enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
mou estilan se prive ena minima ke mou lei na sebasto xaxaxaxa ti na se basto pion ti se pion miloa den katalabeno s ena psebdonimo autos pou me sxoliazi me sebete san anthropo imaste gia gelia tha grafo oti thelo ke opote thelo an kapii trabane zori stamatane na sxoliazoune pano sto onoma mou
κι όμως φίλε.τα περισσότερα της ποστ εδώ υπάρχουν σχεδόν αυτούσια και στο facebook της.
το δε " Πες την αληθεια ρε Θεε-ειχες ορεξη " είναι η αγαπημένη της ατάκα..
re salta gamisou dialexe ti filo ise prota antras gineka trabesti poustis ke istera milaξέρεις φιλαράκο, κάποτε έδειχναν στον ηλίθιο το φεγγάρι και αυτός με ειλικρινή απορία κοίταζε το . . . . . . . δάχτυλο !
κατάλαβες ηλίθιε ???
foukargira ine i tania kelly i esi pou ksimerobradiazese oloi mera edo mpas ke bris na se gamisoun ala apo to tropo pou milas gia trabe mou kanis peri ormonos ke ta tiauta ke na kseris ontos den ime i tania kelly ala pistepseme ine enimeromeni giato oti apantao ego gia oti afora ekini ke tin disfimisi apo poustides gia to onomatisΡε μαν fake ειναι η φαση, ενας τυπος τωρα βρηκε το ονομα μιας φουκαριαρας και κανει σουξε καθε βραδυ...
Η μονη πιθανοτητα που δινω να ειναι αυτη, ειναι να εχει ξεμωραθει η τυπισσα και να βαραει κρισεις.
Λιγο τα γεραματα, λιγο οι ορμονες που χτυπανε κοκκινο, λιγο ανασφαλεια, λιγο περασε η μπογια μου...δεν θελει και πολυ να βαρεσει η γκομενα επιληψιες, αλλα και παλι δεν νομιζω, κανα τυπακι ειναι και κανει χαβαλε με το ονομα της
i disfimisi pia ine auta pou apanto ego i afta pou grafi o kathe ziliaris poustisισως θα πρεπε να ενημερωθει η πραγματικη τανια με το τι γινεται εδω γιατι κατι παιζει...απο την αρχη του θρεντ που γραφει αυτος εξ ονοματος της τανιας θα επρεπε να ενημερωσει οτι δεν ειναι η ιδια η τανια γιατι αυτα τα κειμενα την δυσφημουν με τη εμπαθεια που βγαζουν...δεν ειναι νομιζω σωστο να δυσφημειται ετσι η πραγματικη τανια....
na se rotiso kati spane ta neurasou pou blepis tis fotografies tis giati patas ke mpenis sto onomatis ke ti mas niazi ta bitsia ton kathenon apantame apos prepi sto kathenan apodo ke an den tous aresi na sbistoun ola ta minimata pou aforoun tin tania kelly den xriazete diafimisΔλδ σου είπε...έλα εσυ που ξέρεις καλά να γράφεις, ανάλαβε το προφιλ μου στο bourdela.com, σπάστους τα αρχίδια με τις φωτογραφίες μου και βρίζε τα γούστα και τα βίτσια των μελών του site.
Εντάξει εγώ το πιστεύω τώρα που το λες
ναι υπαρχει κακια και εμπαθεια κατεμε και απο αλλους...αλλα και συ κατεμε σηκωνεις το γαντι παντα...κοιτα δεν με ενδιαφερει οι λεπτομερειες με τον καθενα που διαφωνει με οποιονδηποτε αλλα πιστευω οτι τετοια γνωστα ονοματα που μπαινουν εδω καλο ειναι να ναι αληθινα ειδαλλως να διευκρινεζεται εξ αρχης.αυτο μονο.i disfimisi pia ine auta pou apanto ego i afta pou grafi o kathe ziliaris poustis
na se rotiso kati spane ta neurasou pou blepis tis fotografies tis giati patas ke mpenis sto onomatis ke ti mas niazi ta bitsia ton kathenon apantame apos prepi sto kathenan apodo ke an den tous aresi na sbistoun ola ta minimata pou aforoun tin tania kelly den xriazete diafimis
παρα πολυ σωστος φιλε!Προσωπικά δεν μου σπάνε καθόλου τα νευρα.Αντιθέτως, η προσπάθεια να συντάξεις μια πρόταση ειναι διασκεδαστική. Απλά όλοι ζήτησαν το τηλέφωνο της. Δε νομίζω να σας έβρισε κάποιος και η απάντηση ήταν τελέιως αλαζονική. Ε , λοιπόν προκαλείς το κοινό άισθημα. Τα topic ανοίγουν εδω πέρα για να δωθούν πληροφορίες. Και αν δεις στην αρχή αυτό έγινε. Δεν μας αφορά φαντάζομαι οι φωτογραφίες της παρα η ίδια και αν μπορούμε να βρεθούμε. Αυτο ενδιαφέρει τους πάντες.
και ούτε τα παρωχημένα αποθευγματα του ΙΝτερνετ.
Απο εκει και πέρα αν εισαι στα όρια των νόμων του forum, εμένα δεν με αφορά κιόλας.
Ε απλά ας το λέγατε να ειμαστε όλοι καλα. Επίσημα δλδtin agapame ke tin thamazoume san kalitexni den mporoume na akoume ton kathe anomalo pou kribete piso apo pseutiko profil na lei malakies gia to atomo tis ke pistepseme imaste poli para poli