Νέα

Τέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 787K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.338
Κριτικές
8
Like
32.680
Πόντοι
6.536
Αν αυτο το πραγμα θεωρειται ευφυες, αλλοιμονο στην ανθρωποτητα.

Και τελος παντων, νημα εργαζομενης δεν ειναι για παπαριες. Το φυλλο ειναι εκει ενδοξο και περιμενει.
Διαφωνώ για Τζό.
Καλός τύπος είναι.

Παρένθεση κάναμε,πάμε εκεί.
 
  • Like
Αντιδράσεις: barock

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.529
Τεα, μεγαλοκοπέλα διαλυμένη ερωτικά και συναισθηματικά, παριστάνει τη βίζιτα με εμπειρία και φετίχ. Ταυτόχρονα χλευάζει τα πάντα μη κατανοώντας ότι αυτοαναιρείται. Σα να μη φτάνει αυτό, επειδή η χαμηλή αυτοεκτίμηση έχει πιάσει επίπεδα αδιανόητα, σπαμαρει μια μαλακια για δυο ταλαιπωρημένες παράνομες κοπελίτσες που κάνουν μασάζ και χειρομαλαξη, τις οποίες εκμεταλλεύεται μέσω κάποιου τύπου που τρεχει τη χαζομπίζνα ώστε η Νονη από τα Λιντλ να μπορεί να πηγαίνει κάθε βδομάδα για νύχια και μαλλί. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι όπως κάθε παρόμοιο νήμα, μαζεύει κάθε καθυστερημένο, παρατημένο από την κοινωνία απολειφαδι ανεξάρτητου ηλικίας, που εφόσον δεν τον πρόσεξε ποτέ κανένας είναι διατεθειμένος να προσφέρει ψυχή και σώμα σε μια ιντερνετική περσονα που του είπε καλημέρα. Τα άτομα αυτά αδυνατουν να αντικρούσουν επιχειρήματα και αρκούνται στο να προσβάλουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς σαν παιδάκια δημοτικού. Θυμάστε, γκει, πουτσα, τράβηγμα φωνηέντων, εποχές δημοτικού, στις οποίες δυστυχώς έχει μείνει η θεία Τετα, κατάντια πάσα πιθανότητα γιατί δεν τη γαμάνε καλά ή και καθόλου. Υποσυνειδητα, και έχοντας ξεψειρίσει τα πάντα για μένα, το μόνο που θέλει είναι να τη γαμησω όπως εγώ μόνο ξέρω και να αφεθεί πληρως σε ότι φετίχ υπάρχει. Τώρα, κάπου εκεί, εμπλέκονται τα δυο ναυάγια Καλόγερο και Παπαβινυλιο, τους οποίους μπορώ στην κυριολεξία να βρω και ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω. Δεν με απασχολούν τα τμ της οικίας σας, απλώς δεν με απασχολείτε σαν άτομα και δεν είστε ευπρόσδεκτοι στο νήμα της λέσχης, στο οποίο κατά ένα περιεργο λόγο επιμένετε να μπαίνετε. Αυτό δείχνει εμμονή για αποδοχή, την οποία δε βιώσατε στη ζωη σας, το ίδιο ισχύει για την θεία Τετα. Θα σας θυμίσω το εξής. Η Θεία Νονη προκάλεσε μόνη της τον λεκτικό βιασμό της όταν μπήκε φουριόζα και έλεγε βλακείες. Ο Παπαβινυλιο ενοχλούσε κοπέλες σε άλλα νήματα. Ο Καλόγερος εκνεύριζε παιδιά και ταυτόχρονα προσπαθούσε να πιάσει φιλία μαζί τους. Και οι τρεις σας προσβάλετε με ψέμματα και αισχρούς χαρακτηρισμους σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι η διαφορα μας. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τον χαβαλέ από την κακία. Γι’ αυτό ηρεμήστε. Ειδικά με μένα δε θα βγάλετε ποτέ άκρη. Ο παππούς από την Αχαρνων που ζει σε παραμύθι ότι μένει στη Ριβιέρα, χρησιμοποίησε ποστ δικό μου με κακία για να παραποιήσει κάτι και να με μειώσει. Σας το εξηγώ με παράδειγμα. Κατούρημα που δέχτηκα εγώ σε μένα έγινε μόνο σε σχέσεις μου, με απόλυτο σεβασμό και χωρίς καμία υποτακτική νότα. Το ίδιο και από εμένα σε εκείνες. Αυτό και διάφορα άλλα φετίχ που δεν σας απασχολούν. Η αντιμετώπιση σας και ο παλιμπαιδισμός σας είναι απόρροια του βιασμού σας. Εκτός αν νομίζετε όντως ότι με το να φτύνετε σε μια οθόνη για πλαστικά πουλιά και κωλοτρυπιδες όντως μετακινείτε τρίχες από τ’ αρχιδια μας.

Επομένως, σκασμός, και φροντίστε να διορθώσετε τη δική σας μιζέρια.

Μόλις βιαστήκατε ξανά, μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ είμαι στο μπάνιο και χεζω. Καλό βράδυ, όποιος ενοχλήσει τα παιδιά της λέσχης θα μπει σε ένα κόσμο πόνου.
Και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μας και δεν πρόλαβα να φτιάξω popcorn. περνάς μεγάλο Δράμα ρε συ ...πωωωωω Τι έχεις πάθει ρε φιλαράκι εντάξει κάνε ότι γουστάρεις φάε όσο π***** θες, γάμα όσα τραβέλια θες ντύσου γυναίκα με γόβες πιες και όλα τα κάτουρα... Αλλά okay παραδέξου το τουλάχιστον εγώ του λέω μου αρέσει το φετίχ μου αρέσει το παιχνίδι... Αλλά τα έχεις Μπερδέψει λίγο ρε γ***** πάνω στον πανικό σου... Δεν γ******* ρε βλακάκο η ΤΕΑ ... Πήγαινε πάρε κάνα xanax και αποδέξου την ταυτότητά σου ξεκινα ψυχοθεραπεία και την πληρώνει το forum και εγώ μην ανησυχείς έχουμε λεφτά. Ρε φίλε γελάει πολύς κόσμος δεν μπορείς να φανταστείς ξεβράκωμα έχεις ρίξει μόνος σου στον εαυτό σου
Και ασχολείσαι με μένα κ το μαγαζί μου... Τι έγινε ρε φίλε σου φάγαμε την τυρόπιτα;;
Αν εσύ έχεις γκόμενα και είσαι όλη μέρα στο μπου την λυπάμαι την κακομοίρα θα έχει και αυτή πολλά παιχνίδια να παίζει το βράδυ η τσέκαρε τα SMS της να δεις που πηδιέται.
Καλή χούφτα κ απόψε
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.082
Like
22.814
Πόντοι
5.506
Διαφωνώ για Τζό.
Καλός τύπος είναι.

Παρένθεση κάναμε,πάμε εκεί.
Δε μ ενδιαφερει τι ειναι κι ας εχω αποψη, ο γραπτος λογος και η παρουσια στο νετ κρυβει μονο φατσες, οχι κουσουρια.

Τεσπα, εχει ενα σκασμο νηματα για ψωλοβροντημα περαν ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
 

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
1
Like
1.386
Πόντοι
206
Για τρανς μιλάνε έλεος το γαμησατε το νήμα της κοπελας
Το λιγότερο σιχαμερά,δεν τα βάζω με τις τρανς ίσα ίσα έχω γνωρίσει κ είναι τέλειες
Να κάνω μια ερώτηση στους μάγκες εδώ πόσοι μετά το Χόντρο πλένονται με νεράκι για καθαριορητα , τυροβρομηκουλοι,γκρουβαλια....
 
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
1
Like
1.386
Πόντοι
206
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κ επιδέξιους κώλους μάγκες....παρτε το χαλαρά λίγο το θεμα έρχονται δύσκολες μέρες
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.544
Πόντοι
2.306
Να χαίρεσαι την παρέα σου


Λύγισε για ακόμα μια φορά η θεία. Κάπου έπρεπε να παραπονεθεί.

Πάει κι αυτή. Πάει κι ο θείος της Αχαρνων, πάει ο κιθαρίστας, πάει και το πουστρακι της Κρήτης.

Απλά, όμορφα, ξεκάθαρα. Πού πάτε βρε τριτοτέταρτοι με τα θηρία...

:coffee:
 

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Μηνύματα
1.961
Like
7.529
:hmm:
ολα σε μένα καταλήγουν δηλαδή ;
Όποιος έχει το κουράγιο ας το ακούσει απόψε κ μετά στην ησυχία αν έχει δύναμη μέσα του κ το σθένος ας μιλήσει...
Το αφιερώνω σε όλους κ ιδιαίτερα σε αυτούς των σχημάτων και συμπερασμάτων.
Καλό βράδυ παιδιά
Σας ευχαριστώ πολύ και σήμερα.
 

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Μηνύματα
901
Like
316
Πόντοι
26
2.00 νυχτα στις 3 γεφυρες....!!!!!!!!!!!! μονομαχια με 6σφαιρα !!!!!!!!!!!10 βηματα !!!!!!!!!!!!!
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom