Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
εμβολια αν θες κανε της υπατιτιδας β εγω εχω κανει 2 φορες προλιπτικα γιατι δεν ειχα αντισωματα.
Αλλα πλεον δε προλαβενεις γιατι γινονται σε εξι μηνες δηλαδη ενα σημερα ενα το δευτερο μηνα και ενα στο εξαμηνο
Και να μη ξεχναμε και τη περιπετεια του γιγαντα του Λακη πριν λιγα χρονια. Το παληκαρι ειχε το θαρρος να ξεμπροστιασθει για να παραδειγματιζομαστε εμεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
χασαμε τον Λουλη ρεεεε..μετακομισε σε Ρωσικα στεκια,και αμολαει εξυπναδες και εκει! Ποσο πολυξεροι ειναι καποιοι ρε σεις?Τα ξερουν ολα και εχουν παει και παντου...βεβαια εδω εχουμε 2 κατηγοριες,αυτους που εχουν παει μεχρι τον αχλαδοκαμπο,και αυτους που εχουν ταξιδεψει,αλλα τουβλα πηγαν κουτσουρα γυρισαν...χεχεχε! Βεβαια εχουμε και τον σουβλατζη-τυλιχτη που το παιζει εφοπλιστης! Τι αλλο θα δουμε σε αυτη την χωρα??

Τί έγινε λουγκρίτσα σε στραβογάμησαν τα τραβέλια με προσόντα που κάνεις παρέα και έχεις νευράκια ?? :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει ως γνωστόν ''Ουδείς εριστικότερος του στραβογαμηθέντος''.  :2funny: :2funny:

Θα σου περάσει στο επόμενο γαμήσι.

Μόνο μην σου ανοίξουν πάλι το κεφάλι με καμμιά τακουνιά οι τράβελοι που σε πηδάνε να προσέξεις, γιατί ακόμα και με αυτούς εριστικός είσαι !!!

Οσο και αν δεν σου αρέσει, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γυρίσει όλο το κόσμο, και άνθρωποι που έχουν κάνει λεφτά.

Βέβαια μια λουγκρίτσα σαν και εσένα που δεν έχει κάνει τίποτα απο τα δύο δικαίως ζηλεύει και αφιονίζεται. Δεν πειράζει θα σου περάσει !! :2funny: :2funny: :2funny:

Τέλος δυο συμβουλές στις φωτογραφίες !!!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1448084672244.jpg
    FB_IMG_1448084672244.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 12524215_1129925317039972_8129781835256184860_n.jpg
    12524215_1129925317039972_8129781835256184860_n.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
χασαμε τον Λουλη ρεεεε..μετακομισε σε Ρωσικα στεκια,και αμολαει εξυπναδες και εκει! Ποσο πολυξεροι ειναι καποιοι ρε σεις?Τα ξερουν ολα και εχουν παει και παντου...βεβαια εδω εχουμε 2 κατηγοριες,αυτους που εχουν παει μεχρι τον αχλαδοκαμπο,και αυτους που εχουν ταξιδεψει,αλλα τουβλα πηγαν κουτσουρα γυρισαν...χεχεχε! Βεβαια εχουμε και τον σουβλατζη-τυλιχτη που το παιζει εφοπλιστης! Τι αλλο θα δουμε σε αυτη την χωρα??

Α και βέβαια ξέχασα να σε ρωτήσω λουγκρίτσα !!! Εσύ σε ποια κατηγορία αλήθεια ανήκεις ??

Σε αυτούς που πήγαν μέχρι τον αχλαδόκαμπο ??
Η σε αυτούς που τούβλα πήγανε κούτσουρα γυρίσανε ??

Αν και εσένα τα ταξίδια σου μάλλον όπως αυτό της φωτογραφίας είναι !!  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11800535_492807500897652_2866189156107962718_n.jpg
    11800535_492807500897652_2866189156107962718_n.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Like
Αντιδράσεις: 968

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Γυάλισε το καλά γλυκειά μου, ίσως σε βοηθήσει να σου φύγουν  οι ζοχάδες.

404443_404394129650918_1560546926_n.jpg

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Συνάντηση Παρασκευή 7 μμ Ραμα 2.

Συνημμένα

• 37678.jpg
    37678.jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: 968

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...

1. Χρειάζομαι να κάνω εμβόλια κι αν ναι, ποια;
2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;
4. Οποιαδήποτε συμβουλή κρίνεται εσείς σωστή.
5. Τι μπάτζετ να υπολογίζω;

Ευχαριστώ!

1. Όχι.
2. 3 μέρες BKK ok. Απο νησιά δεν μπορώ να βοηθήσω. 5 μέρες CM αν δε είσαι φυσιολάτρης είναι πολλές. 3 είναι οκ αλλά με κυριακή μέσα να πας στο sunday night bazaar. Zwe in Yellow, Spicy (αν και είναι χάλια μαγαζί), ένα άλλο στον πίσω δρόμο και κοντά στο spicy - αλλά δεν θυμάμαι όνομα, ψάξτο - και warm up στην Nimman για freelancers. Ξενοδοχείο όσο περισσότερο κοντα μπορείς Thapae gate. ΒΚΚ μείνε ανάμεσα νανά και σόι καουμποι. Φαγητό street food. Φτηνό kαι καλό (ισχύει παντού).
3. Μετακινήσεις αναγκαστικά αεροπλάνο λόγω χρόνου (Nok air & air asia για φτηνά) Αν θέλεις bus δοκίμασε Nokchaiair ή τα goverment Busses.
4. Ετοιμάσου για πολιτισμικό σοκ.
5. Περί τα 100 ευρώ την ημέρα άνευ αεροπορικών και ξενοδοχείου..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παρολίγον κουμπάρε όντως χάθηκα αλλά στην ΒΚΚ δεν έχω και πολύ ελέυθερο χρόνο. Άσε που είχα και τιλάκ από το CM οπότε είτε έτρεχα στην ΒΚΚ είτε ήμουν στο Line είτε ήμουν CM. Οπότε χρόνος για το μπου κανλενας. Την περασμένη εβδομάδα χώρισα οπότε σχετικά free ξανα. Το ΣΚΔ θα είμαι παταγιά και απο εκεί θα έχω χρόνο να γράψω, όσο κουλό και αν ακούγεται. Πέρασαν 6 μήνες ταυλάνδη και μου φαίνεται σαν να ήρθα χθές!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Νιουφαν και Χαρντ, απο Κυριακη θα ειμαι και παλι για 15 μερες Μπανγκοκ. Οποιος θελει στελνει πμ με τηλεφωνο να παμε για καφε η μπυρα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...

1. Χρειάζομαι να κάνω εμβόλια κι αν ναι, ποια;
2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;
4. Οποιαδήποτε συμβουλή κρίνεται εσείς σωστή.
5. Τι μπάτζετ να υπολογίζω;

Ευχαριστώ!

1.  Εμβόλια δεν  θα  το έλεγα  προφυλάξεις από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ναι  και με ιδιαίτερη προσοχή.  
   Λίγο προσοχή μόνο εμφιαλωμένα νερά, κατά προτίμηση  με ευρωπαϊκή ετικέτα - φίρμα δηλαδή.
   Μιάς και πρώτη σου φορά εδώ, απόφυγε ειδικά τις πρώτες μέρες τα  καυτερά  φαγητά, όταν τα ξεκινήσεις και πάλι με μέτρο.

2.  Για να μην σε φάνε οι μετακινήσεις, μιας  και σε ενδιαφέρουν τα νησιά.
   Θα πρότεινα κατευθείαν  στο Samui  και να αφήσεις 3-4 μέρες στην Μπανγκόκ για το τέλος.
   Ξενοδοχεία υπάρχουν πάρα πολλά.  
   Δεν θα σου προτείνω κάποιο,  γιατί διαφορετικά τα βαλάντια του καθενός  και υποκειμενική η άποψη του.
   Για   γυναίκες,   θα σε  στεναχωρήσω λίγο για το Samui  και ίσως στεναχωρήσω και κάποιους άλλους εδώ.  
   Κατ εμέ  και το τονίζω  κατ εμέ , τόσο η ποιοτικώς  όσο και ποσοτικώς, θεωρώ ότι κινήτε σε χαμηλά επίπεδα.  
   Θα σου έλεγα να ψωνίσεις από αλλού Μπανγκόκ - Παττάγια   και να εκδράμεις μαζί της,  αυτό φυσικά ανεβάζει το κόστος λόγο   διπλών αεροπορικών εισιτηρίων και διατροφής.

3.  Για το μέσο και τις εταιρίες στα είπαν οι φίλοι.

4.  Χαμηλό προφίλ, όχι απόμερες γειτονιές ειδικά νύχτα, φυσικά δεν προκαλούμε  ποτέ  με την εν γένει συμπεριφορά μας.  
  Έγχρωμη φωτοτυπία του διαβατηρίου σου πάντα μαζί, όπου να φαίνεται η βίζα εισόδου (τελευταία οι έλεγχοι για αυτό και ναρκοτέστ  είναι συνεχείς).  
  Ακόμα και εάν είσαι "θεριακλής",  ξέχασε το εδώ.
  Χρήματα μαζί σου  μόνο τα απαραίτητα τα άλλα σε ασφαλές μέρος.

5. Λόγο ότι  είσαι νέος εδώ,  εγώ σε υπολογίζω στα  150 ευρώ την μέρα χωρίς τις μετακινήσεις

6. Για  Chang Mai   o HARD19  ήταν εκεί μεγάλο διάστημα τελευταία όποτε η γνώμη  του έχει την πρέπουσα βαρύτητα.

Προσωπικά θεωρώ τις 13 μέρες πολύ λίγες για 3 προορισμούς.
  Μείνε 5 μέρες Μπανγκόκ στη αρχή η το τέλος και τις υπόλοιπες σε ένα από τους δυο προορισμούς.
  Αφήνεις τον άλλον για το επόμενο ταξίδι που φυσικά θα υπάρξει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Newfan
Υπαρχει γρηγορο φερυ απο μπαγκοκ για σαμουι? αν ναι, ποσε ώρες κανει?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
10 ώρες με  12 αν θυμάμαι καλά δεν έχω πάει ποτέ με πλοίο.
Αλλά  έχω ακούσει ότι είναι ακριβό αρκετά.
Παρα πολυ, γι αυτο δεν παει κανεις με φερυ,
Πολυ κοντα στη μπανγκοκ εχει κανα κοντινο τουριστικο νησακι, που να αξιζει ομως
?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Samet  -  koh larn- Coral island στο  2  με τρίωρο

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
  Το ταξίδι για Samui είναι συνδιασμός  λεωφορείου και πλοίου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Bλέπω υπάρχει ένα αεροδρόμιο ψιλοκοντά στο Κο Σαμούι που λέγεται Σουρατ Τάνι, οι πτήσεις από και προς εκεί είναι πάμφθηνες. Τι παίζει με αυτό, αξίζει να πάω εκεί και μετά με κάποιον άλλον τρόπο στο Κο Σαμούι;

Eπίσης βλέπω πως η Μπανγκόκ έχει και ένα άλλο αεροδρόμιο DMK, τι λέει αυτό;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Bλέπω υπάρχει ένα αεροδρόμιο ψιλοκοντά στο Κο Σαμούι που λέγεται Σουρατ Τάνι, οι πτήσεις από και προς εκεί είναι πάμφθηνες. Τι παίζει με αυτό, αξίζει να πάω εκεί και μετά με κάποιον άλλον τρόπο στο Κο Σαμούι;

Eπίσης βλέπω πως η Μπανγκόκ έχει και ένα άλλο αεροδρόμιο DMK, τι λέει αυτό;
  nok air και  air asia  εχουν πακετο (στο booking) το δρομολογιο μπανγκοκ (ντον μουανγκ) σαμουι
στο οποιο περιλαμβανετε αεροπλανο για σουρατ τανι η νακον σι ταμαρατ 45 λεπτα βανακι μεχρι το λιμανι
και 45 λεπτα πλοιο μεχρι το σαμουι, αυτο γινετε γιατι το αεροδρομιο στο σαμουι ειναι ιδιωτικο
ανηκει στην (bangkok airways) και δεν τους αφηνει να πεταξουν
με μπανγκοκ αιρ απευθειας λοιπον η πτηση ειναι ουτε μια ωρα ενα με το παραπανω συστημα
με τις 2 αλλες 3-3μιση ωρες    
το θεμα ειναι η διαφορα στη τιμη πριν 4 χρονια που πηγα τελευταια φορα με νοκ αιρ
ειχε 2500 μπατ ετσι  και  7000 μπατ  η μπανγκοκ απευθειας λογω μονοπωλιου
δε ξερω πως ειναι οι τιμες πλεον ψαξτο
αλλα μαλλον καπως ετσι θα ειναι
η μπανγκοκ αιρ παει απο σουβαρναμπουμι
οι αλλες 2 απο ντονγκ μουαν
κανενα 45λεπτο το πολυ με (meter) ταξι απο το ενα να πας στο αλλο
(μη πλεξεις με μετρο λεωφορεια ανταποκρισεις)    
σαμουι και κραμπι ειναι προσωπικα τα καλυτερα τουριστικα μερη στη ταυλανδη
(για να παρεις το φιλινγκ της χωρας)
πανω και απ το (αλλοτριωμενο) πουκετ
καλυτερες παραλιες βεβαια (εφαμιλες μαλδιβων)
εχουν κατι πολυ μικρα απομονωμενα νησακια
(κο λιπε, κο σιμιλιαν)
στα οποια δεν αξιζει τη ταλαιπωρια να πας
αν δεν εισαι απολυτος φυσιολατρης-ερημιτης

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν διάβασα αυτά που γράψατε και αναπροσαρμόζω το πρόγραμμα ως εξής:

- Κυριακή πολύ πρωί προσγειώνομαι ΒΚΚ.
- Τετάρτη πολύ πρωί λέω να φύγω από Μπανγκόκ για Κο Σαμούι. --> άρα 3 μέρες Μπανγκόκ προς το παρόν.
- Κυριακή αργά μεσημέρι λέω να φύγω από Κο Σαμούι για Σιανγκ Μάι. Στόχος μου να είμαι Σιανγκ Μάι το απογευματοβράδυ, λόγω αυτού που πρότεινε ο Hard. --> άρα 4 μέρες Κο Σαμούι.
- Πέμπτη απόγευμα λέω να φύγω από Σιανγκ Μάι πίσω για Μπανγκόκ. --> άρα 4 μέρες Σιανγκ Μάι.
- Πέμπτη βράδυ με Σάββατο πρωί οπότε και αναχωρώ περνάω άλλη 1,5 μέρα Μπανγκοκ.

Περιμένω σχόλια και συμβουλές. Παρακαλώ βοηθήστε λίγο με τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο, ποιος είναι ο πιο VFM τρόπος μετακίνησης. Επίσης τι πρέπει να κάνω και να δω σε αυτές τις περιοχές, που να κινηθώ.

Hard19 είσαι από οτι έχω καταλάβει ο ειδικός για Σιανγκ Μάι, για βγάλε πρόγραμμα για τις 4 αυτές μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom