Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
Οι ξαπλώστρες επέστρεψαν στο Πουκέτ. Είχε χτες στη Ναι Χάρν και σήμερα στην καρον,σε ποσοστό περίπου 50% της παραλίας

Συνημμένα

• FB_IMG_1488789548773.jpg
    FB_IMG_1488789548773.jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 16

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μπααα βγαινω εκτος προυπολογισμου,αν ειναι να φαω 1000 ευρω σε 5 μερες Σιγκαπουρη δεν την βγαζω με αυτα στην Bangkok καλυτερα.
Απο 40-50 ευρω που διαθετω στα 80-100 ξεφευγω πολυ.
Δεν μου λες,με ταξι ποσο παει η χρεωση σε μια τετοια αποσταση?
το ταξι δεν ειναι ακριβο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθει και ο μπαμπας μου καποιες μερες Σιγκαπουρη και Ταιλανδη και ετσι να μοιρασουν τα εξοδα σε χοτελ τουλαχιστον στην Σιγκαπουρη.
Ειναι να παω με ενα φιλο,αν δεν ερθει μαλλον μονος.
Αν κατεβει και καμια Ταιλανδη τοτε κανας stefan Καμια Βκκ η κανας αλλος γνωστος εχει καλως.
τι να κανει?? εχει να πεσει παντοφλα και καρεκλεςκαι το σκυλι θα του πεταξει στο κεφαλι
κανε μαλακιες να κλεισεις κανα σπιτι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
τι να κανει?? εχει να πεσει παντοφλα και καρεκλεςκαι το σκυλι θα του πεταξει στο κεφαλι
κανε μαλακιες να κλεισεις κανα σπιτι

ελα ρε 47 χρονια μαζι ειναι φτανει...χαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο το ξενοδοχειο μου στο marina sands bay ηταν 4,5 ευρω περιπου και αυτο γιατι τοσο ηταν το  minimum κομιστρο.

Γενικα τα ταξι δεν ηταν ακριβα οπως ηδη εγραψε ο Στεφαν.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μια προταση για ξενοδοχειο στη Σιγκαπουρη για οποιον μπορει να πληρωσει ειναι το ΜΑΡΙΟΤ στην Ορτσαρντ αυτο που εχει κινεζικο στυλ.
Πλεονεκτηματα:
1. Βαζεις οποια παρεα θες χωρις να λενε τιποτα.
2. Ειναι 1 τετραγωνο μακρυα απο το Ορτσαρντ Ταουερ.
3. Εαν κατσεις εξω στο καφε του εχει ολη μερα περαντζαδα απο κοπελλες εως " κοπελλια".
4. Το βραδυ μετα τις 10 που κλεινουν τα εμπορικα ολη η Ορτσαρντ ειναι μια απεραντη πασσαρελα, μεχρι και Βραζιλιανες εχει.
5. Στα 50 μετρα εχει σταθμο μετρο να πας οπου θες.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αααα καλα ειναι ρε παιδια και ο αλλος με τρομαξε μη το μαμησω  :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Καλησπερα φιλοι μου και συναγωνιστες....εχω μια εβδομαδα που γυρισα απο Πατταγια(εκατσα και 2 μερες Μαπνγκοκ)...μεσα σε 2 μηνες πηγα 2 φορες Πατταγια....δεν θα μιλησω για μπαρακια,πουτανες και νυχτερινη ζωη....δεν πηγα και πολυ(σχεδον καθολου) αλλα ειδα μερικα πραγματα που θελω να τα μοιραστω μαζι σας..

1)το ευρω σε χαμηλα επιπεδα(εναντι του μπατ)...οταν πηγα η ισοτιμια ηταν 1 ευρω=37.50 μπατ και οταν εφυγα ηταν 1 ευρω=36.50 μπατ....απο την μερα που ηρθα το ευρω επεφτε συνεχεια!!!

2)αδεια η Πατταγια...αν και χαι σηζον(φεβρουαριος)η Πατταγια σχεδον αδεια....καλα που ηταν οι Ινδοι(το 75% των τουριστων ηταν Ινδοι),οι Κινεζο-Κορεατες(Ασιατες) και οι Ρωσσοι(οχι οπως παλια αλλα "κρατανε" ακομα....απο αλλες χωρες σχεδον κανενας....

3)το σοι 6 "νεκρο"!!!δυστυχως(η ευτυχως για καποιους)το σοι 6 ηταν "αδειο"...το επισκεφτηκα για να δω καποιους φιλους εκει και εμεινα εκπληκτος!!!μια μερα που πηγα 11 η ωρα αρχζαν καποια μπαρακια να "κλεινουν"!!!!και επισης απο πληροφοριες εγκυρες το short time στο σοι 6,σταματαει!!!μονο για ποτακι και για να παρεις καμια στο δωματιο σου!!!πεφτει πολυ "κυνηγητο" απο την χουντα(οχι μονο στο σοι 6 αλλα  γενικως σ΄'ολο το sex system της Παταγιας)...θελουν να κανουν την Παταγια οικογενειακο προορισμο λενε!!!!και αιτια ηταν καποιο ρεπορταζ καποιου δημοσιογραφου(Αγγλου νομιζω)που χαρακτηριζε την Πατταγια την Παγκοσμια πρωτευουσα των πορνων!!!

4)Ελλειψη Καμακγρα ζελε....οπως το θρυλικο τραγουδι λεει¨"το βαπορι απ'την Περσια πιαστηκε στην Κορινθια" εδω θα λεμε "πιαστηκε στην Μαλαισια"...μεγαλο φορτιο απο Καμαγκρα κατασχεθηκε λιγο πριν μπει στην Ταυλανδη!!!!πηγα να αγορασω και στην Παταγια και στην Μπανγκοκ και υπαρχει ελλειψη...και οποιος εχει
χτυπαει την τιμη στα υψη....σε ενα φαρμακειο που πηγα οπου ειχε καμαγκρα μου ζητησε 4000 μπατ για 50 κομματια(για ζελε μιλαω)....η 80 μπατ το φακελακι...

αν θελετε να με ρωτησετε κατι παιδες ελευθερα(εκτος απο τιμες σε πουτανες και γκογκο)....φιλια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ολα χαλια πανε.Τα παιδια μας που θα τα στελνουμε διακοπες ρωτανε???  :2funny: :2funny:
Καλα περασες κουφαλα ειδα φωτο εγω.
Εγω περνω βιαγκρα απο ελλαδα που ειναι κορυφη.Καμαγκρα λεει τιποτε η μυθος?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
αυτό το έχετε  δει?

το πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot ανακοίνωσε ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας από 180 ευρώ για την Οικονομική θέση (σ.σ. μεταξύ των οποίων είναι και πτήση Αθήνα Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη Αθήνα) και 590 ευρώ για τη ScootBiz. Οι ειδικές προσφορές ξεκινούν από 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59.

πηγή:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αν συνυπολογισεις ολα τα εξοδα ξενοδοχεια μεταφορικα πουτανες φαι συμφερει να το κανεις το ταξιδι η οχι ρε παιδια?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Αν συνυπολογισεις ολα τα εξοδα ξενοδοχεια μεταφορικα πουτανες φαι συμφερει να το κανεις το ταξιδι η οχι ρε παιδια?

φιλε μου...παλια θα σου ελεγα αξιζει και με το παραπανω!!!τωρα εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες...

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
φιλε μου...παλια θα σου ελεγα αξιζει και με το παραπανω!!!τωρα εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες...
αρα θα ερθει μια η αλλη με εδω.τοσο πολυ ανεβηκαν οι τιμες?μια γκομενα για να την παρεις 24ωρο δηλαδη ποσα θελεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom