Και ξύλο να παίξεις τόσο το χειρότερο γι'αυτόν...Άσε που πιστεύω πως μετά από κάτι σκηνικά που τους έχουν κάνει με μαχαιρώματα κλπ δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος να πουλήσει μούρη.Δε ξέρει τι μπορεί να κουβαλάς πάνω σου...μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταρίφας..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οπου και νασαι του λες μεταβολη και τροχαιο στην δηληγιαννη και θα τα βρουμε ολα εκει,προσεχε τυπε!το θα τα βρουμε ολα εκει το λες οπωσδηποτε!εκει θα στρωσει χαρακτηρα και θα πληρωσεις οσα πρεπει παμμεγιστετι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πολυ δυσκολο οι πιο πολλοι υποφερουν απο τη μεση τους ,κωλοδουλεια βλεπεις.Και ξύλο να παίξεις τόσο το χειρότερο γι'αυτόν...Άσε που πιστεύω πως μετά από κάτι σκηνικά που τους έχουν κάνει με μαχαιρώματα κλπ δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος να πουλήσει μούρη.Δε ξέρει τι μπορεί να κουβαλάς πάνω σου...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και ο παμμεγιστος τυπος bbwlover εχει την μεση τουπολυ δυσκολο οι πιο πολλοι υποφερουν απο τη μεση τους ,κωλοδουλεια βλεπεις.
λες να ειναι κιτρινιαρης?
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτο θα ηταν το ποιο σωστο αλλα σχεδον κανεις δεν το κανειοπου και νασαι του λες μεταβολη και τροχαιο στην δηληγιαννη και θα τα βρουμε ολα εκει,προσεχε τυπε!το θα τα βρουμε ολα εκει το λες οπωσδηποτε!εκει θα στρωσει χαρακτηρα και θα πληρωσεις οσα πρεπει παμμεγιστε
εγω τους εχω τοσο σιχαθει που δεν μπαινω πια σε ταξι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω το εκανα σε εναν μονο αυτοαυτο θα ηταν το ποιο σωστο αλλα σχεδον κανεις δεν το κανει
εγω τους εχω τοσο σιχαθει που δεν μπαινω πια σε ταξι
δεν μουχει τυχει κατι αλλο περιεργο
ακου φαση
κανει την κουρσα φτανω εκει που θελω του δινω 10ρικο,μου κανει αμαν φιλε δεν εχω ρεστα και παπαριες,παμε να βρουμε περιπτερο να χαλασεις
αντε λεω δωσε τοπο στην οργη
παμε του κανω
μετα απο κανα 5λεπτο βρισκουμε περιπτερο,παω χαλαω και οταν γυριζω μου χρεωνει και την οσο ψαχναμε το περιπτερο
τι λες ρε μαστορα του κανω
αρχιζει να λεει παπαριες,του απαντω παμε τροχαια και θα τα βρουμε εκει ολα,πηρε οσο επρεπε και εφυγε σαν κοτα η κουφαλα
οχι στην Ελλαδα... εμεις μονο εισητηρια τελικου τσαμπιονς λιγκ κλεβουμε απο τουριστεςΣε ποια χώρα έγινε αυτό;
Επισκέπτης
Πουτσα και ξυλο στους ταριφες
karavaggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι σε ευχαριστημενος που δε σου ζητησε κ κωλουρι μεγαλε
vaggos is speaking...
vaggos is speaking...
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη
σε πληροφορώ οτι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός και αν είσαι σε πολύ απομονομένη περιοχή. Και πάλι δύσκολο, καθότι το σωματείο τους, με το κράξιμο που έχει φάει κατα καιρούς για την συμπεριφορά του μέσου ταρίφα είναι πολυ ευαίσθητο σε καταγγελίες. Σπάνια θα σου ζητήσει περισσότερα απο όσα λέει το ταξίμετρο, αλλα και πάλι τον απειλέις οτι θα καλέσεις την αστυνομία, θα του πάρεις την πινακίδα και θα του κάνεις μύνηση και το βουλώνει.
Επίσης να σας πώ και ένα ακόμα κόλπο. Λόγω δουλείας αναγκάζομαι να πάρνω ταξί για τις διάφορες μετακινήσεις μου και πάντα χρειάζομαι απόδειξη για να πάρω τα λευτά απο το αφεντικό μου. Ε λοιπόν όσοι δεν έχουν μηχάνημα ή μπλοκάκι για χειρόγραφες (και είναι αρκετοί), δεν τους πληρώνω. Και δυό-τρείς φορες που μου κάνανε φασαρία τους απείλησα οτι θα φέρω την αστυνομία και την έκαναν με ψιλά πηδηματάκια αφού ο μπάτσος του κόβει χοντρό πρόστημο αν δεν έχει μηχανάκι. Βέβαια βοήθησε το γεγονός οτι οι διαδρομές είναι κάπου στο κέντρο της Αθήνας, οπότε ξέρει ο ταρίφας οτι δεν τον παίρνει να κάνει μαλακίες (ιδίαιτερα στο Σύνταγμα).
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μου είχε τύχει να μου ζητήσει για την διαδρομή σύνταγμα κολωνάκι 3.50 ευρώ..Όταν τον ρώτησα ξέρεις ποιός είμαι εγώ μου είπε να του δώσω 2.80 ευρώ!
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κι εμένα μου ζήτησε μια φορά περισσότερα απ'ότι έγραφε το ταξίμετρο,και όταν τον ρώτησα γιατί μου λέει για τα πράγματα.Τα πράγματα ήταν ένα ηχείο που ζύγιζε 4κιλά,ενώ η αποσκευή έχει επιβάρυνση όταν ξεπερνάει-αν θυμάμαι καλά-τα 15 κιλα.Φυσικά δεν πήρε το παραπάνω...
Καλημερα σας
Θα σας γραψω μια ιστορια που συνεβη σημερα και θελω τα σχολια σας
Σε αυτα που θα γραψω τονιζω οτι για ολα αυτα τα συμβαντα
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΓΩ
Εγω επειδη εχω προβλημα με την μεση μου και κουβαλαω εμπορευματα σε μεγαλη τσαντα
παιρνω παντα ταξι γιατι δεν μπορω οταν μπω σε λεωφορειο να πω σε κανεναν σηκω να κατσω
Με αποτελεσμα να πληρωνω περιπου 300-400 ευρω το μηνα τις οποιες μετακινησεις μου σε ταξια
Πριν 7-8 μηνες μπηκα σε ενα ταχι MERSEDES του οποιου ο οδηγος 60-65 ετων
ειχε βαλει χαρτακια εκει που φαινεται η ΤΑΡΙΦΑ και το ρολο'ι' δουλευε με διπλη ΜΟΝΙΜΑ !!!
Mercedes,γράφεται ρε....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ρε τύπε που το ξέθαψες το θρεντ αυτό που τελευταίο ποστ έγινε το 2009;Mercedes,γράφεται ρε....
Αφού είχε γράψει λάθος τη λέξη "Mercedes"...Ρε τύπε που το ξέθαψες το θρεντ αυτό που τελευταίο ποστ έγινε το 2009;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΜερτσέντεςΑφού είχε γράψει λάθος τη λέξη "Mercedes"...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις