Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Με φυσιολατρεία μέσα ή χωρίς?

Tύπε μου συγγνώμη αλλά είμαι πανάσχετος, τι εννοείς; Να τρέχω μέσα σε γκρεμούς, δάση και λιβάδια; Δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά δε με χαλάει κιόλας.

Βασικά είμαι πολύ χαλαρό άτομο και προσαρμόζομαι στο περιβάλλον - σε καθεμια από αυτές τις 3 περιοχές (Μπανγκόκ, Κο Σαμούι, Σιανγκ Μάι) θέλω να δω ότι καλύτερο έχουν να δώσουν, δε με απασχολεί το τι μου αρέσει αλλά το τι θα αποκομίσω ως εικόνες, παραστάσεις και εμπειρίες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Tύπε μου συγγνώμη αλλά είμαι πανάσχετος, τι εννοείς; Να τρέχω μέσα σε γκρεμούς, δάση και λιβάδια; Δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά δε με χαλάει κιόλας.

Βασικά είμαι πολύ χαλαρό άτομο και προσαρμόζομαι στο περιβάλλον - σε καθεμια από αυτές τις 3 περιοχές (Μπανγκόκ, Κο Σαμούι, Σιανγκ Μάι) θέλω να δω ότι καλύτερο έχουν να δώσουν, δε με απασχολεί το τι μου αρέσει αλλά το τι θα αποκομίσω ως εικόνες, παραστάσεις και εμπειρίες.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

Είναι απο παλιό μου ταξιδι στο chiang Mai με κάποιες πληροφορίες και αρκετές φωτογραφίες για να πάρεις μια ιδέα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μαγκες μην λετε στον ανθρωπο για 100-150 ευρω την ημερα.με το πολυ 70 εισαι υπερπληρης απο ολα κ σε καλο ξενοδοχειο,φαι,ποτα,μηχανακια,μουνια.οποιος εχει συνηθισει να δινει 50 για ξενοδοχειο και 50 για μουνι ας μην το μεταφερει σαν δεδομενο.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
μαγκες μην λετε στον ανθρωπο για 100-150 ευρω την ημερα.με το πολυ 70 εισαι υπερπληρης απο ολα κ σε καλο ξενοδοχειο,φαι,ποτα,μηχανακια,μουνια.οποιος εχει συνηθισει να δινει 50 για ξενοδοχειο και 50 για μουνι ας μην το μεταφερει σαν δεδομενο.

Χωρις να θελω να σε προκαλεσω φιλε μου τα 150 Ε τα θεωρο πολλα οπως επισης ομως και τα 70 Ε ειναι λιγα, 70 Ε = 2800 μπατ αμφιβαλω αν θα φτασουν αν θελεις να εχεις κ καθε βραδυ κοπελα η για φαγητο & ποτο . Πιστευω βαση της πληροφοριες που εχω απ'τον MindReader και 1-2 αλλα μελη που τον ευχαριστω ξανα πως με 100 Ε την ημερα εισαι καλα . (Στα εξοδα δεν βαζω το ξενοδοχειο μονο τα προσωπικα σου εξοδα)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χωρις να θελω να σε προκαλεσω φιλε μου τα 150 Ε τα θεωρο πολλα οπως επισης ομως και τα 70 Ε ειναι λιγα, 70 Ε = 2800 μπατ αμφιβαλω αν θα φτασουν αν θελεις να εχεις κ καθε βραδυ κοπελα η για φαγητο & ποτο . Πιστευω βαση της πληροφοριες που εχω απ'τον MindReader και 1-2 αλλα μελη που τον ευχαριστω ξανα πως με 100 Ε την ημερα εισαι καλα . (Στα εξοδα δεν βαζω το ξενοδοχειο μονο τα προσωπικα σου εξοδα)

:hi:
Προφανως το τι Θα ξοδεψει ο καθενας εχει να κανει και με το ποσο "πολυτελως" θελει να περασει τις διακοπες του.

Το σε ποσο ακριβο ξενοδοχειο για παραδειγμα θελει να μεινει. Η το αν θελει να τρωει σε ακριβα η μετρια εστιατορια η αρκειται να τρωει απλα street food.
Παιρνει κοπελες LT η ST ??
Αμα γουσταρει πολυ πληρωνει bar fine ??
Ποσα ποτα πινει το βραδι ??
Κερναει γκομενες η οχι ??
Ποσα αξιοθεατα θελει να παει να δει ??

Υπο αυτη την εννοια ακομη και το νουμερο που ο φιλος Νασος δινει παραπανω ειναι εφικτο.

Το 100 ευρω που υπολογισα εγω την ημερα αναφερεται σε μια μετρια προς το ακριβη σχετικα διαβιωση.

Κοντολογις και με τα 70 μπορεις να περασεις και με τα 200. Ενας καλος μεσος ορος προσωπικα πιστευω οτι ειναι τα 100 ευρω την ημερα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:hi:
Προφανως το τι Θα ξοδεψει ο καθενας εχει να κανει και με το ποσο "πολυτελως" θελει να περασει τις διακοπες του.

Το σε ποσο ακριβο ξενοδοχειο για παραδειγμα θελει να μεινει. Η το αν θελει να τρωει σε ακριβα η μετρια εστιατορια η αρκειται να τρωει απλα street food.

Υπο αυτη την εννια ακομη και το νουμερο που ο φιλος Νασος δινει παραπανω ειναι εφικτο.

Τα 100 που υπολογισα εγω την ημερα αναφερεται σε μια μετρια προς το ακριβη σχετικα διαβιωση.

Κοντολογις και με τα 70 μπορεις να περασεις και με τα 200. Ενας καλος μεσος ορος προσωπικα πιστευω οτι ειναι τα 100 ευρω την ημερα.
Φιλε μου δε θα διαφωνησω καθολου,μπορεις να μεινεις και σε hostel me 3 ευρω,μπορεις και στο sheraton με κατι χιλιαδες baht.Aπλα επειδη το παληκαρι που ψαχνεται εχει δηλωσει οτι δεν εχει τα τρελα λεφτα για αυτο λεω να βρει καπου τον μεσο ορο,να παει σε ενα hotel με 18-20 ευρω  και να τρωει streed food,αναλογως να κινηθει και με τις κοπελες. :hi:

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Συμφωνο απολυτα φιλε Μindreader αλλα δεν γινεται να υπολογισεις 70 Ε , και να πας να φας που το φαγητο ειναι σημαντικο κομματι της η ημερας σε φτηνα μαγαζια και να δεις οτι δεν σαρεσει τοτε τι θα κανεις? θα σπαταλας για φαγητο οχι ομως για μωρα??? καλο θα ηταν λοιπον να γνωριζεις τον μεσω ορο για να εισαι σιγουρα μεσα η εστω να εχεις λεφτα στην ακρη σε περιπτωση που δεις οτι δεν εισαι ικανοποιημενος να διαλεξεις κατι καλυτερο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
φιλε μου οκ,οπως συμφωνουμε ολοι ειναι αναλογως πως κινεισαι,παντως 100 χωρις ξενοδοχειο επιτρεψε μου να τα θεωρω πολλα.δεν βαζω τις μετακινησεις βεβαια. :hi:

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
φιλε μου οκ,οπως συμφωνουμε ολοι ειναι αναλογως πως κινεισαι,παντως 100 χωρις ξενοδοχειο επιτρεψε μου να τα θεωρω πολλα.δεν βαζω τις μετακινησεις βεβαια. :hi:

Εγω θα παω 1η φορα ταξιδι εξωτερικο αποφασισα φετος Ταιλανδη , υπολογισα αεροπορικα 700-800 Ε με επιστροφη και αλλα 350-500 Ε ξενοδοχειο για 10-12 μερες δηλαδη συνολικα 1200-1300 Ε κοστος διαμονης & μεταφορας . Ε και αλλα 1000 Ε για προσωπικα εξοδα μετακινησεις - φαγητα - ποτα . Ισως σε καποιους να φανουν πολλα αλλα γενικα ειμαι της αποψης καλυτερα να εχεις περισσοτερα λεφτα απ'οσα πιστευεις οτι χρειαστεις και την 2η φορα που θα εισαι πιο ψαγμενος και απ'τον τροπο ζωης & εξοδων οταν εισαι διακοπες να βγαλεις πιο οικονομικο προγραμμα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Συμφωνο απολυτα φιλε Μindreader αλλα δεν γινεται να υπολογισεις 70 Ε , και να πας να φας που το φαγητο ειναι σημαντικο κομματι της η ημερας σε φτηνα μαγαζια και να δεις οτι δεν σαρεσει τοτε τι θα κανεις? θα σπαταλας για φαγητο οχι ομως για μωρα??? καλο θα ηταν λοιπον να γνωριζεις τον μεσω ορο για να εισαι σιγουρα μεσα η εστω να εχεις λεφτα στην ακρη σε περιπτωση που δεις οτι δεν εισαι ικανοποιημενος να διαλεξεις κατι καλυτερο.
φιλε αυτο που λες με το φαι προυποθετει να μην σου αρεσει καθολου η thai κουζινα,κ παλι ομως μπορεις να φας streed food 'δυτικο' φαγητο.αρα δεν υπαρχει για μενα κανενας λογος να φας σε ακριβο μαγαζι,πεταμενα λεφτα θα ειναι.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Μα δεν μιλαμε απαραιτητα για καταστασεις ανασφαλεις η σκοτεινα πραγματα..Και ενα απλο γαμησι που κοστιζει 400-500 baht, καποιος που δεν ξερει μπορει να το πληρωσει διπλασια,τριπλασια,γιατι να μαθει the hardway?H Παταγια ειναι το μεγαλυτερο πορνειο στον κοσμο,οχι και ανοιχτο βιβλιο..

Φιλε μου δε θα διαφωνησω καθολου,μπορεις να μεινεις και σε hostel me 3 ευρω,μπορεις και στο sheraton με κατι χιλιαδες baht.Aπλα επειδη το παληκαρι που ψαχνεται εχει δηλωσει οτι δεν εχει τα τρελα λεφτα για αυτο λεω να βρει καπου τον μεσο ορο,να παει σε ενα hotel με 18-20 ευρω  και να τρωει streed food,αναλογως να κινηθει και με τις κοπελες. :hi:

Xωρίς καμία διάθεση να αντιδικήσω μαζί σου ενημέρωσε μας έτσι απλά  που  βρίσκεις αυτές τις τιμές;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Δώσε μας τα δικά σου δεδομένα,  θα σε διαβάσουμε  με την δέουσα  προσοχή.

Πόσο  κατ εσέ στοιχίζει το ξενοδοχείο το φαγητό το μηχανάκι,  το ποτό,  το μουνί;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω θα παω 1η φορα ταξιδι εξωτερικο αποφασισα φετος Ταιλανδη , υπολογισα αεροπορικα 700-800 Ε με επιστροφη και αλλα 350-500 Ε ξενοδοχειο για 10-12 μερες δηλαδη συνολικα 1200-1300 Ε κοστος διαμονης & μεταφορας . Ε και αλλα 1000 Ε για προσωπικα εξοδα μετακινησεις - φαγητα - ποτα . Ισως σε καποιους να φανουν πολλα αλλα γενικα ειμαι της αποψης καλυτερα να εχεις περισσοτερα λεφτα απ'οσα πιστευεις οτι χρειαστεις και την 2η φορα που θα εισαι πιο ψαγμενος και απ'τον τροπο ζωης & εξοδων οταν εισαι διακοπες να βγαλεις πιο οικονομικο προγραμμα.
Πιθανον τα αεροπορικα να τα βρεις και φθηνοτερα.

Εχουν πεσει οι τιμες κυριως λογω της μεγαλης μειωσης των τιμων των καυσιμων αλλα και της μειωσης της ζητησης απο Ευρωπη.

Πριν απο 2 μηνες νομιζω φιλοι ανεφεραν στο thread για εξαιρετικα χαμηλες τιμες στην qatar αν θυμαμαι καλα.

Γενικα στα εισητηρια καλο ειναι να ψαχνει κανεις για την ευκαιρια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δώσε μας τα δικά σου δεδομένα,  θα σε διαβάσουμε  με την δέουσα  προσοχή.

Πόσο  κατ εσέ στοιχίζει το ξενοδοχείο το φαγητό το μηχανάκι,  το ποτό,  το μουνί;
Βεβαιως φιλε μου,δε θα αντιδικησουμε.λεμε λοπον..
να γαμησεις στην Παταγια μουνι που θα ψωνισεις απο την παραλια,οχι τη walking street, κανει 500 baht,της λες 400,συμφωνει κ την πας στο hotel για ξεφορτωμα.
ενα αξιοπρεπεστατο ξενοδοχειο κανει 15 ως 20 ευρω,μεσω ιντερνετ,εχω μεινει σε απειρα τετοια στην Ασια.Το φαγητο αν τρως εξω κανει 3 ευρω,2 πιατα κ μπυρα η χυμος,συνολο 10 την ημερα.
το μηχανακι 5 ευρω την ημερα.
το μουνι τωρα γενικα 1000 το πολυ για short time και 1500 για long,παντα με την προυποθεση οτι δεν θα ψαρωσεις με οτι σπυ πει η γκομενα.
λεμε δηλαδη 20+10+5+25(μεσο ορο) και 10 ευρω γενικα εξοδα,συνολο 70 .δεν βγαινει πιστευεις?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Το πιο αμελητεο εξοδο είναι το φαι για μενα.
Υπαρχουν πολλα μερη που μπορεις να φας σχετικα καλα,
πληρωνοντας 250-300 baht εισοδο,απεριοριστη ποσοτητα φαγητού.
Οσο για τα 100 euro για ένα πρωταρη είναι απαραίτητα,
ενας παλιος περνα καλα και με λιγοτερα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
100 ευρω μινιμουμ για να ζησεις ΣΧΕΤΙΚΑ ποιοτικα....τα χουμε πει 500 φορες , με λιγοτερα η μενεις στο ματι και τρως σαν ανθρωπος η γαμας και μενεις με ενα πιατο ρυζι και μια σινγκα ....το εχω δει , μονο που αυτος που ειδα δε γαμουσε κιολας γιατι του ζητουσαν λεφτα (ακουσον ακουσον) , σα δε ντρεπονται να ζηταν λεφτα απο τον παιδαρα με το κορακι μαλλι και το ατριχο ντεκολτε

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Πιθανον τα αεροπορικα να τα βρεις και φθηνοτερα.

Εχουν πεσει οι τιμες κυριως λογω της μεγαλης μειωσης των τιμων των καυσιμων αλλα και της μειωσης της ζητησης απο Ευρωπη.

Πριν απο 2 μηνες νομιζω φιλοι ανεφεραν στο thread για εξαιρετικα χαμηλες τιμες στην qatar αν θυμαμαι καλα.

Γενικα στα εισητηρια καλο ειναι να ψαχνει κανεις για την ευκαιρια.

Εχεις απολυτο δικιο αυτο που με προβληματιζει ειναι το που να παω...εννοω phuket? bangkong ? Ισως αποφασισω να παω μια εμβομαδα στο καθενα αλλα σκεφτομαι την ταλαιπωρια με το να αλλαζεις ξενοδοχεια!Εννοειται η βοηθεια σου ειναι παραπανο απο πολυτιμη σε ολα τα θεματα χωρις εσενα δεν θα επαιρνα την αποφαση ουτε το θαρρος για τοσο μακρινο ταξιδι !Stefan ναι φιλε μου ακριβος για αυτο τον λογο ειπα θα εχω εξτρα λεφτα σε περιπτωση που δω οτι ξεφυγω γιατι ειμαι κ σπαταλος απτ'ην φυση μου εγω χαχα!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μιλάς  για ένα μπάτζετ  διαμονής αεροπορικών εισιτηρίων και προσωπικών εξόδων  γύρω 2300   ευρώ.  

Μια μέση καλή τιμή εισιτηρίου    είναι   γύρω στα 600 με 700  ευρώ εκτός εάν πετύχεις την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Μένεις με ένα ποσό  δηλαδή 1600 η 1700 ευρώ δηλαδή 64.000 η  68.000  μπάτ  για  12  ημέρες =5.600  μπάτ την ημέρα
Ένα  αξιοπρεπές  ξενοδοχείο θα σου ζητήσει   1000 με 1200 μπάτ την ημέρα.
Φαγητό  ποτά  και άλλα μικροέξοδα γύρω στα  άλλα 1000.

1000 με 1500  στην  καλύτερη περίπτωση  χρειάζεσαι για ένα κορίτσι, είτε από τον δρόμο, είτε από κάποιο μπαράκι.
Με το μπαράκι να σε επιβαρύνει  άλλα  από 300  έως 500  bar fee.

Για Gogo  και άλλες ποιο προχωρημένες καταστάσεις  δεν το συζητώ ανεβαίνει αρκετά το κασέ.    Μιλάμε  για  600 με  1000  bar fee και  από 2000  και άνω  για sort time.

Θα μείνεις σε μια πόλη;
Δεν θα  ψωνίσεις τίποτα;
Δεν θα μετακινηθείς;
Δεν θα  πας να δεις  κάτι ;
Αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι, δεν χρειάζεσαι κάποια χρήματα για ασφάλεια;

Κάνε τον υπολογισμό σου   από 100  έως  150 ευρώ την ημέρα  και μακάρι  να σου περισσεύουν.
Το να σου λείψουν σε μια άγνωστη για εσένα χώρα,  είναι το πρόβλημα.
Η Eλλαδα  πέφτει πολύ μακρυά και το σλόγκαν εδώ  είναι  “No money no honey”

120 μπάτ  hostel  και κοπέλα  με 400-500 μπάτ;
Iσως μια δεκαετία  και  βάλε  πριν   κάποια τελειωμένη,  με ότι συνεπάγεται αυτό, μπορεί να ζητούσε,  για σήμερα  ούτε λόγος.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Βεβαιως φιλε μου,δε θα αντιδικησουμε.λεμε λοπον..
να γαμησεις στην Παταγια μουνι που θα ψωνισεις απο την παραλια,οχι τη walking street, κανει 500 baht,της λες 400,συμφωνει κ την πας στο hotel για ξεφορτωμα.
ενα αξιοπρεπεστατο ξενοδοχειο κανει 15 ως 20 ευρω,μεσω ιντερνετ,εχω μεινει σε απειρα τετοια στην Ασια.Το φαγητο αν τρως εξω κανει 3 ευρω,2 πιατα κ μπυρα η χυμος,συνολο 10 την ημερα.
το μηχανακι 5 ευρω την ημερα.
το μουνι τωρα γενικα 1000 το πολυ για short time και 1500 για long,παντα με την προυποθεση οτι δεν θα ψαρωσεις με οτι σπυ πει η γκομενα.
λεμε δηλαδη 20+10+5+25(μεσο ορο) και 10 ευρω γενικα εξοδα,συνολο 70 .δεν βγαινει πιστευεις?

¨Εχεις  μάλλον χρόνια να μας έρθεις.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μιλάω για Παττάγια, γιατί Μπανγκόκ υπολόγισε αρκετά ποιό ακριβά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom