batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.721
- Πόντοι
- 606
τ στάνταρ είναι ότι θ τον φαειΓια να ξερει αν θα τον φαει και θα δροσιστει ή θα τον φαει και θα δροσιστει.
τ στάνταρ είναι ότι θ τον φαειΓια να ξερει αν θα τον φαει και θα δροσιστει ή θα τον φαει και θα δροσιστει.
εγω να τον δωσω ηθελα αλλα αυτη ....αλλα ηθελε...στην πιπα μειναμε ....μετα μου λεει τελος χρονου...αλλα 50 ....βρε ουστ μαλακισμενη...δουλευω 12 ωρες για να παρω ενα νταρικο κ αυτη στο τεταρτο ηθελε κ αλλο....ποτε ξανα.Τον έδωσες ή τον έφαγες;
τ γούστα κοστίζουν μουτροεγω να τον δωσω ηθελα αλλα αυτη ....αλλα ηθελε...στην πιπα μειναμε ....μετα μου λεει τελος χρονου...αλλα 50 ....βρε ουστ μαλακισμενη...δουλευω 12 ωρες για να παρω ενα νταρικο κ αυτη στο τεταρτο ηθελε κ αλλο....ποτε ξανα.
ναι φιλε μου δικιο εχεις,αλλα να υπαρχει κ λιγο σεβασμος...την εχουν δει καποιες πορνοσταρ εδω μεσα κ ζητανε τον ουρανο με τ αστρα κ υπαρχουν καποιες αλλες που κ λιγοτερα παιρνουν κ παιζουν μπαλα μεχρι το 90+++...τ γούστα κοστίζουν μουτρο
τι λες ρε μεγάλε;; σοβαρά;; εσύ το λες αυτό;; που το 20αρικο σου φαίνεται ακριβό;; πολύ χουβαρντάς μας βγήκεςτ γούστα κοστίζουν μουτρο
Kαλα δεν ντρεπεσαι λιγο;τ γούστα κοστίζουν μουτρο
τους πλιγωνουν τ λόγια μου...παντός εγώ έχω αναφέρει ότι την έχω δει κ φρει μαζει μ ίνα από αθηνωνΒάτραχε γιατί όλοι είναι εναντίον σου ?![]()
ντρέπομαι......Kαλα δεν ντρεπεσαι λιγο;
Γράψε τη στον πούτσο σου. Έχει πατσαβουριάσει άσχημα.εγω να τον δωσω ηθελα αλλα αυτη ....αλλα ηθελε...στην πιπα μειναμε ....μετα μου λεει τελος χρονου...αλλα 50 ....βρε ουστ μαλακισμενη...δουλευω 12 ωρες για να παρω ενα νταρικο κ αυτη στο τεταρτο ηθελε κ αλλο....ποτε ξανα.
Την ειδες τυπε;Τον εφαγες; :o :o :oΓράψε τη στον πούτσο σου. Έχει πατσαβουριάσει άσχημα.
Ένα πολύ οικείο σου πρόσωπο είδα στη Συγγρού, η Τάνια έλειπε.Την ειδες τυπε;Τον εφαγες; :o :o :o
Μη ντρεπεσαι φιλε.Εδω ειμαστε ολοι μια παρεα.Ένα πολύ οικείο σου πρόσωπο είδα στη Συγγρού, η Τάνια έλειπε.
απίστευτη ομοιότητα!! φαντάσου πόσο αγαπούσε την Αλίκη...Μπράβο!!Λείπει και σήμερα η μαμά ε; Παρασκευή είναι, τι να κάνουμε