kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Παρε κανα ρουχαλακι της προκοπης,
Φιλε, εμεις ειμαστε ραμολιμεντα κωλογεροι,με ασπρα μαλλια, ξεδοντιαριδες, με μπυροκοιλιες, που δεν μας σηκωνεται ουτε με ενσ φαρμακειο βιαγκρα. Τα ρουχα θα μας σωσουνε;Παρε κανα ρουχαλακι της προκοπης,
Γι αυτο σας λατρευουν οι ταιλανδεζες?που δεν μας σηκωνεται ουτε με ενσ φαρμακειο βιαγκρα.
Για το χρημα μας λατρευουν. Και εμενα και εσενα και ολους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν την ιδρωνουν την φανελα, και οτι δεν το αξιζουν και με το παραπανω, το ρυζακι που τρωνε.Γι αυτο σας λατρευουν οι ταιλανδεζες?
Με φτιαχνει σημερα.
Για Σινγκαπύρη κοίταξε και αυτό !!
Εχω μείνει δυο φορές που έχω πάει για δουλειά !!
Είναι εξαιρετικό αλλά λίγο ακριβό. Το List Price ειναι γύρω στα 300SGD δηλαδή γύρω στα 200 ευρώ την ημέρα.
Αλλά μου έχουν στείλει αρκετές φορές email για 50% έκπτωση, και μια φορά για 60%.
Πιστεύω ότι αν το βρείς 80 - 100 ευρώ είναι value for money.
Με το ταξί ήμουν σε 4 λεπτά στο Marina Bay Sands.
Φιλε ειναι πολυ ακριβη η σιγκαπουρη??
Ελεγα να παω me group για φορμουλα ενα
Είναι ούτως η άλλως ακριβή φίλε.
Οταν δε γίνεται κάποιο μεγάλο event όπως για παράδειγμα το grand prix φόρμουλα 1 οι τιμές εκείνη την εποχή εκτοξεύονται !!
Αλλά είναι πολύ ενδοαφερον μέρος για να πάει κάποιος !!
Φιλε ειναι πολυ ακριβη η σιγκαπουρη??
Ελεγα να παω me group για φορμουλα ενα
ε βεβαια αφου ολη η σαβουρα φευγει για ...πατταγιεςΙσως εχω γινει γραφικος που καθε χρονο γραφω το ιδιο και το ιδιο, αλλα, θα το ξαναγραψω. Η Μπανγκοκ ειναι μια αλλη πολη τις Κυριακες. Πιο ανθρωπινη, πιο ομορφη.
δυσκολη η προσβασηΓια το τον φίλο μου τον τεκίλα !!
Στη κορύφή του Marina Sands Bay έχει ένα restaurant bar που λέγεται Κοu De Ta αν θυμαμαι καλά.
Επίσης στην αλλη άκρη του ''πλοίου'' εχει disco με εξαιρετικές παρουσίες και γίνεται και παιχνίδι.
Η θέα το βράδυ είναι καταπληκτική
να και κατι πολυ ενδιαφερον , για τοκυο ειχε?Σημερα ειδα σε διαφημηση στο Σκαι τρεν, με αεροπλανο, Μπανγκοκ-Οκιναουα (Ιαπωνια) με 3900 μπατ. 110 ευρω.
Για ξενοδοχείο στη Σινγκαπούρη κοίταξε και αυτό !!
Εχω μείνει δυο φορές που έχω πάει για δουλειά !!
Είναι εξαιρετικό αλλά λίγο ακριβό. Το List Price ειναι γύρω στα 300SGD δηλαδή γύρω στα 200 ευρώ την ημέρα.
Αλλά μου έχουν στείλει αρκετές φορές email για 50% έκπτωση, και μια φορά για 60%.
Πιστεύω ότι αν το βρείς 80 - 100 ευρώ είναι value for money.
Με το ταξί ήμουν σε 4 λεπτά στο Marina Bay Sands.
Για το τον φίλο μου τον τεκίλα !!
Στη κορύφή του Marina Sands Bay έχει ένα restaurant bar που λέγεται Κοu De Ta αν θυμαμαι καλά.
Επίσης στην αλλη άκρη του ''πλοίου'' εχει disco με εξαιρετικές παρουσίες και γίνεται και παιχνίδι.
Η θέα το βράδυ είναι καταπληκτική