Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
καλημέρα και πάλι,
μετά απο μια μικρή έρευνα βρήκα τα εξής..
1/8 έως 15/8 εισητήρια ΑΤh-bkk k bkk-ath απο 700 έως 800e
απο bkk - phuket kai phuket-bkk 70e

Διαμονή Bangkok 4 βράδια απο 200έως 300ε σε ξενοδοχείο κεντρικό (suhumvit)πισίνα συν πρωινό.
διαμονή phuket 9 βράδια απο 200 έως 350 αναλόγως το τι ζητάς. (με πισίνα συν πρωίνό .
αυτά κανουν ένα κόστος 1400 μεχρι 1500ε.

αντίστοιχα στο versus για 15μερες θελουν 2000ε αλλα εκεί μένεις σε 5αστερα ξενοδοχεία (Patong
Paragon 4* στο Πουκέτ και το Aetas Bangkok 5* στην Μπανγκόκ,..

οπότε θέλει και άλλο ψάξιμο..για να γλιτώσει κάποιος τα 500ε.
πάντως αν κλείσω ολες τις πτήσεις one way
δηλ. ATH-BKK
BKK -PHUKET
PHUKET-BKK
BKK-ATH
βγαίνει καπου 150ε παραπάνω απο το να κλείσεις με επιστροφή..

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
Απλά μια διευκρίνηση,
ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τα αεροπορικά ,όταν καποιος θελει να πάει και Bangkok και Phuket?
Δηλ .καλυτερα να κλεισω απο αθήνα μετ επιστροφής για Bangkok, και μετ επιστροφής απο Bangkok για πουκέτ?
Η ανησυχία μου είναι οτι θα πρεπει οταν φύγω απο πουκέτ για bangok να μην έχω αναμονή στο αεροδρόμιο αλλα να φύγω κατευθείαν.
Αλλιώς θα πρέπει να μείνω ίσως ακόμη μια μερα bangkok αν δεν βολεύουν οι πτήσεις..

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Απλά μια διευκρίνηση,
ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τα αεροπορικά ,όταν καποιος θελει να πάει και Bangkok και Phuket?
Δηλ .καλυτερα να κλεισω απο αθήνα μετ επιστροφής για Bangkok, και μετ επιστροφής απο Bangkok για πουκέτ?
Η ανησυχία μου είναι οτι θα πρεπει οταν φύγω απο πουκέτ για bangok να μην έχω αναμονή στο αεροδρόμιο αλλα να φύγω κατευθείαν.
Αλλιώς θα πρέπει να μείνω ίσως ακόμη μια μερα bangkok αν δεν βολεύουν οι πτήσεις..

Φίλε καλησπέρα στείλε με pm το τηλέφωνο σου για να στα πω από εκεί

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Απλά μια διευκρίνηση,

Εχει πάρα πολλές πτήσεις Μπανγκόκ - Πουκέτ οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. ΟΜΩΣ είναι πολύ σημαντικό να δεις σε πιο αεροδρόμιο είναι η πτήση σου μια και εσύ θα πετάς για Αθήνα από το BKK (Suvarnarbhumi) ενώ οι φτηνές εσωτερικές πτήσεις είναι από το DMK (Don Mueang). Οταν πηγαίνεις Πουκέτ δεν σε πειράζει αυτό πολύ, αλλά όταν γυρνάς από Πουκέτ και θες να πετάξεις πίσω για Αθήνα είναι λίγο σκότωμα να πας με τις βαλίτσες από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο (αν θες να το κάνεις πάντως υπάρχουν λεωφορεία και ταξί, αλλά άποψη μου δεν αξίζει τον κόπο).

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
guys Καλησπέρα και πάλι,
mindreader thanx a lot,
love you sort time -respect,h
παιδιά ο άνθρωπος βοήθησε πάρα πολύ,
οπότε έκλεισα σχεδόν τα πάντα!!

Very much happy!! σαν μαθητής που θα πάει
στην πενταήμερη..
εισιτήρια μετ επιστροφής με qatar,
αθήνα - μπανγκόκ, απο μπανγκόκ ΒΚΚ με thai smile gia phuket.

10 περίπου  μέρες στο πουκέτ,
και στην επιστροφή απο πουκέτ -μπανγκόκ ,στο DMK αυτή την φορά ,
διαμονή εκει 3-μέρες και επιστροφή Αθήνα!
Διαμονή σε ωραία ξενοδοχεία, και τα καλύτερα έρχονται!!!

P.S στην τελευταία επικοινωνία με την κουβανέζα , για όσους είχαν διαβάσει την
ιστορία απο το ταξίδι στο θέμα κούβα,
και αφού μεχρι πριν 2 μήνες μου έλεγε να την καλέσω ελλάδα,άσχετα που είχα κόψει
την επικοινωνία και της είχα πει να <χωρίσουμε> απο τον φεβρουάριο,
μου λέει "Dimitris, now i look another boyfriend!"!! άντε καρδιά μου και το
είχα και τύψεις μην μέίνεις στο ράφι πήγα να της πω αλλα δεν θα το καταλάβαινε στα αγγλικά!!

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Λοιπόν το πρώτο είναι το Base που χτίστηκε πριν από 1.5 χρόνο. Είναι σε πολύ καλό μέρος, έχει την πιο γαμάτη πισίνα που θα βρεις πιστεύω σε όλη την Πατάγια. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι είναι σχετικά ακριβό και το δωμάτιο είναι ΜΙΚΡΟ. Επίσης θα πληρώσεις επιπλέον για να σου καθαρίζουν, μια και δεν πιστεύω να αντέξεις 17 μέρες χωρίς καθάρισμα! Συνολικά αν δεν σε ενοχλεί το μικρό δωμάτιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Στο 2ο είναι επίσης σε καλό σημείο, δεν έχω πάει ποτέ εκεί πάντως. Δες πόσο θα σου χρεώνει το ρεύμα και το καθάρισμα πάντως γιατί μπορεί να σε σφάζει εκεί χωρίς να το περιμένεις.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Όπως λέει και φίλος Andrew σχεδόν σε όλα τα apartments και στις βίλες χρεώνονται χωριστά το ηλεκτρικό και το νερό και πληρώνονται με βάση την κατανάλωση.Θέλει προσοχή στα sites που κλείνουμε τέτοιου είδους καταλύματα να διαβάζουμε και τα μικρά γράμματα που αναφέρονται σε αυτού του είδους χρεώσεις. Πρέπει να τσεκάρουμε με τον υπάλληλο κατά το check in τους μετρητές γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Επίσης σε διαμερίσματα και βίλες ο καθαρισμός των χώρων χρεώνεται χωριστά αλλά είναι προαιρετικός και εξαρτάται από τον ενοικιαστή πότε και αν θα φωνάξει καθαρίστρια. Επίσης πάντα κατά το check in  δίνεται μια αρκετά μεγάλη εγγύηση για πιθανές ζημιές, βασικά για να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή των λογαριασμών, που μπορεί να ξεκινα΄από τα 5 και να φτάνει στα 15 και 20 χιλιάδες μπάτ, τα οποία επιστρέφονται στο check out. Τέλος πολλές φορές προσφέρονται μόνο ένα σετ σεντόνια και πετσέτες που σημαίνει είτε ότι θα τα στέλνει ο ενοικιαστής για πλύσιμο είτε θα
έχει κουβαλήσει δεύτερο σετ από το σπίτι του.
Με την ευκαιρία που αναφερόμαστε σε διαμερίσματα και βίλες ξαναποστάρω για όποιον ενδιαφερόμενο την βιλίτσα στην Παττάγια που έμεινα με τον κολλητό μου πέρσι για δέκα μέρες. Η φετινή τιμή είναι 77 ευρώ η μέρα (πέρσι πλήρωσαμε γιαα 10 μέρες 650 ευρώ) με δύο τεράστια δωματια με δύο μπάνια και tv, φοβερή πριβέ πισίνα, τζακούζι στο ένα μπάνιο, κουζίνα με όλες τις συσκευές , τραπεζαρία, σαλόνι με μεγάλη tv και aircon σε όλους τους χώρους και φύλακα μετά τις απογευματινές ώρες. Βρισκόταν κοντά στο Pattaya park στην νότια πλευρά της πόλης κοντα στην Jomtien.Στα 50 μέτρα είχε κιόσκι με moto taxi. Με 30-40 μπατ και 7 λεπτά δρόμο είμασταν στην είσοδο της walking street. Γενικά για 32,5 ευρώ ο καθένας ήταν απίστευτο value for money και πολύ πριβέ καταστάσεις.
Φυσικά την πατήσαμε με τα σεντόνια και τις πετσέτες και τα στείλαμε δύο φορές για πλύσιμο, not big deal.
Επίσης για τον αρχικό καθαρισμό ( ημερήσιες καθαριότητες κάναν τα γκομενάκια) και χρέωση ηλεκτρικού και νερού πληρώσαμε σύνολο 5000 μπατ. Αρκετά αλλά χαλάλι μιας και η συνολική εμπειρία ήταν αξέχαστη.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παίδες ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Συνεχίζοντας λοιπόν το ψάξιμο, στο ίδιο συγκρότημα βρήκα κι άλλους ιδιοκτήτες. Η πιό συμφέρουσα περίπτωση ήταν αυτός :

WI-Fi μέσα στη τιμή, το ρεύμα δεν ξεπερνάει τα 3-4 χιλιάρικα μπατ (όπως μου είπε), κόστος καθαρισμού είναι μέσα στη τιμή, +-40 τ.μ, δεν ίναι μπροστινό (city view), πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης (24h), για ποσό εγγύησης επίσης μου είπε πως υπάρχει αλλά ορίζεται μετά την προκράτηση και ανάλογα με τις ημέρες διαμονής (λογικό μου φαίνεται), τέλος για σεντόνια δεν ρώτησα αλλά πιστεύω το αναλαμβάνει η "καθαριότητα"

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ως "κοστος καθαρισμου",εννοει στον καθαρισμο που γινεται οταν φευγει ο ενοικιαστης,ωστε να προετοιμαστει το καταλυμα για τον επομενο.
Αλλοι το χρεωνουν εξτρα,αλλοι το βαζουν μεσα στη τιμη.
Δεν εννοει καθημερινο καθαρισμα.
Η καθαριστρια σε ολα τα τετοιου τυπου condos,χρεωνεται εξτρα.
Εμενα μου ειχαν ζητησει 750 μπατ,περιπου 20 ευρω ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τη φωναζεις,αλλα μαζι με αλλαγη σεντονιων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• new king.jpg
    new king.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπόν το πρώτο είναι το Base που χτίστηκε πριν από 1.5 χρόνο. Είναι σε πολύ καλό μέρος, έχει την πιο γαμάτη πισίνα που θα βρεις πιστεύω σε όλη την Πατάγια. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι είναι σχετικά ακριβό και το δωμάτιο είναι ΜΙΚΡΟ. Επίσης θα πληρώσεις επιπλέον για να σου καθαρίζουν, μια και δεν πιστεύω να αντέξεις 17 μέρες χωρίς καθάρισμα! Συνολικά αν δεν σε ενοχλεί το μικρό δωμάτιο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Στο 2ο είναι επίσης σε καλό σημείο, δεν έχω πάει ποτέ εκεί πάντως. Δες πόσο θα σου χρεώνει το ρεύμα και το καθάρισμα πάντως γιατί μπορεί να σε σφάζει εκεί χωρίς να το περιμένεις.
ενταξη , κατεβα παρε με 5 ευρω υλικα για καθαρισμα κουβαδες σφουγγαριστρα και σκουπακι δε θα σε μαλλωσει κανεις δεν ειναι ντροπη ολοι το κανουμε οσοι μενουμε σε διαμερισματα που δεν εχουν καθημερινη καθαριστρια
οντως το base ειναι καλο και ειναι και απεναντι απο soi6 ουτε θα πατουσα γουολκιν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Όπως λέει και φίλος Andrew σχεδόν σε όλα τα apartments και στις βίλες χρεώνονται χωριστά το ηλεκτρικό και το νερό και πληρώνονται με βάση την κατανάλωση.Θέλει προσοχή στα sites που κλείνουμε τέτοιου είδους καταλύματα να διαβάζουμε και τα μικρά γράμματα που αναφέρονται σε αυτού του είδους χρεώσεις. Πρέπει να τσεκάρουμε με τον υπάλληλο κατά το check in τους μετρητές γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Επίσης σε διαμερίσματα και βίλες ο καθαρισμός των χώρων χρεώνεται χωριστά αλλά είναι προαιρετικός και εξαρτάται από τον ενοικιαστή πότε και αν θα φωνάξει καθαρίστρια. Επίσης πάντα κατά το check in  δίνεται μια αρκετά μεγάλη εγγύηση για πιθανές ζημιές, βασικά για να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή των λογαριασμών, που μπορεί να ξεκινα΄από τα 5 και να φτάνει στα 15 και 20 χιλιάδες μπάτ, τα οποία επιστρέφονται στο check out. Τέλος πολλές φορές προσφέρονται μόνο ένα σετ σεντόνια και πετσέτες που σημαίνει είτε ότι θα τα στέλνει ο ενοικιαστής για πλύσιμο είτε θα
έχει κουβαλήσει δεύτερο σετ από το σπίτι του.
Με την ευκαιρία που αναφερόμαστε σε διαμερίσματα και βίλες ξαναποστάρω για όποιον ενδιαφερόμενο την βιλίτσα στην Παττάγια που έμεινα με τον κολλητό μου πέρσι για δέκα μέρες. Η φετινή τιμή είναι 77 ευρώ η μέρα (πέρσι πλήρωσαμε γιαα 10 μέρες 650 ευρώ) με δύο τεράστια δωματια με δύο μπάνια και tv, φοβερή πριβέ πισίνα, τζακούζι στο ένα μπάνιο, κουζίνα με όλες τις συσκευές , τραπεζαρία, σαλόνι με μεγάλη tv και aircon σε όλους τους χώρους και φύλακα μετά τις απογευματινές ώρες. Βρισκόταν κοντά στο Pattaya park στην νότια πλευρά της πόλης κοντα στην Jomtien.Στα 50 μέτρα είχε κιόσκι με moto taxi. Με 30-40 μπατ και 7 λεπτά δρόμο είμασταν στην είσοδο της walking street. Γενικά για 32,5 ευρώ ο καθένας ήταν απίστευτο value for money και πολύ πριβέ καταστάσεις.
Φυσικά την πατήσαμε με τα σεντόνια και τις πετσέτες και τα στείλαμε δύο φορές για πλύσιμο, not big deal.
Επίσης για τον αρχικό καθαρισμό ( ημερήσιες καθαριότητες κάναν τα γκομενάκια) και χρέωση ηλεκτρικού και νερού πληρώσαμε σύνολο 5000 μπατ. Αρκετά αλλά χαλάλι μιας και η συνολική εμπειρία ήταν αξέχαστη.
ουσιαστικα στη jomtien εμενες , πραγμα που σημαινει οτι χωρις μεσο μηχανακι κλπ παταγια κεντρο δε βλεπεις
με 77 ευρω παιρνει κανεις διαμερισματαρα στο κεντρο (view talay κλπ) η ακομα και hilton
και τα εχει ολα διπλα του
anyway  ενδιαφερουσα προταση παντως για καποιον που θελει να αλλαξει τυπο καταλυματος

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω με τον Love you sort time όμως να προσθέσω κάτι παραπάνω. Συνήθως δεν σου λένε καν στα ψιλά γράμματα πόσο χρεώνεται το ηλεκτρικό και το νερό (στο πρώτο διαμέρισμα που είχες βάλει δεν έλεγε καν για ηλεκτρικό και νερό) και όταν πας εκεί (ή πας να φύγεις) σε σφάζουνε. Τώρα βέβαια δεν θέλουν να τους αφήσεις και κακό review οπότε αν τους ρωτήσεις σου λένε την αλήθεια. Ετσι να δώσεις 4000 ρεύμα στο base σε διαμέρισμα θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το aircondition μέρα νύχτα και να σιδερώνεις μέρα νύχτα. Το ότι σε σφάζει βέβαια στο ρεύμα αν σου έχει πει την τιμή δεν είναι κακό, εσύ κοιτάς την συνολική τιμή άλλωστε. Αλλά 750 ευρώ για καθαρίστρια ε ρε πούστη μου τσιμπούκια έπρεπε να σου κάνει επιπλέον με το καθάρισμα.

Οπότε στις 21 μέρες σου βγαίνει το διαμέρισμα που είπες κάπου 28 ευρώ την ημέρα (μαζί με καθαρίσματα, ρεύματα κλπ). Εγώ μένω σε μέρος με τα μισά λεφτά από αυτό και με καθάρισμα κάθε μέρα ΑΛΛΑ με την καμία δεν είναι τόσο καλό και τόσο καινούριο όσο το Base. Ομως το καθάρισμα κάθε μέρα (ή άντε κάθε 2 μέρες) το θεωρώ πολύ σημαντικό και γι'αυτό αποφεύγω τα airbnb.

Τέλος η βίλα είναι πολύ καλύτερη για τέτοιες καταστάσεις, αλλά προφανώς είναι σε απομακρυσμένο σημείο.

stefan to Base είναι μακριά από το Soi6, αλλά είναι δίπλα στο Soi Honey, οπότε μπορείς να πας εκεί. Με 77 ευρώ Hilton δεν βλέπεις παρά μόνο απ'έξω, View Talay ναι ή άλλα καλά διαμερίσματα μέσα στην πόλη. Ομως δεν έχεις prive πισίνα που μπορείς να φωνάξεις 10 γκόμενες ούτε άλλες καταστάσεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Θα συμφωνήσω με τον Love you sort time όμως να προσθέσω κάτι παραπάνω. Συνήθως δεν σου λένε καν στα ψιλά γράμματα πόσο χρεώνεται το ηλεκτρικό και το νερό (στο πρώτο διαμέρισμα που είχες βάλει δεν έλεγε καν για ηλεκτρικό και νερό) και όταν πας εκεί (ή πας να φύγεις) σε σφάζουνε. Τώρα βέβαια δεν θέλουν να τους αφήσεις και κακό review οπότε αν τους ρωτήσεις σου λένε την αλήθεια. Ετσι να δώσεις 4000 ρεύμα στο base σε διαμέρισμα θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το aircondition μέρα νύχτα και να σιδερώνεις μέρα νύχτα. Το ότι σε σφάζει βέβαια στο ρεύμα αν σου έχει πει την τιμή δεν είναι κακό, εσύ κοιτάς την συνολική τιμή άλλωστε. Αλλά 750 ευρώ για καθαρίστρια ε ρε πούστη μου τσιμπούκια έπρεπε να σου κάνει επιπλέον με το καθάρισμα.

Οπότε στις 21 μέρες σου βγαίνει το διαμέρισμα που είπες κάπου 28 ευρώ την ημέρα (μαζί με καθαρίσματα, ρεύματα κλπ). Εγώ μένω σε μέρος με τα μισά λεφτά από αυτό και με καθάρισμα κάθε μέρα ΑΛΛΑ με την καμία δεν είναι τόσο καλό και τόσο καινούριο όσο το Base. Ομως το καθάρισμα κάθε μέρα (ή άντε κάθε 2 μέρες) το θεωρώ πολύ σημαντικό και γι'αυτό αποφεύγω τα airbnb.

Τέλος η βίλα είναι πολύ καλύτερη για τέτοιες καταστάσεις, αλλά προφανώς είναι σε απομακρυσμένο σημείο.

stefan to Base είναι μακριά από το Soi6, αλλά είναι δίπλα στο Soi Honey, οπότε μπορείς να πας εκεί. Με 77 ευρώ Hilton δεν βλέπεις παρά μόνο απ'έξω, View Talay ναι ή άλλα καλά διαμερίσματα μέσα στην πόλη. Ομως δεν έχεις prive πισίνα που μπορείς να φωνάξεις 10 γκόμενες ούτε άλλες καταστάσεις.
ok το μπερδεψα με το αλλο το αδερφο condo που ειναι στο σοι 6 απεναντι στη σεκοντ ροουντ
αυτο ειναι πισω απο εκει που εμενα το εβλεπα απο το πισω μπαλκονι στο viewtaley 6
με ειχε πει και ο πιπινο γιαυτο , κεντρικοτατο
αυτο που λεω λεγετε μαλλον cozy
με 77 ευρω πας χιλτον χαλαρα αν το ψαξεις οχι σε σουιτα η πρωτοκλασσατα δωματια
βιου ταλευ φωναξε και 15 γκομενες αν χωρανε
πριβε πισινα οχι αλλα μονο για τους ενοικους και τους καλεσμενους τους και διαστασεις πολυ μεγαλες οχι κολυμπιθρα οπως στο κοζυ η το μπεις που σαν ντιζαιν ειναι οντως καλητερες

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
ok το μπερδεψα με το αλλο το αδερφο condo που ειναι στο σοι 6 απεναντι στη σεκοντ ροουντ
αυτο ειναι πισω απο εκει που εμενα το εβλεπα απο το πισω μπαλκονι στο viewtaley 6
με ειχε πει και ο πιπινο γιαυτο , κεντρικοτατο
αυτο που λεω λεγετε μαλλον cozy
με 77 ευρω πας χιλτον χαλαρα αν το ψαξεις οχι σε σουιτα η πρωτοκλασσατα δωματια
βιου ταλευ φωναξε και 15 γκομενες αν χωρανε
πριβε πισινα οχι αλλα μονο για τους ενοικους και τους καλεσμενους τους και διαστασεις πολυ μεγαλες οχι κολυμπιθρα οπως στο κοζυ η το μπεις που σαν ντιζαιν ειναι οντως καλητερες

Το Cozy είναι βολικό αν θες να πηγαίνεις soi6, αλλά μακριά από τα πάντα.
Με 3000 μπατ (77 Ευρώ) δεν βρίσκεις στο Hilton, εκτός αν έχεις καμιά τρελή προσφορά επειδή ξέρω άλλους που μένουν συχνά εκεί κάτω από 5000 είναι πολύ σπάνια (το λιγότερο που έχουν πετύχει είναι 4000) αν και αυτοί παίρνουν ακόμα καλύτερες τιμές και αναβαθμίσεις λόγω πόντων που μαζεύουν. 

Να σου πω την αλήθεια στο VT6 η πισίνα δεν με έχει ξετρελάνει, αν και δεν το έχω ιδιαίτερα με τις πισίνες. Πραγματικά μόνο του Base μπορώ να πω ότι όντως μαρέσει σαν πισίνα.

Στην τελική βέβαια διαφορετικά πράγματα αρέσουν στον καθένα, εμένα ας πούμε μ'αρέσει που είμαι πάνω στο soi7 και ας μην έχω πισίνα. Αλλος δεν τον νοιάζει να μείνει και στην Naklua αλλά να έχει τεράστια πισίνα και λέει στην τελική ταξί έχει.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σε νέα επικοινωνία με τον Κινέζο ιδιοκτήτη (πάντως σε κάποιες ερωτήσεις μου κάνει πολύ τον κινέζό), για 18 μέρες αποκλείεται να ξεπεράσω τα 3000 στο ρεύμα! Για καθαριότητα μου είπε πως ενημερώνω τον security και μου στέλνει αμμέσως καθαρίστρια με 400 μπατ, χωρίς αλλαγή σεντονιών...λέει πως με 50/100 μπατ έχει πολύ κοντά καθαρίστήριο που σου πλένει και τα ρούχα, τα δίνεις το πρωί και τα πέρνεις σιδερωμένα το απόγευμα ! Μετά άρχισε μα μου λέει κάτι "κινέζικα" τύπου "κλείστο γιατί δεν θα μπορέσεις να βρεις στο BASE" και άλλα..
Ποτέ δεν έχω κλείσει για πουθενά 4 μήνες πριν...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Stories

Νέο!