Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποιος δε γαμαει στη pattaya?μηπως κανεις ?με η χωρις λεφτα?καλα ,μετρια η ασχημα μουνια?
το θεμα ειναι ποιος δε γαμαει στην ελλαδα? τι φταιει?το ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΗΠΩΣ? ας το ψαξουμε?μηπως θελουμε κατι διαφορετικο?μηπως τα θελουμε ολα στο πιατο?ισως και ναι.
ενα ειναι σιγουρο δεν ειμαστε ταιλανδοι.θα μπορουσε ποτε να υπαρχει forum στη pattaya
με τιτλο Ελλαδα sex trip.η απαντηση ειναι σιγουρα οχι.πιστευω οτι πολλοι καταλαβαν τι θελω να πω και αυτο μας αφορα ολους και πρωτιστως ΕΜΕΝΑ.ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το μηνυμα μου.

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1223849454ip58.8.221.123t2f2frame1.gif

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
να συμπληρωσω απο την εμπειρια μου στο thailovelinks οτι τα μελη του οι ταιλανδεζες, ειναι αυτες που συνανταμε στις ντισκο και μας χαμογελανε, εχουν φυσικα τριβη με φαρανγκς και με καθε τροπο προσπαθουν για το ποθητο αποτελεσμα,
Δεν καταλαβα υποννοεις δηλαδη οτι ολες ειναι freelancers?  Εχω συναντησει μεχρι και παρθενα εκει οπως και κοπελλες που πανε σε ντισκο μια φορα το χρονο :o Επαναλαμβανω μπορει κανεις να βρει καταπληκτικα κοριτσια με κανονικοτατες δουλειες εκει αν καταφερει και προσπερασει τον ανταγωνισμο γιατι οπως εμεις δεχομαστε 50 εμαιλς την ημερα αλλα τοσα δεχονται και αυτες.
Τζορτζ μην μπερδευεσαι με το internet dating οι Ταυλανδεζες ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις Ελληνιδες σε ιντερνετ, chatting, msn ktl. Το παιχνιδι που παιζεται στο ιντερνετ ειναι εφαμιλλο με το παιχνιδι που παιζεται στα μπαρς.

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστουμε θερμα τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να μας απαντησουν για το σαμουι.παντως μπαινω σε πειρασμο να πω το εξεις
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι και αληθεια οτι μπορεις να γαμησεις τζαμπα στην ται.επισης ομως μπορεις να γαμησεις τσαμπα και σε ολες τις χωρες του κοσμου μα σε ολες ομως.το θεμα ειναι τι θελεις και τι ψαχνεις.εμεις ειμαστε και νεοι και ομορφοι(στα αρχιδια σας :grin: ) και οι περισσοτερες λεγανε δεν θελω λεφτα οχι κουκλιτσα μου θα παρεις 1500 μπατακια και δεν με νοιαζει αν το λες αληθεια η μου πουλας προλογο ουτε υποχρεωση θελω να σου χω ουτε αυριο να σε βλεπω και να στριβω και ουτε θα κατσω να σπασω το κεφαλι μου αν εισαι καλη αν αξιζεις αν θες να μου φας περισσοτερα και μου πουλας τρελλα. παρε τα 1500 σου φιλακι και τι καλα περασαμε.αλλος μπορει να το βλεπει αλλιως μαγκια του....

feygoume

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και επισης να μην ξεχασω γεια σου ρε κωστα f16 την εκανες την μαλακια γεμισες την ται ελληναραδες( και εμας εννοω  :grin: :grin: )
respect  :rockon: :rockon:

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σημερα 13¨30 την κανουμε με qatar για την πατριδα.ευχαριστω ολους που με τισ πληροφοριες τους μας βοηθησαν.τα λεμε παλι σε 13 μερες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οπως ισχυριζεται φιλος τραπεζικος σε ενα με δυο χρονια η αναλογια ευρω -μπαχτ θα ειναι ενα προσς30 περιπου  οποτε τα πραγματα αλαζουν δραματικα    γιαυτο ας συνεχιστουν οι αντιπαραθεσεις οσο υπαρχει αυτη η πολυτελεια

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
λες να ανεβει τοσο η Ταϊλανδη??? ή εννοεις θα πεσει το ευρω?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
οπως ισχυριζεται φιλος τραπεζικος σε ενα με δυο χρονια η αναλογια ευρω -μπαχτ θα ειναι ενα προς 30 περιπου  οποτε τα πραγματα αλαζουν δραματικα    γιαυτο ας συνεχιστουν οι αντιπαραθεσεις οσο υπαρχει αυτη η πολυτελεια
Nα διαφωνησω με τον φιλο σου τραπεζικο,γιατι το μπατ αν ανεβει τοσο μετα μειωνονται δραματικα ο τουρισμος και οι εξαγωγες ,που δεν συμφερει κανενα. ;)Αλλα και παλι εκει θα πηγαινουμε και παλι θα εχουμε αντιπαραθεσεις :grin:
-FANTOMA Συμφωνω οτι οι Ταυλανδεζες ειναι μακραν καλυτερες στο chating αλλα ο σκοπος ποιος ειναι; εκει ειναι η διαφωνια μου...φανταζομαι οχι η φιλια μονο :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ισως το Μπαρφινε να παει στα 1.000 κ το μαμησι στα 1.500

αλλά τοσο να ανεβει δεν το βλεπω

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πριν 2 μηνες ενα ευρω 53 μπαχτ σημερα ποσο/ αυτη ηεχισωση δηλωνει κατι  κακα τα ψεματα ενας βασικος λογος που παμε κατω ειναι η φτηνια  να κανεις οτι γουσταρεις χωρις μιζερια εγω θα παω για ολο το χειμωνα και αυτη ηπτωση του ευρω θα μου φανει αρκετα       

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα μεινω 1 μηνα τσιανγκ μαι και λιγες μερες για μια υποχρεωση σαμουι μετα δεν υπαρχει προγραμα  επειδη θελω να δω και την [αλλη] ταυλανδη θα εκτιμουσα καθε πληροφορια και ειδικα του φαντομα χωρις να προσβαλω τους αλλους  η αρχικη μου ιδεα ηταν να μπω στο τρενο και οπου βλεπω [φως] να κατεβαινω

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
θα μεινω 1 μηνα τσιανγκ μαι και λιγες μερες για μια υποχρεωση σαμουι μετα δεν υπαρχει προγραμα  επειδη θελω να δω και την [αλλη] ταυλανδη θα εκτιμουσα καθε πληροφορια και ειδικα του φαντομα χωρις να προσβαλω τους αλλους   η αρχικη μου ιδεα ηταν να μπω στο τρενο και οπου βλεπω [φως] να κατεβαινω
Χαίρομαι να ακούω από συνάδελφους την επιθυμία τους να γνωρίσουν και άλλα μέρη εκτός των τουριστικών(Μπανγκόκ, Πουκέτ. Παττάγια). Μου άρεσε η Παττάγια την πρώτη φορά που πήγα, αλλά όταν γνώρισα μερικές περιοχές στο Ισαάν, κατάλαβα λίγο τι σημαίνει να γνωρίζεις και την "άλλη" Ταιλάνδη. 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
θα μεινω 1 μηνα τσιανγκ μαι και λιγες μερες για μια υποχρεωση σαμουι μετα δεν υπαρχει προγραμα  επειδη θελω να δω και την [αλλη] ταυλανδη θα εκτιμουσα καθε πληροφορια και ειδικα του φαντομα χωρις να προσβαλω τους αλλους   η αρχικη μου ιδεα ηταν να μπω στο τρενο και οπου βλεπω [φως] να κατεβαινω
Φιλε FRAS ο συναδελφος flynow πιο πανω εχει απολυτο δικιο. Το Ισααν δε βγαζει μονο τις κοπελλες των μπαρς. Το Ισααν κατα τη γνωμη μου ειναι ενα μερος με αρκετα μονοτονη φυση και επ'ουδενι δεν μπορει να συγκριθει με τη φυση σε αλλα μερη της Ταυλανδης. Εχει ομως κατι που δεν το εχει καμια απο τις αλλες περιοχες σε τοσο μεγαλο βαθμο. Εχει ψυχη, εχει κεφι, εχει την καρδια και το ταπεραμεντο των απιστευτων κατοικων του. Τα Ταυλανδικα τραγουδια τα λατρευω στην πλειοψηφεια τους αλλα οταν ακους αυθεντικη μουσικη απο το Ισααν ειναι το κατι αλλο. Αν μαλιστα συνδιαζεται με αυθεντικους χορους ειναι στην κυριολεξια εξω καρδια. Μπορει ολη η υπολοιπη Ταυλανδη να κοιταζει καπως αφ'υψηλου το Ισααν λογω φτωχειας αλλα ολοι τους απο τον τελευταιο εργατη της Μπανγκοκ μεχρι τον μεγαλοβιομηχανο ευχαριστιουνται ενα καλο ξεγυρισμενο σομ ταμ απο το Ισααν και φυσικα ολα τα υπολοιπα παραδοσιακα εδεσματα τα οποια ακομη να βαρεθω και εγω.
Στην Τσιανγκ Μαι θα εχεις την ευκαιρια να κανεις εκδρομες στα γυρω χωρια, βουνα κτλ και να δεις μειονοτητες, πλουσια φυση κτλ. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες και εφωσον θα μεινεις ολο το χειμωνα στειλε μου πμ μπας και παμε για ενα σομ ταμ μαζι...αλλα που σαι χωρις τη μαυρη σαλτσα ετσι   :2funny:?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τι πάθατε και έχετε όλοι εναντιωθεί στον hightop. Αντί να του συμπαρασταθείτε που είναι δυστυχισμένος του την βγαίνετε και του την λέτε και από επάνω. Ντροπή σας. Αυτός ο άνθρωπος είναι δυστυχισμένος σας λέει τον πόνο του και εσείς τον γράφετε και τον κατηγορείτε και πάλη τροπή σας και ποτέ δεν περίμενα να του την βγει ο φίλος ο ΛΟΡΔΟΣ και ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ που υποτίθεται ξέρουν καλά την ΤΑΐΛΑΝΔΗ. Ο hightop σας είπε ότι πήδηξε τσάμπα και εσείς τα κάνατε άνω κάτω τον ρωτήσατε αυτόν τον δύστυχο τη τράβηξε στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ, όχι βεβαία κανείς σας δεν τον ενδιέφερε να ρωτήσει. Για καθίστε σε μια πολυθρόνα και κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε μια μουναρα και ότι θες να την γαμήσεις τσάμπα αλλά έλα μου ντε αφτί δεν σε κάνει κέφι μένεις με τον πούτσο στο χαίρει και όπως είπε ότι είναι καλός στο μπλα-μπλα αυτό δεν πεζη ρόλο γιατί αν δεν σε γουστάρει η γκόμενα δεν κάθετε να της μιλήσεις. Αυτό είναι η δεν είναι δηστηχεια πείτε μου. Ενώ αυτός που πληρώνει την πλησιάζει της προσφέρει το αντίτιμο και την πηδά. Αυτό είναι ευτυχία η δεν είναι πέστε μου. Όπως είπε και ο μεγάλος σοφός MCMARTIN ανάμεσα στην γυναίκα του τσάμπα και στην πληρωμένη η διαφορά είναι ότι την τσάμπα την πηδάς αν σε κάνει κέφι και την πληρωμένη μόλις καταβαλεις το αντίτιμο. Γιαυτό φίλοι αφήστε τον άνθρωπο στην δυστυχία του και παρηγορήστε τον φίλο.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Break.

Ας αλλαξουμε λιγο θεμα....
Στην συναντηση που ειχαμε στον Πειραια προ ημερων, ειχα υποσχεθει οτι θα ποσταρω μια ιστορια που ειχα βρει σε ενα ξενο φορουμ. Εψαξα και βρηκα λοιπον, ενα απιστευτο μαιλ που εστειλε μια ταυλανδεζα σε εναν φαρανγκ με σκοπο να του αποσπασει χρηματα (οπως αλλωστε το κανουν οι περισσοτερες). Βαλτε τις ζωνες ασφαλειας λοιπον, και ετοιμαστειτε για πολυ γελιο...

Dear Bill,

I love you and I miss you soo much

I have problem, I write you before that buffalo is sick. Now it die. He fall down and was dead in the middle of rice field. Bad fortune when it fall it fall on papa and break leg he three place. Now he not work. Brother me make stretcher bamboo he take from roof house, Roof come down and rain in house. He take papa to hospital motorcycle Have big accident when he come home hit police car Police say brother me blame Police say he pay big money. Not worry darling motorcycle OK but Police car bad broken Bad luck make Mama heart problem. Doctor says she must triple by-pass. I no understand but brother say you understand.

You know darling, I only work in bar and not go with man I wait for you come back Bangkok but if you no help me I fuck many many many farang to get pay bills money.

Old people in my village say you responsible if you send money me before buy medicine sick buffalo then it no die papa no break leg, house have roof, brother no ride into police car, Mama no have heart problem.

Please send me 200,000 baht for my bank. Papa fix 10,000, new roof 30,000, new police car 100,000, mama fix 50,000. I take off 2,000 baht for sell buffalo meat but me have to pay more hospital bill for 24 people have problem eat contaminated meat 12,000 baht. This means you send me 10,000 dollar.

I love you darling and miss you sooo much!

Noi

Και επειδη ειναι παρμενο απο αλλου, καλο θα ητανε να αναφρω και την πηγη, για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι... 
Πολυ γελιο!!!!  Προσεχετε ομως, μην την πατησετε και εσεις, και γελανε αλλοι με εσας...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
solfez δεν το εγραψε αυτη...ειναι copy-paste απο αλλου και απλως το δανειστηκε..μονο το ονομα πανω πανω αλλαξε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom