You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tantrazoe
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
να στειλεις μηνυμα στο εμαιλ της θα στο δωσει εκεινη το τηλεφωνο το εμαιλ της ειναι στο προφιλ της στην σελιδα 3 θα το βρεις !Καλησπέρα! Μπορει κάποιος να μου στείλει το τηλ της κοπέλας με pm?Θα της έστελνα αλλα δε μπορω να στείλω προσωπικά μνμ ακομα. Ευχαριστω!
να στειλεις μηνυμα στο εμαιλ της θα στο δωσει εκεινη το τηλεφωνο το εμαιλ της ειναι στο προφιλ της στην σελιδα 3 θα το βρεις !
[/quote
κ για να μην κουραστεις στην σελ 3 πατα επανω στο tantrazoe και θα δεις το προφιλ της!κ καλο ειναι ειδικα στα νεα μελη να διαβαζουν αρκετες σελιδες για την καθε κοπελα και θα τους λυνονται οι απορειες!σχετικα με την επικοινωνια και τις υπηρεσιες!
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.072
- Πόντοι
- 2.846
Σε ποθω. Σε νοσταλγώ. Θα σουρθω σύντομα κι ας είναι καλοκαίρι και δε βρέχει !
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Ρε την καημένη Ζωή τι την βρήκε..
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
συννέφιασε φίλε , δεν θα βρεις καλύτερη ευκαιρία ...........
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
παιζεις με τη φωτια! (σε συνθηκες μονομερους καταστασης!!!!!)
γιατι το γραφεις δημοσια εδω στο φορουμ;;;
μηπως να της εστελνες πμ η email;;;
ειδαλλως δεν το γραφεις καθολου
καταλαβαινεις οτι μπορει να ξεκινησει δουλεμα εδω στο φορουμ;;;;
τα πολλα λογια ειναι φτωχια, να πας με την πρωτη ευκαιρια η το κοβεις μαχαιρι
ολα αυτα (διαφορετικες προσεγγισεις) φιλικα σου τα γραφω συναδελφε
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
εχθες εβρεξε πάντως... ελπίζω να πρόλαβες...Σε ποθω. Σε νοσταλγώ. Θα σουρθω σύντομα κι ας είναι καλοκαίρι και δε βρέχει !
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ
εδω θα κανει ενα πμ και θα το παρεις απο την ιδια
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
νεος;;; με ημερομηνία εγγραφής το 2010;;;Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Σώπα μωρή Λουμπίνα!Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής. Νέος στο κουρμπέτι και αποτι είδα ειναι τοπ
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
τύπε, το καλοκαίρι πού κολλάει; εκτός από δύσκολο το πάρκινγκ, είναι και ξεσκέπαστο;
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.072
- Πόντοι
- 2.846
Είναι πιο ρομαντικά με βροχή!
Επίσκεψη στη Ζωή αρχές Ιουλίου. Στους πρω΄τους καύσωνες!!. μετά το μετρό , ανέβηκα τα σκαλάκια μου, πήρα τις αναπνοές, αναπάντητη και είσοδος στην υπόγα. ΔΡΟΣΙΑ!!!!
Μισοσκόταδο, ωραίο χαμόγελο και 2 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ με υποδέχτηκαν. Ανάλυση εκ μέρους (μετά λεμονάδας )του τι θέλω, ντους και ξεκίνημα.
Πέρασαν 2 ώρες με τον πούτσο πύραυλο. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Μην περιμένετε νεαρή, έμπειρη και καθοδηγητική για ναπεράσει πρώτα αυτή καλά. το κατάφερες, θα τη θυμάσαι την επίσκεψη. Αλλιώς θα σε εξυπηρετήσει αλλά μέχρι εκεί. Ευχαρίστως θα ξαναπάω. Τιμή 120/2ώρο, αλλά είχα έκπτωση . Να περνάς καλά ΖΩΟΥΛΑ!!
Μισοσκόταδο, ωραίο χαμόγελο και 2 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ με υποδέχτηκαν. Ανάλυση εκ μέρους (μετά λεμονάδας )του τι θέλω, ντους και ξεκίνημα.
Πέρασαν 2 ώρες με τον πούτσο πύραυλο. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Μην περιμένετε νεαρή, έμπειρη και καθοδηγητική για ναπεράσει πρώτα αυτή καλά. το κατάφερες, θα τη θυμάσαι την επίσκεψη. Αλλιώς θα σε εξυπηρετήσει αλλά μέχρι εκεί. Ευχαρίστως θα ξαναπάω. Τιμή 120/2ώρο, αλλά είχα έκπτωση . Να περνάς καλά ΖΩΟΥΛΑ!!
επίσκεψη χθές στην Ζωή
λοιπόν είναι περιττό να αναφέρω οτι έχουν γράψει οι υπόλοιποι σε 40 σελίδες,κανένας μα κανένας δεν έχει κάτι αρνητικό να πεί.
αυτό απο μόνο του τα λέει ολα , δηλαδή θα μείνετε απόλυτα 100% ικανοποιημένοι , όλα θα προσαρμοστούν στα μέτρα σας , στα θέλω σας στις ορέξεις σας. εγώ πέρασα σουπερ και φυσικά μόλις μπορέσω θα ξαναπάω. προγραμμα μίας ώρας των 70 ευρώ και η Ζωή επειδή ηταν πρώτη φορά μου πρότεινε των 50 για να δώ πως είναι και αν θα μου αρέσουν η ίδια και οι υπηρεσίες τις. Τίμια και εξηγημένη..επέλεξα 70 διοτι αυτό ειχα αποφασισμένο στο μυαλό μου απο τις δικές σας κριτικές.
κάτι τελευταιο : εντάξει στήθος , δέρμα δεν υπάρχουν , αυτό ειναι για όλους.
για μένα και εμφάνιση όπως και μπόι-σωματοδομή στο 99,99% match
λοιπόν είναι περιττό να αναφέρω οτι έχουν γράψει οι υπόλοιποι σε 40 σελίδες,κανένας μα κανένας δεν έχει κάτι αρνητικό να πεί.
αυτό απο μόνο του τα λέει ολα , δηλαδή θα μείνετε απόλυτα 100% ικανοποιημένοι , όλα θα προσαρμοστούν στα μέτρα σας , στα θέλω σας στις ορέξεις σας. εγώ πέρασα σουπερ και φυσικά μόλις μπορέσω θα ξαναπάω. προγραμμα μίας ώρας των 70 ευρώ και η Ζωή επειδή ηταν πρώτη φορά μου πρότεινε των 50 για να δώ πως είναι και αν θα μου αρέσουν η ίδια και οι υπηρεσίες τις. Τίμια και εξηγημένη..επέλεξα 70 διοτι αυτό ειχα αποφασισμένο στο μυαλό μου απο τις δικές σας κριτικές.
κάτι τελευταιο : εντάξει στήθος , δέρμα δεν υπάρχουν , αυτό ειναι για όλους.
για μένα και εμφάνιση όπως και μπόι-σωματοδομή στο 99,99% match
Η Ζωή είναι ίσως η μοναδική περίπτωση κοπέλλας που δεν εχει αρνητικές κριτικές η σχόλια και δικαίως......ημουν απο τους πρωτους που την επισκέφθηκαν όταν αρχισε να δουλευει μόνη της και διέκρινα αμεσως αυτό το "ιδιαίτερο" που έχει στην συμπεριφορά της.Κάτι που σε κερδιζει αμεσως και σε κανει να νοιώθεις άνετα......και χαίρομαι πολύ που βλέπω,μετά απο τόσο καιρό,ότι όλο και περισσότεροι συμφωνούν με όσα είχα γραψει τοτε....
Φυσικά,δεν σχολιάζω το μασαζ,την εμφάνιση και το πρόγραμμά της.Αυτά είναι απλώς κορυφαία.........εκείνο που θέλω να τονίσω,για μία ακόμα φορά,είναι η χαρούμενη διάθεση της,η εντιμότητά της και το γεγονός ότι σου "ερεθίζει" το μυαλό πριν απο οτιδήποτε άλλο.........
Φυσικά,δεν σχολιάζω το μασαζ,την εμφάνιση και το πρόγραμμά της.Αυτά είναι απλώς κορυφαία.........εκείνο που θέλω να τονίσω,για μία ακόμα φορά,είναι η χαρούμενη διάθεση της,η εντιμότητά της και το γεγονός ότι σου "ερεθίζει" το μυαλό πριν απο οτιδήποτε άλλο.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 435
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις