακι και οι 2 μαζι, γυριζω ανασκελα, Τεα βαζει τη μικρή να καθίσει στο στήθος μου και αρχιζει
αργο βαθυ στοματικο και γλυψιμο αρχιδια, κωλο, ποδια... τα παντα.
Και ενω ειμαι απασχολημενος με ρωγες κ στομα Αριαδνης, Τεα φερνει κολαρο με αλυσιδα την οποια μου δινει.
Σε χρονο dt περναει στην Αριαδνη το κολαρο κι εγω να την κουμανταρω ενω βλεπω να ανταλασσουν γλωσσοφιλα και τρελαινομαι.
Τεα κατεβαινει κ πιο κατω, τη γλυφει παντου....φαινονταν να εχουν τρομερη χημεια, ή ετσι το εβλεπα εγω στην καβλα μου.
Τεα της περναει την αλυσιδα γύρω από το σώμα, βγαζει και μαστιγιο απο την τσαντα (flogger) και αρχιζει να τη δοκιμαζει.... πλάτη, κωλο, ποδια, πατουσες, μουνι αναμεσα στα ποδια, ανεβαζοντας ενταση και ρυθμο οσο εβλεπε οτι η μικρη αντεχει... και μετα γλυφοκωλι κ γλυφομουνι απο πισω.
Χαμός, κριμα που δεν εβλεπα πολλά από εκεί που ημουν.... τα γλωσσοφιλα κ δαγκωματα με Αριαδνη πανω μου με αποζημιωσαν καπως αλλά να χάσω τέτοιο θέαμα... (μετά τις εβαλα να μου κανουν δυο φορές την περιγραφή)
Ο σκηνοθετης (Τεα) αποφασιζει να μου περασει προφυλακτικο και οδηγει τον κωλο της αλλης πανω μου.
Της δινει για λιγη ωρα ρυθμο κουμανταροντας την απο μεση και κωλο, και μετα ερχεται και καθεται στο
στηθος μου, η κωλαρα της στο προσωπο μου και αρχιζει να φιλιεται παλι με Αριαδνη οσο την ανεβοκατεβαζει στον πουτσο μου.
Εκει κοντευα και σηκωνομαι, βαζουμε την Αριαδνη στα 4 κ αρχιζω σφυροκοπημα (λεμε τωρα), Τεα καθεται στην πλατη της πιεζοντας την κατω ενω με φιλαει (τι χειλαρες) κ μου μιλαει... ε δεν αντεξα αλλο
Αλλο γυρο δεν ειχαμε, καθισαμε λιγο και τα ειπαμε, ετσι κι αλλιως ειχαμε ξεπερασει κατα πολυ το προγραμματισμενο διωρο.
Ντουετο με πολλες δυνατοτητες το συγκεκριμενο, ελπιζω να εχω κι αλλες ευκαιριες