Επισκεψη αρχες καλοκαιριου, ζεστη αρκετη στην πολη και ξεκίνημα πορνοεπισκεψης μεσημεριανη ωρα. Παρκάρισμα λιγακι μακρυα, με αποτέλεσμα να γινω λουτσα πρωτου φτασω. φτανοντας εκει στις ανηφορες συνειδητοποιησα πως θα μπορουσα ισως να παρκαρω στο στενο της; Το κινητο της δεν ειχε και το καλυτερο σημα, οποτε αγχωθηκα λιγακι αρχικα. Σκεφτηκα τοσο περπατημα - τετοια ταλαιπωρια για να μην την βρω. Όμως την ειδα στο τζαμακι της πολυκατοικιας να μου κανει νοημα. Καπου εκει είναι που μου φυγε μεγαλο βαρος όταν την αντικρυσα. Ξανθια, αδυνατη, κοντα στα 40, ομορφουλα με μεγαλο στηθος,προφανως ενισχυμενο, ένα αερινο κορμακι και τα πορνοτακουνα της. Πιασαμε την κουβεντα, πολύ ομιλιτικη, χαμογελαστη σε κανει να χαλαρώσεις πολύ γρηγορα. Συζητήσαμε τι και πως, μου εδωσε σφραγισμένες παντοφλες - πετσετα και μολις βγηκα από το μπανιο ειχε μεινει γυμνη με τα πορνοτακουνα. Ξαπλωσα και προσπαθουσα να ξεχασω τις εικονες μην χυσω γρηγορα. Το μυστικο είναι να χαλαρώσεις τελειως και να αφεθεις σε αυτό που κανει. Επιλογή ταντρας ή ταξιδι όπως το αποκαλει, χωρις αυτό να παραπεμπει σωνει και ντε να μπει κατι στον κωλο σου. Στην κουβεντα που καναμε νωρίτερα μου εξηγησε πως είναι εγκεφαλικο το ολο θεμα όπως και καταλαβα. Σε ολη την πορεια μασαζ, τυχαια αγγίγματα κτλ σε προετοιμαζει και σε καυλωνει πραγματικα. Βεβαια η παγιδα είναι πως όταν σε κανει αλοιφή, οριακα θες να γαμησεις και σκέφτεσαι καλυτερα να το απολαυσεις. Αποπειρα να γαμηθουμε, συνειδητοποιησα πως δεν ηθελα κατι τετοιο οποτε με ξαναβαλε στο κλιμα στο αψε σβησε. Τελειωμα παντου αφου με ειχε καταπιει και εγλυφε τα παντα και καπακια συνεχισε να μου τον παιζει με διαφορετικο ρυθμο. καπου εκει ενιωσα περιεργα, όχι ασχημα αλλα ασυνηθιστα. μου εξηγουσε παραλληλα κατι να μου τα φερει πανω κτλ, δεν πολυκαταλαβαινα - αλλα τεσπα. μπήκαμε για μπανιο μαζι, μου βγαλε τα λαδια επιμελως και καταληξαμε στο καναπεδακι κουβεντιάζοντας για λιγο και πινοντας το κερασμενο εμφιαλομενο νερακι που ειχα ζητησει εξ αρχης. Εν κατακλείδι, χωρος φτιαγμένος για τα δεδομενα της περίστασης με κανε να χαλαρωσω, αν και αρχικα υπηρξε μια υποψια πως δεν ειμαστε μονοι μας στον χωρο, σαν να ηταν καποιος στο διπλανο δωματιο, ισως εγω καταλαβα λαθος από τον τροπο που μου λεγε να κανουμε ησυχια. η Ζωη σαν συνολο πανω του μεσου ορου, με υπηρεσίες που πλησιαζαν γκεισα. Εξυπνη, καταλαβαινει πως να σε προσεγγισει. το 70αρι στο τελος και θεωρω πως είναι VFM,σεβεται τον πελατη και τα χρηματα που παιρνει. Ζωη σε ευχαριστω και εις το επανιδειν..