KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
θα αφησεις το γαμο, και θα τρεχεις για πουρναρια?Μιλάω με μια απο Μαλαισία.Αν σκάσω Ταυλάνδη για το γνωστό σκοπο
γαμος = Ταιλανδη
πουρναρια = Μαλαισια
θα αφησεις το γαμο, και θα τρεχεις για πουρναρια?Μιλάω με μια απο Μαλαισία.Αν σκάσω Ταυλάνδη για το γνωστό σκοπο
Παίδες ερώτηση!!Μιλάω με μια στο facebook και είναι απο Μαλαισία.Αν σκάσω Ταυλάνδη για το γνωστό σκοπο θα μπορέσω να πεταχτώ εκεί?Δηλαδή υπάρχει αν γνωρίζει κανέις καμία ανταπόκριση ??
θα αφησεις το γαμο, και θα τρεχεις για πουρναρια?
γαμος = Ταιλανδη
πουρναρια = Μαλαισια
Μαλαισια = Μαλακια
Κοιταξε για να μην νομισεις οτι σε αποπηραμε.Εγω στη θεση σου θα εμενα Ταυλανδη για το γνωστο σκοπο Μαλαισια χλωμο σε κοβω για τον οποιοδηποτε σκοπο.Χρησιμοποιήσατε όλοι τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχετε δίκιο..Για αυτό ρώτησα να ξέρω που πατάω κ αν αξίζει να κάνω το σάλτο για Μαλαισία.
δεν ειναι εργο ανθρωπου σοφou :Ρε παιδία η λεκτική βία είναι χειρότερη απο την σωματική.Απλά είμαι της άποψης να κυνηγάςς την τύχη σου όπου κ αν σε βγάζει.Ντάξει τπτ δεν είναι σίγουρο.Το κυρίοτερο είναι να βρω παρέα για να παω στα κοριτσάκια μας..και μετά βλέπουμε κ για την άλλη. ;) ;)
Ίσως δεν τα έχω γράψει καλά και ίσως να φτάιει η σύνταξη των λέξεων.Απλα επειδή έχω γνωρίσει μια κοπέλα απο το face έλεγα αν είναι τόσο κοντά να πεταγόμουν μια μέρα και εκεί.Αφου πρώτα όμως πέρναγα την εβδομάδα της ακολασίας στην πολυαγαπημένη μας ΠαταγιαΚοιταξε για να μην νομισεις οτι σε αποπηραμε.
Η Μαλαισια εχει ενα μειονεκτημα, ειναι πλουσιο κρατος με σχετικα πλουσιους κατοικους, αρα οποιαδηποτε σεξ σκηνη ειναι ακριβη, δεν παιζει ρολο το θρησκευμα, εχει ΠΑΡΑ πολυ καλα μερη με απιθανα παιδια ΑΛΛΑ κοστιζουν ισως οσο και στην Ελλαδα.
Τωρα εαν θες να κανεις τουρισμο εχει φανταστικα μερη.
Ο βασικός κανόνας έιναι αφήνετε τα κορίτσια να σας διαλέγουν αυτά.
μηπως θα πρεπει και να μας πληρωνουν;
Σκέφτεσαι να ξανα πας?funkyshark.. ολες μια και μια στο συγκεκριμένο μαγαζί..
αλλά επειδη οι πλειοψηφία είναι γέροι Αγγλοαμερικάνοι φακλάνες, αμα είσαι 20-40 έχεις τρελή πέραση ;)
Να φανταστείς έβγαλα ραντεβουδάκια με νορμάλ κοπέλες (μια απο τράπεζα, άλλη απο την μπάρ ενος 5στερου στην Μπαγκόνγκ) χωρίς κανένα έξοδο παρα τα ποτάκια μας.
δεν θα δυσκολευτεις καθολου, αφησε τη μυτη σου να σε οδηγησει,απο αυριο θ'αρxισω να ψαχνω για τους ελληνες.
tδευτερη μερα στο πουκετ, και αρχιζω να νιωθω λιγο φαρανγκ. ισως φταιη το τρελο παζαρι που γινετε εδω. σου λενε 1000 και ενοουν 500 ισως και 400. με το που εφτασα με περιελαβε μια απο το τουριστικο γραφειο και ηθελε να μου κλειση εκδρομες για καθε μερα που θα εμενα. του στυλ 2000 για κο φι φι.αφου της ειπα 5 φορες οτι δεν μου αρεσουν τα προγραματα, εφυγε. αργοτερα ειδα ταμπελες για φι φι με 800-1000. το βραδυ πηρα μια κοπελα απο μπαρ. 60 η μπυρα μου, 150 η μπυρα της, 300 στο μπαρ, 1500 η κοπελα = 2010. στο ξενοδοχειο δεν πληρωσα γιατι εχω κλειση δικληνο στην ιδια τιμη με το μονοκληνο. με ρωταει η κοπελα σε αθλια αγγλικα ποσες μερες θα μεινω της λεω καμια βδομαδα και με πηγε σπιτι της να παρει ρουχα που τα εφερε στο ξενοδοχειο μου! σημερα που την εδιωξα γιατι δεν ελεγε και πολλα, δεν ειδα οτι δεν πηρε την τσαντα της. λεω να την αφησω στην ρεσεψιον. ρουχα εχει πολλα εδω, και σε καλες τιμες. το ιδιο και με τα φαγητα. οι μυρωδιες ειναι κατι σαν πυροβολησμοι. εκει που περπατας αμεριμνος, σου ερχετε μια ριπη. απο αυριο θ'αρισω να ψαχνω για τους ελληνες. αν διαβαζη καποιος και βρισκετε πουκετ ας στηλη πμ.
αντι να ψαχνεις για ελληνες στην ταιλανδη ψαξε για ταιλανδεζες στην αθηνα πιοενδιαφερον νομιζω;ψαξε και για ελληνικο φαγητο ελληνικες αθλητικες εφημεριδες και ελληνικο καφε,προσωπικα στο εξωτερικο το τελευταιο που θελω να δω ειναι ελληνες χωρις να υπαρχουν και εξαιρεσεις