Αγαπητή hot kellh tania σε αντίθεση με ό,τι δηλώνεις και εσύ και οι συναγωνιστές εγώ πιστεύω πως είσαι η πραγματική Τάνια Κέλλη πίσω από αυτό το προφίλ. Αυτό γιατί, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει την πορεία σου (μέσω εκπομπών, εμφανίσεων και λεωφόρου) έχω σχηματίσει την άποψη μου.
Προσπαθείς να κάνεις με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία σου με δηλώσεις σε εκπομπές τύπου παντρεύομαι, δοκιμάζω νυφικά, έχω κάνει αλλαγή φύλου, Ελλάδα έχεις ταλέντο,……….Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα και διέψευδες πως ήσουν η Τάνια Κέλλη), αλλού λες πως έκανες αλλαγή φύλου και αλλού κάνεις την πάπια όταν σε ρωτούν, λες ότι δεν κατεβαίνεις ποτέ στη Συγγρού αλλά πολλές φορές σε έχω δει και πολλοί εδώ μέσα σε έχουν συναντήσει από εκεί.
Τώρα έχεις μια εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως είσαι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Όμως να ξέρεις πως αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Έχε στο νου σου πως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα είναι που μετρούν και παραμένουν αναλύοτα στο χρόνο.
[size=14pt]Ξεκόλλα με την εμφάνιση. [/size]
Θα έχεις αν συνεχίσεις έτσι ανθρώπους γύρω σου που θα σε θέλουν μόνο για το πόσο όμορφη είσαι και το πόσο ωραίο σώμα έχεις.
Όταν αυτά τελειώσουν (σε όλους μας ο χρόνος τα στερεί) θα μείνεις κενή και από ανθρώπους και από συναισθήματα.