κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.907
- Πόντοι
- 19.795
Αντε γαμησου.Το να πάθουν οι μαϊμούδες? Δεν χαμπαριαζουν
Αντε γαμησου.Το να πάθουν οι μαϊμούδες? Δεν χαμπαριαζουν
o χαρακτηρισμος κωλογερος αφορα εμενα? Γιατι ειμαι νεος ακομη.
δεν αναφερθηκα προσωπικα στον mindreader φυσικα οπως θα παρατηρησατε αλλα στο πώς νιωθουν οι κοπελες που ερχονται σε ερωτικη επαφη με ατομα που εχουν ενιοτε και την τριπλασια ηλικια τους.Δεν μπορω να πιστεψω οτι μεσα τους αυτες οι κοπελες το ευχαριστιουνται. Δηλαδη αν οι κοπελες αυτες ηταν ευκαταστατες και πλουσιες θα το εκαναν αυτο?Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που το πιστευει.
Επισης για τον ορο καταντια που χρησιμοποιησα θα πω το εξης.Οταν ενας 60αρης βρισκεται ερωτικα με μια 20-25 ετων κοπελα την στιγμη που γνωριζει μεσα του πολυ καλα οτι η κοπελα που ειναι μαζι του το κανει απο αναγκη για τα χρηματα και τιποτα περισσοτερο,σεβεται τον εαυτο του? θα μου πειτε αφου ειναι νομιμο γιατι να μην το κανει? Ναι αλλα ηθικο ειναι την στιγμη που η αλλη δεν νιωθει τιποτα γι΄αυτον παρα μονο για τα λεφτα του?
Οσο γι΄αυτο που μου ειπε ο mindreader οτι δηλαδη οτι το γηρας ειναι μια κακη συνηθεια που οσο εισαι δραστηριος,ενεργος κτλ δεν προλαβαινεις να αποκτησεις-ετσι το εθεσε εντεχνως-δεν θα συμφωνησω καθολου. Σεβομαι τον mindreader και την επιλογη του αλλα θεωρω οτι περιεχει δολο αυτη η δηλωση του.Η απαντηση ειναι απλη βεβαια. Μπορει ψυχικα,νοητικα να αισθανεσαι ακμαιοτατος και γεματος ενεργεια σε πολλους τομεις αλλα δυστυχως το βιολογικο γηρας δεν κρυβεται,ουτε μπορεις να το καλυψεις και να το ντυσεις με ωραια λογια .
Παρατηρηστε πχ μερικες υπερηλικες κυριες πχ 65-70 ετων που οσο μεγαλωνουν φορουν ολοενα και περισσοτερα στολιδια,χρυσαφικα κτλ. Προσπαθουν να καλυψουν το κενο της νιοτης που χαθηκε.
Μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Επαναλαμβανω δεν μεμφομαι τον καθε mindreader. O καθενας πορευεται οπως νομιζει σε αυτη τη ζωη. Εγω αν φθασω σε μια ηλικια πχ 55-60 και ειμαι μονος και θελω να ικανοποιησω τις βιολογικες μου ορμες παντως θα προσπαθουσα να κρατησω μια ισορροπια για να νιωθω και μεσα μου καλα εως ενα σημειο.Θα εβρισκα πχ αν ημουν στα 55 μια γυναικα στα 40 της και οχι στα 25. Αλλα αυτη ειναι προσωπικη μου καθαρα αποψη.Δεν θα ηθελα να φθασω σε σημειο εξευτελισμου της προσωπικοτητας μου.
Εχει τυχει να δω και αντρα ηλικιας 62 ετων να πηγαινει με 23χρονη,την ηλικια της κορης του.Την εικονα την θεωρησα αποκρουστικη.Ακομη και ο αγοραιος ερωτας εχει αγραφους κανονες για μενα.Αλλα αυτο εγκειται στην ιδιοσυγκρασια,την παιδεια και στην προσωπικοτητα του καθενος αν θα τους σεβαστει.
Ανοιξανε τα συνορα απο τα βορεια, σε Μιανμαρ και Λαος, εργατες απο αυτα τα μερη φερανε και τον ιο.Πώς γίνεται με τόσο αυστηρά μέτρα και χωρίς τουρίστες να έχουν νέο κύμα πανδημίας;
Τόσο καιρό τα κράτησαν όλα κλειστά, σύνορα τουρισμό και τώρα τι έγινε;
Τυπε, για ολα αυτα θα βρεις απαντησεις και σου λυθουν οι αποριες, οταν θα φθασεις και στην αναλογη ηλικια.o χαρακτηρισμος κωλογερος αφορα εμενα? Γιατι ειμαι νεος ακομη.
δεν αναφερθηκα προσωπικα στον mindreader φυσικα οπως θα παρατηρησατε αλλα στο πώς νιωθουν οι κοπελες που ερχονται σε ερωτικη επαφη με ατομα που εχουν ενιοτε και την τριπλασια ηλικια τους.Δεν μπορω να πιστεψω οτι μεσα τους αυτες οι κοπελες το ευχαριστιουνται. Δηλαδη αν οι κοπελες αυτες ηταν ευκαταστατες και πλουσιες θα το εκαναν αυτο?Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που το πιστευει.
Επισης για τον ορο καταντια που χρησιμοποιησα θα πω το εξης.Οταν ενας 60αρης βρισκεται ερωτικα με μια 20-25 ετων κοπελα την στιγμη που γνωριζει μεσα του πολυ καλα οτι η κοπελα που ειναι μαζι του το κανει απο αναγκη για τα χρηματα και τιποτα περισσοτερο,σεβεται τον εαυτο του? θα μου πειτε αφου ειναι νομιμο γιατι να μην το κανει? Ναι αλλα ηθικο ειναι την στιγμη που η αλλη δεν νιωθει τιποτα γι΄αυτον παρα μονο για τα λεφτα του?
Οσο γι΄αυτο που μου ειπε ο mindreader οτι δηλαδη οτι το γηρας ειναι μια κακη συνηθεια που οσο εισαι δραστηριος,ενεργος κτλ δεν προλαβαινεις να αποκτησεις-ετσι το εθεσε εντεχνως-δεν θα συμφωνησω καθολου. Σεβομαι τον mindreader και την επιλογη του αλλα θεωρω οτι περιεχει δολο αυτη η δηλωση του.Η απαντηση ειναι απλη βεβαια. Μπορει ψυχικα,νοητικα να αισθανεσαι ακμαιοτατος και γεματος ενεργεια σε πολλους τομεις αλλα δυστυχως το βιολογικο γηρας δεν κρυβεται,ουτε μπορεις να το καλυψεις και να το ντυσεις με ωραια λογια .
Παρατηρηστε πχ μερικες υπερηλικες κυριες πχ 65-70 ετων που οσο μεγαλωνουν φορουν ολοενα και περισσοτερα στολιδια,χρυσαφικα κτλ. Προσπαθουν να καλυψουν το κενο της νιοτης που χαθηκε.
Μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Επαναλαμβανω δεν μεμφομαι τον καθε mindreader. O καθενας πορευεται οπως νομιζει σε αυτη τη ζωη. Εγω αν φθασω σε μια ηλικια πχ 55-60 και ειμαι μονος και θελω να ικανοποιησω τις βιολογικες μου ορμες παντως θα προσπαθουσα να κρατησω μια ισορροπια για να νιωθω και μεσα μου καλα εως ενα σημειο.Θα εβρισκα πχ αν ημουν στα 55 μια γυναικα στα 40 της και οχι στα 25. Αλλα αυτη ειναι προσωπικη μου καθαρα αποψη.Δεν θα ηθελα να φθασω σε σημειο εξευτελισμου της προσωπικοτητας μου.
Εχει τυχει να δω και αντρα ηλικιας 62 ετων να πηγαινει με 23χρονη,την ηλικια της κορης του.Την εικονα την θεωρησα αποκρουστικη.Ακομη και ο αγοραιος ερωτας εχει αγραφους κανονες για μενα.Αλλα αυτο εγκειται στην ιδιοσυγκρασια,την παιδεια και στην προσωπικοτητα του καθενος αν θα τους σεβαστει.
κοιτα καταλαβαινω τι λες αλλα και απο βιολογικης αποψεως να το εξετασεις το ζητημα θα διαπιστωσεις οτι μια χαωδης διαφορα ηλικιας δεν συμβαδιζει με τους νομους της φυσης.Πχ. ενας 55-60αρης μπορει να κανει σεξ 3-4 φορες σε ενα βραδυ απο τις 12 ως τις 6 το πρωι χωρις χρηση βιαγκρα? Δεν μπορει. Η χρηση του βιαγκρα σε τετοιες ηλικιες και σε τετοια συχνοτητα δεν θα του κανουν καλο οσο και αν το πνευμα εχει θεληση. Ειναι και αλλα στη μεση βεβαια.Πχ αλλο να εχεις καποιον μονιμο σεξουαλικο συντροφο και να γλυφεις ελευθερα παντου χωρις ενδοιασμους και να κανεις ελευθερο σεξ χωρις το φοβο μεταδιδομενων νοσηματων και αλλο να πηδας μια επαγγελματια που δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει.Εκει δεν το ευχαριστιεσαι οπως πρεπει διοτι παιρνεις προφυλαξεις.Θα μου πεις και με τη μονιμη συντροφο δεν ξερεις αν ξενοπηδιεται κτλ.Σωστα αλλα ειναι αλλο η μονιμη συντροφος να εχει εναν-δυο γκομενους και αλλο μια επαγγελματιας που παει με χιλιαδες.Τυπε, για ολα αυτα θα βρεις απαντησεις και σου λυθουν οι αποριες, οταν θα φθασεις και στην αναλογη ηλικια.
Μαϊμού είσαι?Αντε γαμησου.
ΨάξεΘυμισέ μου,
Ήσουν απο παλιά μαλάκας?
Για να μην ψάχνω
Δεν έχει νόημαεγώ θέλω να μάθω αναλυτικά ποιες είναι οι πραγματικές
τιμές γενικά.
Γιατι άμα είναι να κάνεις ασ πούμε τέτοιο ταξίδι και να δίνεις
πάλι 50 ευρώ δεν έχει νόημα.
H ολοι εμεις που πηγαινουμε στην Ταυλανδη, ειμαστε κτηνοβατες, η, εσυ εισαι ενας υπανθρωπος.Μαϊμού είσαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψάξε
Όχι από παλιά πάντως
Φιλε μου συμφωνω με τηθεωρια σου, πολυ καλη, αλλα οταν και εσυ γερασεις θα την βλεπεις μονο σαν θεωρια, στην πραξη θα κανεις ακριβως τα αντιθετα.o χαρακτηρισμος κωλογερος αφορα εμενα? Γιατι ειμαι νεος ακομη.
Καλά μη τρελενεστεH ολοι εμεις που πηγαινουμε στην Ταυλανδη, ειμαστε κτηνοβατες, η, εσυ εισαι ενας υπανθρωπος.
Aν κατσεις και διαβασεις αυτο το νημα απο την αρχη, ισως καταλαβεις πιο ειναι το νοημα. Αν ομως πας εκει, τοτε σιγουρα οχι μονο θα το καταλαβεις, αλλα και θα το νιωσεις.εγώ θέλω να μάθω αναλυτικά ποιες είναι οι πραγματικές
τιμές γενικά.
Γιατι άμα είναι να κάνεις ασ πούμε τέτοιο ταξίδι και να δίνεις
πάλι 50 ευρώ δεν έχει νόημα.
Φιλε μου συμφωνω με τηθεωρια σου, πολυ καλη, αλλα οταν και εσυ γερασεις θα την βλεπεις μονο σαν θεωρια, στην πραξη θα κανεις ακριβως τα αντιθετα.
Όχι απ την αρχή, θα ´καταστραφεί ´Aν κατσεις και διαβασεις αυτο το νημα απο την αρχη, ισως καταλαβεις πιο ειναι το νοημα. Αν ομως πας εκει, τοτε σιγουρα οχι μονο θα το καταλαβεις, αλλα και θα το νιωσεις.
Το α είναι η σωστή απάντησηH ολοι εμεις που πηγαινουμε στην Ταυλανδη, ειμαστε κτηνοβατες, η, εσυ εισαι ενας υπανθρωπος.
Αν το πακετο Ταυλανδη και Ταυλανδεζες ειναι μονο μουνι για εσενα, εσυ πρεπει να αλλαξεις μαλλον. Προορισμο, η Ταυλανδη δεν κανει για εσενα. Να ξερεις ομως οτι ειναι ανθρωποι που εχουν οικογενειες εκει κατω. Και εσυ τους βριζεις.Το α είναι η σωστή απάντηση
Απλά άλλαξε το κτηνοβατες με το άσχετοι από μουνι, η απςλπιισμενοι...
Δεν ξέρω αν έχεις πάει ποτέ εκεί, αν είχες πάει όμως δεν θα τα έλεγες όλα αυτά. Επειδή έχω πάει και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους.. αν δεν ξέρεις όλες τις διαστάσεις δεν μπορείς να ξέρεις τι ευχαριστεί κάποιον και τι όχι. Άλλοι εδώ στην Ελλάδα πιτσιρικάδες γουστάρουν μιλφάρες πουτάνες άλλοι 20χρονα. Ναι η λογική λέει ότι ένα κορίτσι 20 χρονών δεν θα πάει με έναν 60αρη. Ούτε το βλέπεις συχνά. Οι μεγάλοι πηγαίνουν σε μπάρ που δουλεύουν μεγαλύτερες ηλικίες με πολλά χρόνια στην πλάτη τους και οι "νέοι" σε μπαρ με πιτσιρικαρία. Τώρα το ότι έψαχνε επόμενο πελάτη η στριπτιτζού και σε κοίταγε και έκανε την αηδιασμένη.. δεν σημαίνει κάτι.... επόμενο πελάτη έψαχνε πιστεύω.. Σκέψου ότι οι κοπέλες αυτές όλη μέρα ζούνε σε μία φάρμα σε ένα χωριό και δεν κάνουν τίποτα. Όσο είναι μικρές προσπαθούν να βρούν κάποιον να τις βγάλει απο αυτό που ζούνε. Να πιούνε να φάνε να περάσουν καλά να ψωνίσουν ρούχα κοσμήματα και αν βρούνε και κανέναν να παντρευτουν έτσι ώστε και η οικογένεια τους να πάρει λεφτά αλλά και αυτές να ζήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής.. Οσο μεγαλώνουν λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρούνε κάποιον έχουν διανύσει χιλιόμετρα και έχουν φάει χιλιάδες πούτσες που δεν τους άρεσαν. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και εδώ κοπέλες που γουστάρουν μεγαλύτερους.. και για τα λεφτά και για πολλά άλλα.. Οσο για το τί γουστάρουν και τί όχι εκεί 100 να ρωτησεις οι 80 θα σου πούν πως προτειμούν να σκάσει το μπαρφαιν μεγάλος γιατί ρίχνουν έναν και πέφτουν για ύπνο και δεν τις ξυπνάνε το βράδυ με την πούτσα κάγκελο επειδή έχουν κουμπώσει χάπια για να μπορούν να γαμάνε απο το πρωί ώς το επόμενο πρωί.. Επίσης αν δεν έχεις πάει πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εργαζομένων κοριτσιών εκεί.. Και μην νομίζεις ότι τα λέω επειδή είμαι μεγάλος.. 20τέλος πήγα πρώτη φορά και ακόμα στα 30κάτι είμαι. Και ο αγοραίος έρωτας δεν έχει κανόνες.. πληρώνεις γαμάς φεύγεις.. τους μόνος κανόνες που βάζω εγώ είναι το 19 (για σιγουριά!) και μακρυά απο τραβέλια!o χαρακτηρισμος κωλογερος αφορα εμενα? Γιατι ειμαι νεος ακομη.
30άρης είμαι και είσαι λάθος εδώ.. Η λογική λέει ότι ο μικρός αντέχει να τελειώσει πολλές φορές ναι αλλά η πράξη λέει ότι ο μικρός μπαίνει βγαίνει και τέλος. Ο μεγάλος ξέρει τι να κάνει και πότε να το κάνει για να ικανοποιήσει την γυναίκα πολύ καλύτερα απο έναν πιτσιρικά χωρίς εμπειρία. Το να τελειώσει ο μικρός 3-4 φορές σε ένα βράδυ δεν σημαίνει ότι ικανοποιείτε και η γυναίκα.. μην το ξεχνάς αυτόκοιτα καταλαβαινω τι λες αλλα και απο βιολογικης αποψεως να το εξετασεις το ζητημα θα διαπιστωσεις οτι μια χαωδης διαφορα ηλικιας δεν συμβαδιζει με τους νομους της φυσης.Πχ. ενας 55-60αρης μπορει να κανει σεξ 3-4 φορες σε ενα βραδυ απο τις 12 ως τις 6 το πρωι χωρις χρηση βιαγκρα? Δεν μπορει. Η χρηση του βιαγκρα σε τετοιες ηλικιες και σε τετοια συχνοτητα δεν θα του κανουν καλο οσο και αν το πνευμα εχει θεληση. Ειναι και αλλα στη μεση βεβαια.Πχ αλλο να εχεις καποιον μονιμο σεξουαλικο συντροφο και να γλυφεις ελευθερα παντου χωρις ενδοιασμους και να κανεις ελευθερο σεξ χωρις το φοβο μεταδιδομενων νοσηματων και αλλο να πηδας μια επαγγελματια που δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει.Εκει δεν το ευχαριστιεσαι οπως πρεπει διοτι παιρνεις προφυλαξεις.Θα μου πεις και με τη μονιμη συντροφο δεν ξερεις αν ξενοπηδιεται κτλ.Σωστα αλλα ειναι αλλο η μονιμη συντροφος να εχει εναν-δυο γκομενους και αλλο μια επαγγελματιας που παει με χιλιαδες.
Εν ολιγοις μια 30αρα δεν θεωρω οτι θα ικανοποιηθει σωστα ερωτικα με εναν 60αρη. Της 30αρας βραζουν τα ζουμια,πεντε πεη μαζι δεν τις φθανουν οποτε τι ψαρια να πιασει ο 60αρης.
Δεν λεω οτι αυτα που εκφραζω ειναι σωστα απλα τονιζω μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα.
Το να πληρωνεις μια επαγγελματια για να ικανοποιηθεις εφοσον ειναι μια επαγγελματικη στυγνη συναλλαγη χωρις συναισθημα και ικανοποιηση πασης φυσεως ειναι μια επιλογη και δεν ταιριαζει σε ολους.Ο σχετικα νεος και εμφανισιμος θα επιλεξει μια ΄΄ηθοποιο΄΄- ιεροδουλη διπλα του απο χομπυ και για να δοκιμασει διαφορους σωματοτυπους .Ο ηλικιακα μεγαλυτερος το κανει απο αναγκη οπως και η επαγγελματιας.Ειναι μια υποθεση win-win.