Μέχρι τέλους Μαίου.Παιδιά είναι αλήθεια ότι έκλεισε και πάλι η πατάγια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ρε τύπε εντάξει τους άλλους τους ακούω βερεσέ γιατί είναι ψαράδες της στεριάς και γαμιάδες του πληκτρολογίου.Φίλε τώρα το είδα το post σου.
Θα μπορούσα να απαντήσω με σεντόνι μια και έχω "εντρυφήσει" πολύ στο θέμα. Αντί για σεντόνι θα προσπαθήσω να σου απαντήσω απλά.
Το να γερνάς είναι μια κακή συνήθεια που ένας άντρας που ταξιδεύει πολύ, γαμάει πολύ, και δουλεύει το κεφάλι του πολύ, δεν προλαβαίνει να αποκτήσει.
Είχα τη τύχη, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε κάποια μέρη που περιγράφονται από την έκφραση "στου διαόλου το κώλο", να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που το παραπάνο μοτίβο το είχαν κάνει τρόπο ζωής.
Πήρε κάποια χρόνια, αλλά βιωματικά κατάλαβα.
Είσαι μάλλον νέος, ίσως κάποτε να καταλάβεις και εσύ
Να είσαι καλά
Εσύ ομως έχεις γαμήσει όλες τις γυναικείες φυλές της γής. Σλάβες, Νοτιοαμερικάνες, Μαύρες, κίτρινες άσπρες, και μπλέ να υπήρχαν θα τις γάμαγες.
Αυτά με φωτογραφίες με εσένα μέσα, αρα όχι μούφες. Και από τις κριτικές σου που βλέπω και με τις εδώ Σλάβες έχει πάει η πούτσα χιλιόμετρο.
Πως γίνεται ρε τύπε αν έχεις Σλάβες στο πιάτο να πηγαίνεις να γαμάς μαύρες και κίτρινες ;;;
Βέβαια πρέπει να το πούμε και αυτό, οι δικές σου στις φωτογραφίες είναι fuckable. Δεν είναι μαιμουδοειδείς που οι άλλοι ανεβάζουν. Και απο το πως γράφεις κάνει κρά πως σου κόβει και είσαι της πιάτσας. Κάτι δε κολάει.Δεν σε κράζω, αλλά κάτι χάνω μαζί σου. Αν θές μου λες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Αντε παλι με τις Σλαβες. Οτι και να σου πει ο Μαιντ, ¨η ολοι εμεις που εδω και πανω απο δεκα χρονια γραφουμε σε αυτο νημα, αν δεν πας εκει κατω, δεν προκειται να καταλαβεις.Ρε τύπε εντάξει τους άλλους τους ακούω βερεσέ γιατί είναι ψαράδες της στεριάς και γαμιάδες του πληκτρολογίου.
Εσύ ομως έχεις γαμήσει όλες τις γυναικείες φυλές της γής. Σλάβες, Νοτιοαμερικάνες, Μαύρες, κίτρινες άσπρες, και μπλέ να υπήρχαν θα τις γάμαγες.
Αυτά με φωτογραφίες με εσένα μέσα, αρα όχι μούφες. Και από τις κριτικές σου που βλέπω και με τις εδώ Σλάβες έχει πάει η πούτσα χιλιόμετρο.
Πως γίνεται ρε τύπε αν έχεις Σλάβες στο πιάτο να πηγαίνεις να γαμάς μαύρες και κίτρινες ;;;
Βέβαια πρέπει να το πούμε και αυτό, οι δικές σου στις φωτογραφίες είναι fuckable. Δεν είναι μαιμουδοειδείς που οι άλλοι ανεβάζουν. Και απο το πως γράφεις κάνει κρά πως σου κόβει και είσαι της πιάτσας. Κάτι δε κολάει.Δεν σε κράζω, αλλά κάτι χάνω μαζί σου. Αν θές μου λες.
Αν δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις, διαβασε μια δικη μου ιστορια προπερσινη στη Ταυλανδη.
Ταϊλάνδη sex trip... - Page 2663 - bourdela.com forum
οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum
www.bourdela.com
Εννοειται οτι περσι που ξαναπηγα, περασα το καλυτερο ισως 15νθημερο της ζωης μου, με την ιδια κοπελα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Ε βάλε κ Φιλιππινέζες μέσα ρε bro,,xa xaΓια να το πω με δυο λόγια. Με τις Σλάβες κάνουμε σεξ. Με τις Ταυλανδεζες έρωτα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Μια Φιλιππινεζα επαιρνα καποτε εδω στην Αθηνα. Παντρεμενη με Ελληνα,συνταξιουχο αστυνομικο. Ειχε ενα μινι μαρκετ σε κεντρικο σημειο της πολης. Γαμιωτανε για να εκδικηθει τον αντρα της, εναν πολυ μεγαλο μαλακα που την ξευτελιζε μπροστα σε κοσμο.Ε βάλε κ Φιλιππινέζες μέσα ρε bro,,xa xa
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Xμ λόγω δυτικού κόσμου που ανήκουν γλώσσα τηλεόραση χριστιανισμό κουλτούρα αμερικανική είναι εύκολο να τις καταλάβειςΜια Φιλιππινεζα επαιρνα καποτε εδω στην Αθηνα. Παντρεμενη με Ελληνα,συνταξιουχο αστυνομικο. Ειχε ενα μινι μαρκετ σε κεντρικο σημειο της πολης. Γαμιωτανε για να εκδικηθει τον αντρα της, εναν πολυ μεγαλο μαλακα που την ξευτελιζε μπροστα σε κοσμο.
Οι τσυλανδες είναι πιο μυστήριες αινιγματικές
Οι βουδδιστριες βγάζουν μια μαγεία που μας κάνει να τις ερωτευόμαστε κ νομίζω ότι η ταυλαμδη έχει εμπορευματοποίηση πολύ τα τελευταία χρόνια ενώ κάτι Βιρμανίας λαός Καμπότζη παραμένουν πιο αινιγματικές κ αθώες
Η κουμπάρα μου σσ ταυλανδη είναι φοβερή κοπέλα κ φοβερή σύντροφος προς τον κουμπάρο μου!!!!!!!!!!!!
Αντιθέτως οι πιο πολλοί με σλαβες σύντομα περνάν την πόρτα του δικηγόρου για διαζύγια
Άσχετο ανατολικό Τιμόρ ξέρεις κάνεις τίποτα;;;
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.115
- Πόντοι
- 6.796
Ε βάλε κ Φιλιππινέζες μέσα ρε bro,,xa xa
Ορίστε μια Φιλιπινεζα, η πίσω όψη..
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Τοπ τριήμερα- εφταημερα περιπέτειας
1)Cruise mekong river με απλή βάρκα
2)Coron coron trip survivor camping
3)Serageri masai mara safari
4)Bwimdi/volcanoes gorillas trekking
5) atlas /sahara safari
6 ) Manaus river cruisr
7 ) hunting borealos rovaniemi
8) Antarctica cruise from Tierra del Fuego
Tα δύο πρώτα βρίσκονται στην αγαπημένη μας sea
Κ θα σας μαλώσω εσάς τους ταυλανδοπληκτους που δεν ανεβαζετε φωτογραφιες- αν έχει κανένας αξιζει
Τον Μεκόνγκ μόνο κάθετα το διεσχυσα δυστυχως
Αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να ζήσω την περιπέτεια isan- luang prabang cruise
To utopia cafe bar από τα πιο must. Παγκοσμίως μαζί μετην πιο κλασικό κρεμαστή παραδοσιακή γεφυρα
5) atlas /sahara safari
6 ) Manaus river cruisr
8) Antarctica cruise from Tierra del Fuego
Κ θα σας μαλώσω εσάς τους ταυλανδοπληκτους που δεν ανεβαζετε φωτογραφιες- αν έχει κανένας αξιζει
Τον Μεκόνγκ μόνο κάθετα το διεσχυσα δυστυχως
Αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να ζήσω την περιπέτεια isan- luang prabang cruise
To utopia cafe bar από τα πιο must. Παγκοσμίως μαζί μετην πιο κλασικό κρεμαστή παραδοσιακή γεφυρα
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Μενκκογκ ειναι το τελευταιο που θα κανω πριν παραδωσω ψυχη. Ονειρο ζωης. Θελω να το κανω απο την αρχη του ομως, απο Θιβετ, μεχρι Ταυλανδη.Τοπ τριήμερα- εφταημερα περιπέτειας
5) atlas /sahara safari
6 ) Manaus river cruisr
8) Antarctica cruise from terra fuego
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Έχω φωτό από τη δικιά μου που το έκανε τρεις μέρες παλιά κ έχω πάθει πλακειΜενκκογκ ειναι το τελευταιο που θα κανω πριν παραδωσω ψυχη. Ονειρο ζωης. Θελω να το κανω απο την αρχη του ομως, απο Θιβετ, μεχρι Ταυλανδη.
Αυτές πιο πάνω είναι από luang prabang
Epiσης λένε ότι οι ισανιοτισσες είναι οι πιο ωραίες τσυλανδες αλλά δεν ξέρω εγώ προσωπικά
Ισχύει;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Κ βιντεάκι μπόνους
Κάποια στιγμή φοβήθηκα μην αναποδογυρίσει η βαρκα
Κάποια στιγμή φοβήθηκα μην αναποδογυρίσει η βαρκα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Κοριτσομανα Ισααν.Έχω φωτό από τη δικιά μου που το έκανε τρεις μέρες παλιά κ έχω πάθει πλακει
Αυτές πιο πάνω είναι από luang prabang
Epiσης λένε ότι οι ισανιοτισσες είναι οι πιο ωραίες τσυλανδες αλλά δεν ξέρω εγώ προσωπικά
Ισχύει;
Οι πιο ωραιες γυναικες της Ταυλανδης, κατα την γνωμη μου και για το προσωπικο μμου γουστο, ειναι απο το Τσιανγκ-Μει.
Πιο ψηλες, και με πιο ασπρη επιδερμιδα. Πιο κοντα στις Γιαπωνεζες και στις Κινεζες.
Βεβαια εχω γνωρισει στην Μπανγκοκ, στην Τσαιναταουν και στο Καοσαν, πανεμορφες γυναικες Κινεζικης καταγωγης, οχι επαγγελματιες, δυστυχως.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Καλό 2022 κ βάλε για να επιστρέψει κ η κανονικότητα σε αυτούς διότι δυστυχώς ακόμα τίποτα από εμβολιασμούςΚοριτσομανα Ισααν.
Οι πιο ωραιες γυναικες της Ταυλανδης, κατα την γνωμη μου και για το προσωπικο μμου γουστο, ειναι απο το Τσιανγκ-Μει.
Πιο ψηλες, και με πιο ασπρη επιδερμιδα. Πιο κοντα στις Γιαπωνεζες και στις Κινεζες.
Βεβαια εχω γνωρισει στην Μπανγκοκ, στην Τσαιναταουν και στο Καοσαν, πανεμορφες γυναικες Κινεζικης καταγωγης, οχι επαγγελματιες, δυστυχως.
Πολύ αργά προχωράνε στην sea
Kαι τι δε θα πλήρωνα για τρεις ώρες νύχτας στο insanity 888 ibar
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Ητανε να φτιαξουνε Αστρα Ζενεκα σε δικα τους εργοστασια τον Απριλη, αλλα τελικα το αναβαλανε, λογω των θρομβοσεων. Εγω μετραω 270 και σημερα.Καλό 2022 κ βάλε για να επιστρέψει κ η κανονικότητα σε αυτούς διότι δυστυχώς ακόμα τίποτα από εμβολιασμούς
Πολύ αργά προχωράνε στην sea
Kαι τι δε θα πλήρωνα για τρεις ώρες νύχτας στο insanity 888 ibar
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Αρχες Φλεβάρη;;;Ητανε να φτιαξουνε Αστρα Ζενεκα σε δικα τους εργοστασια τον Απριλη, αλλα τελικα το αναβαλανε, λογω των θρομβοσεων. Εγω μετραω 270 και σημερα.
Ωχ άντε το καλοκαίρι περναει εύκολα στην Ελλάδα από χειμώνας;;;;;
Μπορεί να παν πουκετ τρεις μέρες κ Μαλαισία λεγκαουι καλοκαίρι με το τιλακ
Ξέρεις κάνεις αν τατλαμδηη έχουν μεταξύ του απαγόρευση Από νόμο σε νομο;;;
Διότι. Αν άνοιξει το πουκετ. Ιούλιο αλλά υπάρχει απαγόρευση των ταυλαμδων από νόμο σε νόμο τότε. Πας πουκετ μόνο για θάλασσα αφού κ δε θα έχει κοπέλες ντόπιες αλλά κ πολλοί ξένοι θα βουλιάξουν το νησί οπότε προσφορά μικρή κ ζήτηση μεγαλη
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.909
- Πόντοι
- 19.795
Mεχρι και εναν μηνα πριν, ειχανε και εκει, κιτρινες, πορτοκαλι και κοκκινες περιοχες, με περιορισμους στη μετακινηση.Αρχες Φλεβάρη;;;
Ωχ άντε το καλοκαίρι περναει εύκολα στην Ελλάδα από χειμώνας;;;;;
Μπορεί να παν πουκετ τρεις μέρες κ Μαλαισία λεγκαουι καλοκαίρι με το τιλακ
Ξέρεις κάνεις αν τατλαμδηη έχουν μεταξύ του απαγόρευση Από νόμο σε νομο;;;
Διότι. Αν άνοιξει το πουκετ. Ιούλιο αλλά υπάρχει απαγόρευση των ταυλαμδων από νόμο σε νόμο τότε. Πας πουκετ μόνο για θάλασσα αφού κ δε θα έχει κοπέλες ντόπιες αλλά κ πολλοί ξένοι θα βουλιάξουν το νησί οπότε προσφορά μικρή κ ζήτηση μεγαλη
Η Μπανγκοκ ητανε στο κοκκινο. Τελευταια ομως δεν ξερω τι γινεται.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.136
- Πόντοι
- 26.141
Δλδ αν Ιούλιο μαζευτεί όλη η οικουμένη από εξωτερικό στο πουκετ κ εσωτερικά δεν επιτρέπει η κυβέρνηση της εσωτερική μετακίνηση από μοαγκοκ ισαν τχανγκ Μάι προς πουκετ τότε ούτε για πλάκα να πας έτσι πουκετMεχρι και εναν μηνα πριν, ειχανε και εκει, κιτρινες, πορτοκαλι και κοκκινες περιοχες, με περιορισμους στη μετακινηση.
Η Μπανγκοκ ητανε στο κοκκινο. Τελευταια ομως δεν ξερω τι γινεται.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.194
- Πόντοι
- 3.656
έχω πάει μόνο μια φορά Ταυλάνδη, αλλά έκατσα 3 βδομάδες στο Πούκετ. Έχω γαμήσει σχεδόν όλες τις Ευρωπαικές φυλές και μπόλικες μαύρες. Ναι, σαν το Σλάβικο Γονίδιο δεν υπάρχει, έχω πηδήξει Ουκρανή, την εμφάνιση της οποίας έχω δει μόνο σε περιοδικά με φωτομοντέλα, και δύο Ρωσίδες από αυτές που αν είχα λεφτά θα παρατούσα τα πάντα και θα τις έφερνα Ελλάδα. Αλλά, αλλά, αλλά. Το σεξ με τις Ταυλανδές ήταν αποκάλυψη. Με έκαναν να νιώσω πως κάνω έρωτα με το κορίτσι μου, όχι καν με γκόμενα που καμάκωσα σε ντισκοτέκ / μπαράκι. Κάτι τέτοιο δεν είχα ξανανιώσει με Επαγγελματίες. Συν το ταξίδι στο Νησί του Τζέιμς Μποντ και εκεί που είχε γυριστεί το φίλμ με τον Ντι Κάπριο, συν η καταπληκτική κουζίνα, συν οι απίστευτα χαμηλές τιμές. Είχα δημοσιεύσει ρεπορτάζ με ανάλυση τιμών, όπου είχα υπολογίσει πως αυτό το ταξίδι μου είχε κοστίσει φθηνότερα από το αν πήγαινα σε δίκλινο στο Τολό για το ίδιο χρονικό διάστημα, χωρίς το πήδημα. Άξιζε απόλυτα τα λεφτά που έδωσα και την Girlfriend experiance. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω, είναι για ποιο λόγο έρχονται άτομα που δεν γουστάρουν Ασιάτισσες και γράφουν την αντιπάθειά τους, τι θέλουν να πετύχουν
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ρε κουφάλες όλοι δεν έχετε τίποτα άλο να κάνετε πασχαλιάτικα ;;;
Τώρα μου ήρθαν οι ειδοποιήσεις για τα post.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε κάποους που με ρώτησαν άν και τo Cabernet που κατέβασα μαζί με τα κοψίδια θα με δυσκολέψει
Τώρα μου ήρθαν οι ειδοποιήσεις για τα post.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε κάποους που με ρώτησαν άν και τo Cabernet που κατέβασα μαζί με τα κοψίδια θα με δυσκολέψει