Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Natthare   (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.

Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.

10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, [size=20pt]που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.[/size]  

Τελος

Εξαιρετικό το ''case study'' φίλε !!! :hi: :hi: :hi:

Λίγοι μπορούν να τη καταλάβουν αν δεν την έχουν ζήσει !!!

Δυο ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις έχω ζήσει και εγώ !!

Αν ήθελα να τις ανακεφαλαιώσω θα έδινα τίτλο:

''Οταν οι εταίρες συνάντησαν τις γκέισες΄΄ !!!

Οι λίγοι που έχουν ζήσει κάτι ανάλογο καταλαβαίνουν τι σημαίνει αισθησιασμός στην άπω ανατολή !!

Είναι το σημείο που οι ασιάτισες υπερτερούν έναντι των γυναικειων φυλών της Δύσης με προεξάρχουσες τις Σλαύες !!

Μια συμβουλή απο ένα ''παθόντα''.

Ο Οδυσσέας τις άκουσε τις σειρήνες !!! Αλλά φρόντισε πριν να τον δέσουν στο κατάρτι !!

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε !!! :hi: :hi:

ΥΓ1: Για όσους βιαστούν να βγάλουν ΄΄συμπεράσματα''!! Ολη μου τη ζωή υπήρξα πορωμένος μουνάκιας μέχρι που βαρέθηκα και κορέσθηκα απο όλες τις φυλές του κόσμου. Μουνόδουλος όμως δεν υπήρξα ποτέ !!

ΥΓ2: Μην βιαστεί κανείς να κρίνει καταστάσεις που δεν έχει ζήσει !! :hi: :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.140
Πόντοι
3.656
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)
  συνεχεια..........
Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.
Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.
Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.
  Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.
10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, [size=20pt]που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.[/size] 
Τελος

Ότι και να πω για την περιγραφή είναι λίγο. Αλλά για να την καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και να ΜΠΟΡΕΙ να το εκτιμήσει. Αλλά αυτή συμπεριφορά των σεξεργατριών της Ασίας είναι ο λόγος που οι Δυτικοί τρελαίνονται. Κάνουν ΕΡΩΤΑ μαζί σου, όχι απλά σεξ. Όχι ότι δεν υπάρχουν κι εκεί έτοιμες να ξεπουπουλιάσουν όποιον τους κάτσει. Πάντως κάτι παρόμοιο με Ευρωπαία σεξεργάτρια, είναι τόσο συχνό, όσο τ να πιάσεις το Λόττο 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.658
Πόντοι
1.706
Θα ηταν υπεροχο να μπορουσες να την βαλεις σε μια βαλιτσα κ να την φερεις μαζι σου. Αλλα δτστυχως ειναι πολυ δυσκολο με βιζες κτλ που μπορει εως κ σε γαμο να φτασει.

Υπεροχο επισης οταν ειναι εδω να ΜΗΝ αλλαξει την παραδοσιακη της νοοτροπια σε δυτικη που ειναι σχεδον 100% βεβαιο οτι δυστυχως ετσι θα γινει.

Εν κατακλειδι:
η καλη ταυλανδεζα ειναι καλη στον τοπο της. Το αυτο για την καλη φιλιπινεζα, βιετναμεζα, κολομβιανα, βραζιλιανα κτλ...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Θα ηταν υπεροχο να μπορουσες να την βαλεις σε μια βαλιτσα κ να την φερεις μαζι σου. Αλλα δτστυχως ειναι πολυ δυσκολο με βιζες κτλ που μπορει εως κ σε γαμο να φτασει.

Υπεροχο επισης οταν ειναι εδω να ΜΗΝ αλλαξει την παραδοσιακη της νοοτροπια σε δυτικη που ειναι σχεδον 100% βεβαιο οτι δυστυχως ετσι θα γινει.

Εν κατακλειδι:
η καλη ταυλανδεζα ειναι καλη στον τοπο της. Το αυτο για την καλη φιλιπινεζα, βιετναμεζα, κολομβιανα, βραζιλιανα κτλ...
εσυ μια χαρα ησουν βραζιλια φαε στη μαπα τωρα τις ξινομουνες γερμανιδες

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
897
Πόντοι
96
Πόση διαφορά με τις Ταϊλανδές που παίζουν εδώ.Η κωλοχώρα χαλάει όποιον έρχεται εδώ να ζήσει. :S

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
δεν φταιει αποκλειστικα η χωρα, αν και εχουμε μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την συμπεριφορα των γυναικων, αλλα κυριως φταιει ο δυτικος τροπος ζωης που γυριζει γυρω γυρω απο το μουνι, ο κακος εννοουμενος φεμινισμος κ πολλα αλλα

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
δεν φταιει αποκλειστικα η χωρα, αν και εχουμε μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την συμπεριφορα των γυναικων, αλλα κυριως φταιει ο δυτικος τροπος ζωης που γυριζει γυρω γυρω απο το μουνι, ο κακος εννοουμενος φεμινισμος κ πολλα αλλα
ναι ειμαστε για τα πανηγυρια ! :P

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Για να το πω με δυο λόγια. Με τις Σλάβες κάνουμε σεξ. Με τις Ταυλανδεζες έρωτα.

τα συγχαρητηρια μου για την ιστορια σου που μοιραστηκες μαζι μας !

ναι εχει διαφορα το ενα ειδος απο το αλλο ! οντως !

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλησπέρα συναγωνιστές. Υπάρχει κάποιος που να ζει ή να έχει ζήσει μόνιμα Ταιλάνδη; Και να εργάζεται, όχι συνταξιούχος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Ο Φαντομας, ο Νιουφαν, και ο Δημητλάκης,
που έγραφαν παλιότερα εδω. Επίσης ο Μάνος Χαρντ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ο Φαντομας, ο Νιουφαν, και ο Δημητλάκης,
που έγραφαν παλιότερα εδω. Επίσης ο Μάνος Χαρντ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι ακόμα ενεργοί οι τύποι ή δεν μπαίνουν πια;

Επίσης, μιας και είσαι έμπειρος, έχεις άποψη για το πόσα χρειάζεται κάποιος το μήνα για να ζήσει άνετα Μπανγκοκ; Παρόμοιο επίπεδο ζωής με το να χάλαγε 2000 στην Αθήνα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι ακόμα ενεργοί οι τύποι ή δεν μπαίνουν πια;

Επίσης, μιας και είσαι έμπειρος, έχεις άποψη για το πόσα χρειάζεται κάποιος το μήνα για να ζήσει άνετα Μπανγκοκ; Παρόμοιο επίπεδο ζωής με το να χάλαγε 2000 στην Αθήνα.
Ο Νιουφαν μπαίνει αρέα και που. Το κόστος εξαρτάται που θα βρεις δωμάτιο να μείνεις. Υποθέτω ότι θες κανενα 300αρι ευρώ το μήνα για να βρεις αξιοπρεπές "κοντο" κοντά στον Υπέργειο σιδηρόδρομο η κοντά στο μετρο. Από εκεί και πέρα εξαρταται τι ζωή θες να κάνεις. Το χιλιάρικο υποθέτω είναι το μίνιμουμ για να απολαμβανεις στο ελάχιστο, αυτά που μπορείς να απολαύσεις στην Μπανγκόκ.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
μπορει καποιος απο τους παλιους εδω να μ πει καποια συγκεκριμενη εταιρια exchange που συμφερει στο πουκετ???

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.609
Πόντοι
2.646
μπορει καποιος απο τους παλιους εδω να μ πει καποια συγκεκριμενη εταιρια exchange που συμφερει στο πουκετ???
Πατόνγκ,απέναντι από malin plazza,δίπλα στο 7/11.Και μετά στην είσοδο της μπανγκλα από παραλία,όπως κοιτάς μπανγκλα στη δεξια γωνία.

giannis146

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές ύστερα από μια δύσκολη σεζόν τον Νοέμβριο σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στην Ταϊλανδή ψάχνω εκτός από καλές παραλίες γυναίκες αν μπορείτε να με βοηθήσετε για το που θα είναι καλά από θέμα παραλίες να πάω περιοχές και το βασικότερο γυναίκες σας ευχαριστώ πολύ

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
παιδες, το μεσημερι αναχωρω για το παρθενικο ταξιδι στην Ταυλανδη,πρωτα ο θες σε 24 ωρες θα βρισκομαι στο πουκετ. Επιφυλασσομαι για ανταποκριση απο την καρδια των γεγονοτων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom