Επισκέπτης
Το καλύτερο που θα μπορούσες να έχεις κάνει είναι να πάρεις τον αριθμό της πινακίδας του και να τον δηλώσεις στην Τροχαία και στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών
Τι ακριβως δεν καταλαβες ?
το οτι του ειπα να παμε αστυνομια και με εβγαλε εξω ''μαζι'' με την ''βοηθεια'' των πελατων του ΒΙΑΙΑ ?
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ???
τι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
Μ'αρέσει η καθαρεύουσά σου ρε φίλε...τα έσπασες...τη καλημέρα μου..Δὲν πληρώνετε. Ὁ κ. ταρίφας θὰ καλέσει τοὺς κ.κ. μπάτσους καὶ οἱ τελευταῖοι, δυσανασχετοῦντες διότι διέκοψε τὴν οὐζοποσίαν των, θὰ εὕρουν ὁπωσδήποτε κᾶτι διὰ νὰ τὸν ἐκδικηθῶσι.
δεν δινεις φραγκο στον ταριφα,και ας φωναξει τους μπατσους.τι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
Μ'αρέσει η καθαρεύουσά σου ρε φίλε...τα έσπασες...τη καλημέρα μου..
επισης μπορεις να παρεις την πινακιδα του και να κανεις καταγγελια στο σωματειο τους.
γιου φάκιμ!τι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
γιου φάκιμ!
Δεν μου χει ζητησει μεχρι στιγμης κανενας ταριφας τα διπλασια αλλα και αν μου τατι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη