Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
katarxin ime toso thilikia pou poustrako den m les malon exis mperdeuti apo tous poustides pou se gamane ke oloi emis imaste anomali esi mori gria arxianomalara ti kanis edo  giati sxoliazis se fagourizi o kolo sou OXO ARXIDOPOUSTA POU TO PEZIS IDIMONAS 

πουστρακο σου βγαινουνε γουστα εδω, παριστανοντας την Τανια Κελλυ ε;
Αλλα ειπαμε... δεν φταις εσυ, αλλα τα χαϊβανια που καταπινουν τον σανο αμασητο....

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
335
Πόντοι
21
Αλλα ειπαμε... δεν φταις εσυ, αλλα τα χαϊβανια που καταπινουν τον σανο αμασητο....
τσαπρρρρρρρρρρρρρρρ ρεεεεεεεεεεεεε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
για πες κ αλλα μουτρο

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
katarxin ime toso thilikia pou poustrako den m les malon exis mperdeuti apo tous poustides pou se gamane ke oloi emis imaste anomali esi mori gria arxianomalara ti kanis edo  giati sxoliazis se fagourizi o kolo sou OXO ARXIDOPOUSTA POU TO PEZIS IDIMONAS 

Χα χα.. λεκτικός βιασμός!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οσο ειμαι εγω ο Πρεκας αλλο τοσο ειναι κι η πουστρα που γραφει εδω η Τανια Κελλυ.
Ας στείλει μια φωτο με ανοιχτο τον υπολογιστη στη σελιδα του μπου και εγω δεσμευομαι να της στειλω ενα πολυ καλο δωρο.
Ρεεεεε μη καταπινεται αμασητο τον σανο. Αφηνετε ενα τραβελο να σας δουλευει επειδή  βγαζει γουστα να παιρνει σε μηνυματα τις παπαριες που του στελνουν....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γίγαντα, Λευτέρη, εσύ δηλαδή πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είναι και το εκφράζεις με τόση βεβαιότητα;

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Οσο ειμαι εγω ο Πρεκας αλλο τοσο ειναι κι η πουστρα που γραφει εδω η Τανια Κελλυ.
Ας στείλει μια φωτο με ανοιχτο τον υπολογιστη στη σελιδα του μπου και εγω δεσμευομαι να της στειλω ενα πολυ καλο δωρο.
Ρεεεεε μη καταπινεται αμασητο τον σανο. Αφηνετε ενα τραβελο να σας δουλευει επειδή  βγαζει γουστα να παιρνει σε μηνυματα τις παπαριες που του στελνουν....
πολυ καχυποπτος εισαι...σε αλλα θρεντ δικαιολογεισαι αλλα το χεις γενικευσει

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γίγαντα, Λευτέρη, εσύ δηλαδή πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είναι και το εκφράζεις με τόση βεβαιότητα;

Γιατι είναι διασημη τουλαχιστον στον χωρο της, και οχι μονο. Εχει μια σταθερη δουλεια εδω και πολλα χρονια και απ οτι ακουγεται παει καλα. Δεν θα το ρισκαρε να μπαινει εδω και να βριζει σαν λαχαναγοριτης, ρισκαροντας αυριο να την εχει φατσα καρτα η espresso  πρωτη σελιδα. Ουτε πιατσα που λενε μερικοι κανει. Ειναι σε τετοια θεση τωρα που αν θελει πελατες μπορει να παιξει με μεγαλα πορτοφολια και με αλλα κονε και οχι να κανει πιατσα στην Συγγρου, η να προσπαθει να ψαρεψει πελατες απο ενα μπουρδελοσάιτ. Δεν χρειαζεται να ειναι ουτε γιγαντας, ουτε πολυ ευφυης καποιος για να το συμπερανει. Αλλα ειπαμε... υπαρχουν τοσα χαϊβανια εδω... 
Εχεις καμια αντιρρηση επ αυτων; Σε κανει κατι να πιστευεις οτι υπαρχει υποψια να ειναι πραγματι η λεγαμενη;  Για λεγε....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατι είναι διασημη τουλαχιστον στον χωρο της, και οχι μονο. Εχει μια σταθερη δουλεια εδω και πολλα χρονια και απ οτι ακουγεται παει καλα. Δεν θα το ρισκαρε να μπαινει εδω και να βριζει σαν λαχαναγοριτης, ρισκαροντας αυριο να την εχει φατσα καρτα η espresso  πρωτη σελιδα. Ουτε πιατσα που λενε μερικοι κανει. Ειναι σε τετοια θεση τωρα που αν θελει πελατες μπορει να παιξει με μεγαλα πορτοφολια και με αλλα κονε και οχι να κανει πιατσα στην Συγγρου, η να προσπαθει να ψαρεψει πελατες απο ενα μπουρδελοσάιτ. Δεν χρειαζεται να ειναι ουτε γιγαντας, ουτε πολυ ευφυης καποιος για να το συμπερανει. Αλλα ειπαμε... υπαρχουν τοσα χαϊβανια εδω... 
Εχεις καμια αντιρρηση επ αυτων; Σε κανει κατι να πιστευεις οτι υπαρχει υποψια να ειναι πραγματι η λεγαμενη;  Για λεγε....

δεν είμαι και ο ειδικότερος εδώ μέσα, αλλά πιστεύω ότι μάλλον είσαι πιο άσχετος από εμένα. Ποιος είναι δηλαδή ο χώρος στον οποίο είναι διάσημη; Ποια είναι η σταθερή δουλειά στην οποία πάει και καλά ώστε να μην έχει ανάγκη να κάνει σεξ επι πληρωμή;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ειναι λιαν αναγνωρισιμη, απο τις εμφανισεις της στην τηλεοραση, καθως και με το σοου που σταθερα κανει εδω και 10 χρονια στις κουκλες. Αυτη κραταει το μαγαζι....

άρα όταν λες ότι είναι διάσημη στο χώρο της εννοείς ότι ο χώρος της είναι η τηλεόραση;;; Μήπως παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ και δεν θυμάμαι; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα! Και πιστεύεις ότι όσες κάνουν σόου στις κούκλες δεν κάνουν και πορνεία; Είσαι πού μακριά νυχτωμένος. Και το γράφω εγώ που δεν είμαι και ειδικός. Ας γράψει και κανένας πιο ειδικός να δεις ότι πράγματι έχεις άδικο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
άρα όταν λες ότι είναι διάσημη στο χώρο της εννοείς ότι ο χώρος της είναι η τηλεόραση;;; Μήπως παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ και δεν θυμάμαι; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα! Και πιστεύεις ότι όσες κάνουν σόου στις κούκλες δεν κάνουν και πορνεία; Είσαι πού μακριά νυχτωμένος. Και το γράφω εγώ που δεν είμαι και ειδικός. Ας γράψει και κανένας πιο ειδικός να δεις ότι πράγματι έχεις άδικο.

Μαλλον πρεπει να στο κανω πενηνταρακια.
Επειδη έχει κανει 10-20-30 εμφανισεις στην τηλεοραση + οτι κανει το σοου εδω και 10 χρονια στις κουκλες ειναι αναγνωρισιμη. Δηλαδη αν σκασει μυτη σε ενα καφε αν οχι ολοι οι μισοι τουλαχιστον θα την αναγνωρισουν, σε αντιθεση με εσενα και εμενα που μας ξερει μονο ο θυρωρος της πολυκατοικιας μας, αντε και ο περιπτερας.
Πες μας τωρα και εσυ οτι εισαι ο Τζορτζ Μπεστ ο οποιος δεν πεθανε, αλλα ζει πλεον στην Ελλαδα, και γραφει για να περναει η ωρα του σε ενα μπουρδελοσάιτ. Κι ομως... ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙς ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΑΊΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝΕ.

Πορνεια μπορει να κανουν (και πιθανον να κανουν) και η Μπεζεντακου κι η Σασα Μπαστα  και πολλες αλλες επωνυμες αλλα δεν βγαινουν να το φωναζουν και να το διαλαλουν στα μπουρδελοφορουμ, βριζοντας σαν λαχαναγοριτες. Εχουν στο χωρο τους οπως και πιθανον  η λεγαμενη τα κονε να το κανουν, χωρις να εκτιθονται ανοικτα.
Συγνωμη αλλα πιο λιανα δεν γινεται....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
θα σου δωσω αλλο ενα παραδειγμα περι χαϊβανιών.
Βαζω προ καιρου μια φωτο με εμφανεστατα σημαδια οτι ειναι κατεβασμενη απο το νετ, και λεω - για να τρολλαρω καποιον- οτι και καλα ειναι η γυναικα μου. Τσουπ τα χαϊβάνια. " ρε τι μουνι γαμας", "τι κομάτι είναι αυτο" , "μπραβο σου να την χαιρεσαι".....

Αλλο παραδειγμα... Ποσταρει σημερα ενας τυπος δυο  φωτοςwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=38134.msg7965339;topicseen#new] εδώ[/url] μοστραροντας εναν κωλο που πιο πολυ φερνει σε μπετατζη παρα σε γυναικα.  Τσουπ κατευθειαν το χαϊβάνι... "Ωραιες φωτο τυπε. Δωσε λεπτομερειες σε πμ"

Συνεχιζεις λοιπον να πιστευεις οτι μπορει να γραφει εδω η Τανια Κελλυ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
θα σου δωσω αλλο ενα παραδειγμα περι χαϊβανιών.
Βαζω προ καιρου μια φωτο με εμφανεστατα σημαδια οτι ειναι κατεβασμενη απο το νετ, και λεω - για να τρολλαρω καποιον- οτι και καλα ειναι η γυναικα μου. Τσουπ τα χαϊβάνια. " ρε τι μουνι γαμας", "τι κομάτι είναι αυτο" , "μπραβο σου να την χαιρεσαι".....

Αλλο παραδειγμα... Ποσταρει σημερα ενας τυπος δυο  φωτοςwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=38134.msg7965339;topicseen#new] εδώ[/url] μοστραροντας εναν κωλο που πιο πολυ φερνει σε μπετατζη παρα σε γυναικα.  Τσουπ κατευθειαν το χαϊβάνι... "Ωραιες φωτο τυπε. Δωσε λεπτομερειες σε πμ"

Συνεχιζεις λοιπον να πιστευεις οτι μπορει να γραφει εδω η Τανια Κελλυ;
και οχι μονο αυτη..ολες μπενουν εδω μεσα οπως και μ τ εσκορτ η αλλιος βυζητες ακου π σ λεω...ειναι γνωστο οτι κανει πιατσα συγγρου αν διαστηματα δεν ειναι κακο...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαλλον πρεπει να στο κανω πενηνταρακια.
Επειδη έχει κανει 10-20-30 εμφανισεις στην τηλεοραση + οτι κανει το σοου εδω και 10 χρονια στις κουκλες ειναι αναγνωρισιμη. Δηλαδη αν σκασει μυτη σε ενα καφε αν οχι ολοι οι μισοι τουλαχιστον θα την αναγνωρισουν, σε αντιθεση με εσενα και εμενα που μας ξερει μονο ο θυρωρος της πολυκατοικιας μας, αντε και ο περιπτερας.
Πες μας τωρα και εσυ οτι εισαι ο Τζορτζ Μπεστ ο οποιος δεν πεθανε, αλλα ζει πλεον στην Ελλαδα, και γραφει για να περναει η ωρα του σε ενα μπουρδελοσάιτ. Κι ομως... ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙς ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΑΊΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝΕ.

Πορνεια μπορει να κανουν (και πιθανον να κανουν) και η Μπεζεντακου κι η Σασα Μπαστα  και πολλες αλλες επωνυμες αλλα δεν βγαινουν να το φωναζουν και να το διαλαλουν στα μπουρδελοφορουμ, βριζοντας σαν λαχαναγοριτες. Εχουν στο χωρο τους οπως και πιθανον  η λεγαμενη τα κονε να το κανουν, χωρις να εκτιθονται ανοικτα.
Συγνωμη αλλα πιο λιανα δεν γινεται....

αδίκως μου το κάνεις λιανά, διότι έχω καταλάβει τι θες να πεις και κακώς δεν έχεις κι εσύ καταλάβει ότι έχω καταλάβει. Όλα όσα γράφεις πατάνε σε ένα κούφιο επιχείρημα, το οποίο είναι η διασημότητα της Τάνιας. Είναι διάσημη ως τι ρε φίλε; Ως τραγουδίστρια; ηθοποιός; μοντέλο; παρουσιάστρια; δημοσιογράφος; Τι θα της χαλάσει δηλαδή αν αποκαλυφθεί ότι κάνει πιάτσα στη  Συγγρού; Θα της κόψει καμιά καριέρα στην τηλεόραση; Έχει καμιά σχέση η Μπάστα (ως celebrity) με την Τάνια; Γιατί γράφεις ό,τι να 'ναι; Και άντε και κάνει η εσπρρέσο ένα ρεπορτάζ και λέει ότι η Τάνια γράφει στο μπου.κομ. Καταρχήν άνετα θα το διαψεύσει. Δεύτερον, θα ασχοληθεί κανένας; Τρίτον, αξίζει τον κόπο να καθίσουν να ψάξουν αν όντως κάνει πιάτσα, λες κι είναι πράγματι καμιά Σάσα Μπάστα; Τέταρτον, η Τάνια τι ακριβώς θα χάσει, όπως γράφω και παραπάνω; Έχει καμιά προοπτική για καριέρα στην τηλεόραση; Πόσο πιο απλά να στα γράψω; Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεθούν 5-6 άτομα (ίσως και παραπάνω) που θα σε βεβαιώσουν ότι όντως έχουν δει την Τάνια να κάνει πιάτσα. Μάλλον τίποτα προβοκάτορες που θέλουν να της κόψουν την τηλεοπτική καριέρα θα είναι για σένα. Συγγνώμη, αλλά εγώ πιστεύω αυτούς κι όχι τις δικές σου ελαφρόμυαλες θεωρίες. Όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν φυσικά ότι αυτή ή αυτός που γράφει είναι η Τάνια, αλλά ότι μπορεί άνετα να είναι.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
αδίκως μου το κάνεις λιανά, διότι έχω καταλάβει τι θες να πεις και κακώς δεν έχεις κι εσύ καταλάβει ότι έχω καταλάβει. Όλα όσα γράφεις πατάνε σε ένα κούφιο επιχείρημα, το οποίο είναι η διασημότητα της Τάνιας. Είναι διάσημη ως τι ρε φίλε; Ως τραγουδίστρια; ηθοποιός; μοντέλο; παρουσιάστρια; δημοσιογράφος; Τι θα της χαλάσει δηλαδή αν αποκαλυφθεί ότι κάνει πιάτσα στη  Συγγρού; Θα της κόψει καμιά καριέρα στην τηλεόραση; Έχει καμιά σχέση η Μπάστα (ως celebrity) με την Τάνια; Γιατί γράφεις ό,τι να 'ναι; Και άντε και κάνει η εσπρρέσο ένα ρεπορτάζ και λέει ότι η Τάνια γράφει στο μπου.κομ. Καταρχήν άνετα θα το διαψεύσει. Δεύτερον, θα ασχοληθεί κανένας; Τρίτον, αξίζει τον κόπο να καθίσουν να ψάξουν αν όντως κάνει πιάτσα, λες κι είναι πράγματι καμιά Σάσα Μπάστα; Τέταρτον, η Τάνια τι ακριβώς θα χάσει, όπως γράφω και παραπάνω; Έχει καμιά προοπτική για καριέρα στην τηλεόραση; Πόσο πιο απλά να στα γράψω; Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεθούν 5-6 άτομα (ίσως και παραπάνω) που θα σε βεβαιώσουν ότι όντως έχουν δει την Τάνια να κάνει πιάτσα. Μάλλον θα είναι τίποτα προβοκάτορες που θέλουν να της κόψουν την τηλεοπτική καριέρα θα είναι για σένα. Συγγνώμη, αλλά εγώ πιστεύω αυτούς κι όχι τις δικές σου ελαφρόμυαλες θεωρίες. Όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν φυσικά ότι αυτή ή αυτός που γράφει είναι η Τάνια, αλλά ότι μπορεί άνετα να είναι.
σε προλαβα μουτρο ......ωραιο μουνι η Σασα μουτρο αλλα πολλα δεν εχω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε προλαβα μουτρο ......ωραιο μουνι η Σασα μουτρο αλλα πολλα δεν εχω

από εμφάνιση είναι όντως πολύ ωραία. Αν δεν ήξερα ποια είναι, θα την περνούσα για εκ γενετής γυναίκα. Από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί βλέπω πολλά παράπονα. Τι εννοείς όταν λες "αλλα πολλα δεν εχω";

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
από εμφάνιση είναι όντως πολύ ωραία. Αν δεν ήξερα ποια είναι, θα την περνούσα για εκ γενετής γυναίκα. Από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί βλέπω πολλά παράπονα. Τι εννοείς όταν λες "αλλα πολλα δεν εχω";
μουτρο για κανα κροσακι φρι ειμαι εγω μην ασχολεισαι μ τελειομενους μ ξερουν ολοι πλεων

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αδίκως μου το κάνεις λιανά, διότι έχω καταλάβει τι θες να πεις και κακώς δεν έχεις κι εσύ καταλάβει ότι έχω καταλάβει. Όλα όσα γράφεις πατάνε σε ένα κούφιο επιχείρημα, το οποίο είναι η διασημότητα της Τάνιας. Είναι διάσημη ως τι ρε φίλε; Ως τραγουδίστρια; ηθοποιός; μοντέλο; παρουσιάστρια; δημοσιογράφος; Τι θα της χαλάσει δηλαδή αν αποκαλυφθεί ότι κάνει πιάτσα στη  Συγγρού; Θα της κόψει καμιά καριέρα στην τηλεόραση; Έχει καμιά σχέση η Μπάστα (ως celebrity) με την Τάνια; Γιατί γράφεις ό,τι να 'ναι; Και άντε και κάνει η εσπρρέσο ένα ρεπορτάζ και λέει ότι η Τάνια γράφει στο μπου.κομ. Καταρχήν άνετα θα το διαψεύσει. Δεύτερον, θα ασχοληθεί κανένας; Τρίτον, αξίζει τον κόπο να καθίσουν να ψάξουν αν όντως κάνει πιάτσα, λες κι είναι πράγματι καμιά Σάσα Μπάστα; Τέταρτον, η Τάνια τι ακριβώς θα χάσει, όπως γράφω και παραπάνω; Έχει καμιά προοπτική για καριέρα στην τηλεόραση; Πόσο πιο απλά να στα γράψω; Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεθούν 5-6 άτομα (ίσως και παραπάνω) που θα σε βεβαιώσουν ότι όντως έχουν δει την Τάνια να κάνει πιάτσα. Μάλλον τίποτα προβοκάτορες που θέλουν να της κόψουν την τηλεοπτική καριέρα θα είναι για σένα. Συγγνώμη, αλλά εγώ πιστεύω αυτούς κι όχι τις δικές σου ελαφρόμυαλες θεωρίες. Όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν φυσικά ότι αυτή ή αυτός που γράφει είναι η Τάνια, αλλά ότι μπορεί άνετα να είναι.

Ενταξει... Κρατα τις ελπιδες σου λοιπον κουφιοκεφαλακια, και συνεχιστε τις προσευχες σας ωστε οταν την πετυχετε στο διαβα σας μην ειναι ψωλοκομενη. Τελος απο μενα.... Εγω Ωτοι οιχα να πο τω οιπα. Αναγνοσσει κε γραφυ γνορρειζο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom