Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Τωρινές, απο το προφίλ της στο instagram
σιγα τα ποδια που εχει,εμενα δεν μ αρεσει θα την πηδαγα μονο αν με πληρωναν,δεν το λεω υποτιμητικά αλλα ετσι το αισθανομαι.Πέρα από πόδια δεν λέει πολλά.. Για ένα απαξιωτικο γαμησι είναι κατά την γνώμη μου και αυτό εάν έχεις καιρό να γαμισεις
Η πραγματική αλήθεια θα ήταν "Εγω στη θεση του βλακελατου θα την ειχα διωξει και θα γυρναγα με τα ζόμπι του μεταξιού!!!"Εγω στη θεση του βλακελατου θα την ειχα διωξει και θα γυρναγα με 25αρες.
ρε θειτσο για πες μας εσενα σ αρεσει η πουτανιδου?Η πραγματική αλήθεια θα ήταν "Εγω στη θεση του βλακελατου θα την ειχα διωξει και θα γυρναγα με τα ζόμπι του μεταξιού!!!"Εγω στη θεση του βλακελατου θα την ειχα διωξει και θα γυρναγα με 25αρες.
Αλλά είναι γνωστό ότι αλήθεια και ζαίοι δεν πάνε μαζί και έγραψες αυτό που έγραψες!
Από κώλο μόνο γιατί είναι ζαία και κατιναριό!ρε θειτσο για πες μας εσενα σ αρεσει η πουτανιδου?
Θα την πηδαγες?
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Τώρα είναι και γριά. Πιο παλιά πολύ καλύτερη!Εγω ειπα και δηλωσα οχι μονο αν με πληρώνε καποιος και αν θες να μαθεις και τιμη απο 200 ευρω και πανω
Ουσιαστικα δεν μ αρεσει η συγκεκριμενη καθολου ως γυναικα.
δεν ειναι συριζαια ρε θειτσο νδ ειναι καραβαμενη με τον δικο σου τον κουλη.Από κώλο μόνο γιατί είναι ζαία και κατιναριό!ρε θειτσο για πες μας εσενα σ αρεσει η πουτανιδου?
Θα την πηδαγες?
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Τώρα είναι και γριά. Πιο παλιά πολύ καλύτερη!Εγω ειπα και δηλωσα οχι μονο αν με πληρώνε καποιος και αν θες να μαθεις και τιμη απο 200 ευρω και πανω
Ουσιαστικα δεν μ αρεσει η συγκεκριμενη καθολου ως γυναικα.
Ναι ε? Για δες βίντεο εποχής 2014. Και μετά έλα πες μου!Ε οχι και δικια μας η Τατι ρε Μπαρμπαδι,δικια σας ,ολοδικια σας μαλιστα,μαζι με τον εμετικο αντρα της!
Αυτή είναι και καλά "επαναστάτρια" (του κώλου δηλαδή όπως οι υπόλοιποι!).Τι να δω ρε συ,αυτη περσι πανηγυριζε για τον κουλη,οσο για το δευτερο συμφωνω κι εγω ,μονο κωλο, αλλα θα της εριχνα και μια κατουρλα μετα!
Στον κωλο της!Εχει αλλη χαρη να γαμας δεξια ξιπασμενη τυπε!Γιατί σας νοιαζει τι κομμα υποστηρίζει; Στο μουνί της θα τον βαζατε, δε θα την ψηφίζατε
Στον κωλο της!Εχει αλλη χαρη να γαμας δεξια ξιπασμενη τυπε!Γιατί σας νοιαζει τι κομμα υποστηρίζει; Στο μουνί της θα τον βαζατε, δε θα την ψηφίζατε