Καλησπερα φιλοι μου και συναγωνιστες....εχω μια εβδομαδα που γυρισα απο Πατταγια(εκατσα και 2 μερες Μαπνγκοκ)...μεσα σε 2 μηνες πηγα 2 φορες Πατταγια....δεν θα μιλησω για μπαρακια,πουτανες και νυχτερινη ζωη....δεν πηγα και πολυ(σχεδον καθολου) αλλα ειδα μερικα πραγματα που θελω να τα μοιραστω μαζι σας..
1)το ευρω σε χαμηλα επιπεδα(εναντι του μπατ)...οταν πηγα η ισοτιμια ηταν 1 ευρω=37.50 μπατ και οταν εφυγα ηταν 1 ευρω=36.50 μπατ....απο την μερα που ηρθα το ευρω επεφτε συνεχεια!!!
2)αδεια η Πατταγια...αν και χαι σηζον(φεβρουαριος)η Πατταγια σχεδον αδεια....καλα που ηταν οι Ινδοι(το 75% των τουριστων ηταν Ινδοι),οι Κινεζο-Κορεατες(Ασιατες) και οι Ρωσσοι(οχι οπως παλια αλλα "κρατανε" ακομα....απο αλλες χωρες σχεδον κανενας....
3)το σοι 6 "νεκρο"!!!δυστυχως(η ευτυχως για καποιους)το σοι 6 ηταν "αδειο"...το επισκεφτηκα για να δω καποιους φιλους εκει και εμεινα εκπληκτος!!!μια μερα που πηγα 11 η ωρα αρχζαν καποια μπαρακια να "κλεινουν"!!!!και επισης απο πληροφοριες εγκυρες το short time στο σοι 6,σταματαει!!!μονο για ποτακι και για να παρεις καμια στο δωματιο σου!!!πεφτει πολυ "κυνηγητο" απο την χουντα(οχι μονο στο σοι 6 αλλα γενικως σ΄'ολο το sex system της Παταγιας)...θελουν να κανουν την Παταγια οικογενειακο προορισμο λενε!!!!και αιτια ηταν καποιο ρεπορταζ καποιου δημοσιογραφου(Αγγλου νομιζω)που χαρακτηριζε την Πατταγια την Παγκοσμια πρωτευουσα των πορνων!!!
4)Ελλειψη Καμακγρα ζελε....οπως το θρυλικο τραγουδι λεει¨"το βαπορι απ'την Περσια πιαστηκε στην Κορινθια" εδω θα λεμε "πιαστηκε στην Μαλαισια"...μεγαλο φορτιο απο Καμαγκρα κατασχεθηκε λιγο πριν μπει στην Ταυλανδη!!!!πηγα να αγορασω και στην Παταγια και στην Μπανγκοκ και υπαρχει ελλειψη...και οποιος εχει
χτυπαει την τιμη στα υψη....σε ενα φαρμακειο που πηγα οπου ειχε καμαγκρα μου ζητησε 4000 μπατ για 50 κομματια(για ζελε μιλαω)....η 80 μπατ το φακελακι...
αν θελετε να με ρωτησετε κατι παιδες ελευθερα(εκτος απο τιμες σε πουτανες και γκογκο)....φιλια