-Γεια σου Ροκο
γεια σου ρε συ γιωργο, κι ας μην εχουμε γνωριστει προσωπικα.
πωπωωωωω..!!απο αυριο αφηνω κοιλια.
-Γεια σου Ροκο
πωπωωωωω..!!απο αυριο αφηνω κοιλια.
Δεν καταλαβα υποννοεις δηλαδη οτι ολες ειναι freelancers? Εχω συναντησει μεχρι και παρθενα εκει οπως και κοπελλες που πανε σε ντισκο μια φορα το χρονο :o Επαναλαμβανω μπορει κανεις να βρει καταπληκτικα κοριτσια με κανονικοτατες δουλειες εκει αν καταφερει και προσπερασει τον ανταγωνισμο γιατι οπως εμεις δεχομαστε 50 εμαιλς την ημερα αλλα τοσα δεχονται και αυτες.να συμπληρωσω απο την εμπειρια μου στο thailovelinks οτι τα μελη του οι ταιλανδεζες, ειναι αυτες που συνανταμε στις ντισκο και μας χαμογελανε, εχουν φυσικα τριβη με φαρανγκς και με καθε τροπο προσπαθουν για το ποθητο αποτελεσμα,
Nα διαφωνησω με τον φιλο σου τραπεζικο,γιατι το μπατ αν ανεβει τοσο μετα μειωνονται δραματικα ο τουρισμος και οι εξαγωγες ,που δεν συμφερει κανενα. ;)Αλλα και παλι εκει θα πηγαινουμε και παλι θα εχουμε αντιπαραθεσειςοπως ισχυριζεται φιλος τραπεζικος σε ενα με δυο χρονια η αναλογια ευρω -μπαχτ θα ειναι ενα προς 30 περιπου οποτε τα πραγματα αλαζουν δραματικα γιαυτο ας συνεχιστουν οι αντιπαραθεσεις οσο υπαρχει αυτη η πολυτελεια
Χαίρομαι να ακούω από συνάδελφους την επιθυμία τους να γνωρίσουν και άλλα μέρη εκτός των τουριστικών(Μπανγκόκ, Πουκέτ. Παττάγια). Μου άρεσε η Παττάγια την πρώτη φορά που πήγα, αλλά όταν γνώρισα μερικές περιοχές στο Ισαάν, κατάλαβα λίγο τι σημαίνει να γνωρίζεις και την "άλλη" Ταιλάνδη.θα μεινω 1 μηνα τσιανγκ μαι και λιγες μερες για μια υποχρεωση σαμουι μετα δεν υπαρχει προγραμα επειδη θελω να δω και την [αλλη] ταυλανδη θα εκτιμουσα καθε πληροφορια και ειδικα του φαντομα χωρις να προσβαλω τους αλλους η αρχικη μου ιδεα ηταν να μπω στο τρενο και οπου βλεπω [φως] να κατεβαινω
Φιλε FRAS ο συναδελφος flynow πιο πανω εχει απολυτο δικιο. Το Ισααν δε βγαζει μονο τις κοπελλες των μπαρς. Το Ισααν κατα τη γνωμη μου ειναι ενα μερος με αρκετα μονοτονη φυση και επ'ουδενι δεν μπορει να συγκριθει με τη φυση σε αλλα μερη της Ταυλανδης. Εχει ομως κατι που δεν το εχει καμια απο τις αλλες περιοχες σε τοσο μεγαλο βαθμο. Εχει ψυχη, εχει κεφι, εχει την καρδια και το ταπεραμεντο των απιστευτων κατοικων του. Τα Ταυλανδικα τραγουδια τα λατρευω στην πλειοψηφεια τους αλλα οταν ακους αυθεντικη μουσικη απο το Ισααν ειναι το κατι αλλο. Αν μαλιστα συνδιαζεται με αυθεντικους χορους ειναι στην κυριολεξια εξω καρδια. Μπορει ολη η υπολοιπη Ταυλανδη να κοιταζει καπως αφ'υψηλου το Ισααν λογω φτωχειας αλλα ολοι τους απο τον τελευταιο εργατη της Μπανγκοκ μεχρι τον μεγαλοβιομηχανο ευχαριστιουνται ενα καλο ξεγυρισμενο σομ ταμ απο το Ισααν και φυσικα ολα τα υπολοιπα παραδοσιακα εδεσματα τα οποια ακομη να βαρεθω και εγω.θα μεινω 1 μηνα τσιανγκ μαι και λιγες μερες για μια υποχρεωση σαμουι μετα δεν υπαρχει προγραμα επειδη θελω να δω και την [αλλη] ταυλανδη θα εκτιμουσα καθε πληροφορια και ειδικα του φαντομα χωρις να προσβαλω τους αλλους η αρχικη μου ιδεα ηταν να μπω στο τρενο και οπου βλεπω [φως] να κατεβαινω