Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 401K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Τον έδωσες ή τον έφαγες;
                                                  εγω να τον δωσω ηθελα αλλα αυτη ....αλλα ηθελε...στην πιπα μειναμε ....μετα μου λεει τελος χρονου...αλλα 50 ....βρε ουστ μαλακισμενη...δουλευω 12 ωρες για να παρω ενα νταρικο κ αυτη στο τεταρτο ηθελε κ αλλο....ποτε ξανα.       

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.721
Πόντοι
606
                                                  εγω να τον δωσω ηθελα αλλα αυτη ....αλλα ηθελε...στην πιπα μειναμε ....μετα μου λεει τελος χρονου...αλλα 50 ....βρε ουστ μαλακισμενη...δουλευω 12 ωρες για να παρω ενα νταρικο κ αυτη στο τεταρτο ηθελε κ αλλο....ποτε ξανα.         
τ γούστα κοστίζουν μουτρο

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
τ γούστα κοστίζουν μουτρο
ναι φιλε μου δικιο εχεις,αλλα να υπαρχει κ λιγο σεβασμος...την εχουν δει καποιες πορνοσταρ εδω μεσα κ ζητανε τον ουρανο με τ αστρα κ υπαρχουν καποιες αλλες που κ λιγοτερα παιρνουν κ παιζουν μπαλα μεχρι το 90+++...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Βάτραχε γιατί όλοι είναι εναντίον σου ?  :think:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Γράψε τη στον πούτσο σου. Έχει πατσαβουριάσει άσχημα.

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Κι εγώ συμπαραστέκομαι σε αυτούς που μεγάλωσαν με μαμά που το επάγγελμά της κάνει τζιζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom