Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο οι πρωτες 100 παιδια...κατα καιρους εχουν αναφερθει πολλα πραγματα και πολλεσ λεπτομερειες σημαντικες που πρεπει να τις γνωριζουν ολοι οσοι πανε ειδικα οι πρωταρηδες.

κοιταξε να δεις τζωνυ.

ειναι κουταμαρα να πηγαινεις εκει κατω και να μην εχεις τη διαθεση να την ψαξεις και λιγακι. χανει την μαγεια του να πας τοσο πολυ "μορφωμενος".
καλο ειναι να ξερεις για ενα καλο μασατζιδικο, καλο (και απαραιτητο) να ξερεις οτι μπορεις να βρεις ξενοδοχειο χωρις να εχεις κλεισει απο ελλαδα, καλο να ξερεις για καποιους κινδυνους αλλα μεχρι εκει.

αντε γιατι βλεπω σε λιγο μερικοι να θελουν να πανε συστημενοι και σε γυναικα.. αυτο ελειπε!

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλη μια πάλι από Πατάγια Ταιλάνδης
post26361181549629lb4.jpg

post26361181549667aj2.jpg

post26361181549704fx4.jpg

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
φιλε, δεν το καταλαβαινεις ευκολα αυτο για τραβελλι

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
φιλε, δεν το καταλαβαινεις ευκολα αυτο για τραβελλι

Όταν το καταλάβεις θα είναι αργά...και καλά να το καταλάβεις οπτικώς, το πρόβλημα είναι να μην το καταλάβεις...οπισθίως!!!!

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι thai βρισκεις οτι θελεις.αστερι για τραβελι.τετοιο εδω θα ζηταγε 100 ευρω.καντε μια βολτα συγγρου και αν αξιζουν 3 με το ζορι.τα υπολοιπα μου θυμιζουν ενα φανταρο στη Λημνο (πυροβολικο)που τον ειχε ξεκολιασει η μιση μοναδα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Γεια σας,

οπως εγραψα τις προηγουμενες μερες εχασα ενα ατομο μολις γυρισα πισω στην ελλαδα τον Μαϊ και δεν μπορουσα να γραψω.

Θα ηθελα να σας πω οτι δεν θα γραψω λεπτομεριες με τις κοπελες εκει. Απλα πραγματα που πρεπει να ξερουμε εκει.

λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.

Κατεβηκα αεροδρομιο κ με περιμενανε κατω στο ισογειο (Level 1, Gate#7) με ενα μικρο χαρτακι στο χερι το Bell Travel. τιμη 150 ΒΑΤ.

φτανουμε πατταγια κ με πανε στο ξενοδοχειο χωρις καμια επιβαρηνση. Στο Mercure Hotel Pattaya εκλεισα. 25 ευρω τη βραδια, πιστευω καλα ειναι.

Το Mercure ειναι πισω απο το καινουριο εμπορικο που ειναι τα mc donalds. Soi 13 & Pattaya 2nd. Πολυ καλο μερος παιδια. Κοντα στο νταβαντουρι, διπλα απο το εμπορικο, κ ησυχα αμα θες να κοιμηθεις.. κ πανω απο ολα. ΚΑΘΑΡΑ

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
με το που εφτασα κ εκανα το check in στις 12:00 ανεβηκα στο δωματιο κ με επιασε το pattaya-bourdela.com feeling. Ηθελα να δω τελικα αυτα τα post απο kostasf, doctor, tas67, flynow, mimikos2000, vonmakoulis κλπ κλπ εαν ειναι αληθεια. (παιδια ευχαριστω πολυ)

βγαινω απο το hotel περιπου στη 1:00 κ ηθελα να παω για μεσημεριανο. Θυμαμε το pm του mimikos2000 κ ρωταω για το HOTEL LEK στην υποδοχη. Ηθελα να παρω ταξι αλλα που ειπανε οτι ειναι 5 λεπτα με τα ποδια. Κ ετσι ητανε, εκει που ειναι τα  mc donalds στην pattaya 2nd, στην απεναντη μερια. Lunch 150bat, Dinner 180bat αν θυμαμε καλα. ας με βοηθησει κανεις που πηγε τωρα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το γευμα καλο μπορω να πω. 3 ευρω ειναι περιπου κ τρως οτι κ οσο θελεις. Τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω. Αλλα ποσο να φας ρε φιλε, το σοβρακο μου κολουσε στον κωλο, ειχε τρελλη ζεστη κ δεν ητανε για πολυ βαρια φαγητα εκει. Με το που εφαγα παω στο Μπαρακι στην γωνια που ειχα σταμπαρει πιο πριν. Soi 13 & Pattaya 2nd. Το οποιο οπως τελικα ολα η μαλλον τα περισσοτερα εκει εχουνε live music. Ειδικα αυτο εχει ενα τρομερο μουνακι που τραγουδαει..

Εκει στο μαγαζι αρχιζει αυτο που θελετε να σκουσεται. Ερχονται οι γκομενες να παρουνε παραγγελεια. Εγω ρωτησα την σερβιτορα (Νουτ στο ονομα, οχι πολυ ωραια, την γαμουσα ομως) κ της λεω να μου φερει κατι απο Ταϊ να πιω. Με τα πολλα κ αφου την καλεσα για ποτο πιασαμε καλη φιλια με την Νουτ κ μου ειπε πως ειναι τα πραγματα.

ποτο δικο μου 50 ΒΑΤ, ποτο δικο της 100ΒΑΤ

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τετοια ladyboys φιλε τι τιμες παιζουν για ολη νυχτα και που τις βρισκεις?

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
για να πας απο αεροδρομιο-παταγια,ποσο ειναι με ταχι??

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όταν το καταλάβεις θα είναι αργά...και καλά να το καταλάβεις οπτικώς, το πρόβλημα είναι να μην το καταλάβεις...οπισθίως!!!!
αν δεν θελεις οπισθιως,το καταλαβαινεις αμεσως  :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
800 gia 2 atoma?tha eimaste 2 gi ayto..
τα ταξι μιτερ χρεωνουν 1400,  τα πειρατικα 1200 με 1000.
αλλα παιρνεις το λεωφορειακι με 109 μπατ, διπλα ακριβως
φθηνα ειναι τα ταξι, αλλα κριμα να τα φαν οι ταριφες και οχι η γλωσσιτσα μια κοντης σκουροχρωμης απο την ισααν.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
για να πας απο αεροδρομιο-παταγια,ποσο ειναι με ταχι??

οπως ειπε ο ΚωσταςΦ ειναι περιπου στα 1000 με 1200 ΒΑΤ. 800 ητανε καποτε..

δεν νομιζω να συμφερει να παρεις ταξακι... δεν ειναι τα λεωφορεια τοσο χαλια.. μια χαρα ειναι κ σε πανε κ στο ξενοδοχεο. δες το ποστ μου μια σελ πιο πριν

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ασε που στο λεωφορειο μπορει να σου κατσει κ κανενα τυχερο...  ;)

...οπως κ μου εκατσε εμενα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ητανε 2 μουνακια στο λεωφορειο φιλε amjik γάματα!! :headbang:  :boobies: :boobies:

με το που εφτασα ηρθε ο διαβολος αμεσως ρε παιδακι μου... πως το λενε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
Ητανε 2 μουνακια στο λεωφορειο φιλε amjik γάματα!! :headbang:  :boobies: :boobies:

με το που εφτασα ηρθε ο διαβολος αμεσως ρε παιδακι μου... πως το λενε
Αν και δεν ειμαι φαν των μικρων....... προτιμω ανω των 45 οπως
τα λες ΚΟΛΑΣΗ πρωτη φορα πηγα με 4 γυναικες δεν ηξερα που να τον βαλω σου λεω......
εχυνα και δεν εβλεπα τα χησια μου χανοντουσαν μεσα στις τρυπες....
πουστη μου τι επαθα ο αμαρτωλος....... που να με ακουση ο πατερ πρωι πρωι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom