Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 446
Στεφανιδου - Ευαγγελατος ειναι οτι πιο σιχαμερο υπαρχει στην τηλεοραση αυτη την στιγμη....και σαν ζευγαρι...
Λυπαμαι τα παιδια τους...πως θα τα μεγαλωνουν...με αρχες και μαλακιες και και και...βουτυροπαιδα...
δεν την γαμαγες δηλαδη ?αυτη εχει κερωσει ρε σεις απο τις πλαστικες,στον καυσωνα φοβαμαι μην λιωσει
θα μου λιωσει ρε μαλακαδεν την γαμαγες δηλαδη ?
δεν ειναι καλυτερη απο τα γατια σου που γαμάς ?
Διαφημίζει ένα σωρό κρέμες και μαλακίες στην εκπομπή της και λέει ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Την πιστεύω. Φαίνεται.αυτη εχει κερωσει ρε σεις απο τις πλαστικες,στον καυσωνα φοβαμαι μην λιωσει
Tυπε το "Τα εχει δοκιμασει ολα" ακουγεται σαν να ψαχνει ψιλα για τυροοοοπιτα σε λιγο και να λεει "Εχω περασει λουυυκι"Διαφημίζει ένα σωρό κρέμες και μαλακίες στην εκπομπή της και λέει ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Την πιστεύω. Φαίνεται.
Λούκι δεν νομίζω αλλά παλούκι σίγουρα.Tυπε το "Τα εχει δοκιμασει ολα" ακουγεται σαν να ψαχνει ψιλα για τυροοοοπιτα σε λιγο και να λεει "Εχω περασει λουυυκι"
Τα βαζει και στο φαι.Διαφημίζει ένα σωρό κρέμες και μαλακίες στην εκπομπή της και λέει ότι τα έχει δοκιμάσει όλα. Την πιστεύω. Φαίνεται.
Ελπίζω ο Ευαγγελάτος να τρώει deliveryΤα βαζει και στο φαι.
Μη φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτα.Εναι σκύλος.Ελπίζω ο Ευαγγελάτος να τρώει delivery