Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Kαι μια ψηφοφορία για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες...
adeρφε ολη ασια τους ειδε τοτε πως ειναι;;;;;φοβος και μην κανεις το λαθος μετα απο λατινικη αμερικη και πας σι οπως εγω ιουνιο κολομβια και σεπτεμβριο φιλιπινες καμποτζη διοτι θα εχεις κατι πεσμενα μουτρα ως το πατωμαΠως είναι τα γκόμενακια στην Κάρταχενα?Καμία σχέση!
ευχαριστω φιλεΚαλησπέρα φίλε.
Καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για τις τόσες και τόσες ανταποκρίσεις σου. Να είσαι καλά και να βολτάρεις στην υδρόγειο.
Για Βιρμανία ψαχτηκα και γω κάποια στιγμή αλλά δεν. Πρέπει να είκαι ωραία χώρα παρθένα ακόμα, έχει αρκετά πράγματα τα δεις αλλά μέχρι εκεί. Από μουνί σχεδόν πάπαλα,το 99% των βιρμανέζων γυναικών είναι χειρότερες από τις μουσουλμάνες, πρώτα παντρεύονται και μετά πηδιούνται. Δράμα κατάσταση. Οι πληροφορίες είναι απο Βιρμανό φίλο που δουλεύει στο Πουκετ.
Από το καινούργιο αεροδρόμιο πέταξα πριν 4 μέρες για Αθήνα. Αχανές. Βέβαια η εξυπηρέτηση στα καουντερ γίνεται αμέσως, και ειδικά στους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνυπολογίσεις στον χρόνο πτήσης 20-25 λεπτά μεχρι να πάει το αεροπλάνο από τη φυσούνα στον διάδρομο απογείωσης. Και αυτό χωρίς να υπάρχει κίνηση.ασε γερο κ δεν διαβαζω κ πολλα θετικα σχολεια για αυτους κ το καινουργιο αεροδρομιο...
αλλα δεν ειχα πολλες επιλογες απο εδω που ειμαι...δεν ειμαι ελλαδα να παω με Qatar που για μενα ειναι νουμερο ενα...
ευχαριστω φιλε
μαλλον με κοβω πεντε μερες πουκετ και πεντε μερες μπαγκαν ινλε βιρμανια αν δεν με κερδισει η γκανα νιγηρια ή δομικανικη με κοστα ρικα αλλα το μονο που με φοβιζει εινια το σεπτεμβριο βροχες στο πουκετ
Μέσω Σιγκαπουρης, νομιζω, για Μπανγκόκ. Πέρσι που το έψαχνα, έβγαζε κάποιες καλές τιμές, ακόμη και αν είχες βαλιτσα. Δεν με βόλευανε όμως κάποια ειδικά δρομολόγια, που είχα στο πρόγραμμα μου. (Κίνα).Tυχαινει καποιος να εχει ταξιδεψει με scoot airlines που κατα καιρους βγαζει δυνατες προσφορες για Ασια να μας πει εντυπωσεις???
Αν δεν εχεις βαλίτσα, αν δεν πεινάς, αν δεν διψάς, αν δεν είσαι πάνω από μετρίων διαστάσεων και αν δεν σε χαλάνε οι 3-4 ώρες πτήσης παραπάνω μια χαρά είναι......Tυχαινει καποιος να εχει ταξιδεψει με scoot airlines που κατα καιρους βγαζει δυνατες προσφορες για Ασια να μας πει εντυπωσεις???
Οποτε με καποιους συμβιβασμους και με λιγη υπομονη καλη ειναι για τα λεφτα που ζηταει.Από Μπαλί γύρισα με σκούρο
Φαγητό αγοράζεις με τριάντα ευρώ έχει δύο γεύματα ή με είκοσι δύο σάντουιτς
Βαλίτσες πάντα περνώ δεκακιλη δλδ δώδεκα κιλά με την τσάντα χειρός οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Το αρνητικό δεν έχει τηλεόραση και στενά καθίσματα αλλά είχα τρίτες θέσεις δικές μου άρα κοιμηθηκα 8 ώρες
Ναι νομίζω πως αν πετύχεις εισητηριο προσφοράς και υπολογίσεις και κάνα 50αρικο να φας και να πιεις κάτι το κέρδος θα είναι 150 με 200 ευρώ όπως ανέφερες οπότε τα ζυγίζει κάποιος και πράττει ανάλογα.Αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγαλύτερη από τα 150-200 ευρώ, ίσως για κάποια παιδιά να είναι υπολογίσιμη. Αν όμως είναι κάτω από τα 150 ευρώ, δεν νομίζω να αξίζει η ταλαιπωρία.
και για οσο ειναι απο μακεδονια θρακη ειναι αχρηστο διοτι μετα εχουμε και εσωτερικη πτηση για θεσσαλονικη χρυσουπολη αλεξανδρουπολη οποτε αλλη αναμονη αθηνα και επιπλεον χρηματαΑν η διαφορά στην τιμή είναι μεγαλύτερη από τα 150-200 ευρώ, ίσως για κάποια παιδιά να είναι υπολογίσιμη. Αν όμως είναι κάτω από τα 150 ευρώ, δεν νομίζω να αξίζει η ταλαιπωρία.
Και με άλλη εταιρεία να πετουσες πάλι δεν θα είχες την εσωτερική πτηση;;; Δεν πάνε όλες στο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάνω λάθος;και για οσο ειναι απο μακεδονια θρακη ειναι αχρηστο διοτι μετα εχουμε και εσωτερικη πτηση για θεσσαλονικη χρυσουπολη αλεξανδρουπολη οποτε αλλη αναμονη αθηνα και επιπλεον χρηματα
Με έψαχνες αλλα είχα την επισκέπτρια της φωτογραφία οποτε... καταλαβαίνεις ελπίζωευχαριστω φιλε
μαλλον με κοβω πεντε μερες πουκετ και πεντε μερες μπαγκαν ινλε βιρμανια αν δεν με κερδισει η γκανα νιγηρια ή δομικανικη με κοστα ρικα αλλα το μονο που με φοβιζει εινια το σεπτεμβριο βροχες στο πουκετ
κοιμασαι 'η εισαι σε αγκαλια τωρα?Με έψαχνες αλλα είχα την επισκέπτρια της φωτογραφία οποτε... καταλαβαίνεις ελπίζω
Ελα λέγε τι θέλεις !!
Σε όλα τα παραπάνω έχω πάει !!
Τι ψάχνεις ??