Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 456
42 ειμαι...δυστυχως...το παω για λουγκρετα!!!!Με τις καργιολεεεεςςς!!!!Αν εισαι πανω απο 50 δεν γιεσαι πουστης αλλα μερακλης!
42 ειμαι...δυστυχως...το παω για λουγκρετα!!!!Με τις καργιολεεεεςςς!!!!Αν εισαι πανω απο 50 δεν γιεσαι πουστης αλλα μερακλης!
Τύπε, αυτό με τις φωτογραφίες είναι πονεμένη ιστορία. Έχω πληρώσει αρκετά σε πειραγμένες φωτογραφίες και έχω χαλαστεί πολλές φορές! Γι αυτό με πιάνουν τα διαόλια! π.χ.κοίτα, δε θα ακολουθήσω σε αντιπαράθεση, στο είπα και χτες... δε θα συμμετάσχω δλδ στη διαφήμιση σου (να είναι ψηλά το νήμα). Ότι είχα να πω, το είπα: υπεροψία, υπηρεσίες μία από τα ίδια, φωτό που παραπλανούν κλπ... και θα ξαναπώ: η Ίριδα, μια χαρά άτομο είναι και φιλικό κλπ αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα.... Πάντως σου βγάζω το καπέλα (δε φοράω) το έχεις με τα social... το καλοκαίρι πχ έλεγες ότι μόλις ανοίξετε δε θα μπαίνεις εδώ... χαχαχαχαχααχ
Σιγά μη το παράταγες, πιστεύω οι "πωλήσεις" εκτοξεύθηκαν...
Λοιπόν, θα παρακαλέσω να μη με θυμηθείς αύριο πχ με ένα αντίστοιχο ποστ εντυπώσεων αλλά παραπλανητικό και ψευδές καθώς αναφερόσουν στο χτεσινό βράδυ ότι μας βλέπουν 100 άτομα και μου σκάς από τον Αύγουστο!
Να έχεις υγεία και ότι εσύ θες, εγώ δε θα πάρω το εμπόρευμα ξανά πάντως... φιλιά
Και χωρίς σεξ ε;Μπραβο για τις τιμες σου Τεα. 150 ευρω για δυο ωρες με ολα τα εξτρα,ειναι vfm. Αντε να δω ποτε θα σε κλεισω.
Στον τομεα του μασαζ μια χαρα ειναι,που βγαζει καταλογο η καθε πικραμενη και σου χρεωνει μεχρι και που θα βγαλει το σουτιεν. Κανε μια βολτα στο φορουμ και θα δεις που εχει χαλασει η πιατσα και που οχι. Η αλλη απο 140,το πηγε 160 και μεχρι σημερα το ανεβαζει,στα 180 το εφτασε και δε ξερω μην εχει προσθεσει κανα ταληρο.Ασε ρε φιλε,δε γραφτηκαμε χθες στο φορουμ,ξερω τι γραφω.Και χωρίς σεξ ε;
Μιλάμε έχει χαλάσει την πιάτσα με τέτοιες τιμάρες!!!!!
Συνεχίστε.
Αν δεν σου αρέσω μην πάρεις.Τύπε, αυτό με τις φωτογραφίες είναι πονεμένη ιστορία. Έχω πληρώσει αρκετά σε πειραγμένες φωτογραφίες και έχω χαλαστεί πολλές φορές! Γι αυτό με πιάνουν τα διαόλια! π.χ.
Τι παραγγέλνεις :
Τι σου έρχεται :
Έλεος δηλαδή!
Κ γαμω τα χειλη. Με το συμπαθειο. Τσιμποκωχειλα.Τύπε, αυτό με τις φωτογραφίες είναι πονεμένη ιστορία. Έχω πληρώσει αρκετά σε πειραγμένες φωτογραφίες και έχω χαλαστεί πολλές φορές! Γι αυτό με πιάνουν τα διαόλια! π.χ.
Τι παραγγέλνεις :
Τι σου έρχεται :
Έλεος δηλαδή!
Καλησπέρα.Τέα αν δεν κάνω λάθος πιό πάνω μιλώντας για το ρόστερ αναφέρθηκες και σε κάποια Αγάπη ή κάνω λάθος ;ρωτάω γιατί δεν μου την έχεις στείλει ποτέ.
Καλησπέρα barock μου.Ενταξει και τα τρολακια στο προγραμμα ειναι, το μπου ειναι μαγικο.
Ενταξει, εσυ ετσι κι αλλιως εισαι στα ΔΕΝΚαλησπέρα barock μου.
Έλα μωρέ αγάπη αφού τα ξέρεις τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό γίνεται... Δεν πειράζει δεν τρέχει κάτι
Το αποτέλεσμα για μένα είναι πάντα το ίδιο και καλύτερο
Όπως πάντα με κάλυψες και σε ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς για αυτό.Επειδη κάποιοι απο εμας ειχαμε την τυχη να σε δούμε σε πολυ φυσικες φωτο στα σόσιαλ (fb) πριν τον καιρο που το photoshop και τα φίλτρα γίνουν must και καθημερινότητα...ξέρουμε αν έχεις φυσικη ομορφιά και κορμί με προσόντα...και έχεις..με το παραπάνω...κάποιοι εχουν εθιστεί σε αυτα και δεν αντέχουν και πιο φυσικές εμφανίσεις...και έχεις και το θάρρος και την ντομπροσύνη και την ποστάρεις στο προφίλ σου...και δεν το εκτιμάνε...εεε...ας πάρουν αλλη για ραντεβού απο το insta που τα φίλτρα ειναι πιο πολλά απο τις ιδιες τις (χαχαχα) influencer,να ανοιξουν την πόρτα να πάθουν το "πλαγιο"....να ησυχάσουμε ολοι!!!!Ε??Πως το βρίσκεις baby???Δεν θα σου λείψουν...νομίζω!!!!
Είπαμε είμαι στα ΔΕΝ μην πάρεις..Ενταξει, εσυ ετσι κι αλλιως εισαι στα ΔΕΝ