αδίκως μου το κάνεις λιανά, διότι έχω καταλάβει τι θες να πεις και κακώς δεν έχεις κι εσύ καταλάβει ότι έχω καταλάβει. Όλα όσα γράφεις πατάνε σε ένα κούφιο επιχείρημα, το οποίο είναι η διασημότητα της Τάνιας. Είναι διάσημη ως τι ρε φίλε; Ως τραγουδίστρια; ηθοποιός; μοντέλο; παρουσιάστρια; δημοσιογράφος; Τι θα της χαλάσει δηλαδή αν αποκαλυφθεί ότι κάνει πιάτσα στη Συγγρού; Θα της κόψει καμιά καριέρα στην τηλεόραση; Έχει καμιά σχέση η Μπάστα (ως celebrity) με την Τάνια; Γιατί γράφεις ό,τι να 'ναι; Και άντε και κάνει η εσπρρέσο ένα ρεπορτάζ και λέει ότι η Τάνια γράφει στο μπου.κομ. Καταρχήν άνετα θα το διαψεύσει. Δεύτερον, θα ασχοληθεί κανένας; Τρίτον, αξίζει τον κόπο να καθίσουν να ψάξουν αν όντως κάνει πιάτσα, λες κι είναι πράγματι καμιά Σάσα Μπάστα; Τέταρτον, η Τάνια τι ακριβώς θα χάσει, όπως γράφω και παραπάνω; Έχει καμιά προοπτική για καριέρα στην τηλεόραση; Πόσο πιο απλά να στα γράψω; Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεθούν 5-6 άτομα (ίσως και παραπάνω) που θα σε βεβαιώσουν ότι όντως έχουν δει την Τάνια να κάνει πιάτσα. Μάλλον θα είναι τίποτα προβοκάτορες που θέλουν να της κόψουν την τηλεοπτική καριέρα θα είναι για σένα. Συγγνώμη, αλλά εγώ πιστεύω αυτούς κι όχι τις δικές σου ελαφρόμυαλες θεωρίες. Όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν φυσικά ότι αυτή ή αυτός που γράφει είναι η Τάνια, αλλά ότι μπορεί άνετα να είναι.