Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
αφου δεν εξυσε και τα ρχιδια του να τα μυρισει μετα παλι καλα  :pipa2:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλα κανει και παει να το βγαλει τιμια αλλα ετσι πως παει γυμνος να σερβιρει μεσα στον ιδρωτα το βλεπεις σωστο?
Απο μονος του θα φαι το κεφαλι του.
 :2funny: :2funny: :2funny:  εχω λιωσει απο χτες με τα βιντεο
εντωμεταξυ στο 2ο βιντεο  (μετα τη μεση) δεν αντεχει την μπιχλα του παγκου του ουτε ο  ιδιος  :2funny:  :2funny:
φευγει και παει διπλα στο παγκο της ταυλανδεζας που πουλαει λουκτσιν (πολυ πιο καθαρα φαινονται)
και κοιταει μπας και φαει τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny:

φυσικα και ανθρωπος που μας χαριζει τοσο γελιο  :2funny: μας ειναι συμπαθης
να ειναι καλα   :2funny:
Υ.Γ  
φοβερο  γιαπωνεζακι η κινεζακι   :bigdick: στο 2ο βιντεο (1.40sec) περιμενει για λουκτσιν

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καταρχην βαζει πιο πολυ κρεμμυδι αποτι γυρο εκει μεσα το ειδατε?
τεκιλα αυτο ειναι το λιγοτερο
σκουπιζει τα παντα (και τη μαυριλα της πλακας) με τη βρωμοπετσετα
καμια 3-4 φορες μετα (με την ιδια)  :2funny:  2-3 φορες τα χερια του και μετα
πιανει τις πιτες  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον βεβαια ολα γινονται εσκεμμενα για να παρει το "πιτογυρο"  :2funny:
τη "ντρεσσινγκ" της ιδρωτιλας  :2funny: :2funny: :2funny:

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!
και οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο φιλοςπιο πανω: Προσοχη να μην αμφισβητηθει το Ιερατειο!!χεχεχε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Εδω ξεφυγαν αλλοι που θεωρητικα τουλαχιστον εχουν καποια μορφωση,που εγω τουαχιστον αμφιβαλλω..χεχε, και οτι τους ερχεται στον κωλο το λενε με το στομα (και το γραφουν)! συμπεριλαμβανομενου και εσου βεβαια!!
και οπως πολυ ευστοχα ειπε και ο φιλοςπιο πανω: Προσοχη να μην αμφισβητηθει το Ιερατειο!!χεχεχε
:thumbsup:

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εφτασε η ωρα που θα συμφωνησω με τον μπαλομενο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εφτασε η ωρα που θα συμφωνησω με τον μπαλομενο

Ενδιαφερον!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστές καλημερα. Τελος Μαρτίου κατεβαίνω για δυο βδομάδες Ταιλανδη. Το πλάνο μου ειναι προς το παρόν ως εξης: 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Phi Phi) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai).

Πως το βλέπετε; Ειναι σωστός ο επιμερισμός των ημερών; Υπάρχει καποιο μέρος που να μου ξεφεύγει για να πάρω μια καλη πρώτη εικόνα της Ταϊλανδης;

Ευχαριστω!

Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...

1. Χρειάζομαι να κάνω εμβόλια κι αν ναι, ποια;
2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;
4. Οποιαδήποτε συμβουλή κρίνεται εσείς σωστή.
5. Τι μπάτζετ να υπολογίζω;

Ευχαριστώ!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Συναγωνιστές επανέρχομαι, και θέλω τη βοηθεια σας μιας και δεν έχω προετοιμάσει τίποτα ακόμα και σε ένα μήνα ταξιδεύω...

2. Το πρόγραμμα είναι 3 μερες Μπανγκοκ, 5 μερες νησιά (Kho Samui, Κο Πανγκαν, ποιο απο τα δύο προτείνετε;) και 5 μερες βόρεια (Chiang Mai). Δώστε αν μπορείτε καμία πληροφορία για το που να μείνω στα μέρη αυτά, τι να δω, τι να κάνω που να φάω, που να την ψάξω για γυναίκες.
3. Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο; Σκέφτομαι για αεροπλάνο, ποιες εταιρίες αξίζουν εκει και ποιες να αποφύγω;

Ευχαριστώ!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
εμβολια αν θες κανε της υπατιτιδας β εγω εχω κανει 2 φορες προλιπτικα γιατι δεν ειχα αντισωματα.
Αλλα πλεον δε προλαβενεις γιατι γινονται σε εξι μηνες δηλαδη ενα σημερα ενα το δευτερο μηνα και ενα στο εξαμηνο

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
χασαμε τον Λουλη ρεεεε..μετακομισε σε Ρωσικα στεκια,και αμολαει εξυπναδες και εκει! Ποσο πολυξεροι ειναι καποιοι ρε σεις?Τα ξερουν ολα και εχουν παει και παντου...βεβαια εδω εχουμε 2 κατηγοριες,αυτους που εχουν παει μεχρι τον αχλαδοκαμπο,και αυτους που εχουν ταξιδεψει,αλλα τουβλα πηγαν κουτσουρα γυρισαν...χεχεχε! Βεβαια εχουμε και τον σουβλατζη-τυλιχτη που το παιζει εφοπλιστης! Τι αλλο θα δουμε σε αυτη την χωρα??

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
εμβολια αν θες κανε της υπατιτιδας β εγω εχω κανει 2 φορες προλιπτικα γιατι δεν ειχα αντισωματα.
Αλλα πλεον δε προλαβενεις γιατι γινονται σε εξι μηνες δηλαδη ενα σημερα ενα το δευτερο μηνα και ενα στο εξαμηνο
Ρε καρντασι,το Ηπαρ σου λεει κατι?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795

Ευχαριστώ!
Φιλε,προσπαθησε η μια μερα απο τις 3 της Μπανγκοκ να ειναι Κυριακη. Τη Κυριακη η Μπανγκοκ ειναι μια αλλη πολη. Τωρα για τα εμβολια εγω παω εδω και 9 χρονια Ταυλανδη και δεν κανω εμβολια. Προσπαθω να προσεχω ομως, για να εχω. Δεν τρωω απο καροτσια, δεν κανω ακαποτα, με οσο σοβαρες κοπελες και αν εχω παει, και η γλωσσα μου φτανει μεχρι τη κλειτοριδα. Ουτε χιλιοστο παρακατω.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Ευχαριστώ!
Φιλε καταρχην μην απορεις που δεν εχεις πολλες απαντησεις.αν ειχες ρωτησει ποσο κανει το short και το long  στην παταγια θα ειχες καταιγισμο απαντησεων.Δευτερον μην ψωλαρεις και το αφηνεις τελευταια στιγμη γιατι θα τρεχεις,δε θα προλαβαινεις και θα πληρωνεις και πιο πολλα.Συνοπτικα..
1.εμβολια δε χρειαζεσαι,μπορεις αν θες να μετρησεις τα αντισωματα ηπατητιδας β και εφοσον χρειαζεται να κανεις μια επαναληπτικη δοση αλλα δεν συνισταται εμβολιο για Ταυλανδη
2.προτεινω να πας με τη σειρα bkk,chiang mai,ko samui
3.αν εχεις φραγκα για αεροπλανο παρε,πρεπει να κλεισεις τα εισητηρια νωρις,προτεινω nok air
4.με λιγο καλο κουμαντο με ενα χιλιαρικο εισαι κομπλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom