Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δεν βρίζω κανένα
Η κατάσταση είναι εντελώς ντεκαντανς
Ναυγια κυνηγά ψοφιες
Αυτό είναι το ντεκόρ
Τώρα έχει σίγουρα κι ωραία μέρη
Τουριστικά θα πήγαινα αν ήταν πιο κοντά ευχαρίστως
Τώρα να πληρώνω τις μαϊμούδες να τις γαμισω δεν νομίζω να το κάνω ποτέ
Οικογένειες όσοι έκαναν από επιλογή κι όχι απαλεπισια εύχομαι να βρήκαν αυτό που έψαχναν έστω και έτσι

Ακομη και τραβελο θα γαμουσες και να ξερεις οτι υπαρχουν παρα πολυ ομορφα κοριτσια στην Bangkok αλλα και στα τουριστικα μερη αλλα τι να μιλας με ασχετους τωρα. απορω γιατι ασχολουνται μαζι σου.

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Θα μπορεσουμε να παμε ομορφα και ωραια ξανα μεσα στο 2022;
Αν ναι σε τι βαθμο τα πραγματα θα ειναι ιδια εκει περα; πολυ φοβαμαι οτι ο σεξοΤουρισμος δεν θα ειναι ιδιος ξανα πουθενα.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201

Είδα αυτό σήμερα, αισιόδοξο ακούγεται..

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0

Είδα αυτό σήμερα, αισιόδοξο ακούγεται..
Όλα όσα περιγράφει είναι με ένα ίσως , ένα ελπίζω , δεν τους βλέπω ούτε αυτούς καλά . Χωρίς τουρισμό όπως και εμεις θα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα για τα έπομενα 5 χρόνια .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Moνο Πουκετ εχω παει, 1 φορα, με βαλιτσα. Και Κο-τσανγκ, και Τσατανμπουρι.
Αλλα σαν την πρωτευουσα δεν εχει. Βαλε τωρα 200 μερες (τουλαχιστον) χ 3 χιλιομετρα (τουλαχιστον) την μερα την Σουκχουμβιτ, μας κανουν 600 χιλιομετρα. :grin:
αντε ρε γερο, γερασες και δεν εμαθες,
η πατταγια ειναι συμπηκνωμενη βκκ.
εβαπορε , αυτο που επινες μικρος

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αναγνωρίζει κανείς το μέρος ;;;

Συνημμένα

• FB_IMG_1622838662769.jpg
    FB_IMG_1622838662769.jpg
    214,7 KB · Εμφανίσεις: 53

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Κ βιντεάκι μπόνους
Κάποια στιγμή φοβήθηκα μην αναποδογυρίσει η βαρκα
γκαντεμια ρε φιλε
επρεπε να αναποδογυρισει να σε φανε οι κροκοδειλοι
αυτος ο βαρκαρης μια δουλεια σωστη δεν εκανε

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ. Συναγωνιστές.
Παρακάτω φρέσκες πληροφορίες για εμβολιασμό και καραντίνα στη χώρα του χαμόγελου.

"1 Jul. - 30 Sep. 2021 Open to vaccinated tourists. have a vaccination certificate enter the area Phuket Province without quarantine

October 1, 2021 onwards accepting tourists who have received vaccinations and have a certificate of vaccination Expand the area to Krabi, Phang Nga, Surat Thani, Chiang Mai, Chonburi, Buriram, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan and Bangkok without quarantine.

From 1 January 2022 onwards, vaccinated tourists are open. and have a certificate of vaccination to all areas of the country without quarantine"

Δεν διασταύρωσα αν στην Bangkok area εμπίπτει και η Pattaya ή το Hua Hin, μάλλον δεν εμπίπτει.
Επειδή ανοίγουν σιγά σιγά τα σύνορα οι κορασίδες στο ThaiFriently έχουν βγει πάλι εις αναζήτηση χορηγών.
Αν κάποιος έχει την υπομονή και είναι στοιχειωδώς σχετικός και λίγο τυχερός, μπορεί να βρει
και καλές περιπτώσεις αυτήν την περίοδο, με προσοχή βέβαια γιατί παίζει και απάτη.

Καλά Hollidays σε όλους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Παρακάτω φρέσκες πληροφορίες για εμβολιασμό και καραντίνα στη χώρα του χαμόγελου.

"1 Jul. - 30 Sep. 2021 Open to vaccinated tourists. have a vaccination certificate enter the area Phuket Province without quarantine

October 1, 2021 onwards accepting tourists who have received vaccinations and have a certificate of vaccination Expand the area to Krabi, Phang Nga, Surat Thani, Chiang Mai, Chonburi, Buriram, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan and Bangkok without quarantine.

From 1 January 2022 onwards, vaccinated tourists are open. and have a certificate of vaccination to all areas of the country without quarantine"

Δεν διασταύρωσα αν στην Bangkok area εμπίπτει και η Pattaya ή το Hua Hin, μάλλον δεν εμπίπτει.
Επειδή ανοίγουν σιγά σιγά τα σύνορα οι κορασίδες στο ThaiFriently έχουν βγει πάλι εις αναζήτηση χορηγών.
Αν κάποιος έχει την υπομονή και είναι στοιχειωδώς σχετικός και λίγο τυχερός, μπορεί να βρει
και καλές περιπτώσεις αυτήν την περίοδο, με προσοχή βέβαια γιατί παίζει και απάτη.

Καλά Hollidays σε όλους.
Φίλε ξέρεις αν οι τσυλανδες από άλλες επαρχίες θα μπορούν να παν πουκετ;; Η μόνο αν είναι κ αυτές εμβολιασμενος;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Παλι βριζεις. Ναυαγια που πληρωνουν μαιμουδες για να γαμησουν. Θεωρεις τις γυναικες εμπορευμα, κρεας. Γιατι να πληρωσω 20 ευρω για να αγορασω 50 κιλα ταυλανδεζικο σιτεμενο κρεας, ενω με τα με τα ιδια χρηματα μπορω να αγορασω πιο πολυ, φρεσκο Ευρωπαικο.
Καλες δουλειες λοιπον.
μουνοχρηματιστηριο
τα εχει αναλυσει ο kman

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Φίλε ξέρεις αν οι τσυλανδες από άλλες επαρχίες θα μπορούν να παν πουκετ;; Η μόνο αν είναι κ αυτές εμβολιασμενος;
Θες να φέρεις την κοπέλα στο Πουκετ; Γιατί δεν πας εσύ στο χωριό της; (Θα ρωτήσω τη δικιά μου αύριο και θα σου απαντήσω).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Θες να φέρεις την κοπέλα στο Πουκετ; Γιατί δεν πας εσύ στο χωριό της; (Θα ρωτήσω τη δικιά μου αύριο και θα σου απαντήσω).
Στη παρούσα φάση σκέφτομαι φθινόπωρο μιας όπου εμβολιαστηκαν αλλά με την προϋπόθεση να είμαι ανοικτά για ντόπιες να πηγαινουν

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Η πηγή μου απάντησε τα παρακάτω

"If you are a Thai national traveling to Phuket, you must have received 2 full doses of the coronavirus vaccine or have been tested for COVID with the results of the test."

Το οποίο βγάζει νόημα αν ο σκοπός της αναταραχής είναι να περιοριστεί η διάδοση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Η πηγή μου απάντησε τα παρακάτω

"If you are a Thai national traveling to Phuket, you must have received 2 full doses of the coronavirus vaccine or have been tested for COVID with the results of the test."

Το οποίο βγάζει νόημα αν ο σκοπός της αναταραχής είναι να περιοριστεί η διάδοση.
Το οποίο σημαίνει ότι εγώ σαν Έλληνας κ να έχω κάνει δύο δόσεις αν πάω εκεί θα βρω καμμένη γη
Τι να το κάνω αν πάω κ δεν έχει καθόλου ντόπιες αφού δυστυχώς οι εμβολιασμοί δεν προχωράνε SEA
Άρα για φέτος ούτε πάλι πουκετ
Ακόμα κ στο παράδεισο δεν μπορείς να. Είσαι μόνος

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Τί ισχύει αυτή τη στιγμή :
Για εμβολιασμένους και με τις 2 δόσεις ή Johnson&Johnson.
Το Πουκέτ ανοίγει 1.7, χρειλαζεται rapid test τουλάχιστον 72h πριν πετάξεις. Πρέπει να πας με απ`ευθείας πτήση και με συγκεκριμένη εταιρία, νομίζω 11 είναι οι μέχρι τώρα που συμπεριλαμβάνονται, δηλαδή δεν μπορείς να πας μέσω BKK γιατί εκεί θα σε βάλουν αμμέσως σε καραντίνα. Πρέπει να καθήσεις 14 ημέρες Πουκέτ πριν να έχεις δικαίωμα μετακίνησης σε άλλο μέρος της χώρας. Πρέπει να κλείσεις σε ξενοδοχείο με πιστοποίηση SHA, και δεν ξέρω πόσα απ`αυτά θα είναι χαμηλού μπατζετ και πόσα επίσης guest friendly. Πρέπει να έχεις πληρώσει ταξιδιωτική ασφάλεια με συγκεκριμένους όρους, κάλυψη 100.000$, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση Covid κ.α. Την 5η μέρα μέρα πρέπει να πας σ`ενα τοπικό νοσοκομείο για ένα νέο test. Νομίζω πριν ταξιδέψεις πρέπει να επικοινωνήσεις με τη πρεσβεία τους για σου δώσουν τυπικό Οκ και πληροφορίες.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201

Καλά Hollidays σε όλους.
Η πατάγια είναι στην επαρχία Chonburi. και το Hua Hin στην Phetchaburi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom