Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Γιατι ρε έμπνευση του Θεου, εσυ χρησιμοποιείς το αληθινό σου όνομα; (αλέφαντε έχεις απόλυτο δίκιο)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
mou estilan se prive ena minima ke mou lei na sebasto xaxaxaxa ti na se basto pion ti se pion miloa den katalabeno s ena psebdonimo autos pou me sxoliazi me sebete san anthropo imaste gia gelia tha grafo oti thelo ke opote thelo an kapii trabane zori stamatane na sxoliazoune pano sto onoma mou  :think:

ξέρεις φιλαράκο, κάποτε έδειχναν στον ηλίθιο το φεγγάρι και αυτός με ειλικρινή απορία κοίταζε το . . . . . . . δάχτυλο !

κατάλαβες ηλίθιε ???

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
κι όμως φίλε.τα περισσότερα της ποστ εδώ υπάρχουν σχεδόν αυτούσια και στο facebook της.
το δε " Πες την αληθεια ρε Θεε-ειχες ορεξη " είναι η αγαπημένη της ατάκα..

Ρε μαν fake ειναι η φαση, ενας τυπος τωρα βρηκε το ονομα μιας φουκαριαρας και κανει σουξε καθε βραδυ...
Η μονη πιθανοτητα που δινω να ειναι αυτη, ειναι να εχει ξεμωραθει η τυπισσα και να βαραει κρισεις.
Λιγο τα γεραματα, λιγο οι ορμονες που χτυπανε κοκκινο, λιγο ανασφαλεια, λιγο περασε η μπογια μου...δεν θελει και πολυ να βαρεσει η γκομενα επιληψιες, αλλα και παλι δεν νομιζω, κανα τυπακι ειναι και κανει χαβαλε με το ονομα της

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ξέρεις φιλαράκο, κάποτε έδειχναν στον ηλίθιο το φεγγάρι και αυτός με ειλικρινή απορία κοίταζε το . . . . . . . δάχτυλο !

κατάλαβες ηλίθιε ???
re salta gamisou dialexe ti filo ise prota antras gineka trabesti poustis ke istera mila

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαν fake ειναι η φαση, ενας τυπος τωρα βρηκε το ονομα μιας φουκαριαρας και κανει σουξε καθε βραδυ...
Η μονη πιθανοτητα που δινω να ειναι αυτη, ειναι να εχει ξεμωραθει η τυπισσα και να βαραει κρισεις.
Λιγο τα γεραματα, λιγο οι ορμονες που χτυπανε κοκκινο, λιγο ανασφαλεια, λιγο περασε η μπογια μου...δεν θελει και πολυ να βαρεσει η γκομενα επιληψιες, αλλα και παλι δεν νομιζω, κανα τυπακι ειναι και κανει χαβαλε με το ονομα της
foukargira ine i tania kelly i esi pou ksimerobradiazese oloi mera edo mpas ke bris na se gamisoun ala apo to tropo pou milas gia trabe mou kanis  peri ormonos ke ta tiauta ke na kseris ontos den ime i tania kelly ala pistepseme ine enimeromeni giato oti apantao ego gia oti afora ekini ke tin disfimisi apo poustides gia to onomatis

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
i kakomira igerasmeni i foukargira ti alo tha akosou apo tous ziliarides poustides :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 39999999999999921.jpg
    39999999999999921.jpg
    201,9 KB · Εμφανίσεις: 79

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δλδ σου είπε...έλα εσυ που ξέρεις καλά να γράφεις, ανάλαβε το προφιλ μου στο bourdela.com, σπάστους τα αρχίδια με τις φωτογραφίες μου και βρίζε τα γούστα και τα βίτσια των μελών του site.

Εντάξει εγώ το πιστεύω τώρα που το λες

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ισως θα πρεπε να ενημερωθει η πραγματικη τανια με το τι γινεται εδω γιατι κατι παιζει...απο την αρχη του θρεντ που γραφει αυτος εξ ονοματος της τανιας θα επρεπε να ενημερωσει οτι δεν ειναι η ιδια η τανια γιατι αυτα τα κειμενα την δυσφημουν με τη εμπαθεια που βγαζουν...δεν ειναι νομιζω σωστο να δυσφημειται ετσι η πραγματικη τανια....

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ισως θα πρεπε να ενημερωθει η πραγματικη τανια με το τι γινεται εδω γιατι κατι παιζει...απο την αρχη του θρεντ που γραφει αυτος εξ ονοματος της τανιας θα επρεπε να ενημερωσει οτι δεν ειναι η ιδια η τανια γιατι αυτα τα κειμενα την δυσφημουν με τη εμπαθεια που βγαζουν...δεν ειναι νομιζω σωστο να δυσφημειται ετσι η πραγματικη τανια....
i disfimisi pia ine auta pou apanto ego i afta pou grafi o kathe ziliaris poustis

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
θα ηταν τίμιο να μας τα λέει η ίδια και οχι ενας εκπρόσωπος (ο θεός να τον κανει)

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δλδ σου είπε...έλα εσυ που ξέρεις καλά να γράφεις, ανάλαβε το προφιλ μου στο bourdela.com, σπάστους τα αρχίδια με τις φωτογραφίες μου και βρίζε τα γούστα και τα βίτσια των μελών του site.

Εντάξει εγώ το πιστεύω τώρα που το λες
na se rotiso kati spane ta neurasou pou blepis tis fotografies tis giati patas ke mpenis sto onomatis ke ti mas niazi ta bitsia ton kathenon apantame apos prepi sto kathenan apodo ke an den tous aresi na sbistoun ola ta minimata pou aforoun tin tania kelly den xriazete diafimis

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
i disfimisi pia ine auta pou apanto ego i afta pou grafi o kathe ziliaris poustis
ναι υπαρχει κακια και εμπαθεια κατεμε και απο αλλους...αλλα και συ κατεμε σηκωνεις το γαντι παντα...κοιτα δεν με ενδιαφερει οι λεπτομερειες με τον καθενα που διαφωνει με οποιονδηποτε αλλα πιστευω οτι τετοια γνωστα ονοματα που μπαινουν εδω καλο ειναι να ναι αληθινα ειδαλλως να διευκρινεζεται εξ αρχης.αυτο μονο.

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
na se rotiso kati spane ta neurasou pou blepis tis fotografies tis giati patas ke mpenis sto onomatis ke ti mas niazi ta bitsia ton kathenon apantame apos prepi sto kathenan apodo ke an den tous aresi na sbistoun ola ta minimata pou aforoun tin tania kelly den xriazete diafimis

Προσωπικά δεν μου σπάνε καθόλου τα νευρα.Αντιθέτως, η προσπάθεια να συντάξεις μια πρόταση ειναι διασκεδαστική. Απλά όλοι ζήτησαν το τηλέφωνο της. Δε νομίζω να σας έβρισε κάποιος και η απάντηση ήταν τελέιως αλαζονική. Ε , λοιπόν προκαλείς το κοινό άισθημα. Τα topic ανοίγουν εδω πέρα για να δωθούν πληροφορίες. Και αν δεις στην αρχή αυτό έγινε. Δεν μας αφορά φαντάζομαι οι φωτογραφίες της παρα η ίδια και αν μπορούμε να βρεθούμε. Αυτο ενδιαφέρει τους πάντες.

και ούτε τα παρωχημένα αποθευγματα του ΙΝτερνετ.
Απο εκει και πέρα αν εισαι στα όρια των νόμων του forum, εμένα δεν με αφορά κιόλας.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν μου σπάνε καθόλου τα νευρα.Αντιθέτως, η προσπάθεια να συντάξεις μια πρόταση ειναι διασκεδαστική. Απλά όλοι ζήτησαν το τηλέφωνο της. Δε νομίζω να σας έβρισε κάποιος και η απάντηση ήταν τελέιως αλαζονική. Ε , λοιπόν προκαλείς το κοινό άισθημα. Τα topic ανοίγουν εδω πέρα για να δωθούν πληροφορίες. Και αν δεις στην αρχή αυτό έγινε. Δεν μας αφορά φαντάζομαι οι φωτογραφίες της παρα η ίδια και αν μπορούμε να βρεθούμε. Αυτο ενδιαφέρει τους πάντες.

και ούτε τα παρωχημένα αποθευγματα του ΙΝτερνετ.
Απο εκει και πέρα αν εισαι στα όρια των νόμων του forum, εμένα δεν με αφορά κιόλας.
παρα πολυ σωστος φιλε!

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
opios theli na tin di apo konta na tin thamasi san kalitexni mpori na tin episkeuti stis koukles oli aloi den ksero ke malon den tin afora an stamatisoun na lene malakies ke analithis pragmata tha stamatisoume k emis apo to fan clup tis

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Θα ηταν ωραία ευκαιρία να τη δούμε σαν καλλιτέχνη και πολυ εποικοδομητκή σίγουρα. Αλλά εδω λέγεται BOURDELA.COM οχι weproudypresenttransexualartist.com. Κατάλαβες οτι αυτό που ψάχνουμε εμεις είναι διαφορετικό. Σαφώς και όταν βλέπουμε Tania Kelly topic και βλέπουμε φωτογραφίες (εγω εδώ τη γνώρισα δεν ήξερα οτι υπάρχει) θα μπούμε να ρωτήσουμε πληροφορίες.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε και εμεις fan, απλά αυτό που καταφέρατε εσεις στο fan club ήταν να δημιουργήσετε αντιπάθειες με τον τρόπο σας.

Αυτο που θέλουμε,(όσοι συμφωνούν μαζί μου) είναι ξεκάθαρα πράγματα. (τουλάχιστον στο χαρακτήρα, δεν μας καθιστά πουστράκια αυτο)

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
den to enoousame gia olous ta poustrakia ala gia sikekrimena atoma ke min to pernis se prosopiko epipedo ke sou ksanaleo afou tin gnorises apodo otan sbisti to onomatis apodo tote tha papsoume k emis na sxoliazoume katalilos ston kathena me ton tropo pou tou aksizi na sbisti na min iparxi to tania kellh pouthenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
tin agapame ke tin thamazoume san kalitexni den mporoume na akoume ton kathe anomalo pou kribete piso apo pseutiko profil na lei malakies gia to atomo tis ke pistepseme imaste poli para poli :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom