Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
αφου δεν εξυσε και τα ρχιδια του να τα μυρισει μετα παλι καλα ![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
Καλα κανει και παει να το βγαλει τιμια αλλα ετσι πως παει γυμνος να σερβιρει μεσα στον ιδρωτα το βλεπεις σωστο?
Απο μονος του θα φαι το κεφαλι του.
πυον απο κυστη κοκυγαΗ σως που εβαλε τι είναι? χυσαμολι?
αυτο ειναι που σωζει τον κοσμο οι ευεργετικες ιδιοτητες του κρεμμυδιουκαταρχην βαζει πιο πολυ κρεμμυδι αποτι γυρο εκει μεσα το ειδατε?
ταρχιδια του μπορει οχι , την κωλοτρυπιδα τη τσουγμενη με αιμοροιδες?αφου δεν εξυσε και τα ρχιδια του να τα μυρισει μετα παλι καλα![]()
τεκιλα αυτο ειναι το λιγοτεροκαταρχην βαζει πιο πολυ κρεμμυδι αποτι γυρο εκει μεσα το ειδατε?
ταρχιδια του μπορει οχι , την κωλοτρυπιδα τη τσουγμενη με αιμοροιδες?
ταρχιδια του μπορει οχι , την κωλοτρυπιδα τη τσουγμενη με αιμοροιδες?
Εδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!ΑΑΑΑ Ξεφυγες!!![]()
Εδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!
και οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο φιλοςπιο πανω: Προσοχη να μην αμφισβητηθει το Ιερατειο!!χεχεχε
εφτασε η ωρα που θα συμφωνησω με τον μπαλομενοΕδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!
και οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο φιλοςπιο πανω: Προσοχη να μην αμφισβητηθει το Ιερατειο!!χεχεχε
Εδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!
εφτασε η ωρα που θα συμφωνησω με τον μπαλομενο
τελος τελος !!!ΑΑΑΑ Ξεφυγες!!![]()
Συναγωνιστές καλημερα. Τελος Μαρτίου κατεβαίνω για δυο βδομάδες Ταιλανδη. Το πλάνο μου ειναι προς το παρόν ως εξης: 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Phi Phi) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai).
Πως το βλέπετε; Ειναι σωστός ο επιμερισμός των ημερών; Υπάρχει καποιο μέρος που να μου ξεφεύγει για να πάρω μια καλη πρώτη εικόνα της Ταϊλανδης;
Ευχαριστω!
Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...
1. Χρειάζομαι να κάνω εμβόλια κι αν ναι, ποια;
2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;
4. Οποιαδήποτε συμβουλή κρίνεται εσείς σωστή.
5. Τι μπάτζετ να υπολογίζω;
Ευχαριστώ!
Ρε καρντασι,το Ηπαρ σου λεει κατι?εμβολια αν θες κανε της υπατιτιδας β εγω εχω κανει 2 φορες προλιπτικα γιατι δεν ειχα αντισωματα.
Αλλα πλεον δε προλαβενεις γιατι γινονται σε εξι μηνες δηλαδη ενα σημερα ενα το δευτερο μηνα και ενα στο εξαμηνο
Φιλε,προσπαθησε η μια μερα απο τις 3 της Μπανγκοκ να ειναι Κυριακη. Τη Κυριακη η Μπανγκοκ ειναι μια αλλη πολη. Τωρα για τα εμβολια εγω παω εδω και 9 χρονια Ταυλανδη και δεν κανω εμβολια. Προσπαθω να προσεχω ομως, για να εχω. Δεν τρωω απο καροτσια, δεν κανω ακαποτα, με οσο σοβαρες κοπελες και αν εχω παει, και η γλωσσα μου φτανει μεχρι τη κλειτοριδα. Ουτε χιλιοστο παρακατω.Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...
2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;
Ευχαριστώ!
Φιλε καταρχην μην απορεις που δεν εχεις πολλες απαντησεις.αν ειχες ρωτησει ποσο κανει το short και το long στην παταγια θα ειχες καταιγισμο απαντησεων.Δευτερον μην ψωλαρεις και το αφηνεις τελευταια στιγμη γιατι θα τρεχεις,δε θα προλαβαινεις και θα πληρωνεις και πιο πολλα.Συνοπτικα..Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...
Ευχαριστώ!