Νέα

Ταρίφας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη
Και ξύλο να παίξεις τόσο το χειρότερο γι'αυτόν...Άσε που πιστεύω πως μετά από κάτι σκηνικά που τους έχουν κάνει με μαχαιρώματα κλπ δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος να πουλήσει μούρη.Δε ξέρει τι μπορεί να κουβαλάς πάνω σου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
οπου και νασαι του λες μεταβολη και τροχαιο στην δηληγιαννη και θα τα βρουμε ολα εκει,προσεχε τυπε!το θα τα βρουμε ολα εκει το λες οπωσδηποτε!εκει θα στρωσει χαρακτηρα και θα πληρωσεις οσα πρεπει παμμεγιστε

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και ξύλο να παίξεις τόσο το χειρότερο γι'αυτόν...Άσε που πιστεύω πως μετά από κάτι σκηνικά που τους έχουν κάνει με μαχαιρώματα κλπ δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος να πουλήσει μούρη.Δε ξέρει τι μπορεί να κουβαλάς πάνω σου...
πολυ δυσκολο οι πιο πολλοι υποφερουν απο τη μεση τους ,κωλοδουλεια βλεπεις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οπου και νασαι του λες μεταβολη και τροχαιο στην δηληγιαννη και θα τα βρουμε ολα εκει,προσεχε τυπε!το θα τα βρουμε ολα εκει το λες οπωσδηποτε!εκει θα στρωσει χαρακτηρα και θα πληρωσεις οσα πρεπει παμμεγιστε
αυτο θα ηταν το ποιο σωστο αλλα σχεδον κανεις δεν το κανει
εγω τους εχω τοσο σιχαθει που δεν μπαινω πια σε ταξι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο θα ηταν το ποιο σωστο αλλα σχεδον κανεις δεν το κανει
εγω τους εχω τοσο σιχαθει που δεν μπαινω πια σε ταξι
τυπε εγω το εκανα σε εναν μονο αυτο
δεν μουχει τυχει κατι αλλο περιεργο
ακου φαση
κανει την κουρσα φτανω εκει που θελω του δινω 10ρικο,μου κανει αμαν φιλε δεν εχω ρεστα και παπαριες,παμε να βρουμε περιπτερο να χαλασεις
αντε λεω δωσε τοπο στην οργη
παμε του κανω
μετα απο κανα 5λεπτο βρισκουμε περιπτερο,παω χαλαω και οταν γυριζω μου χρεωνει και την οσο ψαχναμε το περιπτερο
τι λες ρε μαστορα του κανω
αρχιζει να λεει παπαριες,του απαντω παμε τροχαια και θα τα βρουμε εκει ολα,πηρε οσο επρεπε και εφυγε σαν κοτα η κουφαλα

karavaggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι σε ευχαριστημενος που δε σου ζητησε κ κωλουρι μεγαλε
vaggos is speaking... :bigdick:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη

σε πληροφορώ οτι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός και αν είσαι σε πολύ απομονομένη περιοχή. Και πάλι δύσκολο, καθότι το σωματείο τους, με το κράξιμο που έχει φάει κατα καιρούς για την συμπεριφορά του μέσου ταρίφα είναι πολυ ευαίσθητο σε καταγγελίες. Σπάνια θα σου ζητήσει περισσότερα απο όσα λέει το ταξίμετρο, αλλα και πάλι τον απειλέις οτι θα καλέσεις την αστυνομία, θα του πάρεις την πινακίδα και θα του κάνεις μύνηση και το βουλώνει. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης να σας πώ και ένα ακόμα κόλπο. Λόγω δουλείας αναγκάζομαι να πάρνω ταξί για τις διάφορες μετακινήσεις μου και πάντα χρειάζομαι απόδειξη για να πάρω τα λευτά απο το αφεντικό μου. Ε λοιπόν όσοι δεν έχουν μηχάνημα ή μπλοκάκι για χειρόγραφες (και είναι αρκετοί), δεν τους πληρώνω. Και δυό-τρείς φορες που μου κάνανε φασαρία τους απείλησα οτι θα φέρω την αστυνομία και την έκαναν με ψιλά πηδηματάκια αφού ο μπάτσος του κόβει χοντρό πρόστημο αν δεν έχει μηχανάκι. Βέβαια βοήθησε το γεγονός οτι οι διαδρομές είναι κάπου στο κέντρο της Αθήνας, οπότε ξέρει ο ταρίφας οτι δεν τον παίρνει να κάνει μαλακίες (ιδίαιτερα στο Σύνταγμα).  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μου είχε τύχει να μου ζητήσει για την διαδρομή σύνταγμα κολωνάκι 3.50 ευρώ..Όταν τον ρώτησα ξέρεις ποιός είμαι εγώ μου είπε να του δώσω 2.80 ευρώ!

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κι εμένα μου ζήτησε μια φορά περισσότερα απ'ότι έγραφε το ταξίμετρο,και όταν τον ρώτησα γιατί μου λέει για τα πράγματα.Τα πράγματα ήταν ένα ηχείο που ζύγιζε 4κιλά,ενώ η αποσκευή έχει επιβάρυνση όταν ξεπερνάει-αν θυμάμαι καλά-τα 15 κιλα.Φυσικά δεν πήρε το παραπάνω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημερα σας

Θα σας γραψω μια ιστορια που συνεβη σημερα και θελω τα σχολια σας

Σε αυτα που θα γραψω τονιζω οτι για ολα αυτα τα συμβαντα
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ

Εγω επειδη εχω προβλημα με την μεση μου και κουβαλαω εμπορευματα σε μεγαλη τσαντα
παιρνω παντα ταξι γιατι δεν μπορω οταν μπω σε λεωφορειο να πω σε κανεναν σηκω να κατσω
Με αποτελεσμα να πληρωνω περιπου 300-400 ευρω το μηνα τις οποιες μετακινησεις μου σε ταξια

Πριν 7-8 μηνες μπηκα σε ενα ταχι MERSEDES του οποιου ο οδηγος 60-65 ετων
ειχε βαλει χαρτακια εκει που φαινεται η ΤΑΡΙΦΑ και το ρολο'ι' δουλευε με διπλη ΜΟΝΙΜΑ !!!

Mercedes,γράφεται ρε.... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom