Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αφιερωμενο σε φιλους μου Γεωργιο31 και Καραμπε. Για την τρομαρα που επαθα μεσα στο μαγαζι τους τα εχω εξηγησει κατ'ιδιαν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στην περιπτωση που το λες για μενα αυτο γιατι εγω το ειπα και επειδη μαλλον δεν το καταλαβες εκανα χιουμορ οπως κανω και τις περισσοτερες φορες που σαρκαζω κοκορομαχιες.

Τωρα για το τζιπακι δε νομιζω οτι ο φιλος κανει φιγουρα, γιατι πολυ απλα ειναι κατι που μπορει να συμβει αρκετα ευκολα....και στο κατω-κατω γιατι αυτο θεωρειται φιγουρα και οχι οι απειρες ιστοριες του στυλ "πηδηξα τοσες" που κατα καιρους εχουν κατακλυσει το θρεντ. Το θεμα ειναι οτι το σκηνικο με το τζιπακι δε συμβαινει στους περισσοτερους εδω μεσα γιατι οπως ειπε και ο κοσα ολος ο κοσμος τραβιεται στην ws με μπαροβιες που δεν εχουν μια. Επιτελους πια, δεν ειναι ολες οι κοπελλες φτωχες στην Ταυλανδη, αν υπαρχουν 10 μπαροβιες υπαρχουν αλλες 100 νορμαλ κοπελλες με κανονικες αξιοπρεπεις δουλειες. Μπορει να μη βγαζουν 2000ευρω το μηνα αλλα βγαζουν αρκετα λεφτα για μια αξιοπρεπη ζωη στα στανταρ παντα της Ταυλανδης. Κριμα που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το εχουν καταλαβει ακομα. Αν μη τι αλλο οι γαμοι τους θα ειχαν πολλαπλασιες πιθανοτητες επιτυχιας αντι να κανουν γαμους που στηριζονται σε δυο βασικα πραγματα, σεξ και λεφτα.
Ενοητε ρε φιλε οτι δεν το λεω για σενα..

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Κακως τα βαλλατε ομως με τον hightop αν και πιστευω οτι κακως και αυτος ισοπεδωσε ολους τους παλιους γιατι πολυ πριν αυτος ερθει στο φορουμ και στην Ταυλανδη εγω..............

Τελικα ειμαστε απιστευτος λαος.....κοιτα ολα τα μυνηματα μου και πες μου ποτε ισοπεδωσα τους παλιοτερους...5 φορες λεω ευχαριστω τους παλιοτερους για τα tips...αλλα ακουστε και τους νεωτερους...τι νεωτερους δηλαδη εγω ειμαι ο πιο μεγαλος σχεδον σε ηλικια απο ολους. :sunglasses:

Χεστηκα εγω να αποδειξω αν ειμαι καμακιαρης και γαμαω τσαμπα? αυτο καταλαβες φιλε μου απο τα λεγομενα μου?
εγω αλλο προσπαθησα να πω, οτι υπαρχει και αλλος τροπος γνωριμιων χωρις να πληρωνεις πουτανες, πως με αποκαλεις ψευτη?

με ξερεις? ξερεις τι ρολο βαραω? εγω γνωριζω οτι αν πραγματικα δεν πιστευατε αυτα που λεω θα ζητουσατε να μιλησουμε απο msn για να δειτε αν οντως ισχυουν αυτα που λεω, αλλα μεχρι στιγμης κανεις δεν το τολμησε...εκτος βεβαια απο 5-6 παιδια που ταπαμε , εσεις ξερετε γιατι δεν θελετε? και μην με πειτε δεν εχετε ελευθερο χρονο....δεν θελετε να τα πουμε voice to voice γιατι φοβαστε οτι θα φανειται ''ανικανοι'' αφου υπαρχουν και μερικοι που βρηκαν αλλο τροπο, και επαναλαμβανω οποιος θελει να πληρωνει και να γαμαει το σεβομαι, αυτο που επαναλαμβανω ειναι οτι υπαρχει και το free που πολλες φορες ειναι και καλυτερο , αυτο δεν εξαρτατε απο τα tips που μπορω να πω εγω η καπιος αλλος αλλα απο την προσωπικοτητα του καθενος...και για να τελειωνουμε, ειμαι φαλακρος με λιγα μαλλια , εχω κοιλια και μαλλον στο sex δεν ειμαι και τοσο καλος..αλλα σε ενα ειμαι καλος..στο blah blah, εκει κερδισα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χαλαρωσε...δεν ενδιαφερωμαι,τουλαχιστον εγω..α και ειμαστε συνομηλικοι(αν παιζει ρολο).μπορεις να εισαι καλος και κακος οπου θες.και δεν τα βαζω μαζι σου,παρεξηγισες..και δεν σε αποκαλεσε κανεις ψευτη μην μυγιαζεσαι

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Ειναι θετικο που παιρνεις πισω ολες τις προηγουμενες εμμεσες ειρωνιες στα μυνηματα σου..., θα ζητουσες και συγγνωμη εαν με γνωριζες καλυτερα.

Και παντα χαλαρος ειμαι καπιοι αλλοι δεν ειναι, και μαθε αγαπητε μου φιλε να διαβαζεις σωστα, γραφεις οτι ειπες το ταχι απο bangok για pattaya κανει τοσο και εγω ειπα αλλη τιμη, αλλα μαγκια μου εμενα με περιμενε τζιπακι...τι να πω ρε παιδια..μαθετε να διαβαζετε ελληνικα, αυτο ειπα η οτι ειδα εναν απεναντι απο την gate 10 με ενα πλακατ που εγραφε 800 baht για πατταυα, αλλα δεν πηγα - εν και δεν θα με χαλουσε - γιατι με περιμενε μια κοπελα με τζιπακι - την οποια γνωρισα απο το thailovelinks.com , το τονιζω οχι για να σε δειξω οτι καπoιος ειμαι αλλα για να δειξω στa νεα παιδια εδω οτι υπαρχουν καi thai γυναικες με τζιπακι, οτι υπαρχει και η ''αλλη'' πλευρα, βγαλτε επιτελους τα κομπλεξ οταν δειτε καποιον εδω να κανει κατι διαφορετικο απο εσας.....τεςπα εγω σας αγαπω ολους και και σας προσκαλω στον παραδοσιακο thai αρραβωνα μου στη Rayong τον Μαρτιο του 2009, ειστε ολοι καλεσμενοι μου  :dancing:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οκ, ειπαμε τι ειπαμε τωρα ----> :priest: :priest:

α ρε Ταϊλανδη... Μεχρι κ ξυλο ριχνουμε για σενα!!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτό το ταξίδι τον επόμενο  μήνα θα μείνω αρκετά στην Μπανγκόκ μια και έχω κάποιες δουλειές εκεί.

θα πάω βεβαία Πατταγια και θα προσπαθήσω να  δω την πόλη και τον κόσμο της και δώστε λίγο  χρόνο στο εαυτό σας να αφομοιώσετε την πόλη και τους κατοίκους καλύτερα.  Εάν είσαι συνέχεια στο κυνήγι  δεν έχεις χρόνο επιλογών καθίστε σε ένα μέρος  διαλέξτε το σημείο και αφήστε να γίνει το πέρασμα  και χτυπάτε επιλεχτικά.  :ak:

Ακούστε  διάλογο συναγωνιστή στο αεροπλάνο της επιστροφής που έτυχε να μένει στο διπλανό δωμάτιο τον Σεπτέμβρη με κάποιους που γύριζαν από Πουκέτ:

« Μόλις έφτασα που λες  ( σημειωτέων η πτήση φτάνει 06:00 το πρωί) κατά τις 10  πήγα στο sawadee αυτό  ρε απέναντι από το bi c (  νομίζω ότι ανοίγει μετά τις 12) πηρά ένα  μωρό ρε φιλέ δεν το έκανες ούτε 18  και περιέγραφε  στάσεις και  αποδόσεις,    μετά πήρα μια από εδώ ,μια από το secret ,μια από το dollhouse  :piss:τέλος πάντων σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε 10 μέρες  :knockinb:γάμησε τα  μισά μαγαζιά της πατταγια:cum:

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε την επόμενη μέρα από εμένα και όλο αυτό το διάστημα ήταν με μια  κοπέλα που ψώνισε μια και την είχα δει πριν  στην beach road  ακριβώς εκεί που τελειώνει  ο πεζόδρομος της  walking city  :boobies:και για  άγνωστους λόγους καυγάδιζαν συνεχώς. :headbang:

Καλά που η  δικια μου δεν ξέρει ελληνικά γιατί θα τον μούντζωνε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ειναι θετικο που παιρνεις πισω ολες τις προηγουμενες εμμεσες ειρωνιες στα μυνηματα σου..., θα ζητουσες και συγγνωμη εαν με γνωριζες καλυτερα.

Και παντα χαλαρος ειμαι καπιοι αλλοι δεν ειναι, και μαθε αγαπητε μου φιλε να διαβαζεις σωστα, γραφεις οτι ειπες το ταχι απο bangok για pattaya κανει τοσο και εγω ειπα αλλη τιμη, αλλα μαγκια μου εμενα με περιμενε τζιπακι...τι να πω ρε παιδια..μαθετε να διαβαζετε ελληνικα, αυτο ειπα η οτι ειδα εναν απεναντι απο την gate 10 με ενα πλακατ που εγραφε 800 baht για πατταυα, αλλα δεν πηγα - εν και δεν θα με χαλουσε - γιατι με περιμενε μια κοπελα με τζιπακι - την οποια γνωρισα απο το thailovelinks.com , το τονιζω οχι για να σε δειξω οτι καπoιος ειμαι αλλα για να δειξω στa νεα παιδια εδω οτι υπαρχουν καi thai γυναικες με τζιπακι, οτι υπαρχει και η ''αλλη'' πλευρα, βγαλτε επιτελους τα κομπλεξ οταν δειτε καποιον εδω να κανει κατι διαφορετικο απο εσας.....τεςπα εγω σας αγαπω ολους και και σας προσκαλω στον παραδοσιακο thai αρραβωνα μου στη Rayong τον Μαρτιο του 2009, ειστε ολοι καλεσμενοι μου  :dancing:
Τι να πω πε συ hightop σε προσκυνω..δε φταιει κανεις εγω φταιω που εδωσα σημασια στα γραφομενα σου

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σε αυτό το ταξίδι τον επόμενο  μήνα θα μείνω αρκετά στην Μπανγκόκ μια και έχω κάποιες δουλειές εκεί.

θα πάω βεβαία Πατταγια και θα προσπαθήσω να  δω την πόλη και τον κόσμο της και δώστε λίγο  χρόνο στο εαυτό σας να αφομοιώσετε την πόλη και τους κατοίκους καλύτερα.   Εάν είσαι συνέχεια στο κυνήγι  δεν έχεις χρόνο επιλογών καθίστε σε ένα μέρος  διαλέξτε το σημείο και αφήστε να γίνει το πέρασμα  και χτυπάτε επιλεχτικά.  :ak:

Ακούστε   διάλογο συναγωνιστή στο αεροπλάνο της επιστροφής που έτυχε να μένει στο διπλανό δωμάτιο τον Σεπτέμβρη με κάποιους που γύριζαν από Πουκέτ:

« Μόλις έφτασα που λες   ( σημειωτέων η πτήση φτάνει 06:00 το πρωί) κατά τις 10  πήγα στο sawadee αυτό   ρε απέναντι από το bi c (  νομίζω ότι ανοίγει μετά τις 12) πηρά ένα  μωρό ρε φιλέ δεν το έκανες ούτε 18  και περιέγραφε  στάσεις και  αποδόσεις,    μετά πήρα μια από εδώ ,μια από το secret ,μια από το dollhouse  :piss:τέλος πάντων σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε 10 μέρες  :knockinb:γάμησε τα  μισά μαγαζιά της πατταγια:cum:

Η αλήθεια είναι ότι ήρθε την επόμενη μέρα από εμένα και όλο αυτό το διάστημα ήταν με μια   κοπέλα που ψώνισε μια και την είχα δει πριν  στην beach road  ακριβώς εκεί που τελειώνει  ο πεζόδρομος της  walking city  :boobies:και για  άγνωστους λόγους καυγάδιζαν συνεχώς. :headbang:

Καλά που η  δικια μου δεν ξέρει ελληνικά γιατί θα τον μούντζωνε
:2funny: :2funny:καλο .κατι τετοιοι καραγκιοζηδες ειναι που μου τη δινουν στα νευρα.. :jerking: :jerking:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και μενα με περιμενει αυτοκινητο καθε φορα που παω αλλα πληρωνω 2000 για το σερβις :idiot: γιατι ειναι private  :2funny:
Στο Τhailovelinks εχω φιλους που εχουν συνεβρεθει με κοπελες και μου εχουν πει τα καλυτερα..αλλα ρε παιδια,τα κοριτσια εκει καθονται στο pc και περιμενουν τον φαλανγκ να τις καλεσει ,να γινουν φιλοι,απο την αλλη ακρη του κοσμου..μπερδευτηκα αστο :think:
Ακομα δεν εχω καταλαβει την διαφορα των κοριτσιων των μπαρ απο τις "αλλες" εκτος απο τις περισσοτερες γνωσεις που εχουν, και αλλες δουλειες... :grin:
-Ζαι thanks για τη φωτο.
-Αντε ρε hightop μεσα ειμαι συνεχεια ποτε θα τα πουμε;;κανε τον αρραβωνα Μαιο που θα ειμαι εκει..
Αυτα απο εμενα  ;)

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Και μενα με περιμενει αυτοκινητο καθε φορα που παω αλλα πληρωνω 2000 για το σερβις :idiot: γιατι ειναι private  :2funny:
Στο Τhailovelinks εχω φιλους που εχουν συνεβρεθει με κοπελες και μου εχουν πει τα καλυτερα..αλλα ρε παιδια,τα κοριτσια εκει καθονται στο pc και περιμενουν τον φαλανγκ να τις καλεσει ,να γινουν φιλοι,απο την αλλη ακρη του κοσμου..μπερδευτηκα αστο :think:
Ακομα δεν εχω καταλαβει την διαφορα των κοριτσιων των μπαρ απο τις "αλλες" εκτος απο τις περισσοτερες γνωσεις που εχουν, και αλλες δουλειες... :grin:
-Ζαι thanks για τη φωτο.
-Αντε ρε hightop μεσα ειμαι συνεχεια ποτε θα τα πουμε;;κανε τον αρραβωνα Μαιο που θα ειμαι εκει..
Αυτα απο εμενα  ;)

george31 ειμαι msn τωρα...ελα να γνωρισεις τον ψευτη hightop....που στα 43 του ειπε να μπει εδω για να κανει την μοστρα του  :o

Mαρτιο οχι Μαιο  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε Τζορτζ απο εναν εμπειρο της Ταυλανδης σαν και εσενα δεν το περιμενα αυτο. Τι να πω, μηπως δεν εχεις γνωρισει ποτε Ταυλανδες εκτος βιομηχανιας? Αλλιως δεν εξηγειται η αφελεια της ερωτησης σου.
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω με τις διαφορες αλλα επειδη βαριεμαι να γραφω τωρα να πω μονο αυτο. Ο τροπος ομιλιας τους (ειδικα στα Ταυλανδικα) ειναι η μερα με τη νυχτα. Ενα απλο παραδειγμα...Παρε μια μπαροβια και μια μη-μπαροβια, βαλλε και τις 2 σε μια κοινωνικη συνευρεση και κατσε και μετρησε ποσα ΚΑ θα πει η μια και ποσα ΚΑ θα πει η αλλη. Για αυτους που ξερουν πεντε Ταυλανδικα ξερουν τι εννοω...και το παραπανω ειναι απλως μια σταγονα στον ωκεανο για μην αρχισουμε να μιλαμε για ντυσιμο, νοοτροπια, δουλεια, οικογενεια κτλ. Υπαρχουν και εξαιρεσεις δε λεω αλλα εδω μιλαμε για τον κανονα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
...Παρε μια μπαροβια και μια μη-μπαροβια, βαλλε και τις 2 σε μια κοινωνικη συνευρεση και κατσε και μετρησε ποσα ΚΑ θα πει η μια και ποσα ΚΑ θα πει η αλλη...

χωρις να ξερω τι συμαινει το ΚΑ κ παρολο που δεν μου εκανε εντυπωση επειδη μονο με τις πρωτες ειχα να κανω πονταρω στην Μπαροβια να το λεει. Θες με 2 λογακια να μου λυσεις την απορια??

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω..  :think:

ειναι πια τοσο μεγαλο κατορθωμα να γνωρισεις γυναικα εκτος βιομηχανιας του sex στη ΝΑ Ασια?
κρα κανουν οι γυναικες εκει κατω, και ιδιαιτερα στην επαρχια..

ας μην το παρουσιαζουν λοιπον αυτο καποιοι σαν κατι απλησιαστο ετσι ωστε να θελουν να μας μαθουν κι εμας πως γινεται με πμ..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
χωρις να ξερω τι συμαινει το ΚΑ κ παρολο που δεν μου εκανε εντυπωση επειδη μονο με τις πρωτες ειχα να κανω πονταρω στην Μπαροβια να το λεει. Θες με 2 λογακια να μου λυσεις την απορια??
Το ΚΑ ειναι μοριο που χρησιμοποιειται μονο απο γυναικες και μπαινει συνηθως στο τελος καθε προτασης για να προσδωσει ευγενεια. Ισως σε μερικους αυτα να ακουγονται ιστοριες για αγριους αλλα για οσους εχουν μια αλφα τριβη με Ταυλανδους ειναι οτι πιο συνηθισμενο στην καθημερινη ομιλια. Δεν υπαρχει μερα που να μην το ακους δεκαδες φορες. Να πω οτι για μενα ειναι ο πιο μαγικος ηχος που μπορει να βγει απο στομα Ταυλανδης  (εεε καλα καλα ενταξει ο δευτερος πιο μαγικος  :2funny:) . Ακομα θυμαμαι πριν χρονια την πρωτη-πρωτη φορα που ημουν Ταυλανδη, ημουν μεσα σε ταξι και ακουγα στο ραδιοφωνο σε κατασταση νιρβανα την απιστευτη φωνουλα της Ταυλανδεζας speaker και φυσικα απαραιτητα το ΚΑ σε καθε προταση.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
"Κα" λενε ολες ο φιλες μου Κατοϊ :2funny:πολλες φορες...
Εχεις δικιο για τις μπαροβιες σε ντυσιμο μονο στο ντυσιμο ομως, και συμπεριφορα εχουν και οικογενεια μπορουν να κανουν και σπιτι να κρατησουν και ολα  :dancing:και "κα" λενε :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κολλησε και ο hightop το μικροβιο της Ταυλανδης αφου κανεις δεν γλυτωνει και μιας και ειναι καλο παιδι βαρατε τον αντεχει :2funny:
Οτι αποφασισεις να ειναι μετα απο σκεψη και ποσταρε εδω να σου την λεμε ;)
Ποσταροντας πας στην Ταυλανδη διαβασμενος :sunglasses:
-Γεια σου Ροκο :)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω ρε παιδια δεν καταλαβα το υφος.
Δηλ. παει καποιος 1 φορα σε 1 χωρα σε 1 συγκεκριμενη πολη.
Και μετα μιλαει με υφος ειδικου οτι ξερει τη χωρα , τους ανθρωπους, τα παντα.
Κριτικαρει καποιους που πληρωνουν, ή δεν πληρωνουν χωρις να κουρασει λιγο το μυαλουδακι του να δει παρα περα.
1. Η πλειοψηφεια που παει Ταυλανδη και ειδικα και μονο Πατταγια παει να πηδηξει λογω παρατεταμενης αγαμιας στην Ελλαδα.
Αρα καλα κανει και παει και πληρωνει.
2. Τωρα μπορει καποιος να πηδηξει χωρις να πληρωσει, δυσκολο αλλα στη ζωη ολα γινονται, βεβαια αμα το τζαμπα πηδημα το βρισκεις στη Πατταγια μαλλον παμε στη σφαιρα του απιθανου, γιατι δεν ακουσα ποτε καποιον να λεει βρηκα ενα παιδι απο το Chiang Mai και περασα μαζι του τελεια και χωρις να τη πληρωσω;
Γιατι ο οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος, καμακιαρης και γατος στην Ελλαδα το πρωτο ταξειδι που θα κανει στη Ταυλανδη θα παει Πατταγια, που αποδεδειγμενα ειναι η Νο 1 μπουρδελοπολη του κοσμου και οχι σε αλλη πολη της Ταυλανδης ή και της Ασιας ολοκληρης;
Γιατι ο οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος, καμακιαρης και γατος στην Ελλαδα στο πρωτο ταξειδι που θα κανει στη Ταυλανδη θα γυρισει παντρεμενος ή ετοιμος να παντρευτει;
Φιλε μου hightop δεν σε ξερω αρα δεν μπορω να σε ειρωνευτω ή να σε κοροιδεψω αλλα μπορω να κρινω αυτα που γραφεις και το υφος που γραφεις.
Και αυτα που εγραψες αγγιξανε τη σφαιρα της παπαρολογιας.
Τεσπα νασαι καλα, να ξεμπλεξεις καλα με το προβλημα υγειας που αν καταλαβα εχεις και να ζησεις τη ζωη σου οπως την επιθυμεις.
Κια οσο για τις ηλικιες αστα υπαρχουνε και μεγαλυτερα νουμερα απο το 42 κατα πολυ.
Φιλικα

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε  lordjim  το  ζητημα καποιος να εχει κουραστει απο τις Ελληνιδες δεν το εξεταζεις???
και ηρεμια ρε παιδια οπως βολευται ο καθεισ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom