Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
τουμπανο εισαι μωρο!!!!ελπιζω να σε φερει ο δρομος στο βολο καποια στιγμη....!!!
μηπως με μπερδεύεις με τον φίλο σου; εγώ δεν σ' έχω πλησιάσει ούτε στο χιλιόμετρο.. οι ξεπέτες μου προκαλούν αλλεργία[quote author=Glykomoutsounos kapios prepi na pi gia sena ise mia kopleksia aderfi xontri pou den s gamai kamia bromas olokliros ke molis skibis o kolos sou ine mesa sto skato opia kani to lahos k se pari se dioxni sto lepto apo tin broma sou opote min paraponiese oti ine oles ksepetes mias k exis tsakothis m to sapouni
RE PIOS S GAMAI ESENAσκουπιδενια συμπεριφορα... απορω ποιοι καθυστερημενοι πανε μαζι σου
KE BEBEA DEN THA S EPERNA OUTE M 1000 EURO SKATOKOLI XONTRE MOU EXOUN PI ALES POU SE XINOUN STI MOURI OPOTE KITA TIN BROMASOU K OTTAN PAS NA GAMITHIS PLINE K TON KOLO SOU KISTERA NA LES GIA TOUS ALOUS POU NOMIZIS M 50 EURO THA ANEXETE GIA POLI I ALI TIN BROMA SOUμηπως με μπερδεύεις με τον φίλο σου; εγώ δεν σ' έχω πλησιάσει ούτε στο χιλιόμετρο.. οι ξεπέτες μου προκαλούν αλλεργία
OTAN MILAO M SKATA SKATOPSIXI GINOMEσκατοψυχη τελειως...
και σκατόψυχη κι ελεεινή και χοντροκώλα.. εντάξει καταλαβαίνω το πρόβλημά σου... σε συγχωρώ.. ήταν άδικη η ζωή μαζί σου..KE BEBEA DEN THA S EPERNA OUTE M 1000 EURO SKATOKOLI XONTRE MOU EXOUN PI ALES POU SE XINOUN STI MOURI OPOTE KITA TIN BROMASOU K OTTAN PAS NA GAMITHIS PLINE K TON KOLO SOU KISTERA NA LES GIA TOUS ALOUS POU NOMIZIS M 50 EURO THA ANEXETE GIA POLI I ALI TIN BROMA SOU
PARE FORA TORA K KANE MOU ENA GLIFOKOLI XONTRE
xaxa ego pao m to kefali psila esi kribese piso apo pseutika profil skatokoli esi ise kopleksikia esi exis to problima k na to kitaksisκαι σκατόψυχη κι ελεεινή και χοντροκώλα.. εντάξει καταλαβαίνω το πρόβλημά σου... σε συγχωρώ.. ήταν άδικη η ζωή μαζί σου..
ωραιο μωρο αλλα δεν μ καθεται ρε γαμωτο μια φωρα θημαμαι ηθελεν μ παρει σονει κ ντε ευτηχος μ εσωσε η ινα αλλη καβλα !!!!exis di polla prosopa apo trans xoris plastikes i fisi mou xarise omorfia k thilikotita giati na kribome giati na lipame skatokoli na lipase esi ton euto sou pou ksimerobradiazese edo mesa brizontas ti mia k tin ali
epidi s ksero poli kala pios ise k pernages apo tin doulia gia na pame tsampa as min to sinexisi m emenaωραια κωλαρα αλλα δεν ειναι ουτε για την τσεπη μου ουτε για τα γουστα σου εγω γιαυτο δεν τεριαξαμε κατα με ....αλλιος και ωραιο μωρο εισαι και καβλα βγαζεις
ουτε εχω σκοπο αλλα εισαι γυναικαρα να ξερεις αυτο εχω ν πω στις 5 καλητερες σ ομωρφια ..στα αλλα παιχνιδια ειναι ολα σε αλλους αρεσεις σ αλλους οχιepidi s ksero poli kala pios ise k pernages apo tin doulia gia na pame tsampa as min to sinexisi m emena
giati den les oti sikones ta podia k den s afine i Ina na gamithis k meta perases apo tin doulia na pame ke den s pira giati parapliroforisωραιο μωρο αλλα δεν μ καθεται ρε γαμωτο μια φωρα θημαμαι ηθελεν μ παρει σονει κ ντε ευτηχος μ εσωσε η ινα αλλη καβλα !!!!
εχεις δυκοιο ετσι εγυνε ....ρε σει τωρα δεν ελεγα οτι εισαι γυναικαρα και οτι τ γουστα ειναι αλλα τ δυκα μου γιατι απλα δεν μ αρεσει ν μ γαμαν....αλλιος θεα τ ξερουν ολοι αυτο...giati den les oti sikones ta podia k den s afine i Ina na gamithis k meta perases apo tin doulia na pame ke den s pira giati parapliroforis
akou nikolaki briskome edo oxi giati mou kanete kako sti doulia mou ala giati parapliroforite me psefties autous pou diabazoun edo mesa opote afou graete k sxoliazete as sxoliaoume m alithiesουτε εχω σκοπο αλλα εισαι γυναικαρα να ξερεις αυτο εχω ν πω στις 5 καλητερες σ ομωρφια ..στα αλλα παιχνιδια ειναι ολα σε αλλους αρεσεις σ αλλους οχι