Είχα μπάτζετ για ταξίδι που δεν έκανα οπότε σκέφτηκα να το αξιοποιήσω εποικοδομητικά !!
Θεραπεύεται η στέρηση της Ασιάτισας με Σλάβες ??
Θα απαντήσω στο "φιλοσοφικού" τύπου ερώτημα σε ένα περίπου μήνα !!!
Με τις αφρικανές πάντως απέτυχα !!!
Tη παρακατω ιστορια την ειχα ξαναποσταρει πριν απο καιρο στο νημα των παππουληδων, αλλα ελπιζοντας οτι δεν θα κουρασω την ξαναποσταρω και εδω, με αφορμη την απορια του φιλου Μαιντ.
Το ειχα συνταξει την επομενη μερα που γυρισα απο Ταυλανδη και πηγαινοντας στην Καλλιθεα για δουλειες, παρκαρισα το αυτοκινητο μου εξω απο το Στουντιο της Αριστοτελους 6, στην Συγγρου. Εκεινη την ωρα ετυχε να πηγαινει για δουλεια, η κορμαρα, η Ρωσσιδα, η Ζανετ, την οποια ακολουθησα στα ενδοτερα του Στουντιο σαν υπνωτισμενος. (Υπαρχει και κριτικη μου για το περιστατικο, με τιτλο "το βρηκαμε το κορμι πατριωτη"). Η Ζανετ λοιπον, την ωρα του σοσιαλ, και ενω της ειχα πει οτι την προηγουμενη ημερα ημουνα στην Ταυλανδη, με ρωτησε τι παραπανω προσφερουν οι Ταυλανδεζες απο τις Ρωσσιδες.
Για να μην κουρασω Θα παραθεσω σε κομματια το κειμενο, το οποιο δεν ειναι λογοτεχνικο, αλλα καταγραφη γεγονοτων οπως τα αντεληφθηκα εγω.
"Natthare"
(Η, τι παραπανω προσφερουν οι Ταυλανδεζες απο τις Ρωσσιδες)
Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Μια 23χρονη πρωτοδιοριζομενη κοπελιτσα, που οταν ηρθε στο Γυμνασιο,
ο 35χρονος παντρεμενος φιλολογος την πηρε υπο την προστασια του, δινοντας τροφη
για κουτσομπολιο, κυριως στις συμμαθητριες μου, οι οποιες ηταν γοητευμενες απο
αυτον.
Δεν φαινοταν παραπανω απο 22-23 ετων, για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν
ανηλικη, οτιδηποτε ηλικια και αν σου ελεγε απο 15 και επανω θα την πιστευες.
Με ειδε που την παρατηρουσα και μου χαμογελασε. Καταλαβα τοτε οτι ηταν εργαζομενη στον
χωρο παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων, και οχι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Χαμογελασα και εγω,
αλλα προσπερασα επιβεβαιωνοντας, περνοντας απο διπλα της, την ομοιοτητα της με την
δασκαλα των Αγγλικων και κατευθυνθηκα στο ξενοδοχειο, δεδομενου οτι ειχα περασει
ενα εξαντλητικο διωρο σε σοαπι μασσαζ και το μονο που ηθελα ητανε να ξεκουρασω το γερικο
κορμι μου.
Δεν προλαβα να παω μεχρι το ασανσερ, και αφενος η περιεργεια μου κυριως για την ηλικια της
και η ομοιοτητα της, αφετερου με την Αγγλικου, οδηγησαν τα βηματα μου παλι πισω στο 7/11.
Χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε να επιστρεφω, αφησε την φιλη της και πλησιασε και αυτη προς
το μερος μου.
-Πως σε λενε; την ρωτησα.
-Ναταλι, ακουσα εγω, ισως γιατι με βολευε ακουστικα και μου φανηκε ποιο οικειο.
-Εχεις ID ταυτοτητα; τη ρωταω, προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι ανηλικη, και με δεδομενο
οτι χωρις ταυτοτητα δεν μπορει να μπει σε κανενα ξενοδοχειο στην Ταυλανδη.
-Φυσικα, μου λεει.
-Λοιπον Ναταλι, της λεω, δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω εγω αυριο το βραδι να βρεθουμε,
γιατι σημερα ειμαι κουρασμενος της λεω.
Αφου λοιπον μου εδωσε το τηλεφωνο της, και εκανε την πατροπαραδοτη υποκλιση της, ευχαριστωντας
με που της μιλησα, αποχωρησα για το ξενοδοχειο.
Συνεχιζεται..........