You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
εχει και ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ , μεταλεγε η ...ξεναγοςΝαι.Στο φθηνοτερο κανεις τα παντα αλλα σε 3 μερες..
Το μπανιο στη πισινα ξεχνα το..Ειναι ΜΟΝΟ για τους ενοικους..Και οι τιμες των δωματιων ξεκινανε απο τα 500 ευρω τη βραδια..Καπου καπου βγαζουν προσφορες και μπορεις να πετυχεις δωματιο ακομα και με 350 ευρω,αλλα ειναι για συγκεκριμενες ημερομηνιες..
Με το εισιτηριο των 25 ευρω περιπου που πληρωνεις στη ρεσεψιον (αν δεν εχεις pass),απλα σου επιτρεπουν να ανεβεις στο deck να βγαλεις φωτο και να δεις τη θεα.
Μια μαγκια ομως που μπορεις να κανεις ειναι να πας βραδυ και αντι να πληρωσεις εισοδο,να τους πεις πως πας στο bar-restaurant που ειναι κι αυτο επανω,αλλα απο την αλλη πλευρα της πισινας..Εκει απλα πληρωνεις μια μπυρα 20 ευρω τη φτηνοτερη (Tiger beer) και αν πας στις 8:30 θα δεις και το show με τα φωτα στους κηπους απο ψηλα και μετα στο καπακι το laser show στο λιμανι!
καλα το δευτερο δεν ειναι εκδοχηΑγαπητε φιλε Τεκιλα οι φίλες σου είναι ή πολύ πλούσια κοριτσια ή μεγάλες πουτάνες.
Εγω πάντως τείνω προς την δεύτερη εκδοχή
ειναι σαν να λεμε το νερο ειναι υδρογονο2οξυγονο
να πεις τη μανας να ψησει το μπαμπα να την παει σε ποιο ακριβο που εχει...τζαμπα τα εξτραδακια τα κανει αντε να ξοδεψει και κατι για τη γυναικαΚαι με ρωτουσε η μανα μου χθες ποσο παει το marina bay.Λεω κανα 500,μεσα επεσα δηλαδη.
Οσο για την πισινα να ρωτησω, βλεπω καποιες ταιλανδεζες που εχω φιλες εχουν επισκευφτει την Σιγκαπουρη και εχουν κανει μπανιο στην πισινα βγαζοντας φωτο και βιντεο? Αυτο πως γινεται τωρα?
Θα τις ρωτησω.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Για πες ονομα hotel στεφαν...πολυ ενδιαφερον για orchard και 50αρικο..
δε μπορω να θυμηθω ρε συ , ψαχνω στο χαμο των email μπας και το βρω απο τηνκρατηση....ενα του κωλου ινδικο ηταν αλλα μεγαλα δωματια και μπροστα σε δρομο ανετο οχο σοκακιΓια πες ονομα hotel στεφαν...πολυ ενδιαφερον για orchard και 50αρικο..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το βρηκα απο τις φωτο!δε μπορω να θυμηθω ρε συ , ψαχνω στο χαμο των email μπας και το βρω απο τηνκρατηση....ενα του κωλου ινδικο ηταν αλλα μεγαλα δωματια και μπροστα σε δρομο ανετο οχο σοκακι
Ειναι το hotel Supreme!
Και μαλιστα ειχες κλεισει το Superior Room που εχει μοκετα κατω και οχι το Standard που ειχει πλακακι.
Το δωματιο ειναι 23 τετραγωνικα και η τιμη του τωρα μαζι με φορους και service fee ειναι 90 ευρω τη βραδια.Το standard δωματιο στα 77 ευρω.
Υ.Γ:Tekilla δε σε βλεπω για Σιγκαπουρη
Φαντασου οτι και η τρυπα των 7 τετραγωνικων που ειχα κλεισει εγω στα 28 ευρω,τωρα παιζει στο 50αρι..
πλακα με κανεις τωρα εισαι κατευθειαν για την Ε.Υ.Π.Το βρηκα απο τις φωτο!
Ειναι το hotel Supreme!
Και μαλιστα ειχες κλεισει το Superior Room που εχει μοκετα κατω και οχι το Standard που ειχει πλακακι.
Το δωματιο ειναι 23 τετραγωνικα και η τιμη του τωρα μαζι με φορους και service fee ειναι 90 ευρω τη βραδια.Το standard δωματιο στα 77 ευρω.
Φαντασου οτι και η τρυπα των 7 τετραγωνικων που ειχα κλεισει εγω στα 28 ευρω,τωρα παιζει στο 50αρι..
καραματ οδος..ναι βεβαια και πρεπει να το ειχαν προσφορα τοτε , τωρα αν το ανακαινισαν θα βαρανε οι βρωμιαριδες ινδοι
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Αγαπητε φιλε Τεκιλα οι φίλες σου είναι ή πολύ πλούσια κοριτσια ή μεγάλες πουτάνες.
Εγω πάντως τείνω προς την δεύτερη εκδοχή
Nαι φενονται πουτανες απο τζακι αλλα σεμνες οχι σαν τα καμμενα κοριτσακια με το τζιν κομενο σορτσακι μαρκας Kakao.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
εισοδο marina bay για το sands skypark 23 σιγκαπουριανα ντολαρς
πισινα μονο για τους ενοικους , δεν ρωτησα αν πληρωνοντας μπορεις
και προσεξε...κοβεις το εισητηριο και ειναι σε ισχυ μονο για μιση ωρα , αν αργησεις παει
Αν αργησεις τι?Σε ριχνουν απο τον ουρανοξυστη?
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Το βρηκα απο τις φωτο!
Ειναι το hotel Supreme!
Θα το μελετησω το θεμα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Βασικα ενα ταξιδι 30 μερες βλεπω να με βγαινει ο κουκος αηδονι.
Δηλαδη θελω ticket αεροπλανου και διαμονη περιπου 2000 ευρω μονο αυτα.
Αν βαλεις 35-40 ευρω μεσο ορο για hotel Singapore,samui,Bangkok θελω 1000-1200 ευρω. +Αεροπορικα-Μετακινησεις αλλα 800 το λιγοτερο.
Aπο εκει και περα αλλα 100 την ημερα να τρως παμε +3000 ευρω για να λεμε οτι κανουμε και κατι και οχι να την βγαζω με ενα καφε και στραγαλια. Παμε στα 5000 ευρω αμεσως αμεσως + οτι χανουμε και στην αλλαγη νομισματος κλαφτα χαραλαμπε.
Απο την αλλη εχω να παω απο το 2013 ταξιδι χαλαλι. Τα λεφτα θα τα εχω παντως.
Απο την αλλη σκεφτεσαι και την κριση,ειναι αρκετα τα λεφτα απο την αλλη οταν ερθει η ωρα λες δεν γαμιετε.
Αν βαλεις 35-40 ευρω μεσο ορο για hotel Singapore,samui,Bangkok θελω 1000-1200 ευρω. +Αεροπορικα-Μετακινησεις αλλα 800 το λιγοτερο.
Aπο εκει και περα αλλα 100 την ημερα να τρως παμε +3000 ευρω για να λεμε οτι κανουμε και κατι και οχι να την βγαζω με ενα καφε και στραγαλια. Παμε στα 5000 ευρω αμεσως αμεσως + οτι χανουμε και στην αλλαγη νομισματος κλαφτα χαραλαμπε.
Απο την αλλη σκεφτεσαι και την κριση,ειναι αρκετα τα λεφτα απο την αλλη οταν ερθει η ωρα λες δεν γαμιετε.
μαρεσουν αυτεςNαι φενονται πουτανες απο τζακι αλλα σεμνες οχι σαν τα καμμενα κοριτσακια με το τζιν κομενο σορτσακι μαρκας Kakao.
τρως πορτα με πατατεςΑν αργησεις τι?Σε ριχνουν απο τον ουρανοξυστη?
δωστα ρε δε ξερουμε τι ξημερωνειΒασικα ενα ταξιδι 30 μερες βλεπω να με βγαινει ο κουκος αηδονι.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Φιλε Τεκιλα, αν τα εχεις μη το σκεφτεσαι. Οσο πιο νεος ζησεις καποια πραγματα, τοσο πιο πολυ θα τα ευχαριστηθεις.Βασικα ενα ταξιδι 30 μερες βλεπω να με βγαινει ο κουκος αηδονι.
Δεν εχω βαλει ποτε φωτο απο γυναικα, αλλα σημερα θα κανω μια εξαιρεση.
Συνημμένα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.062
- Πόντοι
- 6.256
Τι ειναι σημερα?αλλα σημερα θα κανω μια εξαιρεση.