You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tatoo στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.730
- Πόντοι
- 1.706
Ποιον αρτιστ/μαγαζιΟταν λες ποιον τι εννοεις?
Ποιο προσωπο να χτυπησεις η σε ποιο μαγαζι?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.199
- Πόντοι
- 12.756
Η επιστημονική ομάδα του μπου δυστυχώς ξέρει μόνο Αθήνα
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.805
- Πόντοι
- 14.936
αδερφε πηγαινε μια βολτιτσα προς μαυριδη τον γνωστο του world party.ειχε μου φαινεται το tattoo studio "tattooligans".Ποιον αρτιστ/μαγαζι
ειχα δει δουλειες του και ειναι πολυ καλες.τωρα τιμες θα σου προτεινα να μην κοιταξεις το πιο φθηνο γιατι την εχει πατησει πολυς
κοσμος ετσι και ειναι αμαρτια να τρεχεις μετα για συνεδριες lazer και cover tattoo να το καλυψεις αν ειναι σκατα.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.730
- Πόντοι
- 1.706
Δεν με πειραζει να δωσω κατι παραπανω.αδερφε πηγαινε μια βολτιτσα προς μαυριδη τον γνωστο του world party.ειχε μου φαινεται το tattoo studio "tattooligans".
ειχα δει δουλειες του και ειναι πολυ καλες.τωρα τιμες θα σου προτεινα να μην κοιταξεις το πιο φθηνο γιατι την εχει πατησει πολυς
κοσμος ετσι και ειναι αμαρτια να τρεχεις μετα για συνεδριες lazer και cover tattoo να το καλυψεις αν ειναι σκατα.
Αυτον τον μαυριδη δεν τον χωνευω
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.805
- Πόντοι
- 14.936
καλα δεν το λεω λογο συμπαθειας εγω δεν τον ξερω τον ανθρωπο απλα εχω δει οτι το'χει γενικα.Δεν με πειραζει να δωσω κατι παραπανω.
Αυτον τον μαυριδη δεν τον χωνευω
να ξερεις παντως οτι ειναι απιθανο να σου κανει αυτος δεν νομιζω.
συνηθως οι φιρμες σαν του λογου του σπανια κανουν και ζητανε και παρα πολλα.
λογικα θα σου κανει εργαζομενος σε αυτον που λογικα θα ειναι εξισου καλος.
ψαχτο παντως κανε μια τσαρκα σε tattoo studio ρωτα ασχολησου παρε την σωστη αποφαση και βαρα το.
ελπιζω να βοηθησα.
karamitros1751
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 817
- Πόντοι
- 990
Εγώ έχω κάνει αρκετά στο tattooland και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σωστό βέβαια είναι να κάνεις μια γύρα στα μαγαζιά και να δεις ποια δουλειά σου αρέσει. Βέβαια αν έχεις καταλήξει στο τι θες και ειδικά αν έχεις έτοιμο σχέδιο όλα τα γνωστά studios θα κάνουν καλή "αντιγραφή ". Προσοχή θέλει αν πας με φωτογραφία κάποιου προσώπου και γενικά με σχέδια που βγαίνουν από φωτογραφίες.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.730
- Πόντοι
- 1.706
Θελω να κανω ενα ασπρομαυρο σχεδιο , οχι προσωπο,Τί είδους σχέδιο θες να κάνεις? Έγχρωμο, ασπρόμαυρο, γράμματα, προσωπογραφία, Μαορί, Γιαπωνέζικο, κτλ. Ανάλογα τι θες, μπορώ να σου προτείνω. Δεν κάνουν όλοι απ'όλα.
Και γραμματα
Krinos5
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2021
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Σου παραθέτω 3 προτάσεις με Instagram.
www.instagram.com
Sarka tattoo, μόνο μαύρα κάνει, χρόνια στο κουρμπετι.
www.instagram.com
Καινούριο studio με έμπειρα παιδιά
https://www.instagram.com/dirtyrosestattoo/?hl=el
Old time classic studio στην πόλη. Αυτό βρίσκεται στη Σβώλου. Τα πρώτα 2 είναι προς Λαδάδικα.
Γενικά, όπου και να πας θα σε ρωτήσουν τί σχέδιο έχεις στο μυαλό. Οπότε δες τις δουλειές τους ή στο internet γενικά και εχε 1-2 εικόνες να τους δείξεις.

SARKA™ Tattoo Studio (@sarka_tattoo_studio) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram
1,753 ακόλουθοι, ακολουθεί 416 χρήστες, 42 δημοσιεύσεις - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από τον χρήστη SARKA™ Tattoo Studio (@sarka_tattoo_studio)

Sarka tattoo, μόνο μαύρα κάνει, χρόνια στο κουρμπετι.

Bloody Cherry Tattoo Parlour (@bloodycherry_tattoo) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram
5,415 ακόλουθοι, ακολουθεί 33 χρήστες, 216 δημοσιεύσεις - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από τον χρήστη Bloody Cherry Tattoo Parlour (@bloodycherry_tattoo)

Καινούριο studio με έμπειρα παιδιά
https://www.instagram.com/dirtyrosestattoo/?hl=el
Old time classic studio στην πόλη. Αυτό βρίσκεται στη Σβώλου. Τα πρώτα 2 είναι προς Λαδάδικα.
Γενικά, όπου και να πας θα σε ρωτήσουν τί σχέδιο έχεις στο μυαλό. Οπότε δες τις δουλειές τους ή στο internet γενικά και εχε 1-2 εικόνες να τους δείξεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις