Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
475
Πόντοι
290
Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση προς τους έμπειρους επισκέπτες της Ταιλάνδης. Δεδομένου ότι έχω ήδη πάει Πούκετ, σε ποιο άλλο σημείο της χώρας θα έπρεπε να πάω την επόμενη φορά; Στην Μπανγκόγκ; Στην Πατάγια; κάπου αλλού; και (κυρίως) ποια τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα αυτών; Έχω την αίσθηση ότι η ερώτηση αφορά πολύ κόσμο, κι όχι μόνο εμένα
καλησπερα εχω παει και εγω, σε διαφορα σημεια στην ταυλανδη,εγω θα σου ελεγα να διαλεξεις το σημειο που θα πας αναλογα πως θελεις να περασεις εκει τον χρονο σου δηλ αν θες ηρεμια η club και ξενυχτια να δεις αξιοθεατα,κτλδηλαδη κατα την αποψη μου παντα pattaya και bangkok μπορεις να τα δεις μαζι για μενα μειονεκτημα δεν μου αρεσε η θαλασσα,πλεονεκτηματα τωρα θα ελεγα αξιοθεατα,club.στο samoui τωρα μειονεκτημα η τιμες ειναι λιγο πανω πλεονεκτηματα ωραιες θαλασσες νησια να δεις ko tao ko pangan.ελπιζω να βοηθησα λιγο εχω παει και krabi σε συνδιασμο με ko lanta ωραια σημεια για να πας αλλα αρκετα ησυχα για τα δικα μου γουστα,και εγω θελω για φετος chiang mai που δεν εχω παει ακομη!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
καλησπερα εχω παει και εγω, σε διαφορα σημεια στην ταυλανδη,εγω θα σου ελεγα να διαλεξεις το σημειο που θα πας αναλογα πως θελεις να περασεις εκει τον χρονο σου δηλ αν θες ηρεμια η club και ξενυχτια να δεις αξιοθεατα,κτλδηλαδη κατα την αποψη μου παντα pattaya και bangkok μπορεις να τα δεις μαζι για μενα μειονεκτημα δεν μου αρεσε η θαλασσα,πλεονεκτηματα τωρα θα ελεγα αξιοθεατα,club.στο samoui τωρα μειονεκτημα η τιμες ειναι λιγο πανω πλεονεκτηματα ωραιες θαλασσες νησια να δεις ko tao ko pangan.ελπιζω να βοηθησα λιγο εχω παει και krabi σε συνδιασμο με ko lanta ωραια σημεια για να πας αλλα αρκετα ησυχα για τα δικα μου γουστα,και εγω θελω για φετος chiang mai που δεν εχω παει ακομη!

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σχεδιάζω από τώρα για του χρόνου και μαζεύω στοιχεία

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Τυπε,έχω πάει Μπανγκόκ,Πουκέτ,Σαμούι,Πανγκαν,Πιπι και λαντα.Σε ολα εχω μεινει απο μερες εως μηνα.Εχω καταλήξει ότι θα πηγαίνω μόνο Πουκέτ πλέον.Κ ας έχω ήδη πάει πέντε φορές με περίπου 120 μερες εκει.Με έχει πιάσει άρνηση να ψάξω έστω για εναλλακτικες σε Μπαλί,Φιλιππίνες κτλ.Σαν επόμενο θα σου πρότεινα να μοιράσεις το ταξιδι με μισο μερος σε Μπανγκόκ,Σαμούι και πανγκαν και το αλλο μισο Πουκέτ.Απλα για να δεις.Τις παραλίες του Πουκέτ δε θα τις βρεις στο Σαμούι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τυπε,έχω πάει Μπανγκόκ,Πουκέτ,Σαμούι,Πανγκαν,Πιπι και λαντα.Σε ολα εχω μεινει απο μερες εως μηνα.Εχω καταλήξει ότι θα πηγαίνω μόνο Πουκέτ πλέον.Κ ας έχω ήδη πάει πέντε φορές με περίπου 120 μερες εκει.Με έχει πιάσει άρνηση να ψάξω έστω για εναλλακτικες σε Μπαλί,Φιλιππίνες κτλ.Σαν επόμενο θα σου πρότεινα να μοιράσεις το ταξιδι με μισο μερος σε Μπανγκόκ,Σαμούι και πανγκαν και το αλλο μισο Πουκέτ.Απλα για να δεις.Τις παραλίες του Πουκέτ δε θα τις βρεις στο Σαμούι.

Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Το σημαντικότερο για όποιον ταξιδεύει μόνος είναι η ασφάλεια. 'Εχω ακούσει πολύ άσχημα για Φιλιππίνες, αλλά στο Πουκέτ δεν ένοιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι κινδύνευα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Το σημαντικότερο για όποιον ταξιδεύει μόνος είναι η ασφάλεια. 'Εχω ακούσει πολύ άσχημα για Φιλιππίνες, αλλά στο Πουκέτ δεν ένοιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι κινδύνευα
φιλλιπινες μια χαρα ειναι εκτος απο πολυ ''σκοτεινα'' μερη σε μανιλλα ισως και ανχελες

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Ποιες είναι κατά την γνώμη σου οι καλύτερες παραλίες στο Πουκέτ?
Λέγοντας καλύτερες, προσωπικά εννοώ όχι πολυσύχναστες με δυνατότητα να κολυμπήσεις σε μη θολά νερά και ωραία παραλία και όχι απλά να κάθεσαι απλά απέξω τραβώντας φωτογραφίες και κοιτώντας τα κύματα ... τύπου Phi-Phi δηλαδή, αλλά χωρίς τον πανικό και τα κότερα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Ποιες είναι κατά την γνώμη σου οι καλύτερες παραλίες στο Πουκέτ?
Λέγοντας καλύτερες, προσωπικά εννοώ όχι πολυσύχναστες με δυνατότητα να κολυμπήσεις σε μη θολά νερά και ωραία παραλία και όχι απλά να κάθεσαι απλά απέξω τραβώντας φωτογραφίες και κοιτώντας τα κύματα ... τύπου Phi-Phi δηλαδή, αλλά χωρίς τον πανικό και τα κότερα.
Ενδεικτικά  Ναι χάρν,Κατά Νοι και λιαμσινγκ

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Σε αυτές τις παραλίες που αναφέρετε, υπάρχουν εστιατόρια/μαγαζιά και γενικά ζωή ή μόνο Πατόνγκ για αυτό?
Φαντάζομαι το καλύτερο θα είναι να βρεις γκομενάκι από Πατόνγκ και να την πάρεις μαζί σε μία από αυτές.....

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
ολες οι παραλιες εχουν ξενοδοχεια massage φαγητο
νυχτα εχει η Patong...γκομενακι μπορεις να βρεις παντου...στη Patong ειναι ολα τα αρπακτικα...
εγω αν δεν ειχα τη μικρη θα εμενα Kata beach....εκει εχει κ λιγο νυχτα...
μπαρμπα γιαννη στη nai han κοντα εχει ενα after club...με πηγαν πριν 2 χρονια κατι ντοπιες με αμαξι...ηταν αργα ειχα πιει, δεν οδηγουσα κ δεν θυμαμαι λεπτομερειες...αλλα ηταν πιτα 4 το πρωι απο ντοπιους...
Laguna πολυ χλιδη...μου αρεσε πολυ...οπως κ το cuts που ηταν πριν στην Surin...μαγαζαρα...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Σε αυτές τις παραλίες που αναφέρετε, υπάρχουν εστιατόρια/μαγαζιά και γενικά ζωή ή μόνο Πατόνγκ για αυτό?
Φαντάζομαι το καλύτερο θα είναι να βρεις γκομενάκι από Πατόνγκ και να την πάρεις μαζί σε μία από αυτές.....
Μείνε Πατόνγκ για αρχή .15 με 20 χλμ είναι είτε προς τα πάνω,είτε προς τα κάτω.Το μηχανάκι σου και θα πηγαίνεις όπου θες.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
ολες οι παραλιες εχουν ξενοδοχεια massage φαγητο
νυχτα εχει η Patong...γκομενακι μπορεις να βρεις παντου...στη Patong ειναι ολα τα αρπακτικα...
εγω αν δεν ειχα τη μικρη θα εμενα Kata beach....εκει εχει κ λιγο νυχτα...
μπαρμπα γιαννη στη nai han κοντα εχει ενα after club...με πηγαν πριν 2 χρονια κατι ντοπιες με αμαξι...ηταν αργα ειχα πιει, δεν οδηγουσα κ δεν θυμαμαι λεπτομερειες...αλλα ηταν πιτα 4 το πρωι απο ντοπιους...
Laguna πολυ χλιδη...μου αρεσε πολυ...οπως κ το cuts που ηταν πριν στην Surin...μαγαζαρα...
το κατς ήταν απίστευτο πραγματικά.Ειχα πάει σε βραδιά μπουφέ.Την κατέστρεψαν τη σουριν που τα έκλεισαν Όλα,είχα και άλλα καλα δίπλα.Μου έχει πει φίλη  που έμενε laguna με τον άντρα της ότι είναι φανταστικά.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
φιλλιπινες μια χαρα ειναι εκτος απο πολυ ''σκοτεινα'' μερη σε μανιλλα ισως και ανχελες

κοίτα εδώ είμαι στη δουλειά με έναν φιλιππινέζο. Λέει είναι ωραία στις φιλιππίνες για διακοπές. Τον ρωτάω έχουνε ακόμα τα uzi στα χερια οι φρουροί στα εμπορικά κέντρα? E η απάντηση είναι ναι, οποτε δεν είναι και τόσο ασφαλή τα πράγματα.

Και auto είναι για τις φυσιολογικές περιοχές, αν είναι να πάμε πιο νότια θα μας βιάσουνε τα MILF και δεν είναι από τον τύπο MILF που προτιμάμε.

Ξέρω αρκετούς που έχουνε πάει φιλιππίνες πάντως σε Boracay, Manila, Angeles και δεν το θεωρούν λιγότερο ασφαλές μέρος από μια μέση χωρα της περιοχής.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
κοίτα εδώ είμαι στη δουλειά με έναν φιλιππινέζο. Λέει είναι ωραία στις φιλιππίνες για διακοπές. Τον ρωτάω έχουνε ακόμα τα uzi στα χερια οι φρουροί στα εμπορικά κέντρα? E η απάντηση είναι ναι, οποτε δεν είναι και τόσο ασφαλή τα πράγματα.

Και auto είναι για τις φυσιολογικές περιοχές, αν είναι να πάμε πιο νότια θα μας βιάσουνε τα MILF και δεν είναι από τον τύπο MILF που προτιμάμε.

Ξέρω αρκετούς που έχουνε πάει φιλιππίνες πάντως σε Boracay, Manila, Angeles και δεν το θεωρούν λιγότερο ασφαλές μέρος από μια μέση χωρα της περιοχής.
εχω κατσει κανα μηνα Μανιλα το 2013 με μια ντοπια. Δεν ειδα κατι επικυνδυνο. Μπορακαυ μια χαρα εκτος απο δεκαδες πωλητες που σου ζαλιζουν τ αρχιδια. Πουερτο Γκαλερα πολυ ομορφα, φτηνα και ευκολη προσβαση απο Μανιλα. Αν ξαναπηγαινα, θα πηγαινα Σεμπου και Παλαουαν.
Αν δε βαριεσαι λιγο ταλαιπωρια, βρισκεις εισητητηριο με 400-

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
για μπανιο και παραλιες η ταιλανδη δεν αξιζει,
1ον ο ηλιος καιει πολυ διαφορετικα απο τον δικο μας και αν δεν τον προσεξεις καιγεσαι για πλακα.
2ον μονο την περιοδο νοεμβριου - μαρτιου εχει ηρεμες θαλασσες
3ον τα νερα ειναι καπως γλυφα καμια σχεση με τις θαλασσες που εχει η ελλαδαρα!

αρα το συμπερασμα αν θελετε να κανετε καμια βουτια προτιμηστε να ψαξετε να βρειτε πισινες ξενοδοχειων ή μερη με πισινες που αραξετε εκει.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
την μερα σας μπορειτε να την γεμιζετε με αλλες δραστηριοτητες οπως μασαζ , πισινες , βολτες τριγυρω , γαμησια και μασες!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
για μπανιο και παραλιες μενετε και ελλαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom