Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
στην επιστροφη εχω μια ωρα κ τριαντα λεπτα για την ανταποκριση μου....θα το προλαβω ετσι αχανες που ειναι το αεροδρομιο συν τα 25 λεπτα για να μπει το αεροπλανο στη φυσουνα?
Νομίζω ότι για τις ανταποκρίσεις είναι υπεύθυνη και αναλαμβάνει η εταιρεία. Εκτός αν έχεις 2 ξεχωριστά εισητηρια με διαφορετικές εταιρείες.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Θα πετάξω για πρώτη φορά με Oman, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή 526€ με καλές ώρες αναμονής

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
adeρφε ολη ασια τους ειδε τοτε πως ειναι;;;;;φοβος και μην κανεις το λαθος μετα απο λατινικη αμερικη και πας σι οπως εγω ιουνιο κολομβια και σεπτεμβριο φιλιπινες καμποτζη διοτι θα εχεις κατι πεσμενα μουτρα ως το πατωμα
Μεγα προβλημα το οτι δεν ομιλουν την Αγγλικη γλωσσα προς Κολομβια μερια.Οχι οτι την μιλουν απταιστως στην Ταυλανδη, αλλα συνεννοεισαι και μπορεις να πεις δυο κουβεντες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Μεγα προβλημα το οτι δεν ομιλουν την Αγγλικη γλωσσα προς Κολομβια μερια.Οχι οτι την μιλουν απταιστως στην Ταυλανδη, αλλα συνεννοεισαι και μπορεις να πεις δυο κουβεντες.
συμφωνω κια γενικα μεγαλη ευκολια η γλωσσα και ειδικα φιλιππινες και κενυα σαν αγγλοφωνοι που ειναι περασσα πιο ανετα απο ολες τις χωρες
αλλα απο τους τυλανδους δεν απαιτω να μιλαν αγγλικα αλλα οι λατινοι σαν ευρωπαικη γλωσσα που μιλαν εινια απαραδεκτοι χωρις τα αγγλικα σε βαθμο που νευριαζεις

i order
yo orderao  παραγγελνω και αν δεν το πεις οπως τα ισπανικα δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει --πραγματικα απαραδεκτοι

βεβαια για θεμα γαμησι και γκομενες ειναι σα να συγκρινεις φερραρι με λαντα αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα και οπως υπαρχουν σχιστοματισσες πραγματικα διαμαντια

στο σεξ ομως οι λατινες ειναι τουρμπο αμα δεν τελειωσει η ιδια δε σε αφηνει σε ηρεμια

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
συμφωνω κια γενικα μεγαλη ευκολια η γλωσσα και ειδικα φιλιππινες και κενυα σαν αγγλοφωνοι που ειναι περασσα πιο ανετα απο ολες τις χωρες
αλλα απο τους τυλανδους δεν απαιτω να μιλαν αγγλικα αλλα οι λατινοι σαν ευρωπαικη γλωσσα που μιλαν εινια απαραδεκτοι χωρις τα αγγλικα σε βαθμο που νευριαζεις

i order
yo orderao  παραγγελνω και αν δεν το πεις οπως τα ισπανικα δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει --πραγματικα απαραδεκτοι

βεβαια για θεμα γαμησι και γκομενες ειναι σα να συγκρινεις φερραρι με λαντα αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα και οπως υπαρχουν σχιστοματισσες πραγματικα διαμαντια

στο σεξ ομως οι λατινες ειναι τουρμπο αμα δεν τελειωσει η ιδια δε σε αφηνει σε ηρεμια
Ειχαμε μιλησει ξανα αν θυμασαι.Θα θελα πολυ να παω Κολομβια αλλα η λιγοτερη αισθηση ανεσης στη χωρα οσον αφορα τον κινδυνο, η ελλειψη Αγγλικης γλωσσας και οι αυξημενες τιμες σε σχεση με Tαυλανδη (Ειδικα στις κοπελες) με εκαναν και πηγα ξανα Ταυλανδη φετος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Μμμμ κάποιοι μαθαίνουν !! :2funny: :2funny:

Οσοι ταξιδεύουν μαθαίνουν !!! :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

i order

Οι Ισπανοφωνοι θεωρούν ότι το 1/3 του κόσμου μιλάει Ισπανικά, και για αυτό δεν πολυνιαζονται να μάθουν άλλη γλώσσα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ναι !! Αλλά οι λατινολάτρες μαθαίνουν ισπανικά !! :grin: :grin:
Αυτό για τα Ισπανικά μου το είχε πει ο δάσκαλος μου, στο ινστιτούτο Θερβάντες, που πήγαινα πιτσιρικάς να μάθω τη γλώσσα.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Αυτό για τα Ισπανικά μου το είχε πει ο δάσκαλος μου, στο ινστιτούτο Θερβάντες, που πήγαινα πιτσιρικάς να μάθω τη γλώσσα.
Η μπαγκοκ δεν θελει Ισπανικα.Ας παμε Μπαγκοκ λοιπον να πιουμε το μπυρακι μας! :happy:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η μπαγκοκ δεν θελει Ισπανικα.Ας παμε Μπαγκοκ λοιπον να πιουμε το μπυρακι μας! :happy:

Ναί αλλά και ένα ρούμι δεν κάνει κακό !! :grin:

Αντιθέτως είναι πολύ δυνατό το ρούμι !! :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ειδικά στην Αβάνα. Μας το έχει απαγορεύσει ο γιατρός όμως. Ειδικά στην Αβάνα.  :headbang: :grin:
Η Αβάνα είναι μόνο για πολύ έμπειρους ισπανόφωνους παίκτες.

Ομως Καρταχένα, Μπογκοτά είναι για πολλά ποτά !!

Κάποτε παράδεισος ήταν το Μαρακαίμπο. Τώρα γάμα τα !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Η Αβάνα είναι μόνο για πολύ έμπειρους ισπανόφωνους παίκτες.

Ομως Καρταχένα, Μπογκοτά είναι για πολλά ποτά !!

Κάποτε παράδεισος ήταν το Μαρακαίμπο. Τώρα γάμα τα !!
Η Λατινική Αμερική είναι απαγορευμένη ζώνη και μακρινό όνειρο, για εμένα. Ευτυχως, ομως, μπορώ και επιχειρώ στην Ιβηρική, Ισπανία κυρίως και Πορτογαλία. Υποκατάστατα μεν, αλλά τουλάχιστον εξασκω την Ισπανική γλώσσα. :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η Λατινική Αμερική είναι απαγορευμένη ζώνη και μακρινό όνειρο, για εμένα. Ευτυχως, ομως, μπορώ και επιχειρώ στην Ιβηρική, Ισπανία κυρίως και Πορτογαλία. Υποκατάστατα μεν, αλλά τουλάχιστον εξασκω την Ισπανική γλώσσα. :grin:

Πρέπει να εξασκούνται και οι ισπανικές γλώσσες πάνω σου !!! :grin: :grin:

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ναί αλλά και ένα ρούμι δεν κάνει κακό !! :grin:

Αντιθέτως είναι πολύ δυνατό το ρούμι !! :grin: :grin:
Μη με κανεις να αρχισω ταχυρυθμα μαθηματα Ισπανικων!
Το ψαχνα για Μεντελιν και Καρταχενα αλλα δεν..

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Καλησπέρα απο την ευλογημένη γη σου Σιαμ , το σμαράγδι της θάλασσας του Ανταμαν, απο το εξωτικό Phuket και την κοσμοπολίτικη Patong beach. 5η μέρα του παρθενικου μου ταξιδιού στην Ταϋλάνδη και τα συμπεράσματα ποικίλουν. Παρά την καθημερινή ανοδική πορεία του baht, και την αύξηση αντικειμενικά του κόστους διαμονής στο συγκεκριμενο νησι, παραμένει παράδεισος για τους λάτρεις του Σοκολατένιου μεταξένιου δέρματος και του λάγνου σχιστου ματιου. Τα μπάτζετ για ένα τέτοιο ταξιδι ποικίλουν. Ακόμα και με ενα μέτριο μπάτζετ μπορείς να περάσεις απο όμορφα μεχρι μαγικα. Ειδικά για ανθρώπους οπως εγω που δεν πίνουν η ζωή είναι πιο ωραία. Να χα χίλιες πουτσες μουνάκια να γαμάω ( κατα το ασμα να χα χιλια μάτια εσενα να κοιταζω ). Η ώρα ειναι 18.47 τοπική. Για την παρέα και το bourdela.com , ζωντανή ανταπόκριση απο Ταϋλάνδη,Πουκέτ με αγάπη...Parmeniwn81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom