Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Πως είναι τα γκόμενακια στην Κάρταχενα?Καμία σχέση!  :2funny:
adeρφε ολη ασια τους ειδε τοτε πως ειναι;;;;;φοβος και μην κανεις το λαθος μετα απο λατινικη αμερικη και πας σι οπως εγω ιουνιο κολομβια και σεπτεμβριο φιλιπινες καμποτζη διοτι θα εχεις κατι πεσμενα μουτρα ως το πατωμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Καλησπέρα φίλε.
Καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για τις τόσες και τόσες ανταποκρίσεις σου. Να είσαι καλά και να βολτάρεις στην υδρόγειο.
Για Βιρμανία ψαχτηκα και γω κάποια στιγμή αλλά δεν. Πρέπει να είκαι ωραία χώρα παρθένα ακόμα, έχει αρκετά πράγματα τα δεις αλλά μέχρι εκεί. Από μουνί σχεδόν πάπαλα,το 99% των βιρμανέζων γυναικών είναι χειρότερες από τις μουσουλμάνες, πρώτα παντρεύονται και μετά πηδιούνται. Δράμα κατάσταση. Οι πληροφορίες είναι απο Βιρμανό φίλο που δουλεύει στο Πουκετ.
ευχαριστω φιλε
μαλλον με κοβω πεντε μερες πουκετ και πεντε μερες μπαγκαν ινλε βιρμανια αν δεν με κερδισει η γκανα νιγηρια ή δομικανικη με κοστα ρικα αλλα το μονο που με φοβιζει εινια το σεπτεμβριο βροχες στο πουκετ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
ασε γερο κ δεν διαβαζω κ πολλα θετικα σχολεια για αυτους κ το καινουργιο αεροδρομιο...
αλλα δεν ειχα πολλες επιλογες απο εδω που ειμαι...δεν ειμαι ελλαδα να παω με Qatar που για μενα ειναι νουμερο ενα...
Από το καινούργιο αεροδρόμιο πέταξα πριν 4 μέρες για Αθήνα. Αχανές. Βέβαια η εξυπηρέτηση στα καουντερ γίνεται αμέσως, και ειδικά στους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνυπολογίσεις στον χρόνο πτήσης 20-25 λεπτά μεχρι να πάει το αεροπλάνο από τη φυσούνα στον διάδρομο απογείωσης. Και αυτό χωρίς να υπάρχει κίνηση.

Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε
μαλλον με κοβω πεντε μερες πουκετ και πεντε μερες μπαγκαν ινλε βιρμανια αν δεν με κερδισει η γκανα νιγηρια ή δομικανικη με κοστα ρικα αλλα το μονο που με φοβιζει εινια το σεπτεμβριο βροχες στο πουκετ

Για σένα είναι η ζωή φίλε. Ταξίδια όλο το χρόνο! Είναι μέρος της δουλειάς ή ταξίδια αναψυχής;;; Κολομβια επισκέφθηκες ποτέ;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Μια χαρα ειναι η turkish ,εχω πεταξει αρκετες φορες (μια με business ),η οικονομικη αρκετα καλη
το καινουργιο αεροδρομιο χαωδης πραγματι ...

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Tυχαινει καποιος να εχει ταξιδεψει με scoot airlines που κατα καιρους βγαζει δυνατες προσφορες για Ασια να μας πει εντυπωσεις???

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Tυχαινει καποιος να εχει ταξιδεψει με scoot airlines που κατα καιρους βγαζει δυνατες προσφορες για Ασια να μας πει εντυπωσεις???
Μέσω Σιγκαπουρης, νομιζω, για Μπανγκόκ. Πέρσι που το έψαχνα, έβγαζε κάποιες καλές τιμές, ακόμη και αν είχες βαλιτσα. Δεν με βόλευανε όμως κάποια ειδικά δρομολόγια, που είχα στο πρόγραμμα μου. (Κίνα).

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αν δεν εχεις βαλίτσα, αν δεν πεινάς, αν δεν διψάς, αν δεν είσαι πάνω από μετρίων διαστάσεων και αν δεν σε χαλάνε οι 3-4 ώρες πτήσης παραπάνω μια χαρά είναι......

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Ναι μεσω Σιγκαπουρης μιας και η εταιρεια ειναι θυγατρικη της singapore airlines.
Ενημερωτικα τιμες προς Πουκετ ας πουμε για χειμωνα παιζουνε και κατω απο 300 ευρω χωρις βεβαια αποσκευες και φαγητο.
Πολυ καλη τιμη αλλα και μια κριτικη απο καποιον που εχει ταξιδεψει θα βοηθουσε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Από Μπαλί γύρισα με σκούρο
Φαγητό αγοράζεις με τριάντα ευρώ έχει δύο γεύματα ή με είκοσι δύο σάντουιτς
Βαλίτσες πάντα περνώ δεκακιλη δλδ δώδεκα κιλά με την τσάντα χειρός οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Το αρνητικό δεν έχει τηλεόραση και στενά καθίσματα αλλά είχα τρίτες θέσεις δικές μου άρα κοιμηθηκα 8 ώρες

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Από Μπαλί γύρισα με σκούρο
Φαγητό αγοράζεις με τριάντα ευρώ έχει δύο γεύματα ή με είκοσι δύο σάντουιτς
Βαλίτσες πάντα περνώ δεκακιλη δλδ δώδεκα κιλά με την τσάντα χειρός οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Το αρνητικό δεν έχει τηλεόραση και στενά καθίσματα αλλά είχα τρίτες θέσεις δικές μου άρα κοιμηθηκα 8 ώρες
Οποτε με καποιους συμβιβασμους και με λιγη υπομονη καλη ειναι για τα λεφτα που ζηταει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Το να είσαι τυχερός κ να έχεις τρεις τέσσερεις θέσεις για ύπνο είναι τεράστιο ατού αλλά πάλι αυτό είναι θέμα τύχης αν κ από όσο ξέρω πολλές φορές η πτήση αυτή είναι άδεια ,,πέταξε ένας κολλητός κ ένας Βούλγαρος
Πάντα η λατινική Αμερική κ βόρεια Αμερική έχει γεμάτες πτήσεις αφού πιο λίγες αεροπορικες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγαλύτερη από τα 150-200 ευρώ, ίσως για κάποια παιδιά να είναι υπολογίσιμη. Αν όμως είναι κάτω από τα 150 ευρώ, δεν νομίζω να αξίζει η ταλαιπωρία.

• Like
Αντιδράσεις: popov

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγαλύτερη από τα 150-200 ευρώ, ίσως για κάποια παιδιά να είναι υπολογίσιμη. Αν όμως είναι κάτω από τα 150 ευρώ, δεν νομίζω να αξίζει η ταλαιπωρία.
Ναι νομίζω πως αν πετύχεις εισητηριο προσφοράς και υπολογίσεις και κάνα 50αρικο να φας και να πιεις κάτι το κέρδος θα είναι 150 με 200 ευρώ όπως ανέφερες οπότε τα ζυγίζει κάποιος και πράττει ανάλογα.

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
στην επιστροφη εχω μια ωρα κ τριαντα λεπτα για την ανταποκριση μου....θα το προλαβω ετσι αχανες που ειναι το αεροδρομιο συν τα 25 λεπτα για να μπει το αεροπλανο στη φυσουνα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
και για οσο ειναι απο μακεδονια θρακη ειναι αχρηστο διοτι μετα εχουμε και εσωτερικη πτηση για θεσσαλονικη χρυσουπολη αλεξανδρουπολη οποτε αλλη αναμονη αθηνα και επιπλεον χρηματα

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
και για οσο ειναι απο μακεδονια θρακη ειναι αχρηστο διοτι μετα εχουμε και εσωτερικη πτηση για θεσσαλονικη χρυσουπολη αλεξανδρουπολη οποτε αλλη αναμονη αθηνα και επιπλεον χρηματα
Και με άλλη εταιρεία να πετουσες πάλι δεν θα είχες την εσωτερική πτηση;;; Δεν πάνε όλες στο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάνω λάθος;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ευχαριστω φιλε
Με έψαχνες αλλα είχα την επισκέπτρια της φωτογραφία οποτε... καταλαβαίνεις ελπίζω :2funny: :2funny:

Ελα λέγε τι θέλεις !!

Σε όλα τα παραπάνω έχω πάει !!

Τι ψάχνεις ??

Συνημμένα

• FB_IMG_1560620300696.jpg
    FB_IMG_1560620300696.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 51

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Με έψαχνες αλλα είχα την επισκέπτρια της φωτογραφία οποτε... καταλαβαίνεις ελπίζω :2funny: :2funny:

Ελα λέγε τι θέλεις !!

Σε όλα τα παραπάνω έχω πάει !!

Τι ψάχνεις ??
κοιμασαι 'η εισαι σε αγκαλια τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom