Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Ωραία η κοπέλα μεγάλε γέροντα κι ας μην βλέπουμε καν πρόσωπο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Φιλε Τεκιλα, αν τα εχεις μη το σκεφτεσαι. Οσο πιο νεος ζησεις καποια πραγματα, τοσο πιο πολυ θα τα ευχαριστηθεις.

Δεν εχω βαλει ποτε φωτο απο γυναικα, αλλα σημερα θα κανω μια εξαιρεση.

Πολυ σωστο και βραζει το αιμα τωρα.Ηδη φτανω 38 .Αυτα μενουν στην ζωη.
Τα λεφτα απο ταξιδια ποτε δεν τα εκλαψα.
Τωρα την φωτο τι την εβαλες να μας μπαρουτιασεις πιο πολυ?
Πω ρε πουστη μου δεν περναει ο καιρος ,αιωνες θα μου φανει.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Σιγκαπούρη με 40 ευρώ μένεις μόνο σε κάψουλα ή στην πιο καλή προσφορά στο πιο φτηνό ξενοδοχείο που συνήθως θα την βρεις στο Geylang. Θα είσαι και δίπλα στις κοπέλες εκεί αλλά για μετρό θα πρέπει να περπατήσεις κάπως. Τα πάντα εκεί είναι αρκετά ακριβά όπως θα πρόσεξες.

Για την Scoot, να σας πω κάτι σημαντικό, μπορεί να είναι φτηνή (ή πολύ φτηνή μερικές φορές) αλλά τα καθίσματα στο αεροπλάνο είναι σκληρά. Ταυτόχρονα οι θέσεις είναι πιο στενές από ότι συνήθως, οπότε λίγο χοντρός αν είσαι ή έχεις μεγάλη πλάτη ζορίζεσαι. Πρόβλημα θα έχεις και αν είσαι πάνω από 1.85.

Από εκεί και πέρα στην Πατάγια είναι τώρα η ετήσια περίοδος που κάνουν και καλά ότι κυνηγάνε τα μπαρ και καταπολεμούν τα άσχημα πράγματα. Οπως λέει και ο newfan το πλάνο υπάρχει εδώ και χρόνια για gentrification στην Πατάγια, αλλά βέβαια αυτά τα πράγματα παίρνουν αρκετό χρόνο. Μια ενδιαφέρουσα αντιστοιχία μπορείς να την δεις με την Ελλάδα, όπου η χούντα μέσα σε μια βδομάδα έκλεισε την Τρούμπα πριν από 50 χρόνια. Και στην Ταιλάνδη η οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί να κάνει το ίδιο, αλλά δεν θέλει. Το πάνε σιγά σιγά με τον δυτικό τρόπο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Ναι.Στο φθηνοτερο κανεις τα παντα αλλα σε 3 μερες..
Το μπανιο στη πισινα ξεχνα το..Ειναι ΜΟΝΟ για τους ενοικους..Και οι τιμες των δωματιων ξεκινανε απο τα 500 ευρω τη βραδια..Καπου καπου βγαζουν προσφορες και μπορεις να πετυχεις δωματιο ακομα και με 350 ευρω,αλλα ειναι για συγκεκριμενες ημερομηνιες..
Με το εισιτηριο των 25 ευρω περιπου που πληρωνεις στη ρεσεψιον (αν δεν εχεις pass),απλα σου επιτρεπουν να ανεβεις στο deck να βγαλεις φωτο και να δεις τη θεα.
Μια μαγκια ομως που μπορεις να κανεις ειναι να πας βραδυ και αντι να πληρωσεις εισοδο,να τους πεις πως πας στο bar-restaurant που ειναι κι αυτο επανω,αλλα απο την αλλη πλευρα της πισινας..Εκει απλα πληρωνεις μια μπυρα 20 ευρω τη φτηνοτερη (Tiger beer) και αν πας στις 8:30 θα δεις και το show με τα φωτα στους κηπους απο ψηλα και μετα στο καπακι το laser show στο λιμανι!

καπου 300 ευρω στο φτηνοτερο δωματιο αν κλεσεις νωρις και οχι ΣΚ και φυσικα απ ευθειας.
Αυτο το καιρο παιζει και προσφορα -40% στ μπουφε ο οποιος πρεπει να ειναι ασυλλυπτος.
Εμενα μου ειχανε και δωρεαν αναβαθμιση σε δωματιο στον οροφο 57 νομιζω. Το δωματιο μεγαλο αλλα μακροστενο και μυριζε κλεισουρα. Εσπρεσσιερα δεν ειχε ουτε μπανιερα. Το σερβις καταπληκτικο και η θεα επισης

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Περιοχη GAYLAND εαν θυμαμαι καλα εχει της πιο ομορφες κινεζες που εχω συναντησει με το μετρο πας ανετα,ομορφη η σιγκαπουρα αλλα πανακριβη ρε παιδια
GAYLANG ..για αποφυγη παρεξηγησεων

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ισως εχω γινει γραφικος που καθε χρονο γραφω το ιδιο και το ιδιο, αλλα, θα το ξαναγραψω. Η Μπανγκοκ ειναι μια αλλη πολη τις Κυριακες. Πιο ανθρωπινη, πιο ομορφη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και η "δασκαλα" να σου λεει: Το εμαθες το μαθημα σου; :knockinb: Η να το επαναλαβουμε; :grin:

Η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθήσεως !!!   :grin: :grin:

Τελευταια ομως δεν μπορω να συγκεντρωθώ οποτε κανω με τη δασκαλα ασκησεις "αυτοσυγκεντρωσης" !!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• teena-lipoldino-chess-blowjob6.jpg
    teena-lipoldino-chess-blowjob6.jpg
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom