Φαση Νο 2. Γνωριζω στο Insomnia ενα κοντο τη ναν με μια φιλη της τη γιο, λεω αυτη τη φορα θα το παιξω πιο εξυπνα, χωρις παρορμητισμους. Φευγω με τη ναν για χοτελ, ολα ωραια, ολα καλα, την αλλη μερα της λεω ξερεις μου αρεσει και η γιο, θελεις να της μιλησεις και αν θελει και αυτη να περασουμε και οι 3 καλα? Μου λεει θα την παρω τηλ να της το πω ( δεν ηθελα να την πατησω οπως την προηγουμενη φορα)της το λεει και η γιο ειναι οκ!!! Ωραια λεω το βραδυ ελατε και οι δυο να παμε για φαγητο! Πηγαμε για φαγητο, μετα lucifer και ολη την ωρα χαμουρευα και τα δυο μαζι! Παμε στο χοτελ και βλεπω οτι καπου η γιο δυσανασχετει, ρε πουστη μου λεω δεν πρεπει να χασω τον ελεγχο της καταστασης οποτε στελνω την ναν στο σεβεν11 να αγορασει σαμ σονγκ για να εχω χρονο με τη γιο. Αρχιζω το χαμουρεμα, καβλωνει και της στον δινω στο στομα, αρχιζω να την πηδαω, καβλωνει πιο πολυ, εντομεταξυ ερχεται και η ναν και βλεπει οτι το παιχνιδι εχει αρχισει και μπαινει και αυτη με φοβερη ορεξη!!! Καλα το τι εγινε δεν λεγεται, αλλαζα μια τη γιο μια τη ναν, τις εγλειφα και τις τσιμπουκωνα ενναλαξ και υπηρχε φοβερη συμετοχη και απο της δυο!!!!