Ωραίος .Πάντως και εγω εχω ακούσει οτι ζηλέυουν πολυ!Και γιατι ζηλέυουν?Προλαβαίνουν να σε γουστάρουν?Π@@@@@ρια Απλα θέλουν να είσαι αποκλειστικά δικος τους σπόνσορας.Εγω μπορει να θέλω να παω Πατταγια και να πάρω 4 μαζί.και κατι ακόμα έχω δει οτι πολλά μελη μιλάνε για τις ιδιες γκόμενες αρα δεν πρέπει να υπάρχει αξιόλογη ανανέωση κάθε χρόνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Φαση Νο 2. Γνωριζω στο Insomnia ενα κοντο τη ναν με μια φιλη της τη γιο, λεω αυτη τη φορα θα το παιξω πιο εξυπνα, χωρις παρορμητισμους. Φευγω με τη ναν για χοτελ, ολα ωραια, ολα καλα, την αλλη μερα της λεω ξερεις μου αρεσει και η γιο, θελεις να της μιλησεις και αν θελει και αυτη να περασουμε και οι 3 καλα? Μου λεει θα την παρω τηλ να της το πω ( δεν ηθελα να την πατησω οπως την προηγουμενη φορα)της το λεει και η γιο ειναι οκ!!! Ωραια λεω το βραδυ ελατε και οι δυο να παμε για φαγητο! Πηγαμε για φαγητο, μετα lucifer και ολη την ωρα χαμουρευα και τα δυο μαζι! Παμε στο χοτελ και βλεπω οτι καπου η γιο δυσανασχετει, ρε πουστη μου λεω δεν πρεπει να χασω τον ελεγχο της καταστασης οποτε στελνω την ναν στο σεβεν11 να αγορασει σαμ σονγκ για να εχω χρονο με τη γιο. Αρχιζω το χαμουρεμα, καβλωνει και της στον δινω στο στομα, αρχιζω να την πηδαω, καβλωνει πιο πολυ, εντομεταξυ ερχεται και η ναν και βλεπει οτι το παιχνιδι εχει αρχισει και μπαινει και αυτη με φοβερη ορεξη!!! Καλα το τι εγινε δεν λεγεται, αλλαζα μια τη γιο μια τη ναν, τις εγλειφα και τις τσιμπουκωνα ενναλαξ και υπηρχε φοβερη συμετοχη και απο της δυο!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!1Αι στο διαολο λεω τις παρατησα και τις δυο και την εκανα προς αναζητηση. Εξαλου στην παταγια ημουν!!!!!!!!!!!!!
Α ξεχασα, αρισταρχε ανανεωση υπαρχει και ειναι και πολυ καλη απλα ειναι καποιες που μενουν παραπανω οπως και καποιες που ερχονται απο bangkok μονο ΣΚ αλλα σε γενικες γραμμες η ανανεωση ειναι οκ, εξαλου το ισσαν εχει 25.000.000 πλυθυσμο οποτε μην φοβασαι!!!!!
Κωστας πολλές φορές θελω να ακούσω τόσο πολλά απο την άλλη τίποτα προκειμένου να μου έρθει λιγο απροειδοποίητο όλο το πολιτσμικό σοκαρισταρχε μην προσπαθεις να μαντεψεις τι γινεται κατω, ειναι ματαιο.
φίλε πόσο σου βγήκαν τα εισητίρια?Έλληνες βρήκες τελικως?Α ξεχασα, αρισταρχε ανανεωση υπαρχει και ειναι και πολυ καλη απλα ειναι καποιες που μενουν παραπανω οπως και καποιες που ερχονται απο bangkok μονο ΣΚ αλλα σε γενικες γραμμες η ανανεωση ειναι οκ, εξαλου το ισσαν εχει 25.000.000 πλυθυσμο οποτε μην φοβασαι!!!!!
Ασχετο το κωλ@@@κι στην φώτο είναι απο Πατάγια
ενοειτε, αν παρατηρεισεις καλα μπορεις να δεις και τις πετρες της walking street
GreatPenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλά δεν φοβάστε μην κολλήσετε τίποτα? Με τόσο άγριο σεχ και τόσες πολλές γυναίκες?Η Ινδία Και Η Αφρική Είναι Ο Πυρήνας Του Aids..και άλλο αλλά όχι τόσο σοβαρών όσο αυτό..
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι η Ταϋλάνδη συνορεύει προς βορράν με την Αιθιοπία, Νότια με το Κογκό και Δυτικά με τις Ινδίες !!!
Πέρα από πλάκα έχει τονιστεί επανειλλημένα εδώ πέρα ,"Ποτε ξεσκούφωτοι".
Πέρα από πλάκα έχει τονιστεί επανειλλημένα εδώ πέρα ,"Ποτε ξεσκούφωτοι".
GreatPenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε αυτές τις περιοχές χώρες έθνη οπός θέλετε πείτε τα υπάρχουν τα περισσότερα κρούσματα για αυτό είπα ινδία και αφρική…δόξα τον βούδα έχω καλές γνώσης από γεωγραφία…ότι ποτέ ξεφούσκωτη εννοείται ακόμα και στην Ιρλανδία να παι κάποιος
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
...ποτέ ξεφούσκωτη...
Μάλλον εννοείς:
"...ποτέ ξεσκούφωτοι..."
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το κωλαρακι ειναι σιγουρα απο ladyboy, και θα ηθελα τη γνωμη του george31 σχετικαΑσχετο το κωλ@@@κι στην φώτο είναι απο Πατάγια
και δεν ειναι κωλαρακι, ειναι ΚΩΛΑΡΑ.
γενικα παντως αν ηταν τα ταιλανδεζικα κωλαρακια σαν αυτο στο αβαταρ,
τοτε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πηγαιναμε ποτε σε αυτη τη χωρα.
η insomnia ειναι ντισκο "after" συνεπως εκει παιζουν ταιλανδεζες ελαφρως πιομενες και ενιοτε γιαμπαρισμενες, κανουν μπαμ αλλωστε με τον τροπο που χορευουν, ασε που αρκετες καπνιζουν και τσιγαρο, ΑΙΣΧΟΣ δηλαδη.
μετα τις δυο σκανε και γκογκοβιες. ολα τα παραπανω συμβαλουν στο να υπαρχουν φαινομενα "ξεπετας".
ως γνωστον η ξεπετα δεν ταιριαζει στην ταιλανδη.
η καλυτερη φαση ειναι στις απλες ντισκο και ψωνισμα ουτε νωρις , ουτε αργα.
φον
οι μονες γυναικες του πλανητη που απεχθανονται το "σκουφι" ειναι οι ελλΕεινιδες.
Tέτοια είδους περιφέρεια έχουν συνήθως οι γυναίκες!Αλλα για να το λες κάτι ξέρειςτο κωλαρακι ειναι σιγουρα απο ladyboy,
και δεν ειναι κωλαρακι, ειναι ΚΩΛΑΡΑ.
γενικα παντως αν ηταν τα ταιλανδεζικα κωλαρακια σαν αυτο στο αβαταρ,
τοτε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πηγαιναμε ποτε σε αυτη τη χωρα.
η insomnia ειναι ντισκο "after" συνεπως εκει παιζουν ταιλανδεζες ελαφρως πιομενες και ενιοτε γιαμπαρισμενες, κανουν μπαμ αλλωστε με τον τροπο που χορευουν, ασε που αρκετες καπνιζουν και τσιγαρο, ΑΙΣΧΟΣ δηλαδη.
μετα τις δυο σκανε και γκογκοβιες. ολα τα παραπανω συμβαλουν στο να υπαρχουν φαινομενα "ξεπετας".
ως γνωστον η ξεπετα δεν ταιριαζει στην ταιλανδη.
η καλυτερη φαση ειναι στις απλες ντισκο και ψωνισμα ουτε νωρις , ουτε αργα.
φον
οι μονες γυναικες του πλανητη που απεχθανονται το "σκουφι" ειναι οι ελλΕεινιδες.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αρισταρχε, για ασιατισες μιλαμε.Tέτοια είδους περιφέρεια έχουν συνήθως οι γυναίκες!
GreatPenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι ξεφούσκωτη αναφερόμουν στην πούτσα κα παρά κάτω έγραφα κάποιος όχι κάποιοι...Το παιδί μίλησε στον πληθυντικό εγώ ενικό μιλούσα...Μάλλον εννοείς:
"...ποτέ ξεσκούφωτοι..."
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αγαπητή μου φίλοι επιτέλους γύρισα από την pattaya και η επιχείρηση απαγωγή τέλειωσε με επιτυχία. Φυσικά είχα πάρα πολλά προβλήματα με την πεθερά αλλά τώρα είμαι παντρεμένος με την μικρή και είμαι χαρούμενος. Να φανταστείτε το κυνηγητό που έγινε στην pattaya και mpuliram δεν περιγράφετε γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να κλέψεις την κόρη μιας φιλοχρήματης ταϊλανδέζας. Τώρα όμως στης 26 Μαρτίου την αναμμένο στην Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά στο ελληνικό προξενείο της Bangkok που με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ σε όλα. Όποιος θέλει να μάθει για τα διαδικαστικά του γάμου ας μου γράψει να του πω.
Σκεφτεσαι να ξαναπας?Αγαπητή μου φίλοι επιτέλους γύρισα από την pattaya και η επιχείρηση απαγωγή τέλειωσε με επιτυχία. Φυσικά είχα πάρα πολλά προβλήματα με την πεθερά αλλά τώρα είμαι παντρεμένος με την μικρή και είμαι χαρούμενος. Να φανταστείτε το κυνηγητό που έγινε στην pattaya και mpuliram δεν περιγράφετε γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να κλέψεις την κόρη μιας φιλοχρήματης ταϊλανδέζας. Τώρα όμως στης 26 Μαρτίου την αναμμένο στην Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά στο ελληνικό προξενείο της Bangkok που με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ σε όλα. Όποιος θέλει να μάθει για τα διαδικαστικά του γάμου ας μου γράψει να του πω.