Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει την΄ίδια για αυτο που γίνεται εδώ
Ελα ρε γιατι? Πιο καυλα απο τη βουγιού είναι
αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει [size=18pt]την΄ίδια[/size] για αυτο που γίνεται εδώ
ti na kanoume den exoume alo ta gousta sou paradigmaγουστα ειναι αυτα..
ti na kanoume den exoume alo ta gousta sou paradigma
otan ksekinagate na grafete tis papargiesas edo mesa gia kini psaxnate na tin enimerosete to ti grafi o kathenas
έστω κι έναν συγγενή της, ρε αδερφέ
Ωπα ρε γιατι? Αφου παραδεχτηκε οτι ειναι fake και πλεον γραφει σαν fun club, δεν γραφει ως Τανια...[size=18pt]οποτε δεν χρειαζεται να ενημερωσει κανεις κανεναν[/size]. Αλλωστε, δεν νομιζω να την δυσφημει, μονο photos ανεβαζει....
Κοιτα, δεν ειναι και καμια τυχαια trans, όπλο ειναι το κοριτσι
Την δυσφημουσε οσο την copiare...
εχεις;;OTI KE NA PIS STA ARXIDIA MAS AN MPORIS GINE K ESI SAN TON ANTONI
OTI KE NA PIS STA ARXIDIA MAS AN MPORIS GINE K ESI SAN TON ANTONI
Αγαπητή hot kellh tania σε αντίθεση με ό,τι δηλώνεις και εσύ και οι συναγωνιστές εγώ πιστεύω πως είσαι η πραγματική Τάνια Κέλλη πίσω από αυτό το προφίλ. Αυτό γιατί, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει την πορεία σου (μέσω εκπομπών, εμφανίσεων και λεωφόρου) έχω σχηματίσει την άποψη μου.
Προσπαθείς να κάνεις με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία σου με δηλώσεις σε εκπομπές τύπου παντρεύομαι, δοκιμάζω νυφικά, έχω κάνει αλλαγή φύλου, Ελλάδα έχεις ταλέντο,……….Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα και διέψευδες πως ήσουν η Τάνια Κέλλη), αλλού λες πως έκανες αλλαγή φύλου και αλλού κάνεις την πάπια όταν σε ρωτούν, λες ότι δεν κατεβαίνεις ποτέ στη Συγγρού αλλά πολλές φορές σε έχω δει και πολλοί εδώ μέσα σε έχουν συναντήσει από εκεί.
Τώρα έχεις μια εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως είσαι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Όμως να ξέρεις πως αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Έχε στο νου σου πως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα είναι που μετρούν και παραμένουν αναλύοτα στο χρόνο.
[size=14pt]Ξεκόλλα με την εμφάνιση. [/size]
Θα έχεις αν συνεχίσεις έτσι ανθρώπους γύρω σου που θα σε θέλουν μόνο για το πόσο όμορφη είσαι και το πόσο ωραίο σώμα έχεις.
Όταν αυτά τελειώσουν (σε όλους μας ο χρόνος τα στερεί) θα μείνεις κενή και από ανθρώπους και από συναισθήματα.
BLEPO ISE FAN K ESI ME TIN TANIA KELLH KE PLIRIS ENIMEROMENOS AN KE KAPIA PRAGMATA POU ANAFERES DEN ISXIOUN KE AFOSON IDES TIN TANIA KELLH APO KONTA BRE AGORI MOU POS TIN LENE TIN ROTISES ETI NA ZITISIS AUTOGRAFOU KE KATI ALO POU KSERIS ESI KE MILAS GIA ANTHROPOUS POU EXI GIROTIS STI ZOITIS ISEΑγαπητή hot kellh tania σε αντίθεση με ό,τι δηλώνεις και εσύ και οι συναγωνιστές εγώ πιστεύω πως είσαι η πραγματική Τάνια Κέλλη πίσω από αυτό το προφίλ. Αυτό γιατί, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει την πορεία σου (μέσω εκπομπών, εμφανίσεων και λεωφόρου) έχω σχηματίσει την άποψη μου.
Προσπαθείς να κάνεις με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία σου με δηλώσεις σε εκπομπές τύπου παντρεύομαι, δοκιμάζω νυφικά, έχω κάνει αλλαγή φύλου, Ελλάδα έχεις ταλέντο,……….Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα και διέψευδες πως ήσουν η Τάνια Κέλλη), αλλού λες πως έκανες αλλαγή φύλου και αλλού κάνεις την πάπια όταν σε ρωτούν, λες ότι δεν κατεβαίνεις ποτέ στη Συγγρού αλλά πολλές φορές σε έχω δει και πολλοί εδώ μέσα σε έχουν συναντήσει από εκεί.
Τώρα έχεις μια εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως είσαι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Όμως να ξέρεις πως αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Έχε στο νου σου πως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα είναι που μετρούν και παραμένουν αναλύοτα στο χρόνο.
[size=14pt]Ξεκόλλα με την εμφάνιση. [/size]
Θα έχεις αν συνεχίσεις έτσι ανθρώπους γύρω σου που θα σε θέλουν μόνο για το πόσο όμορφη είσαι και το πόσο ωραίο σώμα έχεις.
Όταν αυτά τελειώσουν (σε όλους μας ο χρόνος τα στερεί) θα μείνεις κενή και από ανθρώπους και από συναισθήματα. BLEPO ISE FAN
αδερφέ, μην τα γυρνάς. Πριν δεν έγραψες να ενημερώσει κάποιος την ίδια;
Ναι ρε, όσο ελεγε οτι ηταν αυτη
Τωρα βγηκε και το ειπε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΤΑΝΙΑ-ΕΙΜΑΙ FUN CLUB
Ειναι σαν γουσταρεις πχ την Βικυ ή τη Μυρτώ σαν trans και να ανεβαζεις photo απο internet...η καποια αλλη, πες οτι εισαι καψουρακι με τη sandra romain κια ανεβαζεις photo στο forum. Να ειδοποιησουμε και τη Sandra?
Νομιζω λαθος?