Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Συμφωνω με τον κανονα.Σιγουρα μπορει να φτασω κ εγω σε αυτο το σημειο καποτε αλλα θα εξακολουθω ενδομυχα μεσα να πιστευω οτι ειναι καταντια.Προσωπικα δεν το αποκλειω αλλα δεν θα ηθελα να το κανω.

Επισης σωστο αυτο που λες για 40αρες ταυλανδεζες.Ομως σε τι ποσοστο να συμβαινει αυτο. Οι γεροι προτιμουν ηλικιες απο 22-30. Τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω.

Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? Κατι 60-65αρηδες ανετους οικονομικα που αγοραζουν γρηγορα σπορ αυτοκινητα. Μεχρι και πορσε. Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.
ποιός θα αγοράσει πόρσε ρε φίλε ο πιτσιρικάς με τα λεφτά του μπαμπά? Αυτό το θεωρείς καλύτερο? Προτειμώ να βλέπω έναν μεγάλο με πορσε παρά τον πιτσιρικά προσωπικά και δεν είναι θέμα ζήλιας και εγώ ακριβό αυτοκίνητο έχω

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Πχ. ενας 55-60αρης μπορει να κανει σεξ 3-4 φορες σε ενα βραδυ απο τις 12 ως τις 6 το πρωι χωρις χρηση βιαγκρα? Δεν μπορει. Η χρηση του βιαγκρα σε τετοιες ηλικιες και σε τετοια συχνοτητα δεν θα του κανουν καλο οσο και αν το πνευμα εχει θεληση
Δεν θα συμφωνήσω.
1ον. Αν έχεις σεβαστεί το σώμα σου και το κρατάς σε κάποια καλή κατάσταση , θα σε εκπλήξει μέχρι πότε και πόσες φορές και μέχρι πότε θα μπορείς.
2ον. Οι 3-4 φορές το βράδυ έχει να κάνει και με τους ρυθμούς του κάθε άντρα. Αλλος κάνει μιά φορά και πρέπει να ξαναγεμίσει σε μιά ωρα και και άλλος κάνει 3-4 σε ένα δίωρο (ναι μπορώ και ας είμαι ανάμεσα στα 55 και στα 60).
3ον. Εκτός από το σώμα , μεγάλο μέρος παίζει και το μυαλό. Αν σε φτάχνει η γυναίκα μπορείς να είσαι όρθιος μέρες.

Πράγματι, εγώ, προτιμώ μιά γυναίκα στα 40 από ένα κοριτσάκι των 22 - 24 , αλλά είναι κυρίως στο μυαλό μου το όλο θέμα και στο πώς αντιμετωπίζω το θέμα πήδημα και τι περιμένω . Βέβαια και στα 30 , 40αντάρα ήθελα και μάλλον και στα 70 τα ίδια θα θέλω. :) :) :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Η 40αρα στην Ν]Α Ασια θεωρει τον εαυτο της γρια. Οποτε θα το τιμησει το 1000ρικακι η το 1500αρι Μπατ, και θα τα δωσει ολα, προκειμενου να αποδειξει οτι ακομα περναει η μπογια της, η, και ακομα επειδη ψαχνει να γαντζωθει απο καπου.
Η σημερινη 20αρα, εχει το μελλον μπροστα της. Μπορει να κανει επιλογες. Κοιταει περισσοτερο πως θα βγαλει περισσοτερα για να αγορασει το καινουργιο αϊ φον, και να βγαζει σελφι για να την κανουν λαικ οι κολλητες της.
Και στο φιναλε, η κοπελα που εχω κολλησει τα τελευταια 2 χρονια, ειναι 42 χρονων, και εχει σωμα και προσωπακι 18αρας.
Και γαμιεται σαν να μην υπαρχει αυριο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Πολύς κόσμος νομίζει ότι όλες οι τσυλανδες είναι ιερόδουλες αλλά λανθάνει
Απλώς έχουν σεξουαλικά πιο ελεύθερα ήθη λόγω Θρησκείας

Αντίθετα οι σλαβες καιροσκοπες εκμετάλλευτριες ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ
Με σλαβα μόνο ίσως με σκοπιανη θα έκανα χωριό !!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Σε καμια χωρα του κοσμου δεν ειναι ολες πουτανες ,οποιος το πιστευει αυτο πλαναται οικτρα.
οι ταυλανδες ειναι απο κατω σε ψυχολογια σε σχεση με τον λευκο αντρα ,ενω οι σλαβες οχι φυσικα
Αυτο πιστευω ...

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201

Σωστό μετά απο λίγο τις ξεχωρίζεις τις πουτάνες απο αυτές που απλά ψάχνουν γαμπρό ή απλά διαλέγουν.. υπάρχουν και μπάρ που ξέρεις ότι δίνουν το δικαίωμα της επιλογής και άλλα όχι.. εγώ τα πρώτα προτιμώ..

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201
Βιολογικά λοιπόν...
Ο άντρας όταν κάνει σεξ, είναι δεδομένο ότι θα τελειώσει, η γυναίκα το θέλει το ίδιο, ίσως και περισσότερο αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί! Και επειδή το έχω συζητήσει πολλές φορές, και 10 φορές να πηδηχτεί σε 1 ώρα απο τον 20χρονο προτιμάει 1 και να χύσει, είτε αυτό της το προσφέρει ο 18χρονος είτε ο 60χρονος.
Θα διαφωνήσω με το ότι η Ταιλανδέζα είναι σεξουαλικά πιό απελευθερωμένη, αντιθέτως είναι πιό πουριτανή απο τη μέση Ευρωπαία, και πόσο μάλλον Ελληνίδα. Ας μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι απο εμάς όταν βρισκόμαστε εκεί "κινούμαστε" σε τουριστικές περιοχές. Χαρακτηριστική η σκηνή της ταινίας Teddy Bear όπου ο τύπος πάει να φιλήσει την "θεία" και τρώει ξενέρωμα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Αν το πακετο Ταυλανδη και Ταυλανδεζες ειναι μονο μουνι για εσενα, εσυ πρεπει να αλλαξεις μαλλον. Προορισμο, η Ταυλανδη δεν κανει για εσενα. Να ξερεις ομως οτι ειναι ανθρωποι που εχουν οικογενειες εκει κατω. Και εσυ τους βριζεις.
Δεν βρίζω κανένα
Η κατάσταση είναι εντελώς ντεκαντανς
Ναυγια κυνηγά ψοφιες
Αυτό είναι το ντεκόρ
Τώρα έχει σίγουρα κι ωραία μέρη
Τουριστικά θα πήγαινα αν ήταν πιο κοντά ευχαρίστως
Τώρα να πληρώνω τις μαϊμούδες να τις γαμισω δεν νομίζω να το κάνω ποτέ
Οικογένειες όσοι έκαναν από επιλογή κι όχι απαλεπισια εύχομαι να βρήκαν αυτό που έψαχναν έστω και έτσι

• Like
Αντιδράσεις: ave.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

Παπούτσι από. Το μπιτολα κι ας είναι κ μπαλωμένο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Δεν θα συμφωνήσω.
1ον. Αν έχεις σεβαστεί το σώμα σου και το κρατάς σε κάποια καλή κατάσταση , θα σε εκπλήξει μέχρι πότε και πόσες φορές και μέχρι πότε θα μπορείς.
2ον. Οι 3-4 φορές το βράδυ έχει να κάνει και με τους ρυθμούς του κάθε άντρα. Αλλος κάνει μιά φορά και πρέπει να ξαναγεμίσει σε μιά ωρα και και άλλος κάνει 3-4 σε ένα δίωρο (ναι μπορώ και ας είμαι ανάμεσα στα 55 και στα 60).
3ον. Εκτός από το σώμα , μεγάλο μέρος παίζει και το μυαλό. Αν σε φτάχνει η γυναίκα μπορείς να είσαι όρθιος μέρες.

Πράγματι, εγώ, προτιμώ μιά γυναίκα στα 40 από ένα κοριτσάκι των 22 - 24 , αλλά είναι κυρίως στο μυαλό μου το όλο θέμα και στο πώς αντιμετωπίζω το θέμα πήδημα και τι περιμένω . Βέβαια και στα 30 , 40αντάρα ήθελα και μάλλον και στα 70 τα ίδια θα θέλω. :) :) :)
Αυτό που λες το δίνει η 30αρα 35αρα
Μετά τα 40πλας της, μόνο από συνήθεια η αγάπη μπορείς να μείνεις με μια γυναίκα αν είσαι εσυ μέχρι 50..
Τώρα να την βρήκες σαν 50πλας εσύ, αυτή 35αρα,μένεις και μετά
Αλλά αυτά έχουν να κάνουν με. Πολλα
Για μένα αν κάποιος πάει στου διαόλου την μάνα για πουροκατασταση, δεν με βρίσκει συμφωνο
Πουρές μουναρες κ ιζυγκοινγκ είναι γεμάτη η ανατ Ευρώπη
Και μιλάμε για γυναίκες μουναρες, όχι δείγματα γυναικών....
Τώρα αν κάποιος κρίνει με βάση την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι ταλαιπωρη χώρα στο θέμα
Μόνο οι μικρές Ελληνίδες αξίζουν αν έχεις ισχύ κ χφημα
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος
Και φυσικά αυτό είναι για ένα 10% και αν...

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Παιδιά είναι αλήθεια ότι έκλεισε και πάλι η πατάγια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Δεν βρίζω κανένα
Η κατάσταση είναι εντελώς ντεκαντανς
Ναυγια κυνηγά ψοφιες
Αυτό είναι το ντεκόρ
Τώρα έχει σίγουρα κι ωραία μέρη
Τουριστικά θα πήγαινα αν ήταν πιο κοντά ευχαρίστως
Τώρα να πληρώνω τις μαϊμούδες να τις γαμισω δεν νομίζω να το κάνω ποτέ
Οικογένειες όσοι έκαναν από επιλογή κι όχι απαλεπισια εύχομαι να βρήκαν αυτό που έψαχναν έστω και έτσι
Παλι βριζεις. Ναυαγια που πληρωνουν μαιμουδες για να γαμησουν. Θεωρεις τις γυναικες εμπορευμα, κρεας. Γιατι να πληρωσω 20 ευρω για να αγορασω 50 κιλα ταυλανδεζικο σιτεμενο κρεας, ενω με τα με τα ιδια χρηματα μπορω να αγορασω πιο πολυ, φρεσκο Ευρωπαικο.
Καλες δουλειες λοιπον.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Παλι βριζεις. Ναυαγια που πληρωνουν μαιμουδες για να γαμησουν. Θεωρεις τις γυναικες εμπορευμα, κρεας. Γιατι να πληρωσω 20 ευρω για να αγορασω 50 κιλα ταυλανδεζικο σιτεμενο κρεας, ενω με τα με τα ιδια χρηματα μπορω να αγορασω πιο πολυ, φρεσκο Ευρωπαικο.
Καλες δουλειες λοιπον.
Δηλ αν πας να πληρώσεις πουτανες δεν είναι μητ μάρκετ? Τι είναι ιεροτελεστία?
Βλέποντας πολλά βίντεο για Ταυλανδη από κατά βάση υποστηρικτές της χώρας κ της επιλογής της σαν μόνιμη κατοικία η τόπο διακοπών, το μόνο που υστερεί είναι οι γυναίκες
Βέβαια αν κάποιος αράξει μόνιμα με μια σταθερή είτε συνέχεια την ίδια είτε να την αλλάζει κάθε 2,3 μήνες μπορεί νάναι καλή επιλογή
Γιατι η υπόλοιπη φάση είναι μπάτζετ και χαλαρή
Αλλά Ν απαω τώρα, σαν σεξοπροορισμι, να με κοροϊδεύουν αυτές οι ψοφιες 1και 60 με ανάταση, και να τις πληρώνω κιόλας με συμφωνίες ώρας διωρου κλπ κλπ
, πρπεει νάναι κάποιος πολύ ναυάγιο όντως για να ει αυτό σαν πλάνο και διέξοδο στην ζωή του
Επίσης έχω την ιδέα ότι Ταυλανδη είναι κ τα πιο ξύλα σαν γυναίκες
Κωλο βυζι τίποτα, σανίδες
ενώ έχω δει βίντεο από. Ινδονησία και βιετναμ που μου άρεσαν αρκετές
Δηλ. Δεν είμαι αντιασιατης σαν ιδέα, είμαι αντί ταυλαμδη μάλλον, όπως το νιώθω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Τεσπα τρολαρισμα ήταν βασικα το μαϊμούδες λίγο χοντρό ίσως,
αντε να το πάρω πίσω...
Πάντως ιμοπ τα πιο άκυρα άτομα από Ασία είναι Ταυλανδη
Φύκια για κορδέλες η φάση όλη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Μια ερώτηση καί τό κόβω εδώ. Έχεις πάει Ταυλανδη;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Τεσπα τρολαρισμα είναι βασικα το μαϊμούδες αντε να το πάρω πίσω...
Μια ερώτηση καί τό κόβω εδώ. Έχεις πάει Ταυλανδη;
Όχι
Αυτό μας έλειπε
Να γίνω εθελοντής μαλάκας
Να τρέχω παρέα με τους κοκινολεμηδες χαζούς αγαμητοθς Άγγλους πακηδες κλπ συνοθυλευμα
Σε καμμια 200 χρόνια ίσως παω, μόλις πεθάνουν όλοι αυτοί δηλ
Τώρα που κλείνει το. Κεφάλαιο ανατ ευρωπη
Ένας δρόμος υπάρχει
Βορ αφρικη
Τυνησία Μαρόκο
Εμπρός στο δρόμο του Σίλβιο
Όλοι οι πουροι μπορείτε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Ούτε σε 200 χρόνια μην πας. Δεν υπάρχει αρκετό κρέας σε βυζιά και κώλους εκεί κάτω.
Άσε να πηγαίνουν οι μαλακες.

Υ.Γ.Γράφεις σε ένα θρεντ για την Ταυλανδη. Δεν έκανες τον κόπο πρώτα να διαβάσεις τις πρώτες 100 σελίδες του θρεντ. Πετάχτηκες να τρολαρεις και να βρίσεις όλους εμάς που πάμε εκεί κάτω.
Καλή συνέχεια στη ζωή σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πιστευω οτι αξιζει να πας και ειδικα σαν μερος. Εγω περισσοτερο για το μερος θα πηγαινα παρα για γυναικες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Ε ,εννοείται αξίζει
1 για τη φύση
2 θάλασσες
3 ναούς
4 κουζίνα
5 διασκέδαση
6 διαφορετικός πολιτισμός
( Αν κ πλέον τα τουριστικά μέρη έχουν δυτικοποιηθει ΑΛΛΑ αξίζει να πας δυημερη εκδρομή mekong river thai- luang prabang,)
7 Κοπέλες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τεσπα τρολαρισμα είναι βασικα το μαϊμούδες αντε να το πάρω πίσω...

Όχι
Αυτό μας έλειπε
Να γίνω εθελοντής μαλάκας
Να τρέχω παρέα με τους κοκινολεμηδες χαζούς αγαμητοθς Άγγλους πακηδες κλπ συνοθυλευμα
Σε καμμια 200 χρόνια ίσως παω, μόλις πεθάνουν όλοι αυτοί δηλ
Τώρα που κλείνει το. Κεφάλαιο ανατ ευρωπη
Ένας δρόμος υπάρχει
Βορ αφρικη
Τυνησία Μαρόκο
Εμπρός στο δρόμο του Σίλβιο
Όλοι οι πουροι μπορείτε
Έλα υπερβολικός.

Η Ταϋλάνδη είναι απίστευτη χώρα. Άλλος πλανήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Τρομερή φύση, ναοί, θάλασσες, άνθρωποι από όλο τον κόσμο (και δεν μιλάω μόνο για γκόμενες αλλά και για φιλίες), ωραίο φαγητό κλπ.

Επίσης ξέρω πολλούς επαγγελματίες που Ευρώπη και Αμερική που μένουν εκεί 6-12 μήνες τον χρόνο. Οπότε πλέον γνωρίζεις και κόσμο πολύ μορφωμένο ή με ανοιχτό μυαλό για δουλειές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom