doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι φίλε μου φεύγω στης 19 ΜΑΡΤΙΟΥ για την pattaya.
ναι φίλε μου φεύγω στης 19 ΜΑΡΤΙΟΥ για την pattaya.
ντοκτορ τις ευχες μου, καλους απογονους. απο νωρις στα βασανα ρε θηριο.ναι φίλε μου φεύγω στης 19 ΜΑΡΤΙΟΥ για την pattaya.
Ειναι παρα πολλα για ενα μηνα...και μην το δειξης ομως εκει οτι κουβαλας τοσα..παιδια exo 5000eyro gi na pao tailandh ftanoyn gia na peraso teleia????kai ama exete na moy protinete kana xlidato jenoxeio?????????????????? ty.......
αντε τωρα θα την φερεις εδω θα βρει καναν γκομενο της προκοπης και μετα θα τα πινει στην υγεια σου,οπως την πατησαν ενα σωρο αλλοι ετσι.Αγαπητή μου φίλοι επιτέλους γύρισα από την pattaya και η επιχείρηση απαγωγή τέλειωσε με επιτυχία. Φυσικά είχα πάρα πολλά προβλήματα με την πεθερά αλλά τώρα είμαι παντρεμένος με την μικρή και είμαι χαρούμενος. Να φανταστείτε το κυνηγητό που έγινε στην pattaya και mpuliram δεν περιγράφετε γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να κλέψεις την κόρη μιας φιλοχρήματης ταϊλανδέζας. Τώρα όμως στης 26 Μαρτίου την αναμμένο στην Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά στο ελληνικό προξενείο της Bangkok που με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ σε όλα. Όποιος θέλει να μάθει για τα διαδικαστικά του γάμου ας μου γράψει να του πω.
αντε τωρα θα την φερεις εδω θα βρει καναν γκομενο της προκοπης και μετα θα τα πινει στην υγεια σου,οπως την πατησαν ενα σωρο αλλοι ετσι.
[/quoteΕΕπειδή την πάτησαν άλλοι δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και στην προκειμένη περίπτωση. Θα σε συμβούλευα να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στα σχόλια σου.αντε τωρα θα την φερεις εδω θα βρει καναν γκομενο της προκοπης και μετα θα τα πινει στην υγεια σου,οπως την πατησαν ενα σωρο αλλοι ετσι.
παιδια exo 5000eyro gi na pao tailandh ftanoyn gia na peraso teleia????kai ama exete na moy protinete kana xlidato jenoxeio?????????????????? ty.......
πεντε χιλιαρικα ειναι 3 δεκαημερα, σε 3 διαφορετικα ταξιδια.angelo
πας 2 φορες με 5000
πεντε χιλιαρικα ειναι 3 δεκαημερα, σε 3 διαφορετικα ταξιδια.
δηλαδη 1700 το ταξιδι, τα τικετς μεσα φυσικα.
ημιχλιδατο χοτελ κτλ.
γυναικες διασκεδαση φαι, ολα.
το μονο που θα προσεχεις ειναι να κανεις καλη κατανομη δυναμεων για να μην κλαταρεις απο τα @@σια.
δεκα μερες δραση ειναι καλα, παραπανω δεν συνιστω γιατι χανει το νοημα του.
bmw ολα καλα?