Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
130
Πόντοι
1
τουμπανο εισαι μωρο!!!!ελπιζω να σε φερει ο δρομος στο βολο καποια στιγμη....!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
[quote author=Glykomoutsounos kapios prepi na pi gia sena ise mia kopleksia aderfi xontri pou den s gamai kamia bromas olokliros ke molis skibis o kolos sou ine mesa sto skato opia kani to lahos k se pari se dioxni sto lepto apo tin broma sou opote min paraponiese oti ine oles ksepetes mias k exis tsakothis m to sapouni
μηπως με μπερδεύεις με τον φίλο σου; εγώ δεν σ' έχω πλησιάσει ούτε στο χιλιόμετρο.. οι ξεπέτες μου προκαλούν αλλεργία

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
σκουπιδενια συμπεριφορα... απορω ποιοι καθυστερημενοι πανε μαζι σου

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
μηπως με μπερδεύεις με τον φίλο σου; εγώ δεν σ' έχω πλησιάσει ούτε στο χιλιόμετρο.. οι ξεπέτες μου προκαλούν αλλεργία
KE BEBEA DEN THA S EPERNA OUTE M 1000 EURO SKATOKOLI XONTRE MOU EXOUN PI ALES POU SE XINOUN STI MOURI OPOTE KITA TIN BROMASOU K OTTAN PAS NA GAMITHIS PLINE K TON KOLO SOU KISTERA NA LES GIA TOUS ALOUS POU NOMIZIS M 50 EURO THA ANEXETE GIA POLI I ALI TIN BROMA SOU

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
PARE FORA TORA K KANE MOU ENA GLIFOKOLI XONTRE

Συνημμένα

• 19691601_1554258394648430_805963831_n.jpg
    19691601_1554258394648430_805963831_n.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 48

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
KE BEBEA DEN THA S EPERNA OUTE M 1000 EURO SKATOKOLI XONTRE MOU EXOUN PI ALES POU SE XINOUN STI MOURI OPOTE KITA TIN BROMASOU K OTTAN PAS NA GAMITHIS PLINE K TON KOLO SOU KISTERA NA LES GIA TOUS ALOUS POU NOMIZIS M 50 EURO THA ANEXETE GIA POLI I ALI TIN BROMA SOU
και σκατόψυχη κι ελεεινή και χοντροκώλα.. εντάξει καταλαβαίνω το πρόβλημά σου... σε συγχωρώ.. ήταν άδικη η ζωή μαζί σου..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
PARE FORA TORA K KANE MOU ENA GLIFOKOLI XONTRE

ωραια κωλαρα αλλα δεν ειναι ουτε για την τσεπη μου ουτε για τα γουστα σου εγω γιαυτο δεν τεριαξαμε κατα με ....αλλιος και ωραιο μωρο εισαι και καβλα βγαζεις

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
και σκατόψυχη κι ελεεινή και χοντροκώλα.. εντάξει καταλαβαίνω το πρόβλημά σου... σε συγχωρώ.. ήταν άδικη η ζωή μαζί σου..
xaxa ego pao m to kefali psila esi kribese piso apo pseutika profil skatokoli esi ise kopleksikia esi exis to problima k na to kitaksis

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
exis di polla prosopa apo trans xoris plastikes  i fisi mou xarise omorfia k thilikotita giati na kribome giati na lipame skatokoli na lipase esi ton euto sou pou ksimerobradiazese edo mesa brizontas ti mia k tin ali 

Συνημμένα

• 00452957_n.jpg
    00452957_n.jpg
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 40

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
exis di polla prosopa apo trans xoris plastikes  i fisi mou xarise omorfia k thilikotita giati na kribome giati na lipame skatokoli na lipase esi ton euto sou pou ksimerobradiazese edo mesa brizontas ti mia k tin ali  
ωραιο μωρο αλλα δεν μ καθεται ρε γαμωτο μια φωρα θημαμαι ηθελεν μ παρει σονει κ ντε ευτηχος μ εσωσε η ινα αλλη καβλα !!!!

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
ωραια κωλαρα αλλα δεν ειναι ουτε για την τσεπη μου ουτε για τα γουστα σου εγω γιαυτο δεν τεριαξαμε κατα με ....αλλιος και ωραιο μωρο εισαι και καβλα βγαζεις
epidi s ksero poli kala pios ise k pernages apo tin doulia gia na pame tsampa as min to sinexisi m emena

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
epidi s ksero poli kala pios ise k pernages apo tin doulia gia na pame tsampa as min to sinexisi m emena
ουτε εχω σκοπο αλλα εισαι γυναικαρα να ξερεις αυτο εχω ν πω στις 5 καλητερες σ ομωρφια ..στα αλλα παιχνιδια ειναι ολα σε αλλους αρεσεις σ αλλους οχι

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
ωραιο μωρο αλλα δεν μ καθεται ρε γαμωτο μια φωρα θημαμαι ηθελεν μ παρει σονει κ ντε ευτηχος μ εσωσε η ινα αλλη καβλα !!!!
giati den les oti sikones ta podia k den s afine i Ina na gamithis k meta perases apo tin doulia na pame ke den s pira giati parapliroforis

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
giati den les oti sikones ta podia k den s afine i Ina na gamithis k meta perases apo tin doulia na pame ke den s pira giati parapliroforis
εχεις δυκοιο ετσι εγυνε ....ρε σει τωρα δεν ελεγα οτι εισαι γυναικαρα και οτι τ γουστα ειναι αλλα τ δυκα μου γιατι απλα δεν μ αρεσει ν μ γαμαν....αλλιος θεα τ ξερουν ολοι αυτο...

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
ουτε εχω σκοπο αλλα εισαι γυναικαρα να ξερεις αυτο εχω ν πω στις 5 καλητερες σ ομωρφια ..στα αλλα παιχνιδια ειναι ολα σε αλλους αρεσεις σ αλλους οχι
akou nikolaki briskome edo oxi giati mou kanete kako sti doulia mou ala giati parapliroforite me psefties autous pou diabazoun edo mesa opote afou graete k sxoliazete as sxoliaoume m alithies

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Ηρεμήστε βρε παιδιά....
Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε. Αν βρεθείτε εύχομαι να τα βρείτε.
Τάνια μου, γράφε ελληνικά σε παρακαλώ. Είναι κανονισμός του forum.

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
otan paradigma erxete enas san to glikomoutsouno k bromai amasxalila ke aplisia ke sou lei ela gamiseme k skibi ke apo tin skatila lipothimas exi k apetisi na ton gamisis k na ton kratisi sto domatio k ora pios antexi tin broma tote onomazoun ksepeta epidi auti feugoun skatomeni apo tis ginekes tous gia na min katalaboun pou pane tha tin plironoume emis tin broma tous ke molis tous les plisou sou lene den mporo na min mirisi i gineka mou afroloutro ELEOSSSSSS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom