Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Δεν έχεις πει μόνο αυτά φίλε,  αλλά αντιπαρέρχομαι για την ώρα.
ok,ετσι κι αλλιως δεν τσακωνομαστε,ο καθενας την αποψη του λεει και το τι βιωνει απο τη δικη του πλευρα,δεν εχουμε να χωρισουμε κατι,απλα διαφωνουμε σε καποια πραγματα. :hi:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν το βλέπω  ως διαφωνία,  αλλά  ως  λάθος πληροφόρηση  εκ μέρους σου προς  τους  νέους φίλους.
Για φαντάσου,   ο κάθε αδαής  να ερχόταν εδώ και να  έψαχνε,  hostle με  3 ευρώ και  μουνί με  500 μπάτ, βασιζόμενος στα γραφόμενα σου.

Ο λόγος πρέπει να έχει βαρύτητα, ειδικά  ο γραπτός  γιατί μένει.

Με τη  οποιαδήποτε υπερβολή  μπορούμε να κάνουμε κακό σε ένα νέο άνθρωπο που ξεκινά να έρθει  8000 km μακρυά από την χώρα του.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Δεν το βλέπω  ως διαφωνία,  αλλά  ως  λάθος πληροφόρηση  εκ μέρους σου προς  τους  νέους φίλους.
Για φαντάσου,   ο κάθε αδαής  να ερχόταν εδώ και να  έψαχνε,  hostle με  3 ευρώ και  μουνί με  500 μπάτ, βασιζόμενος στα γραφόμενα σου.

Ο λόγος πρέπει να έχει βαρύτητα, ειδικά  ο γραπτός  γιατί μένει.

Με τη  οποιαδήποτε υπερβολή  μπορούμε να κάνουμε κακό σε ένα νέο άνθρωπο που ξεκινά να έρθει  9000 km μακρυά από την χώρα του.
κανεις δεν ξεκινα ταξιδι χωρις να εχει ψαχτει για ξενοδοχειο και κανεις Ελληνας δεν μενει σε hostel με κοιτωνες.Οσο για τα 500 baht θα επιμεινω,γαμας για short time πιατσοβιες απο παραλια,αυτη δεν ειναι η αποψη μου,ειναι η πραγματικοτητα και για αυτο παραθετω αυτο το λινκ καποιου που δεν ξερει ουτε εσενα ουτε εμενα.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
Συμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !

Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω  :sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Συμφωνο μαζι σου Newfan αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρακανουμε ενταξει με τους τσακωμους δεν κερδιζει κανεις μας !

Τωρα εγω για το μωρο που χορευει στον δρομο εδινα και 1000 μπατ ... περα απ'την πλακα εσεις οι "παλιοι" μπορειτε να δωσετε καποιες φωτογραφιες γιατι ειναι το μονο που δν εχω καταλαβει γκομενες με 500 μπατ που αναφερει το παιδι και γκομενες με 1500-2500 Ε μπατ για να συγκρινουμε? ευχαριστω  :sunglasses:
φιλε μου μια και θα πας πρωτη φορα θα δεις οτι οπως παντου ετσι και εκει τιποτα δεν ειναι ασπρο μαυρο.μπορει να βρεις να γαμησεις πολυ καλο μουνι με 1000 baht αλλα τα ιδια  να ζητα και ενα μπαζο freelancer.και ναι,ξαναλεω και ας γινομαι κουραστικος,με 500 γαμας αξιοπρεπεστατο μουνι.αν τυχον πας παταγια,τραβα παραλια και κανε το ψηστηρι, μονο για τη φαση αν δε θες να γαμησεις,να δεις αν λεω αληθεια η ψεματα.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κάποιον  που  δεν μπορεί να αποδεχθεί το λάθος του.

Ζω  εδώ  17  χρόνια  από το  Οκτώβρη του 1998.
Στην Παττάγια αναγκαστικά λόγο  του λιμανιού, που βρίσκεται κοντά, περνάω περισσότερο από το μισό του μήνα. 
Έχω φίλους μονίμους κάτοικους,  ξένους  και Ταΐλανδους.
Τα περισσότερα κορίτσια, ειδικά τα παλιά,  τα ξέρω με το όνομα τους.

Γιατί επιμένεις;
  Μου    στέλνεις πάλι ένα λίνκ  του  2013  όπου περιγράφει κάποια πράγματα, κάποιος  που προμοτάρει ένα βιβλίο του, το οποίο γράφτηκε πολύ νωρίτερα .
Το ποιά είναι  τζάνκι και ποιές  όχι στην παραλιακή, άσε  να το γνωρίζω καλύτερα από εσένα.

Τι προσπαθείς  να δείξεις; 

Ποια γνώση προσφέρεις στέλνωντας με τα γραφόμενα  ένα νέο επισκέπτη στην Beach road  νύχτα, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.

Όχι φίλε,  εάν εσύ πας με τις τελειωμένες για οικονομία δικαίωμα σου.
  Εάν εσύ  μπορείς να  ζήσεις σε hostles  του χειρίστου επιπέδου για οικονομία, πάλι δικαίωμα σου.
  Το να λειδωρείς όμως τους άλλους  για τα χρήματα πληρώνουν,τον τρόπο που συμπεριφέρονται  δεν είναι δικαίωμα σου.
  Όπως και να θέτεις σε κίνδυνο έναν νέο επισκέπτη.

Ας το αφήσουμε όμως εδώ
Και οι κρίνοντες κρίνονται.
Αρκετά  τα  πλατειάσαμε.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
WhyNotGirl

Από ότι κατάλαβα ταξιδεύεις μόνος. θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις  την παραλιακή  μιας και νέος νύχτα.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
WhyNotGirl

Από ότι κατάλαβα ταξιδεύεις μόνος. θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις  την παραλιακή  μιας και νέος νύχτα.

Ναι φιλε εκτος απροοπτου και τυχει με κανεναν αλλο συναγωνιστη απτο σαιτ .

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πόσες  φορές δεν έχετε μάθει η διαβάσει στις εδώ εφημερίδες  για τουρίστες  που ψωνίζοντας από  την beach  road  βρέθηκαν το άλλο πρωί ναρκωμένοι  με λεηλατημένα  τα  υπάρχοντα τους, αποψιλωμένοι από τιμαλφή και χρήματα.
Και πάλι καλά κάποιοι  δυστυχώς  δεν ξύπνησαν ποτέ.

Μια ματιά στις τοπικές εφημερίδες θα ανοίξει τα μάτια ακόμα και σε εκείνους που επιμένουν  από  ισχυρογνωμοσύνη να τα  κρατούν κλειστά.

Α...!!!  Ξέχασα  εμείς είμαστε το κάτι άλλο, δεν μπορεί να συμβεί αυτό σε   εμάς

Δεν ψωνίζεις από τα μπαρ η τα γκόγκο  για επίδειξη  χρημάτων,  αλλά  για τη όποια ασφάλεια μπορεί να σου προσφέρει  ότι την επόμενη μέρα έχεις  έναν τρόπο  και έναν τόπο να την αναζητήσεις.
Εάν  παρ ελπίδα κάτι συμβεί.

H beach road δεν είναι ασφαλής  και για εμάς  που έχουμε αρκετή πείρα, πόσο μάλλον  για έναν νέο που πρώτη φορά έρχεται στην χώρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Το πιο σωστο ποστ το εστειλε ο Ρεμπετης. Ξωφλας το ξενοδοχειο και ξοδευεις καθε μερα οσο εχεις υπολογισει. Ουτε μπατ παραπανω. Μπανγκοκ παντως με 70 ευρω την ημερα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αποκλειεται. Και κατι αλλο. Κανεις ενα ταξιδι 11000 χλμ.
Ξοδευεις τουλαχιστον 1000 ευρω σε αεροπορικα και ξενοδοχειο. Το κανεις μονο για να πηδηξεις φτηνα 10 βραδιες; Αν ειναι ετσι καθεσαι Ελλαδα και με τα ιδια λεφτα πηδας τις καλυτερες γκομενες. Το κανεις για να δεις πεντε πραγματα, να ανοιξει το ματι σου. Θα πας και μια δυο εκδρομες, σε καποια παρκα, θα κανεις καποια πραγματα δηλ. που θα κοστισουν καποια εξτρα χρηματα.

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
Το πιο σωστο ποστ το εστειλε ο Ρεμπετης. Ξωφλας το ξενοδοχειο και ξοδευεις καθε μερα οσο εχεις υπολογισει. Ουτε μπατ παραπανω. Μπανγκοκ παντως με 70 ευρω την ημερα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αποκλειεται. Και κατι αλλο. Κανεις ενα ταξιδι 11000 χλμ.
Ξοδευεις τουλαχιστον 1000 ευρω σε αεροπορικα και ξενοδοχειο. Το κανεις μονο για να πηδηξεις φτηνα 10 βραδιες; Αν ειναι ετσι καθεσαι Ελλαδα και με τα ιδια λεφτα πηδας τις καλυτερες γκομενες. Το κανεις για να δεις πεντε πραγματα, να ανοιξει το ματι σου. Θα πας και μια δυο εκδρομες, σε καποια παρκα, θα κανεις καποια πραγματα δηλ. που θα κοστισουν καποια εξτρα χρηματα.

Συμφωνο μαζι σου γερο , πιστευω οτι μιλαμε για μια πολυ ομορφη χωρα περα απ'τις παραλιες εχει κ αγρια φυση που ανετα θα μπορεσεις να θαυμασεις με εναν ξεναγο.Θα μπορουσα να παω Αθηνα το χειμωνα και να τα φαω ολα σε callgirls αλλα ειπα να μην παω μονο για σεξ αλλα να συνδιασω και τα δυο.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τελικα εχει πλακα!!
Καθε τοσο εμφανιζεται ενας χριστιανος και κανει την απλη ερωτηση " ποσο θα μου κοστισει για χ μερες;"
Αντι να παρει 3/4 απαντησεις που λογικα θα ειναι διαφορετικες μιας και απαντανε διαφορετικοι ανθρωποι γεμιζονται 3 σεντονια με διαφωνιες εαν βρισκεις πουτανα με 500 ή 1000, εαν βρισκεις ξενοδοχειο με 3 ή 300 Ευρω.
ΗΜΑΡΤΟΝ Ελληναραδες γραψτε ο καθενας την αποψη του και μη χεζετε στο νημα με τις ηλιθιες αντιπαραθεσεις σας για το ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος.
Αγορι μου πηγαινε κατω με οσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις, κρατα και μια καβατζα μια καρτα οπως σωστα ειπες και εχοντας απλη κοινη λογικη θα δεις πως θα κινηθεις,
Και σταματα να ζητας φωτο απο γκομενες ή οτιδηποτε αλλο, το καθε ταξειδι ειναι μια περιπετεια που μπορει να σου αφησει ωραιες αλλα και ασχημες αναμνησεις.
Απλα ζησε τη περιπετεια σου για να εχεις κατι να θυμασαι και μην αγχωνεσαι πριν καν ξεκινησεις.
Μονο εσυ ξερεις να ορισεις τι σηυμαινει καλο ή κακο, φτηνο ή ακριβο. ωμορφο ή ασχημο για τον εαυτο σου.
Και 1 συμβουλη που εαν θελεις την ακους, Ασε την Μπανγκοκ για το τελος.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Όπα φίλε Λόρδε  όπα.
Επειδή με αγγίζει το μήνυμα σου, εδώ δεν είναι παιδική χαρά.  
Είμαστε ενήλικες σε ένα φόρουμ ενηλίκων με την βαρύτητα των λόγων και των πράξεων μας.
Δεν τερατολογούμε  για να αποδείξουμε ανύπαρκτες η εσφαλμένες γνώσεις.
Εδώ πέρα από την πλάκα μας,  όσοι μπορούμε και θέλουμε,   μεταδίδουμε  τις όποιες  γνώσεις  έχουμε  αποκομίσει από την παραμονή  η απλώς την διαμονή  στην χώρα.
Το να προτρέπουμε  κάποιους να  έρθουν με εσφαλμένες γνώσεις, μόνο κακό μπορεί να τους κάνει.

Εάν εσύ δεν είσαι διατιθέμενος να  δώσεις πληροφορίες, δικαίωμα σου.
Εάν σε ενοχλούν τα σεντόνια και οι αντιπαραθέσεις  αφόσον είναι γόνιμες, προσπέρασε τα.  
Αν εσύ έχεις την γνώση και την εμπειρία,  κάποιοι δεν την διαθέτουν   και έρχονται εδώ να ρωτήσουν.  
Βάση   των πληροφοριών αυτών, θα διαθέσουν χρόνο  και χρήμα σε ένα άγνωστο για αυτούς μέρος.
Δεν είναι μέσα στην λογική μου,  εγώ ξέρω  οι άλλοι   ας τραβηχτούν να μάθουν.
Θα μάθουν αλλά μπορεί με άσχημο τρόπο και καμιά  φορά επικίνδυνο.

Μόνο μια ερώτηση προς εσένα και τους άλλους  φίλους:  
Το θεωρείς   έξυπνο και ασφαλές, να  λες σε κάποιον νέο πρωτάρη να πάει  να ψωνίσει μεταμεσονύχτιες ώρες στην παραλιακή  της Παττάγια, κυρίες που εκπορνεύονται    κατά τον ισχυρισμό του φίλου για 500 μπάτ;
Η θα πρέπει κάποιος  να εξηγήσει στον φίλο   τι  και ποιοι κίνδυνοι  ελλοχεύουν.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
.
ΗΜΑΡΤΟΝ Ελληναραδες γραψτε ο καθενας την αποψη του και μη χεζετε στο νημα με τις ηλιθιες αντιπαραθεσεις σας για το ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος.
Ένας διάλογος με επιχειρήματα κατά πόσον μπορεί να κάποιος να τον εκλάβει ως ηλίθια αντιπαράθεση;
Άποψη σου.
Όπως δικαιούμαι να έχω και εγώ την δίκη μου άποψη πέρι του τι εστί ηλιθιότης

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι κινδυνοι κυριε εφοπλιστα
και λοιπες "στοργικες μητερες" του φορουμ που ολο βλεπετε κινδυνους
και ολο συμβουλευετε
οχι αυτο, οχι εκεινο  :jerking:
απ το να γυρνας το βραδυ στη μπιτς ροαντ η στη γουλκινγ στριτ στη παταγια
ειναι παρα πολλοι λιγοτεροι
απ το να γυρνας τσαρκα 3 η ωρα το πρωι στα μπουρδελα του μεταξουργειου και
περιξ   οπου το ρισκο να σε ληστεψουν, φερμαρουν κτλ
ειναι υπερπολλαπλασιο  :uglystupid:
150 χιλιαδες μελη εδω μεσα
παρα πολλοι περνουν το ρισκο
κανενας δεν ειδα να "μιξοκλαιει" στα αντιστοιχα φορουμ
μη πατε μεταξουργειο να γαμησετε θα σας κλεψουν μαχαιρωσουν κτλ  :idiot:
σε γενικες γραμμες πιο ασφαλη χωρα να κυκλοφορεις (μερα η βραδυ)
δεν εχω δει ουτε στην ευρωπη
με εχουν κλεψει στην ιταλια  :uglystupid:
στο κραμπι μια φορα ξυπνησα λιαρδα το πρωι στη παραλια
οπου ειμασταν μια τεραστια παρεα ταυλανδοι-ευρωπαιοι
και ειχα τα παντα λεφτα κινητα διαβατηρια  :uglystupid:
φυσικα και συμβαινουν διαφορα
αλλα με λιγοτερη συχνοτητα πιστευω

ημαρτον επιτελους με τις "συμβουλες"  :jerking:
αφηστε το κοσμο να ζησει εμπειριες
σαν τον αλλον τον λοβ σορτ ταιμ
που εγραψε περυσι ενα παιδι οτι
εχω αισθηματα για μια κοπελα που δεν δουλευει στο "χωρο"
και ο αλλος αντι να ζητησει συγνωμη που πουτανα την ανεβαζε και την κατεβαζε
του ελεγε σου στελνω μυνημα με νεες συμβουλες  :jerking:

το θρεντ εχει καταληξει για το πουτσο
καποιοι βγαζουν τα κομπλεξ τους
ποσο "επιτυχημενοι"  :jerking:
και γνωστες της χωρας ειναι
(που αναθεμμα κι αν εχουν παρει μυρωδια)

τερμα το θρεντ για μενα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπον να μιλαμε με ντοκουμεντα
Το 500 στην παραλιακη της παταγιας ζει και βασιλευει
Τη φωτο την τραβηξα εγω προσωπικα πριν απο μια βδομαδα
Μολις ο τυπος απομακρυνθηκε απο το ατμ αφησε πισω του την αποδειξη
Απο περιεργεια πηγα και την τσεκαρα
Εγραφε ακριβως 1000μπαχτ
Ειπε κανεις τιποτα?

Συνημμένα

• image.png
    image.png
    112 KB · Εμφανίσεις: 17

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μετά το ντοκουμέντο αυτό δεν τολμώ να αρθρώσω  λέξη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.818
Πόντοι
26.141
Δεν το βλέπω  ως διαφωνία,  αλλά  ως  λάθος πληροφόρηση  εκ μέρους σου προς  τους  νέους φίλους.
Για φαντάσου,   ο κάθε αδαής  να ερχόταν εδώ και να  έψαχνε,  hostle με  3 ευρώ και  μουνί με  500 μπάτ, βασιζόμενος στα γραφόμενα σου.

Ο λόγος πρέπει να έχει βαρύτητα, ειδικά  ο γραπτός  γιατί μένει.

Με τη  οποιαδήποτε υπερβολή  μπορούμε να κάνουμε κακό σε ένα νέο άνθρωπο που ξεκινά να έρθει  8000 km μακρυά από την χώρα του.
και εγω ετσι την πατησα με την κουβα ακουγ αλλα και διαβαζα μαλακιες και την πατησα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom