Φιλε Sonixxx11, υποθετω οτι εχεις παει στην Ταυλανδη, η και σε καποιους αλλους τετοιους μακρινους προορισμους.
θα απαντησω ως εξης.Δεν εχει καμια σημασια.Ειτε παει καποιος εκει,ειτε τα μαθει απο αλλου,ειτε τα δει απο youtube,ειτε εχει ελληνες φιλους που δουλευουν εκει και του τα λενε ειναι ανευ σημασιας.
Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα και ισως μερικοι συμφωνουν.Το μερος αυτο ειναι η χαρα της ηδονης.Πας για να παιξεις.Αν το δεις σοβαρα την πατησες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος παει εκει για να βρει την ευτυχια στη ζωη του με γυναικα απο εκει-οτι οτι θα το απεκλεια,μιλαει εδω ο γενικος κανονας- επειδη δεν εχει γκομενα,ειτε πηρε διαζυγιο που και αυτα μεσα στο προγραμμα της ζωης ειναι.
Εκει ειναι η παιδικη χαρα του ανδρα.Παει,παιζει,φευγει.Τωρα αν βρει και καποια σοβαρη-ισως ημουν υπερβολικος στον χαρακτηρισμο επαγγελματιας που ειπα στον mindreader πριν- οκ ας μην τσουβαλιασουμε ολες τις γυναικες της υφηλιου, υπαρχει και η πιθανοτητα να βρει και μια μη επαγγελματια που ξερει ομως τι ζητα και πως να περασει καλα και να γινει μια ωραια ομως και παλι συναλλαγη.
Τι να πω.Αν και εγω μετα απο μια ηλικια αποτυχει ενας γαμος και πω δεν γαμιεται ας το ριξω στην καλοπεραση με πορνες και μη πορνες αλλα εφημερες σχεσεις που βασιζονται στην αμοιβαια καλοπεραση-για να το θεσω κομψα- θα πω οτι ποτε μην λες ποτε.
Παντως για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν θα με γεμιζε συναισθηματικα και ψυχικα εννοω. Αν με ρωταγε καποιος.Θελεις μια σωστη,πιστη γυναικα,που να σε σεβεται να σε αγαπαει και να κανεις μια σωστη οικογενεια ή να γαμας τις πιο ομορφες πορνες της ταυλανδης ή καποιες εξωτικες γυναικες που αναζητουν γαμπρο να σωθουν απο τη φτωχεια τους και που ξερεις μπορει να σου βγει και καλη γυναικα ? θα επελεγα παντα το πρωτο.Αυτο ειναι το ιδανικο.Αν δεν μου καθοταν αυτο οκ θα το εριχνα στην ταυλανδοεξορμηση.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι ολα για ολους.Αλλος δεν κανει για γαμο,αλλος κανει.Αλλος δεν θελει ευθυνες αλλα να καλοπερναει ειτε με επαγγελματιες ειτε με μη επαγγελματιες.Επιλογες και γουστα ειναι αυτα.
Εκει που ενισταμαι ειναι οτι προσπαθουν καποιοι να περασουν οτι αυτη η επιλογη του σεξοτουρισμου ειναι μονοδρομος.Ε οχι δεν ειναι.
Ξαναλεω.Δεν κανουν ολα για ολους.
Η περιπτωση του mindreader θα ελεγα ειναι απλη.Δεν εκανε για οικογενεια εξαρχης για καποιους λογους.Εστω και αργα το καταλαβε. Η μονη ζημια που εγινε ειναι οτι εχασε χρονο.Θα μπορουσε να κανει τη ζωη που κανει τωρα στα πιο μικρατα του πριν μπλεξει με δημιουργια οικογενειας,παιδια,υποχρεωσεις κτλ.
Απο αυτα που εχει πει εγω αυτα εχω καταλαβει.Μπορει να κανω και λαθος,δεν τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο.Χαιρομαι ομως που τελικα οπως φαινεται βρηκε αυτο που του αρεσει στη ζωη και του ταιριαζει περισσοτερο ή και στον απολυτο βαθμο.Αν αυτο ειναι που τον γεμιζει και ειναι ευτυχης καλα κανει φυσικα.Σε αλλους δεν ταιριαζει αυτο ο τροπος ζωης.
Το να πληρωνεις καποιον ειτε αμεσα ειτε εμμεσα για να βρισκεται διπλα σου ειναι κατι το ψευτικο οπως και να το κανουμε.Απο την στιγμη ομως που δεν γινεται αλλιως το κανεις αναγκαστικα για να απολαμβανεις την ζωη σου.Δεν γινεται ουτε να μονασεις ουτε να κανεις δυο και τρεις γαμους να χωριζει να πληρωνεις διατροφες αν υπαρχουν παιδια και να ταλαιπωρεισαι χωρις λογο αφου δεν ειναι αυτο που σου ταιριαζει.