Νέα

τατουαζ και ρατσισμος σημερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BIASTIS.XXX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
οσοι εχουν τατουαζ θα μπορουν να μας πουν τα περιστατικα που τους εχουν συμβει π.χ. απορυψη απο εργασια λογου των εμφανη τατουαζ που εχει,απορυψη απο γκομενα (σπανια αλλα μπορει να υπαρχει και αυτο),τα λεω αυτα γιατι μεχρι και σημερα υπαρχουν μαλακες γιατι στην ελλαδα ζουμε δεν ζουμε σε καμια χωρα του εξωτερικου οπου και καθηγητες με τατουαζ θα δεις και δικηγορους επισης και υπαληλους τραπεζας οι οποιοι κανουν μια χαρα τη δουλεια τους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε εχουν αλλαξει οι καιροι,παλια ειχαν μονο οι φυλακισμενοι και οι ναυτες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη θες να μου μη πεις οτι θα παρουν εναν με μανικη σε τραπεζα και στο δημοσιο
τυπε ειδικα για το δημοσιο δεν θα παιξει ρολο αν εχεις μανικι αλλα αν εχεις βυσμα πασοκτζη :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Θα φοραει κουστουμι και δεν θα φαινεται.....εκτοs κι αν τωρα ζητανε να γδυθει ο ενδιαφερομενοs

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
απ'οταν εγινε μοδα εχει ο καθε τελειωμενος και η καθε καριολιτσα
εχει χαθει το ενδιαφερων πλεον,να το κανεις απο συνειδηση οκ αλλα οχι απο μοδα και μαγκια
και εκει εχει καταληξη πλεον

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δηλαδη θες να μου μη πεις οτι θα παρουν εναν με μανικη σε τραπεζα
σε τραπεζα δεν εχω δει ποτε τατουριαρη...(κ μαλλον δεν θα δω ποτε στην Ελλαδα ) :grin:
σε δημοσιο ναι(αν θυμαμαι καλα στο ΙΚΑ εχω δει...φυσικα εξυνε τα @@ με το τατουριαρικο χερι του)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Mε τόσα τατουάζ ένα επάγγελμα με πολύ μέλλον είναι το παρακάτω:

όποιος ασχοληθεί με ιατρική και γίνει δερματολόγος θα κάνει μεγάλη μαλακία άμα δεν πάρει και ένα τέτοιο στο ιατρείο του με τόσους/ες σημαδεμένες που κυκλοφορούν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε τραπεζα δεν εχω δει ποτε τατουριαρη...(κ μαλλον δεν θα δω ποτε στην Ελλαδα ) :grin:
σε δημοσιο ναι(αν θυμαμαι καλα στο ΙΚΑ εχω δει...φυσικα εξυνε τα @@ με το τατουριαρικο χερι του)
Και να εχουν τατουαζ τα κρυβουν. Εχεις δει σε τραπεζα με κοντομανικο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Mε τόσα τατουάζ ένα επάγγελμα με πολύ μέλλον είναι το παρακάτω:

όποιος ασχοληθεί με ιατρική και γίνει δερματολόγος θα κάνει μεγάλη μαλακία άμα δεν πάρει και ένα τέτοιο στο ιατρείο του με τόσους/ες σημαδεμένες που κυκλοφορούν.

εσύ τα δικά σου τα μετάνιωσες?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
αφου δωσανε ενα καρο λεφτα για ταττοο,και ειδικα ολα αυτα τα ζωα με τα μανικια και τις μαλακιες σε πλατες και ποδια.το επομενο σταδιο θα ειναι να δωσουν αλλα 2 καρα λεφτα για να τα σβησουν.
ο μαγκας που θα φερει κανενα μηχανημα για να σβηνει ολες αυτες τις μαλακιες,θα κονομησει χοντρα.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αφου δωσανε ενα καρο λεφτα για ταττοο,και ειδικα ολα αυτα τα ζωα με τα μανικια και τις μαλακιες σε πλατες και ποδια.το επομενο σταδιο θα ειναι να δωσουν αλλα 2 καρα λεφτα για να τα σβησουν.
ο μαγκας που θα φερει κανενα μηχανημα για να σβηνει ολες αυτες τις μαλακιες,θα κονομησει χοντρα.
Μεγάλη μαλακία θα κάνει ο δερματολόγος που δεν θα πάρει και ένα τέτοιο μηχάνημα.
Με το 80-90% να το μετανιώνει και να θέλει να τα σβήσει στο μέλλον......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
τσου
αλλά τα έχω μόλις 3 χρόνια,είναι νωρίς ακόμα,έχω πολύ μέλλον.
ζωντανο παραδειγμα απαξιωσεις των τατου εσυ
εδω εχει ακομα και ο τρολης τατου τι συζηταμε τωρα  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom