Νέα

Ταρίφας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το καλύτερο που θα μπορούσες να έχεις κάνει είναι να πάρεις τον αριθμό της πινακίδας του και να τον δηλώσεις στην Τροχαία και στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών

Gsakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι ακριβως δεν καταλαβες ?

το οτι του ειπα να παμε αστυνομια και με εβγαλε εξω ''μαζι'' με την ''βοηθεια'' των πελατων του ΒΙΑΙΑ ?

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ???

Ολα τα κατάλαβα αγαπητέ.αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι θα έπρεπε να επιμείνεις(αλλα απο την αλλη τι να επιμεινεις αφου κ οι αλλοι μεσα ζωα ηταν..),στην τελικη παρε την πινακίδα κ καταγγελία....αν και ο son10 δεν εχει κ άδικο.δυστυχως.. .

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι κάνεις όταν ο ταρίφας σου ζητάει τα διπλάσια από το κανονικό?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Πας στην τροχαία! Η' αν λόγω συνθηκών δεν μπορείς εκείνη την στιγμή, του παίρνεις τον αριθμό της πινακίδας κ τηλεφωνείς στο 100 ;)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Τα διπλάσια απ'ότι γράφει το ταξίμετρο ή τα διπλάσια απ'ότι πιστεύεις εσύ ότι αξίζει η διαδρομή;Στην πρώτη περίπτωση δεν το συζητάς,τηλεφωνείς στην αστυνομία.Στη δεύτερη περίπτωση,αν έχεις αμφιβολία για το ταξίμετρο-αν κλέβει ή όχι-καλείς πάλι την αστυνομία.Αν απλώς εσύ πιστεύεις ότι είναι πολλά,δεν κάνεις τίποτα για να μη βρεθείς μπλεγμένος.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Προσφατως ευρισκομενος σε χωρα του εξωτερικου, διαπιστωσα οτι για διαδρομη που ειχα ξανακανει το ταξιμετρο εγραφε καπου 50% επιπλεον. Δεν ειπα τπτ στον ταριφα, αλλα μολις εφτασα κοντα στον προορισμο μου του δειχνω το ταξιμετρο και του λεω ... "police".
Απο μονος του μου προτεινε να πληρωσω (αντιστοιχα) 30 ευρω αντι 45 που ειχε γραψει το ταξιμετρο.
Φωτογραφισα το ταξι, αλλα δυστυχως δεν βρηκα εκεινη την στιγμη, κανενα μπατσο να τον καταγειλω.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποια χώρα έγινε αυτό;

Επισκέπτης

Δὲν πληρώνετε. Ὁ κ. ταρίφας θὰ καλέσει τοὺς κ.κ. μπάτσους καὶ οἱ τελευταῖοι, δυσανασχετοῦντες διότι διέκοψε τὴν οὐζοποσίαν των, θὰ εὕρουν ὁπωσδήποτε κᾶτι διὰ νὰ τὸν ἐκδικηθῶσι.

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δὲν πληρώνετε. Ὁ κ. ταρίφας θὰ καλέσει τοὺς κ.κ. μπάτσους καὶ οἱ τελευταῖοι, δυσανασχετοῦντες διότι διέκοψε τὴν οὐζοποσίαν των, θὰ εὕρουν ὁπωσδήποτε κᾶτι διὰ νὰ τὸν ἐκδικηθῶσι.
Μ'αρέσει η καθαρεύουσά σου ρε φίλε...τα έσπασες...τη καλημέρα μου..

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σ'αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία είναι όντως η μόνη λύση...

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
αν σου ανηκαν πολλα αυτα που εγραψε υπολογισε οτι εγινε μια μεγαλη αυξηση απο 1/11
αν σου ξητησε πολλα και δεν πηγες αεροδρομιο-λιμανι-σταθμο τρενων κτλ. με αποσκευες και δεν περασες απο διοδια τοτε του δινεις αυτα που γραφει και τον γραφεις στα @ρχιδι@ σου.
επισης μπορεις να παρεις την πινακιδα του και να κανεις καταγγελια στο σωματειο τους.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν δινεις φραγκο στον ταριφα,και ας φωναξει τους μπατσους.
(δεν υπαρχει περιπτωση να φωναξει ομως μπατσους.) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
επισης μπορεις να παρεις την πινακιδα του και να κανεις καταγγελια στο σωματειο τους.

Έχω ακούσει ότι με τρεις ευσταθείς καταγγελίες του παίρνουν την άδεια. Οπότε φαντάζομαι ότι αυτό ειναι που πονάει πιο πολύ.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν μου χει ζητησει μεχρι στιγμης κανενας ταριφας τα διπλασια αλλα και αν μου τα
ζητουσα θα του ζητουσα τον λογο να μου πει γιατι μου τα διπλασιαζει!!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
του λες ευγενικα να σε πεταξει μεχρι την Τροχαια που ειχες μια δουλιτσα και ,το ξεχασες.

Επισκέπτης
μαρεσει που ολοι λετε θα φωναξετε τους μπατσους... οι ταριφες ειναι απο τα ατομα που τσαμουκαλεβονται με το παραμικρο. πιο πιθανο ειναι να εχεις πλακωθει στο ξυλο μεχρι να ερθουν οι μπατσοι με τον ιδιο τον ταριφα και κανα φιλο του ταριφα που βρισκοταν στν περιοχη

Κύριὲ μου... ἐντὸς τοῦ βίου εἶναι ὅλα... ἐκτὸς ἐὰν ὁ ταρίφας εἷναι ὁ Mike Tyson ἀλλἀξας ἐπάγγελμα δὲν νομίζω ὅτι θὰ πρέπῃ νὰ μᾶς προβληματίζῃ τὸ ἐνδεχόμενον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom