Επισκέπτης
H μπάλα στην εξέδρα τώρα!!!Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι καθε μερα πεθαινουν ανθρωποι γυρω μας....
εσυ τι κανεις για αυτους ?
Τί άκυρο ερώτημα είναι αυτό τώρα;!
H μπάλα στην εξέδρα τώρα!!!Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι καθε μερα πεθαινουν ανθρωποι γυρω μας....
εσυ τι κανεις για αυτους ?
Bene
Ωχ θα με σφαξει η ΣΑΒΡΑ......
Σαβρα μου αρεσει να σε πειραζω.....χεχεχε
Αλλα η προσκληση μου ισχυει....
Σωστός!!!Αυτοί που κίνησαν τα γεγονότα εκείνης της επόχης είχαν την ελπίδα οτι μετά από 36 χρόνια η χώρα θα είχε προοδεύσει και δεν θα τρωγώμασταν ακόμα μεταξύ μας για το αν ο ένας ή ο άλλος, αν το κάνε ή δε το κάνε. Τα σημερινά προβλήματα είναι εξίσου δύσκολα με εκείνης της επόχης, όποτε, νομίζω, καλό είναι να ασχοληθούμε με το Σήμερα και όχι τόσο με το Χθές .
Δεν ασχολούμαι πλέον.
Τώρα έχω τον φύρδην μίγδην για να του την μπαίνω.
Φοιτητής 20 ετών είμαι,τί θες και τί μπορώ να κάνω δηλαδή;!το ερωτημα δεν ειναι καθολου ακυρο απαντησε μου.
Δεν ασχολούμαι πλέον.
Τώρα έχω τον φύρδην μίγδην για να του την μπαίνω.
μωρη [size=14pt]κοταρα[/size]..εμφανιστηκες? δεν θα μας πεις τιποτα γα την ηλενια και τους ψευτονεκρους σου?
darkroom, GIORGOSK αντί να μιλάτε αόριστα πείτε μας τα επιχειρήματα σας. Στις σελίδες 5,6,7 έχετε την δικιά μου άποψη και άλλων παιδιών πως το πολυτεχνείο είναι ψέμα 100%..
Από λάθος άτομα ζητάς απαντήσεις.
Δε νομίζεις ότι θα πρέπει να ρωτήσεις στην σελ.2, post #26 ;
νεκρος στην πλατεια βαθης και στην ακαδημιας δεν ειναι νεκρος του πολυτεχνειου..
Δίκιο έχεις..
Πρότεινε από του χρόνου να μοιραστούν οι επετειακές εκδηλώσεις και τα στεφάνια σε πλ. Βάθης, Ακαδημίας, Τζωρτζ κτλ
εκτος απο αστειος γινεσαι και γραφικος..
ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα τον κουμμουνιστων να τουμπαρουν την συζητηση και να ΜΗΝ απαντανε στο κυριως θεμα..
ευχαριστουμε που το επιβεβαιωνεις για αλλη μια φορα
και πως σκοτώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι;
από επιδημία τρελλών σφαιρών στην Αθήνα;
μήπως από τους κομμουνιστοσυμμορίτας ή από πράκτορες της Μοσάντ;
Μπαινωντας το αρμα, εριξε την πορτα, η οποια συνεθλιψε τα ποδια φοιτητριας των Χημικων-Μηχανικων, που ηταν εκει.