Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Είχα μπάτζετ για ταξίδι που δεν έκανα οπότε σκέφτηκα να το αξιοποιήσω εποικοδομητικά !! :grin: :grin:

Θεραπεύεται η στέρηση της Ασιάτισας με Σλάβες ??  :grin:

Θα απαντήσω στο "φιλοσοφικού" τύπου ερώτημα σε ένα περίπου μήνα !!! :grin:

Με τις αφρικανές πάντως απέτυχα !!! :grin:
Κρατάω αυτό που ποσταρισες και το μεσημέρι θα προσπαθήσω να ποσταρω κάτι που είχα ποσταρει πριν από καιρό στους παππούληδες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Είχα μπάτζετ για ταξίδι που δεν έκανα οπότε σκέφτηκα να το αξιοποιήσω εποικοδομητικά !! :grin: :grin:

Θεραπεύεται η στέρηση της Ασιάτισας με Σλάβες ??  :grin:

Θα απαντήσω στο "φιλοσοφικού" τύπου ερώτημα σε ένα περίπου μήνα !!! :grin:

Με τις αφρικανές πάντως απέτυχα !!! :grin:
Tη παρακατω ιστορια την ειχα ξαναποσταρει πριν απο καιρο στο νημα των παππουληδων, αλλα ελπιζοντας οτι δεν θα κουρασω την ξαναποσταρω και εδω, με αφορμη την απορια του φιλου Μαιντ.
Το ειχα συνταξει την επομενη μερα που γυρισα απο Ταυλανδη και πηγαινοντας στην Καλλιθεα για δουλειες, παρκαρισα το αυτοκινητο μου εξω απο το Στουντιο της Αριστοτελους 6, στην Συγγρου. Εκεινη την ωρα ετυχε να πηγαινει για δουλεια, η κορμαρα, η Ρωσσιδα, η Ζανετ, την οποια ακολουθησα στα ενδοτερα του Στουντιο σαν υπνωτισμενος. (Υπαρχει και κριτικη μου για το περιστατικο, με τιτλο "το βρηκαμε το κορμι πατριωτη"). Η Ζανετ λοιπον, την ωρα του σοσιαλ, και ενω της ειχα πει οτι την προηγουμενη ημερα ημουνα στην Ταυλανδη, με ρωτησε τι παραπανω προσφερουν οι Ταυλανδεζες απο τις Ρωσσιδες.

Για να μην κουρασω Θα παραθεσω σε κομματια το κειμενο, το οποιο δεν ειναι λογοτεχνικο, αλλα καταγραφη γεγονοτων οπως τα αντεληφθηκα εγω.

"Natthare"

(Η, τι παραπανω προσφερουν οι Ταυλανδεζες απο τις Ρωσσιδες)

Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Μια 23χρονη πρωτοδιοριζομενη κοπελιτσα, που οταν ηρθε στο Γυμνασιο,
ο 35χρονος παντρεμενος φιλολογος την πηρε υπο την προστασια του, δινοντας τροφη
για κουτσομπολιο, κυριως στις συμμαθητριες μου, οι οποιες ηταν γοητευμενες απο
αυτον.
Δεν φαινοταν παραπανω απο 22-23 ετων, για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν
ανηλικη, οτιδηποτε ηλικια και αν σου ελεγε απο 15 και επανω θα την πιστευες.
Με ειδε που την παρατηρουσα και μου χαμογελασε. Καταλαβα τοτε οτι ηταν εργαζομενη στον
χωρο παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων, και οχι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Χαμογελασα και εγω,
αλλα προσπερασα επιβεβαιωνοντας, περνοντας απο διπλα της, την ομοιοτητα της με την
δασκαλα  των Αγγλικων και κατευθυνθηκα στο ξενοδοχειο, δεδομενου οτι ειχα περασει
ενα εξαντλητικο διωρο σε σοαπι μασσαζ και το μονο που ηθελα ητανε να ξεκουρασω το γερικο
κορμι μου.
Δεν προλαβα να παω μεχρι το ασανσερ, και αφενος η περιεργεια μου κυριως για την ηλικια της
και η ομοιοτητα της, αφετερου με την Αγγλικου, οδηγησαν τα βηματα μου παλι πισω στο 7/11.
Χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε να επιστρεφω, αφησε την φιλη της και πλησιασε και αυτη προς
το μερος μου.
-Πως σε λενε; την ρωτησα.
-Ναταλι, ακουσα εγω, ισως γιατι με βολευε ακουστικα και μου φανηκε ποιο οικειο.
-Εχεις ID ταυτοτητα; τη ρωταω, προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι ανηλικη, και με δεδομενο
οτι χωρις ταυτοτητα δεν μπορει να μπει σε κανενα ξενοδοχειο στην Ταυλανδη.
-Φυσικα, μου λεει.
-Λοιπον Ναταλι, της λεω, δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω εγω αυριο το βραδι να βρεθουμε,
γιατι σημερα ειμαι κουρασμενος της λεω.
Αφου λοιπον μου εδωσε το τηλεφωνο της, και εκανε την πατροπαραδοτη υποκλιση της, ευχαριστωντας
με που της μιλησα, αποχωρησα για το ξενοδοχειο.
                                                                   Συνεχιζεται..........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Nattarhe    (συνεχεια)

Με το που ξαπλωσα για να ξεκουραστω, καταλαβα οτι το μυαλο μου ειχε κολλησει
σε αυτην. Στα 11 χρονια που πηγαινω στην Ταυλανδη, εχω γνωρισει πανω απο 100
εργαζομενες, τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι καν, μονο με μια ειχα κολλησει,
περισσοτερο σεξουαλικα, για πανω απο 6 χρονια, την εβλεπα 2-3 φορες σε καθε ταξιδι,
πρωτη φορα ομως που στο μυαλο μου καρφωθηκαν οι σκεψεις, να ανακαλυψω και να γνωρισω
αυτο το κοριτσι σαν ανθρωπο κυριως, την ηλικια της, αλλα και πως ενα κοριτσι τοσο
ευγενικο οπως μου φανηκε, αλλα και με τοσο συντηρητικη εμφανιση, μπορει να εκφραστει
σεξουαλικα.
Το ιδιο και την αλλη μερα το πρωι. Μολις ξυπνησα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν
το βραδινο ραντεβου. Οσο περναγε η μερα, τοσο αισθανομουνα σαν μαθητουδι που ειχε
το πρωτο του ραντεβου.
Το απογευμα της εστειλα το πρωτο μυνημα.
-Τι κανεις Ναταλι; Ειμαι αυτος που του εδωσες το τηλεφωνο εχθες, της εγραψα, θελοντας
να δω και το επιπεδο των Αγλικων της. Μου απαντησε οτι με θυμοτανε και οτι περιμενε να
δει και αυτη αν την θυμομουνα, και αν θα ηθελα να την συναντησω σημερα.
Της ειπα να συναντηθουμε στις 11 το βραδι, και την ρωτησα ποσο θα ειναι το δωρακι της.
1000 μπατ για μια ωρα, μου λεει, 1500 για 2, και 2000 για ολη την νυχτα, αλλα ολα εξαρτωνται
απο εσενα, συμπληρωνει. (up to you, ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιουν πολλες εργαζομενες
και σημαινει οτι σου εχουν εμπιστοσυνη και δωσε οτι θελεις).
-Ελα για 2 ωρες, της λεω, και βλεπουμε.

Η μερα περασε βασανιστικα αργα, με τις σκεψεις μου παντα στο βραδινο ραντεβου πραγμα που σημαινει
οτι πριν ακομη την πηδηξω εγω, αυτη ειχε αρχισει να μου πηδαει το μυαλο.
                                                                    Συνεχιζεται.............

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)  συνεχεια..........

11 η ωρα ημουνα στην εισοδο του ξενοδοχειου και την περιμενα. Φορουσε ενα φορεμα ασπρο
με λουλουδια, και παλι κλειστο ως το λαιμο, σε στυλ φουρο, κατω απο το γονατο.
Χαιρετισε την φιλεναδα της, που εκανε πιατσα εξω απο το 7/11, και ηρθε γελωντας γρηγορα
προς το μερος μου. Τωρα ηρθε η ωρα, να εξακριβωσω την ηλικια της. Της ζητησα να μου δωσει
την ταυτοτητα της για να την δωσω στη ρεσεψιον. Προλαβα να δω μια χρονολογια: 2022.
Ευχαριστη εκπληξη καθως κατευθυνομασταν προς το ανσανσερ, διαπιστωνω, κανοντας τους
υπολογισμους μου, οτι ειναι 40 χρονων. Την παλαμαριαζω μεσα στο ασανσερ, και την αρχιζω
στα γλωσσοφιλα, απαλαγμενος απο το αγχος της ηλικιας της. Ανταποδιδει, ξαφνιασμενη, που
απο την αρχικη, σχεδον ψυχρη σταση απεναντι της, περασα σε θερμη αντεπιθεση.
Διασχισαμε τα 10 μετρα του διαδρομου, και μπηκαμε στο δωματιο συνεχιζοντας τα φιλια και
το μπαλαμουτιασμα.
Καθησαμε στο κρεβατι για να συζητησουμε λιγο και να γνωριστουμε καλυτερα.
Ειναι ενα ειδος αποκλειστικης νοσοκομας, ενα ειδος "βοηθεια στο σπιτι", δουλευει βοηθωντας
μια γρια, απο τις 7 το πρωι, μεχρι τις 5 το απογευμα, αμοιβεται με 310 ευρω το μηνα, το
μεγαλυτερο προβλημα της ομως, ειναι οτι μενει με την μητερα της, αρκετα μακρυα απο το σπιτι
που δουλευει.
Την πληρωσα 1500 μπατ για 2 ωρες, μου ειπε δεκα φορες ευχαριστω, αλλα με παρακαλεσε για κατι:
Αν ηταν δυνατον να κοιμηθει το βραδι εκει, γιατι 1 η ωρα που θα τελειωναμε, θα ηταν πολυ αργα
για να παει σπιτι της και οτι μετα επρεπε να σηκωθει απο τις 5.30 για να παει στην δουλεια της.
Δεν ηθελα, τουλαχιστον την πρωτη φορα που την γνωρισα, να μεινει ολη νυχτα μαζι μου, ειδε που
ημουνα δισταχτικος και μου ειπε, δεν πειραζει, θα παρω τηλεφωνο την φιλη μου και θα μεινω στο
δωματιο της.
Σηκωνεται, βγαζει το φορεμα της, φοραγε μια τεραστια κιλοτα, και ενα πολυ ομορφο δανττελωτο σουτιεν
και μου λεει να παμε στο μπανιο για να με πλυνει.
Γδυνομαι και εγω, και κατευθυνομαστε προς το ντους, -Δεν θα γδυθεις; τη ρωταω;, -Μετα, μου λεει,
πρωτα θα σε πλυνω καλα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Μπηκαμε στο μπανιο για να με πλυνει. Με εστησε στην αρχη, για να με πλυνει στην πλατη
προσεχοντας αρχικα να μην βραχει. Αφου μου εκανε την πλατη με μπολικη σαπουναδα, αρχισε
να κατεβαινει προς την κωλοχαραδρα, οδηγωντας τελικα το χερι της αναμεσα στα σκελια μου
σαπουνιζοντας μου τα αρχιδια και στην συνεχεια το μοριο μου, πραγμα πολυ ηδονικο στην
σταση που βρισκομουν. Γυρισα και της ειπα να γδυθει, για να την πλυνω και εγω, εβγαλε μονο
το σουτιεν της, τοτε ειδα οτι το σωμα της αν και μικροφτιαγμενη, ητανε τελειο αναλογικα,
σαν εφηβικο.
Την ξαναρωτησα για την ηλικια της φοβουμενος μηπως ειχα κανει λαθος στους υπολογισμους μου.
-Πολυ γρια, μου απανταει. 40 χρονων, γινομαι σε λιγες ημερες.
Βγηκαμε απο το μπανιο, και εγω κατευθυνθηκα προς το κρεβατι, ενω αυτη πηγε στην τσαντα της,
εβγαλε απο μεσα ενα νυχτικο, μια κρεμα για το σωμα και ενα στριγκακι, και ξαναμπηκε στο μπανιο.
Περιμενα πανω απο 15 λεπτα, ειναι γνωστη η μανια των Ταυλανδεζων με την καθαριοτητα, και τελικα
βγηκε, ντυμενη με το νυχτικο της, και χωθηκε γρηγορα κατω απο τα σεντονια.
Ετσι, σαν νιοπαντρο ζευγαρακι, αρχισαμε τα προκαταρκτικα κατω απο τα σεντονια.

Συνεχιζεται.........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Αφου περασαμε πανω απο μιση ωρα, με παιχνιδι και απο τους δυο μας, αρχικα με γλωσσοφυλα
και χαιδεμα των γεννητικων οργανων που τελικα εξελειχθηκε σε ενα λυσσαλεο και ηδονικο 69,
περασμα με δυσκολια του προφυλακτικου, και ανεβηκε απο πανω μου. Τοτε καταλαβα οτι κατι δεν
πηγαινε καλα με το προφυλακτικο. Κατα λαθος ειχα παρει προφυλακτικα 52.5 χιλ. αντι για
56 που ειαι το ευρωπαικο μεγεθος. ( Στην Ταυλανδη πουλιουνται 3 διαφορετικα μεγεθη προφυλακτικα
σε παχος. 49  χιλ. 52,5 και 56).
Η αλλη δυσκολια ηταν οτι υπηρχε τετοιο παθος απο την μερια της, και πιεζε τοσο πολυ, που λογω
και της μικροσωμης κατασκευης της, πρωτη φορα ενιωσα να πιανω πατο, και αρχισα να ποναω.
Δεν μπορουσα να συνεχισω σε αυτη τη σταση και την γυρισα ιεραποστολικα. Παλι δυσφορια και πατος.
Την γυρισα πισωκολλητα, για να ελεγχω την διεισδυση, αλλα το κακο. ψυχολογικα ειχε γινει.
Παρολο που σφυροκοπουσα επι ωρα, το στενο της μουνακι, με θεα το τελειο κωλαρακι της, δεν
μπορουσα να ολοκληρωσω. "-The condom," της λεω, θελοντας να δικαιολογησω την ανικανοτητα μου,
"is very tight".
Bγαινω απο μεσα της, και πριν προλαβω να ξαπλωσω διπλα της, γυρναει ανασκελα,  μου βγαζει το
προφυλακτικο και ευρισκομενη αναμεσα στα ποδια μου, αρχιζει ποτε πιπα και ποτε να μου τον παιζει
αναμεσα στα βυζια της, μεχρι που απελευθερωμενος απο το βασανο του προφυλακτικου, κατεθεσα,
πασαλειφοντας την με τα "σκαγια," στα βυζια και στο προσωπο.
Ξαπλωσα αποκαμωμενος διπλα της, ενω εκεινη αρχισε να μου λεει "σορυ-σορυ" και εβαλε τα κλαμματα.
Την ρωτησα γιατι εκλαιγε, φοβηθηκα οτι εκλαιγε επειδη την πηραν τα σκαγια στο προσωπο,
και εκεινη μου ειπε παλι, "sory" (για την ακριβεια "σολυ") i am not sexy woman, i am old, i dont make
you come, και πηγε τρεχοντας στο μπανιο για να πλυθει.

Συνεχιζεται...............

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
:dunno: Τελικα, τους σκληρους παικτες να κλαις φοβασαι. :grin:
Εχω δει πολλους πολλούς σκληρους σεξοτουρίστες να λυγίζουν μετα απο λίγο,
Και στο παρών θρέντ όσοι εγραφαν παλιά και ξαφνικά σταμάτησαν, παίζει αγαπουλίαση..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Την περιμενα εξω απο το μπανιο. Μολις βγηκε πηγε παλι να μου πει σορυ, την επιασα ομως
και της σφραγισα το στομα με ενα μακρυ, παθιαρικο φιλι, θελοντας με αυτον τον τροπο να
της δειξω οτι δεν εφταιγε σε τιποτα αυτη.
Ντυθηκε και εφυγε, εμφανως στενοχωρημενη, η, τουλαχιστον ετσι εδειχνε, για την εξελιξη
που ειχαν τα πραγματα. Της ειπα ψεματα οτι την αλλη μερα θα πηγαινα για δουλεια στο Χουαχιν,
μια παραθεριστικη πολη εξω απο την Μπανγκοκ και οτι δεν ηξερα αν θα γυριζα την αλλη ημερα,
η θα καθομουν λιγες ημερες εκει.
Ηθελα να δω καταρχας αν ειχα καποιο στητικο προβλημα, και κατα δευτερον να ξεκαθαρισω καποια
συναισθηματα που ειχε αρχισει να μου δημιουργει η συμπεριφορα αυτης της κοπελας.
Την αλλη ημερα, μην σταματωντας να τη σκεφτομαι, αυτη και ολο το σκηνικο που δημιουργηθηκε,
μετα τις δουλειες μου, το βραδακι, βρεθηκα σε ενα σοαπυ μασσαζ, ισως με την χειροτερη συμπεριφορα
εργαζομενης, (αν εβαζα βαθμολογια συγκριτικα με τις μασσαζοκορες της Ελλαδας, θα εβαζα 8/10, αλλα
συγκριτικα με της Ταυλανδης ητανε 5/10) Παρολα αυτα ολοκληρωσα, ανετα και σχετικα γρηγορα.
Οποτε προβλημα απο την μερια μου δεν υπηρχε, τουλαχιστον σωματικο.

Συνεχιζεται................

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Γυρισα αργα το βραδι στο ξενοδοχειο. Αυτη ηταν στο ποστο της, και μιλουσε σε εναν ανδρα,
με αγγλοσαξωνικα χαρακτηριστικα, 40 με 45 χρονων. Με ειδε και εκανε μια κινηση σαν να ηθελε
να ερθει προς το μερος μου, της εκανα εγω αρνητικα κινηση με το κεφαλι, και μετα κινηση με
το χερι, σαν να της ελεγα, δεν πειραζει. Αναρωτηθηκα αν ειχα πειραχθει λιγακι, που την ειδα
να μιλαει με αλλον, αλλα επεισα τον εαυτο μου οτι δεν με πειραξε αυτο.
Δεν προλαβα να μπω στο δωματιο, και μου ερχεται μυνημα στο κινητο.
-Sory, old customer before, now go. I want to come in your room, no money, no pay nothing,
only sleep with you.
-Maybe tomorow, now i am tired, all day travel from Huahin, της γραφω εγω.
-I understand, you dont like me, i am old woman, μου απανταει αυτη.
-Οκ. tomorow at 11 the night, της γραφω εγω.

Το αλλο βραδι την περιμενα παλι στην εισοδο του ξενοδοχειου. Ηρθε στην ωρα της και ανεβηκαμε
στον 14ο οροφο που ηταν το δωματιο μου, αφου ανταλλαξαμε παθιασμενα γλωσσοφιλα στο ανσανσερ.
Εβγαλα τα 1500 μπατ να της δωσω, και μου λεει οτι θελει να καθησει ολο το βραδι, για να παει
στην δουλεια της το πρωι. "Up to you" της λεω εγω, και ξεκαρδιζεται στα γελια.

Συνεχιζεται................

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Είναι βαριά η κατάστασή σου τελικά.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κάτι πρέπει να κάνω με σένα κωλόγερε, δεν μπορώ να σε αφήσω να βασανίζεσαι  :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Είναι βαριά η κατάστασή σου τελικά.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κάτι πρέπει να κάνω με σένα κωλόγερε, δεν μπορώ να σε αφήσω να βασανίζεσαι  :S
δεν υπαρχει γιατρεια Νικολα. Μονο η κατανοηση των φιλων μπορει να ειναι παυσιπονη :-

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Ειχαμε λοιπον ολη την βραδια δικια μας. Ευκαιρια να γνωριστουμε καλυτερα.
Προσπαθησε να μου ζητησει συγγνωμη, χωρις να καταλαβω γιατι, για την προηγουμενη
βραδια που μιλαγε με τον αλλο, της ειπα οτι καταλαβαινω οτι εχει αναγκη τα χρηματα
και πρεπει να εργασθει.
Μου ειπε παλι, οτι επειδη ειναι μεγαλη, και επειδη δεν της αρεσει να ντυνεται
τολμηρα, δεν εχει πολυ δουλεια, πολλες φορες ουτε εναν πελατη την εβδομαδα, αλλιως
δεν θα χρειαζοταν να δουλευει για 310 ευρω τον μηνα, στην γρια που δουλευει.
Εχει εναν γκομενο Γερμανο, 50αρη, μου τον εδειξε και στο φατσοβιβλιο, που πηγαινει
καθε 3 μηνες για 2 εβδομαδες στην Μπανγκοκ. Μου ειπε οτι δεν της φερεται καλα αυτον
τον καιρο, την ταπεινωνει βαζοντας την να κανει εξετασεις για Ειτζ, καθε 3 μηνες ενω
αυτος δεν κανει.

Μπηκαμε παλι για μπανακι, παλι με την κυλοταρα αυτη, την οποια αυτη τη φορα της
την εκανα μουσκεμα και της την εβγαλα, χαμουρευοντας την κατω απο το ντους, πλενοντας
ο ενας τον αλλον προσπαθωντας να την καυλωσω και να με καυλωσει, οσο γινεται περισσοτερο.

Συνεχισαμε στο κρεβατι, παλι αρχικα κατω απο τα σεντονια, αυτη με νυχτικο, πιο σεξι αυτη
τη φορα το οποιο δεν της το εβγαλα αυτη τη φορα, με καβλωνει περισσοτερο η γυναικα μισοντυμενη,
της εβγαλα μονο το στριγκακι. Παθιασμενα γλειψιματα σε ολο το σωμα, που κατεληξε παλι σε 69,
περασμα του σωστου προφυλακτικου αυτη τη φορα και ενα ξεφρενο cow girl, απο τη μερια της
και μονο στο θεαμα αυτης ξεφρενης μαιναδος απο πανω μου,  κατεθεσα, χωρις ομως αυτη να
ολοκληρωσει, παρα την  συνεχιζομενη προσπαθεια της, ακομη και οταν εγω ειχα τελειωσει.

Συνεχιζεται.......................

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Πηγαινω να πλυθω, αφηνοντας την αυτη στο κρεβατι. Βγαινω απο το μπανιο και την
βρισκω να τακτοποιει το δωματιο. Νομιζω ειναι η απολυτη φαντασιωση του ανδρα να
βλεπει μια ημιγυμνη γυναικα να κανει δουλειες του σπιτιου.
Η ωρα ηταν 12.30 και της λεω να ερθει να ξαπλωσει διπλα μου, να κοιμηθουμε γιατι
επρεπε να ξυπνησει στις 5.30 το πρωι, για να παει στη δουλεια της.
Ξαπλωσε διπλα μου, κολλαει πανω μου και προσπαθει να με φιλησει. Ανταποδιδω, αλλα
της λεω οτι πρεπει να κοιμηθουμε. Με το ενα χερι μου χαιδευει τα λιγοστα μαλλια μου
και με το αλλο χερι το πουλακι μου σαν να ημουν μωρο παιδι.
Της λεω ξανα οτι πρεπει να κοιμηθουμε, αυτη γελαει συνεχιζοντας τα χαδια και μου
ψυθιριζει συνεχεια στο αυτι, σαν να ηθελε να με νανουρισει: Sleep baby, sleep.
Πως να κοιμηθεις ομως οταν σου χαιδευουν συνεχεια το πουλακι. Παρολα αυτα ομως,
χωρις να καταλαβω ποση ωρα περασε, και χωρις αυτη να σταματησει να με χαιδευει,
αποκαμωμενος και αποχαυνωμενος αποκοιμηθηκα.
Κατα τις 4 το πρωι, νιωθω το χερι της στο πουλι μου να κινειται πιο γρηγορα και πιο
εντονα. Δεν ηθελε και πολυ για να ξαναγινει καγκελο. Καταλαβαινω μεσα στο σκοταδι οτι
αυτη προσπαθει να ανεβει και να καθησει πανω μου. Περιμενε της λεω, -δεν ξερω πως
λειτουργησε εκεινη την στιγμη το πανω κεφαλι και προλαβε το κατω- προφυλακτικο.
Αναβω φως, και βαζω προφυλακτικο. Καθεται αυτη απο πανω μου, και πραγματικα, μπορω να
πω οτι τα ειδα ολα. Τοση καυλα, αλλα συναμα και τοση ομορφια, δεν εχω ξαναδει σε γυναικειο
προσωπο, την ωρα της σεξουαλικης πραξης. Τελικα μετα απο πολυ ωρα, δεν μπορω να υπολογισω
ποση, την βρηκε, σφαδαζοντας κυριολεκτικα απο την καυλα. Εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω,
αλλα ημουνα με ενα φοβερο συναισθημα ικανοποιησης, που μπορεσε αυτη.
Thank you, thank you, ειπε 5-6 φορες, και ξαπλωσε επιτελους διπλα μου, αποκαμωμενη, για υπνο.

Συνεχιζεται

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795
Natthare   (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

5.30 το πρωι χτυπησε το ξυπνητηρι της. Σηκωνομαστε, εγω για να παω στην τουαλετα,
και αυτη για να ετοιμαστει να φυγει. Βγαινω απο την τουαλετα και βλεπω επανω στο
τραπεζι 500 μπατ. -Τι ειναι αυτα της λεω; -Παρτα πισω, μου λεει, επειδη με αφησες
να κανω ερωτα και δεν σε αφησα να κοιμηθεις.
-Παρτα της λεω, οχι μου λεει, παρτα της λεω παλι, και της τα βαζω με το ζορι στην
τσαντα της.
Παω να ξαπλωσω και αυτη μπαινει στην τουαλετα να φτιαχθει για να φυγει.
Βγαινει απο την τουαλετα, και καθεται διπλα μου στο κρεβατι για να με φιλησει και
να φυγει. -Το βραδι; με ρωταει. -Οχι της λεω, αυριο, σημερα το βραδι θελω να ξεκουραστεις
γιατι σημερα δεν κοιμηθηκες καθολου.
-Αυριο  Σαββατο δεν δουλευω, μου λεει, την γρια 2 ημερες θα την εχει η κορη της, μπορουμε
να ειμαστε 2 μερες μαζι.
-Ενταξει της λεω, θα σου στειλω μυνημα.
Εφυγε, και εγω αποκοιμηθηκα.
Το πρωι ξυπνησα και βρηκα κατω απο το μαξιλαρι μου το 500μπατο.
[size=20pt][size=20pt]Η κυρια παιζει χοντρο παιχνιδι, σκεφτηκα και πρεπει να την πιασω να κανει το λαθος,
αλλιως την πατησα ασχημα
[/size][/size].

Συνεχεια.................

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.877
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.

Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.

10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, [size=20pt]που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.[/size] 

Τελος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
δεν υπαρχει γιατρεια Νικολα. Μονο η κατανοηση των φιλων μπορει να ειναι παυσιπονη :-
Δεν μπορεί να σε κατανοήσει κανένας άλλος περισσοτερο από μένα.
Μου τα είπες από κοντά, είπα θέλει το χρόνο του

Τα έγραψες στους παππούληδες, είπα ακόμη νωπό είναι θα περάσει

Αλλά τρίτωσε το κακό σήμερα και ας έχουν περάσει μήνες  :S

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εχω δει πολλους πολλούς σκληρους σεξοτουρίστες να λυγίζουν μετα απο λίγο,
Και στο παρών θρέντ όσοι εγραφαν παλιά και ξαφνικά σταμάτησαν, παίζει αγαπουλίαση..

Μπααα παιζει και να βαρεθηκαμε και να καναμε τοπο στα νειατα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom