Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.956
- Πόντοι
- 446
submissiveΤι πιστευετε ; domina ή submissive η καυλιαρα;
submissiveΤι πιστευετε ; domina ή submissive η καυλιαρα;
Την επαιρνα με καθε τροπο και σε καθε σταση τυπε,μιλαμε για την μεγαλυτερη καψουρα/καυλα μου απο Ελληνιδες,χρονια τωρα...
tsontes στο κινητο, ποιος βλεπει;Άκυρο αλλά για τους λάτρης της φαντασίας... Υπάρχει εφαρμογή στο play store facemagic που αλλάζεις τα πρόσωπά... Σε οποιοδήποτε βίντεο κ αν θες οποιοδήποτε περιεχομένου (κ οποίος κατάλαβε κατάλαβε ?)
Το θέμα είναι να δεις Τατι!tsontes στο κινητο, ποιος βλεπει;
Φιλε μου προτιμω αληθινο υλικο απ την θεαρα Τατιανα...Και πιστεψε με η φαντασια μου για παρτη της οργιαζει και θα οργιαζει...Άκυρο αλλά για τους λάτρης της φαντασίας... Υπάρχει εφαρμογή στο play store facemagic που αλλάζεις τα πρόσωπά... Σε οποιοδήποτε βίντεο κ αν θες οποιοδήποτε περιεχομένου (κ οποίος κατάλαβε κατάλαβε ?)
Για πολύυυυ σκίσιμο η έκφυλη MILFάρα
Για πολυ σκισιμο
Σκίσιμο στο φόρεμα κι γενικά σκίσιμο παντού ενώ φοράει το δωδεκαποντο
Εφαρμογές είναι στα κινητά. Facetune νομίζω λέγεται και "στρώνει" εντελώς τη μάπα, κάνει τα μάτια μεγαλύτερα, τα χείλη πλούσια κι αν συνεχίζεις το πείραγμα στο τέλος φαίνεται η γκόμενα σαν barbie εντελώς. Κοτσάρουν μετά και καμιά 15ριά φίλτρα και τις ανεβάζουν. Γι αυτό είναι όλες σαν ίδιες κι όταν τις δεις από κοντά και δεις την πραγματικότητα, τρέχεις να φύγεις...γιατι βαφονται και γενικα γιατι φαινονται σαν εξωκοσμα αλιεν οι γυναικες σημερα?
Γιατί την έκανε τάρανδο ο σύζυγος;Επειδή έβγαζε γούστα μαζί της;Δεν νομίζω.....καλα, οσοι λενε οτι θα ειναι κρυα επι τω εργω, δεν εχουν ιδεα τι κανει η τατι....
Ξενερωτη.Τι πιστευετε ; domina ή submissive η καυλιαρα;
Δεν ξερω αν το χεις καταλαβει αλλα εχεις καταντησει πλεον γραφικος και κουραστικος σαν τον αλλο τον τζιζντ,παιρνοντας αμπαριζα τα θεματα των επωνυμων λεγοντας σε ολα την γνωμη σου,νομιζοντας πως μας ενδιαφερει.Το ειπες μια φορα οκ,2 οκ,απο ενα σημειο και μετα κατανταει εκνευριστικο.Και να πω οτι ανεβαζες και καμια φωτο παει στο διαολο.Δεν εχω καμια διαθεση ουτε να στην πω ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου,δεν σε ξερω αλλωστε,αλλα ρε τυπε καπου ελεος...Ξενερωτη.
Όλοι το ίδιο κάνουν...πες τα ίδια και στους άλλους...αν διαφωνείς με την γνώμη του καθενός γράψε την δικιά σου και μην χαλιεσαι τζάμπα.Δεν ξερω αν το χεις καταλαβει αλλα εχεις καταντησει πλεον γραφικος και κουραστικος σαν τον αλλο τον τζιζντ,παιρνοντας αμπαριζα τα θεματα των επωνυμων λεγοντας σε ολα την γνωμη σου,νομιζοντας πως μας ενδιαφερει.Το ειπες μια φορα οκ,2 οκ,απο ενα σημειο και μετα κατανταει εκνευριστικο.Και να πω οτι ανεβαζες και καμια φωτο παει στο διαολο.Δεν εχω καμια διαθεση ουτε να στην πω ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου,δεν σε ξερω αλλωστε,αλλα ρε τυπε καπου ελεος...