nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
ειδα εχθεσ αγελια της εχει ψωλαρα αλλα μας εφυγε απο ατηινα απο οτι μου ειπε
Από Αλβανία ήρθες παίχτη?
ειδα εχθεσ αγελια της εχει ψωλαρα αλλα μας εφυγε απο ατηινα απο οτι μου ειπε
Από Αλβανία ήρθες παίχτη?
να μπω κατο απο το σεντονι και να γλειφω το εργαλειο σου ονειρο μηνον που σε ανακαλυψα
Kανεσεξ τελειακομ κατηγοια τρανσεξουαλ περιοχη αναζητησης ηρακλειο :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Καλησπέρα φίλοι,
Διάβασα ότι αυτό το υπέροχο εργαλείο είναι Κρήτη, που μπορώ να βρω να επικοινωνήσω μαζί της?
ξεπέτα τελείως μάγκες.
Απλά μένεις με την ανάμνηση πως πήγες με μία σταρ.
άστους να πάνε να κλάψουν τα λεφτάκια τους... ας μάθουν με τον σκληρό τρόπο..Εχω αναφερθει και παλιοτερα στο θεμα με ιδιο αποτελεσμα. Απο κει και περα τα καθε τυχαρπαστα παπαγαλακια μπορουν να λενε οτι θελουν με αποτελεσμα οι αδαεις να παρασυρονται
ξεπετα λεγεται αυτο μουτρομεγαλη απατη η τανια. 1ον χοντρη πλαδαρη κρεμασμενη κιλια ,2ον ενο ειχα ξεκαθαρησει οτι θελω να γαμαω και να την βλεπω να το παιζει δεν με αφηνε και ηθελε να με κοροιδεψει οτι γαμαω κωλο σφιγγοντας το πουτσο μου δυνατα πανω στα αρχιδια της(σε πισοκολητη σταση) ασε που δεν της σηκωνετε με τιποτα. για να μην τσακωθω με την κουτοπονηρη της ειπα να μου παρει πιπα να χυσω.... μακρια
ξεπετα λεγεται αυτο μουτρο
ξεπετα λεγεται αυτο μουτρο
exis poli gelio giati den les tin alithia ksexaes posi ora s gamousa itheles m 50 euro na bgalis ola ta bitsia sou eleosμεγαλη απατη η τανια. 1ον χοντρη πλαδαρη κρεμασμενη κιλια ,2ον ενο ειχα ξεκαθαρησει οτι θελω να γαμαω και να την βλεπω να το παιζει δεν με αφηνε και ηθελε να με κοροιδεψει οτι γαμαω κωλο σφιγγοντας το πουτσο μου δυνατα πανω στα αρχιδια της(σε πισοκολητη σταση) ασε που δεν της σηκωνετε με τιποτα. για να μην τσακωθω με την κουτοπονηρη της ειπα να μου παρει πιπα να χυσω.... μακρια