Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε τύπε εντάξει τους άλλους τους ακούω βερεσέ γιατί είναι ψαράδες της στεριάς και γαμιάδες του πληκτρολογίου.
Εσύ ομως έχεις γαμήσει όλες τις γυναικείες φυλές της γής. Σλάβες, Νοτιοαμερικάνες, Μαύρες, κίτρινες άσπρες, και μπλέ να υπήρχαν θα τις γάμαγες.
Αυτά με φωτογραφίες με εσένα μέσα, αρα όχι μούφες. Και από τις κριτικές σου που βλέπω και με τις εδώ Σλάβες έχει πάει η πούτσα χιλιόμετρο.
Πως γίνεται ρε τύπε αν έχεις Σλάβες στο πιάτο να πηγαίνεις να γαμάς μαύρες και κίτρινες ;;;
Βέβαια πρέπει να το πούμε και αυτό, οι δικές σου στις φωτογραφίες είναι fuckable. Δεν είναι μαιμουδοειδείς που οι άλλοι ανεβάζουν. Και απο το πως γράφεις κάνει κρά πως σου κόβει και είσαι της πιάτσας. Κάτι δε κολάει.Δεν σε κράζω, αλλά κάτι χάνω μαζί σου. Αν θές μου λες.

Φίλε λές να τρέχω στη Μαδαγασκάρη η στη Μαλαισία για να γαμήσω Μαύρες η Μαυριδερές ??? :grin: :grin: :grin:

Γιατί αντί να δώσω 5000 - 6000 ευρώ που χρειάζεται για ένα ταξίδι στη ΜΑδαγασκάρη για παράδειγμα, θα μοπρούσα να δώσω 10-15 ευρώ και να φορτώσω καμμιά μαύρη απο την Πατησίων. Αναλογικά αν διαιρέσεις το 5500 με το 15 βγάζει 366.

Θα μπορούσε λοπόν κάποιος, αν γουστάρει μάυρες, να γαμήσει όλες τις μαύρες της Πατησίων με το παραπάνω budget χωρίς να τρέχει στου διαόλου το κώλο.

Αρα μάλλον οι βαρεμένοι σαν την αφεντιά μου που κάνουν περίεργα μεγάλα ταξίδια κάποιο άλλο λόγο θα έχουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ξεκινάμε λοιπόν από τα βασικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Κατά την ταπεινή μου λοιπόν άποψη. Όποιος άντρας πηγαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για να γαμήσει πουτανες, είναι άνθρωπος σχετικά περιορισμένης διανοητικής ικανότητος, και μάλλον σχετικά στερημένος σεξουαλικά.

Αυτό διότι χρηματοοικονομικά η εξίσωση δεν βγαίνει αν λάβεις υπ όψιν τα μεγάλα έξοδα του ταξιδίου και της διαβίωσης με ευρωπαϊκά στάνταρτ σε τριτοκοσμικές χώρες. Αν θέλεις λοιπόν να γαμησεις κάτσε στη χώρα σου και σν τo ψάξεις λίγο όλες τις εθνότητες σε πουτάνες θα τις βρεις και θα σου στοιχίσει και πολύ φθηνότερα.

Όποιος όμως γουστάρει να ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και εξωτικά, επειδή θέλει να δει το κόσμο, επειδή του αρέσουν οι ποιοτικές διακοπές, επειδή θέλει να ανοίξει τους ορίζοντές του, και να καθαρίσει τη σκέψη του, και παράλληλα γουστάρει σαν άντρας να δοκιμάσει και τις γυναίκες του κάθε τόπου, είναι πιστεύω αλλιώς.

Αποτελεί άλλη διαφορετική περίπτωση. Είναι αυτό που οι παλιοί λέγανε ταξιδευτής, και του έδιναν ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μέσα από τα ταξίδια που έκανα στη ζωή μου, και έκανα πάρα πολλά πράγματι ταξίδια τόσο για τουριστικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους, κατάλαβα καλά ένα πράγμα. Το βίωσα και το αισθάνθηκα στο πετσί μου.

Η διαφορετικότητα είναι πλούτος. Είναι πνευματικός και ψυχικός πλούτος.

Γυρίζεις από ένα ταξίδι σε ένα πραγματικά αλλιώτικο από το δικό σου τόπο και ξεχειλίζει η μνήμη σου από εικόνες και η ψυχή σου από συναισθήματα.

Όταν όμως ταξιδεύεις πρέπει πάντα να θυμάσαι.

Δεν αρκεί να κοιτάξεις για να δεις !!
Δεν αρκεί να ακούσεις για να αφουγκραστείς !!

Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν είναι να δουλέψεις νοητικά και ψυχικά πάνω στα ερεθίσματα που παίρνεις στα ταξίδια σου. Αυτό απαιτεί, πρόθεση για επεξεργασία, κόπο, χρόνο, και αναλυτική ικανότητα.

Αλλιώς, όπως έφυγες, ίδιος λίγο πολύ θα γυρίσεις. Ο πνευματικός και ψυχικός πλούτος απαιτεί πάντα εργασία για να αποκτηθεί, πράγμα που δεν ισχύει πάντα για τον υλικό πλούτο ο οποίος χαλαρά μπορεί και να κλαπεί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάποιοι θα πούνε ότι τα παραπάνω που γράφω είναι μάλλον κουλτουριάρικες μαλακιες. Και ότι ο πλούτος είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, είναι τα φράγκα, που αγοράζουν τα πάντα. Τελεία.

Δεκτές όλες οι γνώμες και εμένα τα λαϊκά ''λίγα και σταράτα'' ( όπως το παραπάνω ) μου αρέσουν.

Εμπεριέχουν την έννοια του απόλυτου, αλλά με ένα λαϊκά ποιητικό αγνό τρόπο που εμένα με αγγίζει. Και προφανώς αναγνωρίζω την αξία που έχουν τα φράγκα στη ζωή μας, στον πλανήτη γή ζώ.

Κλπ Κλπ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το αφοριστικά απόλυτο όμως σπάνια είναι και αληθινό. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους περισσότερους από τους ανθρώπους, που τυχαίνει να είναι :

πλούσιοι, και επώνυμοι, και όμορφοι, και έξυπνοι, και επιτυχημένοι κλπ

Πάμε κάποιες ερωτήσεις για αυτούς.

Γιατί τυχαίνει πολλοί από τους παραπάνω ανθρώπους, τους επιτυχημένους η ''επιτυχημένους'' ( είναι ζήτημα οπτικής ) να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς κάποια κοκτέιλ από ντρόγκες, και εκλεκτά ψυχοφάρμακα, παράγωγα συνήθως λιθίου ????

Και γιατί ο ψυχίατρος τους, τους επισκέπτεται πολύ πιο συχνά, από ότι ο κομμωτής τους ??

Και γιατί έχει ο καθένας τους από 3-4 διαζύγια ??

Και γιατί τα παιδιά τους βγαίνουν με σοβαρά προβλήματα σε ποσοστά τριπλάσια από ότι στους ''κοινούς'' ανθρώπους ??

Και γιατί κάποιοι από αυτούς φτάνουν ακόμη και σε φόνους η σε αυτοκτονίες ???

κλπ κλπ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ότι υπάρχουν και κάποια πολύ ακριβά πράγματα που δεν αγοράζονται με λεφτά. Απλά εμπνέονται η κατακτιούνται. Ας δούμε κάποια παραδείγματα.

Η ψυχική γαλήνη και η εσωτερική ισορροπία για παράδειγμα, κατακτιέται.

Ο σεβασμός, η εκτίμηση, και η πραγματική αναγνώριση, από τους άλλους, και εμπνέεται, και κατακτιέται.

Η διαχείριση της επιτυχίας τέλος είναι κάτι πολύ δύσκολο, που αν όμως δεν επιτευχθεί ακυρώνει τα οφέλη της όποιας προηγούμενης επιτυχίας. Για αυτό και σχετικά σπάνια βρίσκεις επιτυχημένο και μη καβαλημένο.

Και για αυτό πολλοί επιτυχημένοι δυτικοί βρίσκουν μέ αφορμή τα ταξίδια τους σε μέρη εξωτικά και τριτοκοσμικά, άφθονο υλικό για να κλείσουν κάποιες τρύπες στις ψυχές τους μέσα από την επαφή τους με κουλτούρες και πολιτισμούς που βλέπουν την επιτυχία με ένα κάπως διαφορετικό τρόπο.

Κυρίως γιατί όλοι οι ανατολίτικοι πολιτισμοί θεωρούν ως κριτήρια επιτυχίας όχι μόνο το τι απέκτησες και τι τελικά έχεις, αλλά και το τί τελικά είσαι. Για όποιον ενδιαφέρεται ας διαβάσει λίγο Εριχ Φρομ που το έχει ψάξει πολύ περισσότερο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάποιους τέτοιους δυτικούς τύπους έτυχε να γνωρίσω στα ταξίδια μου, και επειδή σε αυτό που το nickname μου υπαινίσσεται είμαι μάλλον αρκετά καλός, προσπάθησα και να τους βοηθήσω λίγο μέσα από τη κουβέντα, πείθοντάς τους κατ' αρχάς να ξεμυτίσουν απο τα πεντάστερα ξενοδοχεία τους και να ''τριφτούν'' με το τόπο που επισκέπτονται.

Οταν βέβαια μετά κόλλαγαν πάνω μου, έπρεπε να βρώ τρόπο να ξεφύγω, μια και όπως φαίνεται και από τις προηγούμενες φωτογραφίες προτιμώ την παρέα των τοπικών Φορτωτικών/Ξεναγών, από κάποιους πλούσιους δυτικούς που στα 40 και τα 50 τους προσπαθούν να καταλάβουν ταξιδεύοντας, μια και στο τόπο τους δεν βρίσκουν απάντηση, στο γιατί νοιώθουν σαν να τους έχει γαμήσει ελέφαντας ενώ φαινομενικά ότι θέλησαν στη ζωή τους το απέκτησαν.

Οι Rolling Stones τους έδιναν το έναυσμα όταν τραγούδαγαν ''I can get no, sαtisfaction'' , αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, δεν αρκεί να ακούσεις ( το τραγούδι ), για να αφουγκραστείς ( να νοιώσεις και να συνειδητοποιήσεις ) τι εννοούσαν ο Jaeger και η παρέα του, που αν μη τι άλλο χόρτασαν στη ζωή τους πάρα πολλά πράγματα, πολύ νωρίς, και μάλλον ήξεραν πολύ καλά τι έλεγαν όταν τραγουδούσαν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πολλές φόρες τα στερεότυπα της κοινωνίας που ζούμε σταδιακά μας τυφλώνουν. Υπό την έννοια ότι μας κάνουν να σκεπτόμαστε μυωπικά, μονοδιάστατα, περιορισμένα.

Βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι αυτό που έχεις συνηθίσει να βλέπεις και να αντιλαμβάνεσαι, μέσω μιας ''αρρωστημένης'' ρουτίνας, και δεν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, το καινούργιο, την αλλαγή.

Ένα ταξίδι ενδεχομένως ( υπό τις προϋποθέσεις που παραπάνω περιέγραψα ) να μπορέσει να σπάσει αυτά τα στερεότυπα. Να καθαρίσει τα ''άλατα'' από τη σκέψη μας και να την κάνει και πάλι νεανική, ελαστική, ευέλικτη. Να μπολιάσει τη ψυχή μας με καινούργια συναισθήματα, και το μυαλό μας με καινούργιες σκέψεις και καινούργιες εικόνες.

Οι παλιοί πολύ όμορφα και εικονοπλαστικά το έλεγαν ''Γύρισε ρε παιδί μου απ' έξω και είναι σαν να έγινε άλλος άνθρωπος'' .

Εγώ το λέω απλά ανανέωση, και είναι ο βασικός λόγος που μου αρέσει να ταξιδεύω.

Αν ήθελα μόνο να γαμήσω Ασπρες Μαύρες Κίτρινες η ... Πράσινες με λίγο ψάξιμο και στην Αθήνα θα τις εύρισκα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Λοιπόν ''φιλοσοφία'' τερμα.

Πάμε μια ''φωτογραφική'' βόλτα μέρα που είναι

Συνημμένα

• 20140729_132211.jpg
    20140729_132211.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 101
  • 20140729_151907.jpg
    20140729_151907.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 106
  • 20140729_181536.jpg
    20140729_181536.jpg
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 116
  • 20140801_124255.jpg
    20140801_124255.jpg
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 115
  • 20140731_143714.jpg
    20140731_143714.jpg
    160,9 KB · Εμφανίσεις: 101
  • 20140729_144055.jpg
    20140729_144055.jpg
    381,2 KB · Εμφανίσεις: 89
  • 20140729_145603.jpg
    20140729_145603.jpg
    358,2 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 20140801_131438 - Copy.jpg
    20140801_131438 - Copy.jpg
    517,9 KB · Εμφανίσεις: 94

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και άλλες

Συνημμένα

• 20140802_214929.jpg
    20140802_214929.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 86
  • 20140804_150810.jpg
    20140804_150810.jpg
    160,4 KB · Εμφανίσεις: 83
  • 20140804_161057.jpg
    20140804_161057.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 20140805_145328.jpg
    20140805_145328.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 90
  • 20140804_160556.jpg
    20140804_160556.jpg
    359,9 KB · Εμφανίσεις: 92

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και άλλες

Συνημμένα

• 20150428_002501.jpg
    20150428_002501.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 111
  • 20160728_021143-768x1024.jpg
    20160728_021143-768x1024.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 94
  • received_m_mid_1388165796540_d274f276836b77ce31_1.jpg
    received_m_mid_1388165796540_d274f276836b77ce31_1.jpg
    1,2 KB · Εμφανίσεις: 99
  • 20141208_235420.jpg
    20141208_235420.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 20160723_213640.jpg
    20160723_213640.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 20160805_114658.jpg
    20160805_114658.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 77
  • 20160808_091437.jpg
    20160808_091437.jpg
    150,9 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 20140801_162642.jpg
    20140801_162642.jpg
    360,7 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 20150430_233524.jpg
    20150430_233524.jpg
    394,3 KB · Εμφανίσεις: 82
  • 20141218_145212.jpg
    20141218_145212.jpg
    519,6 KB · Εμφανίσεις: 81

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
κοιτα καταλαβαινω τι λες αλλα και απο βιολογικης αποψεως να το εξετασεις το ζητημα θα διαπιστωσεις οτι μια χαωδης διαφορα ηλικιας δεν συμβαδιζει με τους νομους της φυσης.Πχ. ενας 55-60αρης μπορει να κανει σεξ 3-4 φορες σε ενα βραδυ απο τις 12 ως τις 6 το πρωι χωρις χρηση βιαγκρα? Δεν μπορει. Η χρηση του βιαγκρα σε τετοιες ηλικιες και σε τετοια συχνοτητα δεν θα του κανουν καλο οσο και αν το πνευμα εχει θεληση. Ειναι και αλλα στη μεση βεβαια.Πχ αλλο να εχεις καποιον μονιμο σεξουαλικο συντροφο και να γλυφεις ελευθερα παντου χωρις ενδοιασμους και να κανεις ελευθερο σεξ χωρις το φοβο μεταδιδομενων νοσηματων και αλλο να πηδας μια επαγγελματια που δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει.Εκει δεν το ευχαριστιεσαι οπως πρεπει διοτι παιρνεις προφυλαξεις.Θα μου πεις και με τη μονιμη συντροφο δεν ξερεις αν ξενοπηδιεται κτλ.Σωστα αλλα ειναι αλλο η μονιμη συντροφος να εχει εναν-δυο γκομενους και αλλο μια επαγγελματιας που παει με χιλιαδες.

Εν ολιγοις μια 30αρα δεν θεωρω οτι θα ικανοποιηθει σωστα ερωτικα με εναν 60αρη. Της 30αρας βραζουν τα ζουμια,πεντε πεη μαζι δεν τις φθανουν οποτε τι ψαρια να πιασει ο 60αρης.

Δεν λεω οτι αυτα που εκφραζω ειναι σωστα απλα τονιζω μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα.

Το να πληρωνεις μια επαγγελματια για να ικανοποιηθεις εφοσον ειναι μια επαγγελματικη στυγνη συναλλαγη χωρις συναισθημα και ικανοποιηση πασης φυσεως ειναι μια επιλογη και δεν ταιριαζει σε ολους.Ο σχετικα νεος και εμφανισιμος θα επιλεξει μια ΄΄ηθοποιο΄΄- ιεροδουλη διπλα του απο χομπυ και για να δοκιμασει διαφορους σωματοτυπους .Ο ηλικιακα μεγαλυτερος το κανει απο αναγκη οπως και η επαγγελματιας.Ειναι μια υποθεση win-win.

Σε κάποια απο αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω.

Αλλά κάνεις ένα θεμελιώδες λάθος. Οι νέες δεν ζητούν πάντα νέους, ούτε ''σιχαίνονται'' όλους τους μεσήλικες.

Υπάρχει το βιολογικό θέμα που απεικονίζεται στα νούμερα. Είναι όμως απόλυτο αυτό το θέμα ??

Οι γυναίκες τα θέλουν όλα. Θέλουν τον άντρα Νεο, Γυμνασμένο, Ομορφο, Πλούσιο, Νταβραντισμένο σεξουαλικά, Μορφωμένο, Καλόβολο και βέβαια... να μην έχει μάτια για άλλη γυναίκα εκτός απο τον εαυτό τους. Τα θέλουν απλά όλα. ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ.

Σε κάποια στιγμή οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι οι άντρες δεν είναι πίτσες για να τους παραγγείλουν όπως γουστάρουν. Εκεί αρχίζει η διακασία του συμβιβασμού και της ωρίμανσης.

Σε κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα υπάρχουν πολλές πριγκηπέσες που περιμένουν στα 45 τους τον Ιππότη με το Λευκό Αλογο.

Σε κάποιες άλλες χώρες, οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα και σε κάποιες περιπτώσεις και εξαιρετικά βίαια.

Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου, αλλά δεν είναι τώρα ώρα για ιστορίες.

Θα σου αναφέρω όμως κάτι απλό. Πολλές απο αυτές τις κοπέλες που ποστάρω δεν είναι επαγγελματίες. Εχω πάει 8 φορές στην Ταιλάνδη, απο την τρίτη και μετά ελάχιστες φορές ''κατέφυγα΄΄ σε επαγγελματίες. Δεν είναι εύκολο. Αλλά γίνεται.

Γιατί λοιπόν έρχονται κάποιες σχετικά όμορφες κοπέλες μαζί μου χωρίς μπαγιόκο ?? Κάτι πρέπει να παίρνουν. Για κάποιο λόγο γουστάρουν.

Θα μπορούσε κάποιος να πεί, ότι και οι σχετικά πολυτελείς διακοπές τζάμπα που τους προσφέρεις. έμεσση αμοιβή είναι.
Και η απάντηση μου είναι ότι υπο αυτή την έννοια όλες οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έμεσσες δοσοληψίες είναι.
Οπότε αυτό δεν καταλήγει κάπου.

Απλά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο αρχικά φαίνονται. Ενα απο αυτά είναι και το Νεος - Γέρος. Υπάρχουν πολλών ειδών Νεοι και Γέροι, απο όλα έχει ο Μπαξές.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
919
Πόντοι
86
Σε κάποια απο αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω.

Αλλά κάνεις ένα θεμελιώδες λάθος. Οι νέες δεν ζητούν πάντα νέους, ούτε ''σιχαίνονται'' όλους τους μεσήλικες.

Υπάρχει το βιολογικό θέμα που απεικονίζεται στα νούμερα. Είναι όμως απόλυτο αυτό το θέμα ??

Οι γυναίκες τα θέλουν όλα. Θέλουν τον άντρα Νεο, Γυμνασμένο, Ομορφο, Πλούσιο, Νταβραντισμένο σεξουαλικά, Μορφωμένο, Καλόβολο και βέβαια... να μην έχει μάτια για άλλη γυναίκα εκτός απο τον εαυτό τους. Τα θέλουν απλά όλα. ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ.

Σε κάποια στιγμή οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι οι άντρες δεν είναι πίτσες για να τους παραγγείλουν όπως γουστάρουν. Εκεί αρχίζει η διακασία του συμβιβασμού και της ωρίμανσης.

Σε κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα υπάρχουν πολλές πριγκηπέσες που περιμένουν στα 45 τους τον Ιππότη με το Λευκό Αλογο.

Σε κάποιες άλλες χώρες, οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα και σε κάποιες περιπτώσεις και εξαιρετικά βίαια.

Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου, αλλά δεν είναι τώρα ώρα για ιστορίες.

Θα σου αναφέρω όμως κάτι απλό. Πολλές απο αυτές τις κοπέλες που ποστάρω δεν είναι επαγγελματίες. Εχω πάει 8 φορές στην Ταιλάνδη, απο την τρίτη και μετά ελάχιστες φορές ''κατέφυγα΄΄ σε επαγγελματίες. Δεν είναι εύκολο. Αλλά γίνεται.

Γιατί λοιπόν έρχονται κάποιες σχετικά όμορφες κοπέλες μαζί μου χωρίς μπαγιόκο ?? Κάτι πρέπει να παίρνουν. Για κάποιο λόγο γουστάρουν.

Θα μπορούσε κάποιος να πεί, ότι και οι σχετικά πολυτελείς διακοπές τζάμπα που τους προσφέρεις. έμεσση αμοιβή είναι.
Και η απάντηση μου είναι ότι υπο αυτή την έννοια όλες οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων έμεσσες δοσοληψίες είναι.
Οπότε αυτό δεν καταλήγει κάπου.

Απλά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο αρχικά φαίνονται. Ενα απο αυτά είναι και το Νεος - Γέρος. Υπάρχουν πολλών ειδών Νεοι και Γέροι, απο όλα έχει ο Μπαξές.
Οσο και αν φιλοτεχνησουμε τον λογο.οσο λογοτεχνικους περιτεχνους μανδυες του βαλουμε η οπτικη για το συγκεκριμενο ζητημα που αναλυουμε δεν αλλαξει.

Ανιδιοτελεια σε αυτο που κανεις δεν υπαρχει!!

Ναι μπορει να το κανεις λιγο πιο εκλεπτυσμενα να αναζητεις οχι την επαγγελματια αλλα μια γυναικα που να δειξει εστω και επιφανειακα μια τρυφεροτητα,ενα συναισθημα για να περασεις καλα μερικες μερες αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και αυτες που βρισκεις επαγγελματιες.Ισως το κανουν πιο κομψα,ισως με τον τροπο τους κανουν την προσπαθεια τους να απαλλαγουν απο μια μιζερη ζωη και σε τυλιξουν.Δεν αλλαζει κατι ομως. Η ουσια μενει ιδια. Με επαγγελματιες βγαινεις αλλου ειδους.Ισως να σου κακοφαινεται αυτο αλλα τι να κανουμε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Σκληρη ισως αλλα πραγματικοτητα. Κακο ειναι θα μου πεις? ΟΧΙ. Σκετη επιλογη! Μην προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε πραγματα και καταστασεις που η αληθεια τους ειναι μια και μοναδικη!!

Τοσες και τοσες εικονες εχουμε δει με ναυαγια,ατομα υπο κατεδαφιση,κατι ερειπια,συντριμμια σκετα πανε σε χωρες για σεξοτουρισμο.Η πλειοψηφια και το target group αυτo ειναι.Η βαρια βιομηχανια των χωρων αυτων ειναι οι πουτανες δεν αλλαζει αυτο.Oι νεοτερες ηλικιες το κανουν για την εμπειρια και οχι απο αναγκη.Αλλα αυτη ειναι μειοψηφια.Κανεις δεν προκειται να με πεισει για το αντιθετο. Ακομη και καποιοι νεοι εκει προσπαθουν να καλυψουν το κενο απο ενα χωρισμο,ενα διαζυγιο,να ξεσπασουν ή απλα να χαρουν το νομιμο εμποριο λευκης σαρκος εκει.Τωρα αν προσπαθουν καποιοι να γεμισουν το κενο τους παραμυθιαζοντας τον εαυτο τους οτι εκει θα βρουν ψηγματα συναισθηματος και τρυφεροτητας μαλλον χρηζουν αλλης βοηθειας. Ακομη και μεσα στο γαμο μπορει να υπαρχει η συναλλαγη,ο συνεταιρισμος μια δοσοληψια χωρις συναισθημα. Αυτοι οι γαμοι ειναι αποτυχημενοι.Δεν αναφερομαι σε αυτους ομως αλλα σε μια νορμαλ οικογενεια με σεβασμο,πιστη και προσπαθεια να μεγαλωσουν σωστα τα παιδια τους.Εκει ειναι που κυριαρχει η ανιδιοτελεια,το συναισθημα και η πιστη.Δυστυχως αυτες οι περιπτωσεις ομως ειναι μαλλον λιγες.Στις 10 οικογενειες οι 3 για μενα ειναι οι σωστες.

Οσο για το αλλο σχετικα με τα ταξιδια οτι ειναι σουπερ,γινεσαι αλλος ανθρωπος κτλ ειναι μια κατασταση οφθαλμαπατης.Το γεγονος οτι σου αρεσουν πολυ δεν σημαινει τιποτα.Σε αλλον αρεσουν τα αυτοκινητα,σε αλλον τα σπιτια,σε αλλον τα βιβλια και σε αλλον να φυτευει στρεμματα γης.Οποτε μπορει να σου δινουν εσενα πνοη,ενεργεια μια αισθηση φοβερης ικανοποιησης αλλα σε αλλους να μην τους λενε τιποτα

Καποτε ετυχε σε μια εταιρεια πριν πολλα χρονια που ημουν να γνωρισω εναν ατομο ηλικιας 55 ετων.Ηταν επιπεδου γνωσεων λυκειου. Εγω οταν πρωτομπηκα στην εταιρεια ειχα μονο δυο πτυχια απο ελληνικα πανεπιστημια κ μαστερ.Μπηκα σε μια μαχιμη θεση αλλα χαμηλοβαθμη.Εκεινος λογω 30ετης προυπηρεσιας ειχε γινει προισταμενος.Τον ειχαν κανει για να το πω πιο σωστα ως παλιοτερο μελος της εταιρειας.Μου περιεγραφε καποιες φορες οταν εμπαινε στο γραφειο μου τις εμπειριες του απο τα ταξιδια σε πολλες χωρες που ειχε κανει.Ειχε ταξιδεψει σε περιπου 70 χωρες. Ε λοιπον η παιδεια ,η καλλιεργεια και γενικα το μυαλο του και η συμπεριφορα του ηταν για τα σκουπιδια.Ζωο γεννηθηκε,ζωο παρεμεινε και ζωο θα πεθανει.Οι εμπειριες και οι γνωσεις που απεκομισε απο τα ταξιδια δεν του προσεφεραν τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ηταν ικανος δεκτης για να τα δεχθει.

Για μενα τα ταξιδια ειναι ενα χομπυ,ενιοτε και ακριβο εαν εχεις περιεργεια να μαθεις νεες κουλτουρες ,να δεις αξιοθεατα που δεν εχει η χωρα σου και να αλλαξεις εικονες.Διαφορετικα πετρα και βραχους πατας εδω ελλαδα,πετρα και βραχους πατας και ταυλανδη ή αλλου.Αν το καλοσκεφτεις ετσι ειναι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Φιλε Sonixxx11, υποθετω οτι εχεις παει στην Ταυλανδη, η και σε καποιους αλλους τετοιους μακρινους προορισμους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οσο και αν φιλοτεχνησουμε τον λογο.οσο λογοτεχνικους περιτεχνους μανδυες του βαλουμε η οπτικη για το συγκεκριμενο ζητημα που αναλυουμε δεν αλλαξει.

Ανιδιοτελεια σε αυτο που κανεις δεν υπαρχει!!

Ναι μπορει να το κανεις λιγο πιο εκλεπτυσμενα να αναζητεις οχι την επαγγελματια αλλα μια γυναικα που να δειξει εστω και επιφανειακα μια τρυφεροτητα,ενα συναισθημα για να περασεις καλα μερικες μερες αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και αυτες που βρισκεις επαγγελματιες.Ισως το κανουν πιο κομψα,ισως με τον τροπο τους κανουν την προσπαθεια τους να απαλλαγουν απο μια μιζερη ζωη και σε τυλιξουν.Δεν αλλαζει κατι ομως. Η ουσια μενει ιδια. Με επαγγελματιες βγαινεις αλλου ειδους.Ισως να σου κακοφαινεται αυτο αλλα τι να κανουμε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Σκληρη ισως αλλα πραγματικοτητα. Κακο ειναι θα μου πεις? ΟΧΙ. Σκετη επιλογη! Μην προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε πραγματα και καταστασεις που η αληθεια τους ειναι μια και μοναδικη!!

Τοσες και τοσες εικονες εχουμε δει με ναυαγια,ατομα υπο κατεδαφιση,κατι ερειπια,συντριμμια σκετα πανε σε χωρες για σεξοτουρισμο.Η πλειοψηφια και το target group αυτo ειναι.Η βαρια βιομηχανια των χωρων αυτων ειναι οι πουτανες δεν αλλαζει αυτο.Oι νεοτερες ηλικιες το κανουν για την εμπειρια και οχι απο αναγκη.Αλλα αυτη ειναι μειοψηφια.Κανεις δεν προκειται να με πεισει για το αντιθετο. Ακομη και καποιοι νεοι εκει προσπαθουν να καλυψουν το κενο απο ενα χωρισμο,ενα διαζυγιο,να ξεσπασουν ή απλα να χαρουν το νομιμο εμποριο λευκης σαρκος εκει.Τωρα αν προσπαθουν καποιοι να γεμισουν το κενο τους παραμυθιαζοντας τον εαυτο τους οτι εκει θα βρουν ψηγματα συναισθηματος και τρυφεροτητας μαλλον χρηζουν αλλης βοηθειας. Ακομη και μεσα στο γαμο μπορει να υπαρχει η συναλλαγη,ο συνεταιρισμος μια δοσοληψια χωρις συναισθημα. Αυτοι οι γαμοι ειναι αποτυχημενοι.Δεν αναφερομαι σε αυτους ομως αλλα σε μια νορμαλ οικογενεια με σεβασμο,πιστη και προσπαθεια να μεγαλωσουν σωστα τα παιδια τους.Εκει ειναι που κυριαρχει η ανιδιοτελεια,το συναισθημα και η πιστη.Δυστυχως αυτες οι περιπτωσεις ομως ειναι μαλλον λιγες.Στις 10 οικογενειες οι 3 για μενα ειναι οι σωστες.

Οσο για το αλλο σχετικα με τα ταξιδια οτι ειναι σουπερ,γινεσαι αλλος ανθρωπος κτλ ειναι μια κατασταση οφθαλμαπατης.Το γεγονος οτι σου αρεσουν πολυ δεν σημαινει τιποτα.Σε αλλον αρεσουν τα αυτοκινητα,σε αλλον τα σπιτια,σε αλλον τα βιβλια και σε αλλον να φυτευει στρεμματα γης.Οποτε μπορει να σου δινουν εσενα πνοη,ενεργεια μια αισθηση φοβερης ικανοποιησης αλλα σε αλλους να μην τους λενε τιποτα

Καποτε ετυχε σε μια εταιρεια πριν πολλα χρονια που ημουν να γνωρισω εναν ατομο ηλικιας 55 ετων.Ηταν επιπεδου γνωσεων λυκειου. Εγω οταν πρωτομπηκα στην εταιρεια ειχα μονο δυο πτυχια απο ελληνικα πανεπιστημια κ μαστερ.Μπηκα σε μια μαχιμη θεση αλλα χαμηλοβαθμη.Εκεινος λογω 30ετης προυπηρεσιας ειχε γινει προισταμενος.Τον ειχαν κανει για να το πω πιο σωστα ως παλιοτερο μελος της εταιρειας.Μου περιεγραφε καποιες φορες οταν εμπαινε στο γραφειο μου τις εμπειριες του απο τα ταξιδια σε πολλες χωρες που ειχε κανει.Ειχε ταξιδεψει σε περιπου 70 χωρες. Ε λοιπον η παιδεια ,η καλλιεργεια και γενικα το μυαλο του και η συμπεριφορα του ηταν για τα σκουπιδια.Ζωο γεννηθηκε,ζωο παρεμεινε και ζωο θα πεθανει.Οι εμπειριες και οι γνωσεις που απεκομισε απο τα ταξιδια δεν του προσεφεραν τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ηταν ικανος δεκτης για να τα δεχθει.

Για μενα τα ταξιδια ειναι ενα χομπυ,ενιοτε και ακριβο εαν εχεις περιεργεια να μαθεις νεες κουλτουρες ,να δεις αξιοθεατα που δεν εχει η χωρα σου και να αλλαξεις εικονες.Διαφορετικα πετρα και βραχους πατας εδω ελλαδα,πετρα και βραχους πατας και ταυλανδη ή αλλου.Αν το καλοσκεφτεις ετσι ειναι.
Φίλε μετά από 30-35 χρόνια "διεθνούς καριέρας" με πάρα πολλές γκόμενες και αναρίθμητες πουτάνες, επέτρεψέ μου να μπορώ να έχω βάσιμη άποψη για το ποιά είναι επαγγελματίας και ποιά όχι.

Δεν ισχυρίζομαι οτι τα ταξίδια βελτιώνουν τον άνθρωπο apriori. Αντίθετα ανέφερα τις συγκεκριμένες προυποθέσεις που πρέπει να συντρέξουν για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Σε αυτό συμφωνούμε.
Πολλοί βόδια πάνε, βόδια γυρίζουν. Αυτό δεν υποβαθμίζει την αξία του ταξιδιού βέβαια.

Ναι στη τελική πέτρες και βράχια πατάς εδώ, πέτρες και βράχια πατάς και εκεί.

Η διαφορά έγκειται στο ότι κάποια πόδια ξέρουν να "αφουγκράζονται". Και αυτό δεν είναι βέβαια εύκολο. Αλλα είναι χρήσιμο όταν το μάθεις και σίγουρα όμορφο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.136
Πόντοι
26.141
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη κόντρα είναι ταυλανδοπληκτοι και κουβανοπληκτοι

Αλλά δυστυχώς χάθηκαν οι κουβανοπληκτοι από το φόρουμ

Είναι η μόνη χώρα που ενώ ήμουν στην τέταρτη μέρα πήγα να αλλάξω το εισητηριο κ να γυρίσω Ευρώπη..

Τώρα όμως που το σκέφτομαι ,,καταλαβαίνω την περίεργη αξία της κ επειδή πήγα με διάφορα λίγες μέρες ταυλανδη κ Κούβα έκανα τις συγκρίσεις κ ήταν λάθος

Θρεντ για αστροναύτες κ διάστημα έχει το φόρουμ για να τους πω τη Γνώμη μου κ ας μην έχω πάει?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
919
Πόντοι
86
Φιλε Sonixxx11, υποθετω οτι εχεις παει στην Ταυλανδη, η και σε καποιους αλλους τετοιους μακρινους προορισμους.
θα απαντησω ως εξης.Δεν εχει καμια σημασια.Ειτε παει καποιος εκει,ειτε τα μαθει απο αλλου,ειτε τα δει απο youtube,ειτε εχει ελληνες φιλους που δουλευουν εκει και του τα λενε ειναι ανευ σημασιας.
Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα και ισως μερικοι συμφωνουν.Το μερος αυτο ειναι η χαρα της ηδονης.Πας για να παιξεις.Αν το δεις σοβαρα την πατησες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος παει εκει για να βρει την ευτυχια στη ζωη του με γυναικα απο εκει-οτι οτι θα το απεκλεια,μιλαει εδω ο γενικος κανονας- επειδη δεν εχει γκομενα,ειτε πηρε διαζυγιο που και αυτα μεσα στο προγραμμα της ζωης ειναι.

Εκει ειναι η παιδικη χαρα του ανδρα.Παει,παιζει,φευγει.Τωρα αν βρει και καποια σοβαρη-ισως ημουν υπερβολικος στον χαρακτηρισμο επαγγελματιας που ειπα στον mindreader πριν- οκ ας μην τσουβαλιασουμε ολες τις γυναικες της υφηλιου, υπαρχει και η πιθανοτητα να βρει και μια μη επαγγελματια που ξερει ομως τι ζητα και πως να περασει καλα και να γινει μια ωραια ομως και παλι συναλλαγη.

Τι να πω.Αν και εγω μετα απο μια ηλικια αποτυχει ενας γαμος και πω δεν γαμιεται ας το ριξω στην καλοπεραση με πορνες και μη πορνες αλλα εφημερες σχεσεις που βασιζονται στην αμοιβαια καλοπεραση-για να το θεσω κομψα- θα πω οτι ποτε μην λες ποτε.

Παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν θα με γεμιζε συναισθηματικα και ψυχικα εννοω. Αν με ρωταγε καποιος.Θελεις μια σωστη,πιστη γυναικα,που να σε σεβεται να σε αγαπαει και να κανεις μια σωστη οικογενεια ή να γαμας τις πιο ομορφες πορνες της ταυλανδης ή καποιες εξωτικες γυναικες που αναζητουν γαμπρο να σωθουν απο τη φτωχεια τους και που ξερεις μπορει να σου βγει και καλη γυναικα ? θα επελεγα παντα το πρωτο.Αυτο ειναι το ιδανικο.Αν δεν μου καθοταν αυτο οκ θα το εριχνα στην ταυλανδοεξορμηση.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι ολα για ολους.Αλλος δεν κανει για γαμο,αλλος κανει.Αλλος δεν θελει ευθυνες αλλα να καλοπερναει ειτε με επαγγελματιες ειτε με μη επαγγελματιες.Επιλογες και γουστα ειναι αυτα.

Εκει που ενισταμαι ειναι οτι προσπαθουν καποιοι να περασουν οτι αυτη η επιλογη του σεξοτουρισμου ειναι μονοδρομος.Ε οχι δεν ειναι.

Ξαναλεω.Δεν κανουν ολα για ολους.

Η περιπτωση του mindreader θα ελεγα ειναι απλη.Δεν εκανε για οικογενεια εξαρχης για καποιους λογους.Εστω και αργα το καταλαβε. Η μονη ζημια που εγινε ειναι οτι εχασε χρονο.Θα μπορουσε να κανει τη ζωη που κανει τωρα στα πιο μικρατα του πριν μπλεξει με δημιουργια οικογενειας,παιδια,υποχρεωσεις κτλ.
Απο αυτα που εχει πει εγω αυτα εχω καταλαβει.Μπορει να κανω και λαθος,δεν τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο.Χαιρομαι ομως που τελικα οπως φαινεται βρηκε αυτο που του αρεσει στη ζωη και του ταιριαζει περισσοτερο ή και στον απολυτο βαθμο.Αν αυτο ειναι που τον γεμιζει και ειναι ευτυχης καλα κανει φυσικα.Σε αλλους δεν ταιριαζει αυτο ο τροπος ζωης.

Το να πληρωνεις καποιον ειτε αμεσα ειτε εμμεσα για να βρισκεται διπλα σου ειναι κατι το ψευτικο οπως και να το κανουμε.Απο την στιγμη ομως που δεν γινεται αλλιως το κανεις αναγκαστικα για να απολαμβανεις την ζωη σου.Δεν γινεται ουτε να μονασεις ουτε να κανεις δυο και τρεις γαμους να χωριζει να πληρωνεις διατροφες αν υπαρχουν παιδια και να ταλαιπωρεισαι χωρις λογο αφου δεν ειναι αυτο που σου ταιριαζει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
θα απαντησω ως εξης.Δεν εχει καμια σημασια.Ειτε παει καποιος εκει,ειτε τα μαθει απο αλλου,ειτε τα δει απο youtube,ειτε εχει ελληνες φιλους που δουλευουν εκει και του τα λενε ειναι ανευ σημασιας.
Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα και ισως μερικοι συμφωνουν.Το μερος αυτο ειναι η χαρα της ηδονης.Πας για να παιξεις.Αν το δεις σοβαρα την πατησες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος παει εκει για να βρει την ευτυχια στη ζωη του με γυναικα απο εκει-οτι οτι θα το απεκλεια,μιλαει εδω ο γενικος κανονας- επειδη δεν εχει γκομενα,ειτε πηρε διαζυγιο που και αυτα μεσα στο προγραμμα της ζωης ειναι.

Εκει ειναι η παιδικη χαρα του ανδρα.Παει,παιζει,φευγει.Τωρα αν βρει και καποια σοβαρη-ισως ημουν υπερβολικος στον χαρακτηρισμο επαγγελματιας που ειπα στον mindreader πριν- οκ ας μην τσουβαλιασουμε ολες τις γυναικες της υφηλιου, υπαρχει και η πιθανοτητα να βρει και μια μη επαγγελματια που ξερει ομως τι ζητα και πως να περασει καλα και να γινει μια ωραια ομως και παλι συναλλαγη.

Τι να πω.Αν και εγω μετα απο μια ηλικια αποτυχει ενας γαμος και πω δεν γαμιεται ας το ριξω στην καλοπεραση με πορνες και μη πορνες αλλα εφημερες σχεσεις που βασιζονται στην αμοιβαια καλοπεραση-για να το θεσω κομψα- θα πω οτι ποτε μην λες ποτε.

Παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν θα με γεμιζε συναισθηματικα και ψυχικα εννοω. Αν με ρωταγε καποιος.Θελεις μια σωστη,πιστη γυναικα,που να σε σεβεται να σε αγαπαει και να κανεις μια σωστη οικογενεια ή να γαμας τις πιο ο
Απο οτι καταλαβαινω λοιπον δεν εχεις παει. Απο ολα αυτα λοιπον που λες παραπανω, κραταω μια σοφη κουβεντα που ειπες. ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Πιστευω οτι αξιζει να πας και ειδικα σαν μερος. Εγω περισσοτερο για το μερος θα πηγαινα παρα για γυναικες
Τοχω πει αυτό επανηλημενα
Μπορει να πάω κάποια στιγμή και να τα οργωσω όλα για 3 μήνες Ταυλανδη Μιανμάρ Βιετνάμ, ότι αντέξει ο κωλος μου
και να το βρω κ πολύ γκαιλ, ενδιαφέρον
Αλλά το να πάω να μείνω πχ στο πιυκετ για ένα μήνα με σκοπό τις... Κατακτήσεις.. αυτό αποκλείεται
Υγ ρισπεκτ στον κορυφαίο αναλυτή Μιντ παρότι στα γούστα γυναικών διαφωνούμε κάθετα, είναι όμως πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα
Όσο για τον βολκανο, νέος άνθρωπος ωραίος τύπος κ άνετος που τρέχει για.. Τιλακ... θα του εφιερωσωτο τραγούδι της. ΜΑρινελας κρίμα στο μποι σου καλέ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί όσοι παν για αυτές τις τεσπα γκόμενες Ταυλανδη κ παν βασικά γι αυτό, γιατί δεν παν Βιετνάμ που είναι δύο φορές πιο καλές εκεί οι κοπέλες
Ας. Μου το αναλύσει κάποιος ασιατοφιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom