Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
μα όταν έγραψες να ενημερώσει κάποιος την ίδια, το είχε ήδη πει ότι δεν είναι αυτή που γράφει. Γι' αυτό άλλωστε δεν το έγραψες; Μεγάλε μου, θα μας τρελάνεις;

Δεν νομιζω, δες απο το πρωτο μου post, μετα το γυρισε...μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω να το ειχε πει.
Βαριεμαι να διαβαζω και 20 σελιδες πισω...ουφφ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Απαράδεκτο ανθρώπινο έιδος (κι εγώ μεσα)....απασχολούμε πόρους του ιντερνετ για να απαντάμε σε εναν αργόσχολο spammer.

κι αύριο αρχίζει πρωί πρωί κι η εβδομαδιαία εργασία. Αν μας πάρει χαμπάρι η Μέρκελ, θα μας πηδήξει σαν τραβέλια

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
BLEPO ISE FAN K ESI ME TIN TANIA KELLH KE PLIRIS ENIMEROMENOS AN KE KAPIA PRAGMATA POU ANAFERES DEN ISXIOUN KE AFOSON IDES TIN TANIA KELLH APO KONTA BRE AGORI MOU POS TIN LENE TIN ROTISES ETI NA ZITISIS AUTOGRAFOU KE KATI ALO POU KSERIS ESI KE MILAS GIA ANTHROPOUS POU EXI GIROTIS STI ZOITIS ISE
POU KSERIS GIA TIN ZOITIS Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα FILARAKO PESE KE ASE TIN KOPELA ISIXI KE MIN LES MALAKIES POU DEN ISXIOUN

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν νομιζω, δες απο το πρωτο μου post, μετα το γυρισε...μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω να το ειχε πει.
Βαριεμαι να διαβαζω και 20 σελιδες πισω...ουφφ

δηλαδή πίστευες ότι είναι η ίδια και έγραψες "ας ενημερώσει κάποιος την ίδια"; Τα έχεις μπλέξει ή είναι ιδέα μου;

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Από ότι μπορώ να καταλάβω από τα ιερογλυφικά.

BLEPO ISE FAN K ESI ME TIN TANIA KELLH

Δεν είμαι fun

KE PLIRIS ENIMEROMENOS AN KE KAPIA PRAGMATA POU ANAFERES DEN ISXIOUN

Δες τα βιντεάκια στο youtube με τις εμφανίσεις σου. Αν σε έχω συναντήσει επίτρεψε μου να το γνωρίζω καλύτερα από σένα.

KE AFOSON IDES TIN TANIA KELLH APO KONTA BRE AGORI MOU POS TIN LENE TIN ROTISES ETI NA ZITISIS AUTOGRAFOU

Εννοείς πως σε ρώτησα για να σε πάρω σαν πελάτης; Όχι ούτε αυτόγραφο ήθελα ούτε σαν πελάτης.

KE KATI ALO POU KSERIS ESI KE MILAS GIA ANTHROPOUS POU EXI GIROTIS STI ZOITIS ISE

Δεν ξέρω υποθέτω και συμπεραίνω (ελπίζω να μου το επιτρέπεις).

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μάλλον έχει διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή...    :grin:

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• xxxxxxx_1600.jpg
    xxxxxxx_1600.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 41

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Αγαπητή hot kellh tania σε αντίθεση με ό,τι δηλώνεις και εσύ και οι συναγωνιστές εγώ πιστεύω πως είσαι η πραγματική Τάνια Κέλλη πίσω από αυτό το προφίλ. Αυτό γιατί, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει την πορεία σου (μέσω εκπομπών, εμφανίσεων και λεωφόρου) έχω σχηματίσει την άποψη μου.

Προσπαθείς να κάνεις με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία σου με δηλώσεις σε  εκπομπές τύπου παντρεύομαι, δοκιμάζω νυφικά, έχω κάνει αλλαγή φύλου, Ελλάδα έχεις ταλέντο,……….Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα και διέψευδες πως ήσουν η Τάνια Κέλλη), αλλού λες πως έκανες αλλαγή φύλου και αλλού κάνεις την πάπια όταν σε ρωτούν, λες ότι δεν κατεβαίνεις ποτέ στη Συγγρού αλλά πολλές φορές σε έχω δει και πολλοί εδώ μέσα σε έχουν συναντήσει από εκεί.

Τώρα έχεις μια εμμονή με την εξωτερική σου εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως είσαι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Όμως να ξέρεις πως αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του. Έχε στο νου σου πως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα είναι που μετρούν και παραμένουν αναλύοτα στο χρόνο.

[size=14pt]Ξεκόλλα με την εμφάνιση. [/size]

Θα έχεις αν συνεχίσεις έτσι ανθρώπους γύρω σου που θα σε θέλουν μόνο για το πόσο όμορφη είσαι και το πόσο ωραίο σώμα έχεις.
Όταν αυτά τελειώσουν (σε όλους μας ο χρόνος τα στερεί) θα μείνεις κενή και από ανθρώπους και από συναισθήματα.

Ρε φιλε στη τρέλα, τρέλα πουλάς.
Και στις 2 περιπτωσεις εχουμε να κανουμε με νουμερο...
1. Αν η τανια ξεμωραθηκε και αρχισε να γραφει παπαριες μιλαμε για οξυ συνδρομο μογγολισμου
2. Αν ο τυπος, οντως, ειναι fun club και ξενυχταει κανοντας debate για την τανια ε τοτε μιλαμε για ενα ακομα οξυ συνδρομο μαλακιασης

Ασε να δουμε που θα καταληξει, μπορει τωρα να το ξαναγυρισει...Παιδια, ειμαι η Τανια τελικα, το αποφασισα χααχχαΧΑΧχαα...ασε, πλακα εχει το ατομο
τουλαχιστον ανεβαζει και καμια photo
Ειπαμε, ειναι οπλο το κοριτσι

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι μπορώ να καταλάβω από τα ιερογλυφικά.

BLEPO ISE FAN K ESI ME TIN TANIA KELLH

Δεν είμαι fun

KE PLIRIS ENIMEROMENOS AN KE KAPIA PRAGMATA POU ANAFERES DEN ISXIOUN

Δες τα βιντεάκια στο youtube με τις εμφανίσεις σου. Αν σε έχω συναντήσει επίτρεψε μου να το γνωρίζω καλύτερα από σένα.

KE AFOSON IDES TIN TANIA KELLH APO KONTA BRE AGORI MOU POS TIN LENE TIN ROTISES ETI NA ZITISIS AUTOGRAFOU

Εννοείς πως σε ρώτησα για να σε πάρω σαν πελάτης; Όχι ούτε αυτόγραφο ήθελα ούτε σαν πελάτης.

KE KATI ALO POU KSERIS ESI KE MILAS GIA ANTHROPOUS POU EXI GIROTIS STI ZOITIS ISE

Δεν ξέρω υποθέτω και συμπεραίνω (ελπίζω να μου το επιτρέπεις).ELA INE TO MONO SIGOURO OTI TIN EXIS SINANTISI KE TO GNORIZIS POLI KALITERA ALA GIATI SOU IPE SOUZANA SE PIO ONIRO GIA PES

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
POU KSERIS GIA TIN ZOITIS Δηλώνεις ψευδώς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή (προσωπικά σε έχω πετύχει στη Συγγρού και μου δήλωσες πως είσαι η Σουζάνα FILARAKO PESE KE ASE TIN KOPELA ISIXI KE MIN LES MALAKIES POU DEN ISXIOUN
.

Συνημμένα

• 2637_1125700820934_1179555734_30410586_8283720_n.jpg
    2637_1125700820934_1179555734_30410586_8283720_n.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 23

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Δες τα βιντεάκια στο youtube με τις εμφανίσεις σου

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
PRABO KALI DOULIA EKANES KIAN IME EGO PREPI NA TA EZISA BLAKA DEN THA XRIAZOTAN NA TA DO :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
KE TO KATHENA INE ALO THEMA POU KOLAI TO ENA ME TO ALO DEN TO KATALABENO ESI GIA EKSIGISETO :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom