Μαλλον η Τατι παιρνει κωλο.Ένα δίκιο το έχει...δεν την έχω την Τατιάνα να δίνει κωλο άρα..ένας Τρύφωνας βοηθάει!
Του Ευαγγελατου.
Μαλλον η Τατι παιρνει κωλο.Ένα δίκιο το έχει...δεν την έχω την Τατιάνα να δίνει κωλο άρα..ένας Τρύφωνας βοηθάει!
Δεν νομίζω...αλλιώς γιατί την έκανε τάρανδο την Τατιάνα;Μαλλον η Τατι παιρνει κωλο.
Του Ευαγγελατου.
Γιατι ποναγε οταν τον γαμουσε.Δεν νομίζω...αλλιώς γιατί την έκανε τάρανδο την Τατιάνα;
Κακοήθειες...Γιατι ποναγε οταν τον γαμουσε.
Στα νιάτα της είχε ξενιτευθει στην Γερμανία για σπουδές χορου ....αρκετό για να βαρεσει ελμπιελα και στρόφαλο μαζί.στα νιάτα της ήταν πολύ σοβαρό μουνί!!
Καλοηθειες, κακοηθειες,Κακοήθειες...
Για να σταμάτησε να την κερατωνει κάποια συμφωνία κάνανε και τα βρήκανε...Καλοηθειες, κακοηθειες,
τον Ευαγγελατο τον εχει δεμενο απο τα αρχιδια.....
Ποσο γυναικαρα ηταν τωτε!!!Και εδώ να την
Έχεις δει φωτός από κόρη;Η κόρη της είναι μόλις 17 και την ετοιμάζει για το κλαρί. Για όνομα..
Είδα δημόσια διαθέσιμες φωτογραφίες που ανέβασε προχθές, υποτίθεται αποκριάτικες. Είναι τρομακτικός ο τρόπος που την προωθεί και πως τα κοινωνικά δίκτυα το επιτρεπουν. Εν πολλοίς, δείχνει πως έκανε καριέρα και η ίδια.Έχεις δει φωτός από κόρη;
Δεν ήξερα καν ότι πλησιάζει τα δεκαοχτώ
Αρρώστια η γυναίκαΚαψουρα μου,μιλφαρα μου,καγκελο μου τον εκανε και σημερα με τις βυζαρες της...Καυλα...