Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ρε δε σε ειπα οτι κατω απο 50 σιγκαπουρη δεν εχει? σε τοιχο μιλαω η δε με πιστευεις?

Zητησα αν εχει παει και κανεις αλλος να με προτεινει κανα χοτελ.
Οσα πιο πολλα χοτελ με προτεινουν τοσο το καλυτερο να διαλεξω καπου.
Αν δεν εχει στα 40 εστω στα 50 ευρω.Στα 10 δε κολαω.
Ενας φιλος αλλος που πηγε με προτεινε ενα στα 40 ευρω αλλα δεν ειναι κεντρο ειναι 4-5 χιλιομετρα περα.Αν ειναι να δινω μετακινησεις τοτε δινω και 50 ευρω.
Εαν δεν εχει και στα 50 τοτε δε παω.Γιατι 30 μερες 10 ευρω απο δω 10 απο εκει βγαινω εκτος προγραμματος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Aν μπω εδω μεσα θα παθω καταθληψη ρε συ χαχα.
Καμια αλλη προταση? Θα το ψαξω και γω λιγακι απο χοτελ εκει δεν ειδα τιποτε ακομα.
Σαφως μπορεις να βρεις μεγαλυτερο δωματιο απο τη τρυπα που εμενα εγω.
Οταν λεμε "μεγαλυτερο",εννοοουμε,μεχρι 12-13 αντε 15 τετραγωνικα.
Τα ξενοδοχεια "τυπου Ταυλανδης" των 25-30 τετραγωνικων,παιζουν στα 100 ευρω περιπου τη βραδια και ειναι στην ακρη της πολης.Στο κεντρο,η εστω κοντα σε σταθμο μετρο,δεν πρεπει να υπαρχει ξενοδοχειο με πανω απο 20 τετραγωνικα δωματιο..Κι αν βρεις 20 τετραγωνικα,θα το πληρωσεις σαν σουιτα.
Στη Geylang που σου ανεφερα..που ειναι η κακοφημη συνοικια και οχι στο κεντρο,μπορεις να βρεις ξενοδοχειο 1-2 αστεριων,με δωματιο 14-15 τετραγωνικα γυρω στα 50 ευρω,(ειδικα της αλυσιδας Hotel 81),αλλα ειναι ολα παλια 30-40 ετων και η διακοσμηση αρχαια.

Και ενα tip για τη Σιγκαπουρη..
Αν σε ενδιαφερει να τη γυρισεις και να πας σε πολλα απο τα αξιοθεατα,σε συμφερει να αγορασεις το Singapore pass.Υπαρχουν διαφορα ειδη και διαφορετικες τιμες.Υπαρχουν pass που σου επιτρεπουν να πας σε 3-5 αξιοθεατα και pass που ειναι unlimited..Δηλαδη μπορεις να επισκεφτεις οσα γουσταρεις και προλαβαινεις..
Το unlimited των 5 ημερων ας πουμε,κοστιζει γυρω στα 300 ευρω,αλλα συμφερει απιστευτα.
Μπορεις βεβαια και να παρεις pass που κοστιζει γυρω στα 100 ευρω,για να επισκεφτεις 3 μονο αξιοθεατα της επιλογης σου.
Οι τιμες μπορει να σου φαινονται υψηλες,αλλα το πρωτο πραγμα που θα καταλαβεις απο τη πρωτη μερα που θα πατησεις το ποδι σου στη Σιγκαπουρη,ειναι πως αυτη η πολη-κρατος,ειναι ενα τεραστιο "παρκο" με αξιοθεατα και ακομα και για κατουρημα να πας (που λεει ο λογος) πληρωνεις.
Και πληρωνεις ΑΚΡΙΒΑ..Π.χ μονο η εισοδος στα universal studios ειναι 50 ευρω..
Λεφτα να εχεις να χαλας...Στο Sendoza ας πουμε να πας μια μερα και να κανεις τα μισα απο καμμια 20αρια activities που εχει,χωρις το unlimited pass,σου φευγει χαλαρα το 150αρι ευρω.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τα ξενοδοχεια "τυπου Ταυλανδης" των 25-30 τετραγωνικων,παιζουν στα 100 ευρω περιπου τη βραδια και ειναι στην ακρη της πολης.Στο κεντρο,η εστω κοντα σε σταθμο μετρο,δεν πρεπει να υπαρχει ξενοδοχειο με πανω απο 20 τετραγωνικα δωματιο..Κι αν βρεις 20 τετραγωνικα,θα το πληρωσεις σαν σουιτα.
Στη Geylang που σου ανεφερα..που ειναι η κακοφημη συνοικια και οχι στο κεντρο,μπορεις να βρεις ξενοδοχειο 1-2 αστεριων,με δωματιο 14-15 τετραγωνικα γυρω στα 50 ευρω,(ειδικα της αλυσιδας Hotel 81),αλλα ειναι ολα παλια 30-40 ετων και η διακοσμηση αρχαια.

Αν σε ενδιαφερει να τη γυρισεις και να πας σε πολλα απο τα αξιοθεατα,σε συμφερει να αγορασεις το Singapore pass.Υπαρχουν διαφορα ειδη και διαφορετικες τιμες.Υπαρχουν pass που σου επιτρεπουν να πας σε 3-5 αξιοθεατα και pass που ειναι unlimited..Δηλαδη μπορεις να επισκεφτεις οσα γουσταρεις και προλαβαινεις..
Το unlimited των 5 ημερων ας πουμε,κοστιζει γυρω στα 300 ευρω,αλλα συμφερει απιστευτα.
Μπορεις βεβαια και να παρεις pass που κοστιζει γυρω στα 100 ευρω,για να επισκεφτεις 3 μονο αξιοθεατα της επιλογης σου.
Οι τιμες μπορει να σου φαινονται υψηλες,αλλα το πρωτο πραγμα που θα καταλαβεις απο τη πρωτη μερα που θα πατησεις το ποδι σου στη Σιγκαπουρη,ειναι πως αυτη η πολη-κρατος,ειναι ενα τεραστιο "παρκο" με αξιοθεατα και ακομα και για κατουρημα να πας (που λεει ο λογος) πληρωνεις.
Λεφτα να εχεις να χαλας...Στο Sendoza ας πουμε να πας μια μερα και να κανεις τα μισα απο καμμια 20αρια activities που εχει,χωρις το unlimited pass,σου φευγει χαλαρα το 150αρι ευρω.

Unlimited 5 ημερων υπαρχει στα 300? Ειναι το πιο ακριβο?
Ναι πολυ καλο αυτο με το προτεινε και κοινος γνωστος μας και εχω σκοπο να επισκεφτω οτι υπαρχει στην Πολη.
Ισχυει για ολα αυτο το ticket πχ ας πουμε και αν ανεβεις στο τροχο οπως το london eye?
Thanks!! Οταν με το καλο παω θα χρειαστω να με κατατοπισετε απο ολους οσους ξερουν.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ισχυει για καμμια 50αρια αξιοθεατα.
Δινει εισοδο σε ολα τα βασικα..Και στο τροχο..και στα universal studios..και στο ενυδρειο..και στο madam tisseau..και στους κηπους που ανεβαινεις πανω στο καταρρακτη..night safari..κρουαζιερα στο ποταμι..singapore zoo..εχει και 2-3 γευματα δωρεαν..το λεωφορειο hop on-hop off..Μετακινησεις στη πολη και στα διαφορα αξιοθεατα..
Βασικα ολα σχεδον..διαλεγεις και περνεις.
Νομιζω και εισοδο στο marine sands να ανεβεις επανω...
Το μονο που δεν γνωριζω,ειναι αν σου δινει activities στο sendoza...Το πηγαινε-ελα και τα lift στα δινει παντως..
Μπορεις να παρεις και 3ημερο που ειναι φτηνοτερο..
Σε καθε περιπτωση αξιζει,αν εισαι αποφασισμενος να "λιωσεις" στα αξιοθεατα!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Zητησα αν εχει παει και κανεις αλλος να με προτεινει κανα χοτελ.
Οσα πιο πολλα χοτελ με προτεινουν τοσο το καλυτερο να διαλεξω καπου.
Αν δεν εχει στα 40 εστω στα 50 ευρω.Στα 10 δε κολαω.
Ενας φιλος αλλος που πηγε με προτεινε ενα στα 40 ευρω αλλα δεν ειναι κεντρο ειναι 4-5 χιλιομετρα περα.Αν ειναι να δινω μετακινησεις τοτε δινω και 50 ευρω.
Εαν δεν εχει και στα 50 τοτε δε παω.Γιατι 30 μερες 10 ευρω απο δω 10 απο εκει βγαινω εκτος προγραμματος.
ειπαμε εχει στα 50 σε εδειξα και φωτο με την αλλη εκει μεγαλα δωματια 30 τετραγωνικα αλλα οχι καμια πολυτελεια , σαβουρα θα ελεγα αλλα καρακεντρο 3 λεπτα με τα ποδια εισαι ορτσαρντ
θα βρω το email της κρατησης γιατι δε θυμαμαι ονομα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

εχει ρε συ με 50αρι αλλα παλιο , τεραστιο δωματιο κεντρο σε παραλληλο της κεντρικης

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Tekilla,ξενοδοχειο 40 ευρω πολυ δυσκολο να βρεις.Τα πιο φτηνα παντως hotel γυρω στα 50 ευρω ειναι μονο στη περιοχη Geylang...
Αν θες κεντρο,μονο capsule hotel η κρεββατι σε youth hostel με κοινη τουαλετα βρισκεις φτηνα..
Αν παντως σε ενδιαφερει ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο το οποιο ειναι κοντα στο κεντρο και σε σταση μετρο,αλλα ειναι ΜΟΝΟ για υπνο,τοτε η λυση ειναι μια..Snow Hotel..
Εκει ειχα μεινει εγω και το συνιστω ανεπιφυλακτα..Και πιστεψε με,εψαξα παπα παρα πολυ για να καταληξω σε αυτο.
Το ειχα κλεισει με μια προσφορα που ειχα βρει,στα 28 ευρω.(Κανονικα ειχε 45 ευρω)
Βεβαια σου τονιζω πως ειναι ΜΟΝΟ για υπνο..Γιατι μπορει να εχει και τουαλετα και ντουζιερα μεσα,αλλα ολοκληρο το δωματιο μαζι με το μπανιο ειναι 7 (ΕΠΤΑ !!!!) τετραγωνικα!!
εδω ρε φιλε θα κοπανας το κεφαλι καθε φορα που γυρνας πλευρο , μια στο τοιχο και μια στο τραπεζακι

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Μπορεις να απευθυνθεις σε ταξιδιωτικο γραφειο φιλε που ψαχνεις εχουν καποιες προσφορες ,λιγο εξω απο το κεντρο σε σταθμο μετρο(ευκολα κατεβαινεις κεντρο)  και για αξιοθεατα εχουν ετοιμα πακετα συνηθως στην ρεσεψιον η σε γραφειο μεσα στο χοτελ ,καλη φαση και οικονομικη ,εγω ειχα παει μονος μου με cel tours μου εκλεισαν δωματιο και αεροπορικο και πληροφοριες μεσω ιντερνετ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μπορεις να απευθυνθεις σε ταξιδιωτικο γραφειο φιλε που ψαχνεις εχουν καποιες προσφορες ,λιγο εξω απο το κεντρο σε σταθμο μετρο(ευκολα κατεβαινεις κεντρο)  και για αξιοθεατα εχουν ετοιμα πακετα συνηθως στην ρεσεψιον η σε γραφειο μεσα στο χοτελ ,καλη φαση και οικονομικη ,εγω ειχα παει μονος μου με cel tours μου εκλεισαν δωματιο και αεροπορικο και πληροφοριες μεσω ιντερνετ

Εχω φιλαρακι με ταξιδιωτικο γραφειο κοντα σε μενα και εκει θα κοιταξω σιγουρα να με κατευθηνει καλυτερα.Και αν συμφερει θα κλεισω και απο αυτον.
Απλα ζηταω και γνωμη απο τους εμπηρους του φορουμ να βρουμε λυση.
Με cel tours εχω ταξιδευψει παλιοτερα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εχω φιλαρακι με ταξιδιωτικο γραφειο κοντα σε μενα και εκει θα κοιταξω σιγουρα να με κατευθηνει καλυτερα.Και αν συμφερει θα κλεισω και απο αυτον.
Απλα ζηταω και γνωμη απο τους εμπηρους του φορουμ να βρουμε λυση.
Με cel tours εχω ταξιδευψει παλιοτερα.
Πετυχαινουν αλλες τιμες τα γραφεια ,πχ. μπορει να σε βαλει με καποιο γκρουπ ,αλλα να μην συμετεχεις στο προγραμμα τους οποτε παιρνεις ολες τις εκπτωσεις ,εμενα μαζι με μπανγκοκ 10 μερες μου ειχαν παρει κοντα στο 1000ρικο αεροπορικα ξονοδοχεια  (5+5) με πρωινα ,εκδρομες αξιοθεατα μεσα απο το ξενοδοχειο σε παιρνουν σε φερνουν ολα τελεια και σε τιμες οσο μεγαλυτερο πακετο τοσο μεγαλυτερη εκπτωση δηλ αλλη τιμη μια εκδρομη αλλη τιμη 3 εκδρομες την ιδια μερα με το μενου  των εκδρομων πολυ πλουσιο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Για τσεκαρετε και τη scoot οσοι ενδιαφερεστε εχει απευθειας Αθηνα Σιγκαπουρη σε καλες τιμες και σε αλλες πολεις μετα της Ασιας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ισχυει για καμμια 50αρια αξιοθεατα.
Δινει εισοδο σε ολα τα βασικα..Και στο τροχο..και στα universal studios..και στο ενυδρειο..και στο madam tisseau..και στους κηπους που ανεβαινεις πανω στο καταρρακτη..night safari..κρουαζιερα στο ποταμι..singapore zoo..εχει και 2-3 γευματα δωρεαν..το λεωφορειο hop on-hop off..Μετακινησεις στη πολη και στα διαφορα αξιοθεατα..
Βασικα ολα σχεδον..διαλεγεις και περνεις.
Νομιζω και εισοδο στο marine sands να ανεβεις επανω...
Το μονο που δεν γνωριζω,ειναι αν σου δινει activities στο sendoza...Το πηγαινε-ελα και τα lift στα δινει παντως..
Μπορεις να παρεις και 3ημερο που ειναι φτηνοτερο..
Σε καθε περιπτωση αξιζει,αν εισαι αποφασισμενος να "λιωσεις" στα αξιοθεατα!!!

Στο φθηνοτερο κανεις τα ιδια αλλα εχεις μονο 3 μερες?
Ενοειτε Σιγκαπουρη μονο γιαυτο το λογο θα παω για να δω κατι διαφορετικο.
Στην Bangkok θα βγαλω γουστα.
Marina bay μπορεις να κανεις και μπανιο στην πισινα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι.Στο φθηνοτερο κανεις τα παντα αλλα σε 3 μερες..
Το μπανιο στη πισινα ξεχνα το..Ειναι ΜΟΝΟ για τους ενοικους..Και οι τιμες των δωματιων ξεκινανε απο τα 500 ευρω τη βραδια..Καπου καπου βγαζουν προσφορες και μπορεις να πετυχεις δωματιο ακομα και με 350 ευρω,αλλα ειναι για συγκεκριμενες ημερομηνιες..
Με το εισιτηριο των 25 ευρω περιπου που πληρωνεις στη ρεσεψιον (αν δεν εχεις pass),απλα σου επιτρεπουν να ανεβεις στο deck να βγαλεις φωτο και να δεις τη θεα.
Μια μαγκια ομως που μπορεις να κανεις ειναι να πας βραδυ και αντι να πληρωσεις εισοδο,να τους πεις πως πας στο bar-restaurant που ειναι κι αυτο επανω,αλλα απο την αλλη πλευρα της πισινας..Εκει απλα πληρωνεις μια μπυρα 20 ευρω τη φτηνοτερη (Tiger beer) και αν πας στις 8:30 θα δεις και το show με τα φωτα στους κηπους απο ψηλα και μετα στο καπακι το laser show στο λιμανι!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και με ρωτουσε η μανα μου χθες ποσο παει το marina bay.Λεω κανα 500,μεσα επεσα δηλαδη.

Οσο για την πισινα να ρωτησω, βλεπω καποιες ταιλανδεζες που εχω φιλες εχουν επισκευφτει την Σιγκαπουρη και εχουν κανει μπανιο στην πισινα βγαζοντας φωτο και βιντεο? Αυτο πως γινεται τωρα?
Θα τις ρωτησω.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
......Οσο για την πισινα να ρωτησω, βλεπω καποιες ταιλανδεζες που εχω φιλες εχουν επισκευφτει την Σιγκαπουρη και εχουν κανει μπανιο στην πισινα βγαζοντας φωτο και βιντεο? Αυτο πως γινεται τωρα?
Θα τις ρωτησω.

Αγαπητε φιλε Τεκιλα οι φίλες σου είναι ή πολύ πλούσια κοριτσια ή μεγάλες πουτάνες.
Εγω πάντως τείνω προς την δεύτερη εκδοχή

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εισοδο marina bay για το sands skypark 23 σιγκαπουριανα ντολαρς
πισινα μονο για τους ενοικους , δεν ρωτησα αν πληρωνοντας μπορεις
και προσεξε...κοβεις το εισητηριο και ειναι σε ισχυ μονο για μιση ωρα , αν αργησεις παει

Συνημμένα

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    733,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom