Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
ρε μαγκες πολύ μπζολια στην ταυλαδη --τι μας λεγααι μουναρες και μουνρες εδώ μιλαμε για βρυκολακες!ελεος και είμαι και νανα πλαζα οποτ ακυρο γιαμενα η ταυλανδη γι πρωτη μερα -δεν μπορουν οι ταυλανδη να ιασουν ουτ στο ονειρο τους από τις υπηρεσίες των ευρωπαιων -αντε να δουμε δευτερη μερα
στειλτε κανενα καλο βοδυ το βοδυ με κερκίδες στη νανα πλαζα κοντα ρε παιδες μπας και εξιλεωθουν μερικοι μ τις αραδες περι ταυλανδης
καλα τρολλαρα τωρα την ταυλανδη :grin: :grin: :grin:
What???Να κλάψω το εισιτήριο απο τώρα δηλ? :grin:
Πλάκα κάνω,εννοείται οτι εμφανισιακά η ποιότητα των γυναικών εκεί είναι κάτω απο τα στάνταρ της Ανατολικής Ευρώπης.Γούστα είναι αυτα βέβαια που διαφέρουν σε όλους αλλά νομίζω οτι για τον μέσο όρο ετσι είναι.Εγώ πάντως επειδή μένω ημιμόνιμα τα τελευταία χρόνια Μολδαβία είμαι χορτάτος απο δίμετρα και ουκρανο-μολδαβές στυλιάρια,πάω για την όλη διαφορετική φάση εκεί.Πιστεύω οτι θα περάσω καλά.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πάλι συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια.. Τέλος Πάντων.
Είμαι λίγο χαμένος και τρέχω αλλα σχετικά σύντομα ετοιμάζω ρεπόρτ-σεντόνι..
,
Ερώτηση: Θέλουν να μου στείλουν λεφτά απο την Γερμανία αλλά δεν μπορούν λένε, διότι δεν τους δίνω το ΙΒΑΝ. Έχω λογαριασμό στην Bangkok Bank. Ρώτησα στην  τράπεζα και μου λένε ότι δεν υπάρχει ΙΒΑΝ εδώ και τα μόνα που χρειάζονται είναι αρ. λογαριασμου, όνομα κατόχου και swift code. Κάποια βοήθεια?

Υ.Γ. Κυκλοφορούσαν κάτι τρελλά μωρά σήμερα στην σόι κάουμπόι αλλά απέξω ενώ μέσα - αν εξαιρέσεις το μπακαρά που όμως ςκεί βαριόντουσαν που ζούσαν -ήταν κυρίως μετρίας εμφανήσεως.. Δεν κάνω πλάκα. Βέβαια πέρασα αργά, κατα τις 1..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Γεια σου ρε παρ ολιγον κουμπαρε. Νομιζω οτι σε ολη τη ΝΑ Ασια δεν ισχυει ΙΒΑΝ. Ισχυει το Σουιφτ κοντ της τραπεζας. Και φυσικα ο αριθμος του λογαριασμου σου και το ονομα σου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ειναι και το fildate.com αλλα μην μπλεξετε με φιλιππινεζες γιατι ξερουν και γραφουν απταιστα αγγλικα και θα μπλεξετε.

Τύπε το οτι ξέρουν άπταιστα αγγλικά γιατί είναι κακό;

Ρε σεις βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας για το ποιες δύο χώρες να επισκεπτώ (20 μέρες θα έχω διαθέσιμες, τέλη Μαρτίου) - έκανα και λίστα  :grin:

Brunei, Βandar Seri Begawan
Cambodia, Phnom Penh
East Timor, Dili
Indonesia, Jakarta
Laos, Vientiane
Malaysia, Kuala Lumpur
Myanmar, Nay Pyi Daw
Philippines, Manila
Singapore, Singapore
Thailand, Bangkok
Vietnam, Hanoi

Ποιες χώρες αξίζουν περισσότερο όσον αφορά αξιοθέατα, μέρη, τοπία; Ποιες αξίζουν όσον αφορά τις γυναίκες; Δε με ενδιαφέρουν τόσο οι επαγγελματίες πουτάνες, θα ήθελα κάτι πιο ερασιτεχνικό, να παίξει και λίγο συναίσθημα  :grin:  Επίσης, είναι καμία χώρα από τις παραπάνω επικίνδυνη;

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Πάλι συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια.. Τέλος Πάντων.
Είμαι λίγο χαμένος και τρέχω αλλα σχετικά σύντομα ετοιμάζω ρεπόρτ-σεντόνι..
,
Ερώτηση: Θέλουν να μου στείλουν λεφτά απο την Γερμανία αλλά δεν μπορούν λένε, διότι δεν τους δίνω το ΙΒΑΝ. Έχω λογαριασμό στην Bangkok Bank. Ρώτησα στην  τράπεζα και μου λένε ότι δεν υπάρχει ΙΒΑΝ εδώ και τα μόνα που χρειάζονται είναι αρ. λογαριασμου, όνομα κατόχου και swift code. Κάποια βοήθεια?

Υ.Γ. Κυκλοφορούσαν κάτι τρελλά μωρά σήμερα στην σόι κάουμπόι αλλά απέξω ενώ μέσα - αν εξαιρέσεις το μπακαρά που όμως ςκεί βαριόντουσαν που ζούσαν -ήταν κυρίως μετρίας εμφανήσεως.. Δεν κάνω πλάκα. Βέβαια πέρασα αργά, κατα τις 1..

Το swift code μαζί με τον αριθμό λογαριασμού σου  είναι το  ΙΒΑΝ σου εδώ.
Πες τους την περίπτωση σου στην Bangkok Bank και  θα σε καθοδηγήσουν.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Ρε σεις βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας για το ποιες δύο χώρες να επισκεπτώ (20 μέρες θα έχω διαθέσιμες, τέλη Μαρτίου) - έκανα και λίστα  :grin:

Cambodia, Phnom Penh
East Timor, Dili
Indonesia, Jakarta
Laos, Vientiane
Malaysia, Kuala Lumpur
Myanmar, Nay Pyi Daw
Philippines, Manila
Singapore, Singapore
Thailand, Bangkok
Vietnam, Hanoi

Ποιες χώρες αξίζουν περισσότερο όσον αφορά αξιοθέατα, μέρη, τοπία; Ποιες αξίζουν όσον αφορά τις γυναίκες; Δε με ενδιαφέρουν τόσο οι επαγγελματίες πουτάνες, θα ήθελα κάτι πιο ερασιτεχνικό, να παίξει και λίγο συναίσθημα  :grin:  Επίσης, είναι καμία χώρα από τις παραπάνω επικίνδυνη;

Ερώτηση πρώτη: Χρήμα  διαθέσιμο για το διάστημα αυτό.
Δεύτερη: Εμπειρία σε Ασία.
Τρίτη : Ηλικία  και  εμφάνιση

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ερώτηση πρώτη: Χρήμα  διαθέσιμο για το διάστημα αυτό.
Δεύτερη: Εμπειρία σε Ασία.
Τρίτη : Ηλικία  και  εμφάνιση

Ερώτηση πρώτη: Ότι κρίνεται αναγκαίο για να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα αλλά από την άλλη δε γουστάρω να ξοδεύω και λεφτά για φιγούρα. Να πούμε 2-3 χιλιάρικα, χωρίς τα αεροπορικά;

Δεύτερη: Το πιο ανατολικά που έχω βρεθεί είναι Κωνσταντινούπολη  :grin:  (εντιτ: αν η γενικότερη ταξιδιωτική εμπειρία πάιζει ρόλο, Ευρώπη έχω πάει σχεδόν παντού, gold member σε Lufthansa Star Alliance & KLM Skyteam)

Τρίτη : 29 χρονών, 178, μετριο σώμα (όχι σφίχτης, όχι χοντρός), ξανθός, Ευρωπαικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Ερώτηση πρώτη: Ότι κρίνεται αναγκαίο για να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα αλλά από την άλλη δε γουστάρω να ξοδεύω και λεφτά για φιγούρα. Να πούμε 2-3 χιλιάρικα, χωρίς τα αεροπορικά;

Δεύτερη: Το πιο ανατολικά που έχω βρεθεί είναι Κωνσταντινούπολη  :grin:

Τρίτη : 29 χρονών, 178, μετριο σώμα (όχι σφίχτης, όχι χοντρός), ξανθός, Ευρωπαικά χαρακτηριστικά προσώπου.

πολυ οικονομικος μου έγινες , ακου εκει 2-3 χιλιαρικα :) :)
Για κανα ταληρακι σε κοβω να τρως

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πολυ οικονομικος μου έγινες , ακου εκει 2-3 χιλιαρικα :) :)
Για κανα ταληρακι σε κοβω να τρως

χαχαχα ενδεικτικά το είπα το ποσό, επειδή ακούω πως οι χώρες αυτές είναι φτήνες, άμα χρειάζεται 5 τα δίνω εννοείται  :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
χαχαχα ενδεικτικά το είπα το ποσό, επειδή ακούω πως οι χώρες αυτές είναι φτήνες, άμα χρειάζεται 5 τα δίνω εννοείται  :grin:

Brunei, Βandar Seri Begawan: Μουσουλμανική πόλη υπέροχη σε πολλά σημεία της,  δεν ενδεικνύεται  για καμάκι  η σεχοτουρισμό, σχετικά ακριβή.

Cambodia, Phnom Pen:Φτηνή πόλη με  όλες τις διευκολύνσεις, υπάρχει ένας  βαθμός  επικινδυνότητας ιδιαίτερα βραδινές ώρες.

East Timor, Dili : Μακρυά  κατ εμέ και αγαπημένοι ειδικά για Ευρωπαίους.

Indonesia, Jakarta:Υπαρκτός κίνδυνος εάν δεν υπάρχει η πρέπουσα εμπειρία, κατά τα  άλλα τα πάντα παίζουν.

Laos, Vientiane: Πανέμορφη πόλη,  δεν έχει τις ανέσεις άλλων πόλεων στην Νοτιοανατολική Ασία  αλλά αξίζει.

Malaysia, Kuala Lumpur : Η πόλη  έχει τα πάντα εάν ξέρεις να κινηθείς, ασφαλής στο κέντρο της αλλά δεν συνιστώ μακρινές βόλτες στα προάστια.

Myanmar, Nay Pyi Daw: Μια  πόλη που γεννήθηκε πριν λίγα χρόνια από το τίποτα  και δεν έχει να επιδείξει τίποτα.

Philippines, Manila: Από όλα έχει ο μπαξές,  όσο κινήσε στο Μακάτι ασφαλής,  μια και πολλές φορές οι ένοπλοι σεκιούριτι είναι ποιο πολλοί από το πλήθος στον δρόμο.
Πάρα έξω θέλει μεγάλη προσοχή

Singapore, Singapore :Πανέμορφη  αλλά σχετικά ακριβή πόλη

Thailand, Bangkok: Ζω εδώ,  ασφαλή πόλη,  όμορφη παρόλη την διαφορετικότητα της.
Υπάρχουν τα πάντα  για όλα τα βαλάντια.

Vietnam, Hanoi ;Η πόλη πανέμορφη καθώς  και οι γύρω περιοχές στο θέμα καμάκι εδώ  τα  χαλάμε  ο  βοράς του Βιετνάμ είναι πουριτανός

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Brunei, Βandar Seri Begawan: Μουσουλμανική πόλη υπέροχη σε πολλά σημεία της,  δεν ενδεικνύεται  για καμάκι  η σεχοτουρισμό, σχετικά ακριβή.

Cambodia, Phnom Pen:Φτηνή πόλη με  όλες τις διευκολύνσεις, υπάρχει ένας  βαθμός  επικινδυνότητας ιδιαίτερα βραδινές ώρες.

East Timor, Dili : Μακρυά   κατ εμέ και αγαπημένοι ειδικά για Ευρωπαίους.

Indonesia, Jakarta:Υπαρκτός κίνδυνος εάν δεν υπάρχει η πρέπουσα εμπειρία, κατά τα  άλλα τα πάντα παίζουν.

Laos, Vientiane: Πανέμορφη πόλη,  δεν έχει τις ανέσεις άλλων πόλεων στην Νοτιοανατολική Ασία  αλλά αξίζει.

Malaysia, Kuala Lumpur : Η πόλη  έχει τα πάντα εάν ξέρεις να κινηθείς, ασφαλής στο κέντρο της αλλά δεν συνιστώ μακρινές βόλτες στα προάστια.

Myanmar, Nay Pyi Daw: Μια  πόλη που γεννήθηκε πριν λίγα χρόνια από το τίποτα   και δεν έχει να επιδείξει τίποτα.

Philippines, Manila: Από όλα έχει ο μπαξές,  όσο κινήσε στο Μακάτι ασφαλής,   μια και πολλές φορές οι ένοπλοι σεκιούριτι είναι ποιο πολλοί από το πλήθος στον δρόμο.
Πάρα έξω θέλει μεγάλη προσοχή

Singapore, Singapore :Πανέμορφη  αλλά σχετικά ακριβή πόλη

Thailand, Bangkok: Ζω εδώ,   ασφαλή πόλη,  όμορφη παρόλη την διαφορετικότητα της.
Υπάρχουν τα πάντα  για όλα τα βαλάντια.

Vietnam, Hanoi ;Η πόλη πανέμορφη καθώς  και οι γύρω περιοχές στο θέμα καμάκι εδώ  τα  χαλάμε  ο  βοράς του Βιετνάμ είναι πουριτανός

Λάθος δικό μου εδώ, τις πρωτεύουσες δίπλα απλά τις έβαλα για reference, όχι οτι θέλω να πάω στις πόλεις αυτές σώνει και καλά. Από όλες αυτές τις χώρες αν σου έλεγα να μου διαλέξεις 2-3 για ένα 20ήμερο, ποιες θα διάλεγες; Και ποιες περιοχές θα με συμβούλευες να επισκεπτώ σε κάθεμια από τις χώρες αυτές;

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Thailand: Koh Chang  
Cambodia: Sihanoukville
Vietnam: Ho Chi Minh

Από Μπανγκόκ  οδικώς η αεροπορικώς ( μέσω Trat) στο  Koh Chang,  συνέχεια οδικώς Sihanoukville, μετά οδικώς  η αεροπορικώς Ho Chi Minh.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Thailand: Koh Chang  
Cambodia: Sihanoukville
Vietnam: Ho Chi Minh

Από Μπανγκόκ  οδικώς  Koh Chang  συνέχεια οδικώς Sihanoukville μετά οδικώς  η αεροπορικά  Ho Chi Minh.

Ευχαριστώ  :thumbsup:  Χρειάζομαι βίζα για τα κράτη αυτή; Πώς να το σπάσω το 20ήμερο; Τι μπάτζετ να προυπολογίσω; Με γκόμενες τι παίζει και πως να το κυνηγήσω;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Cambodia, Phnom Penh
East Timor, Dili
Indonesia, Jakarta
Laos, Vientiane
Malaysia, Kuala Lumpur
Myanmar, Nay Pyi Daw
Philippines, Manila
Singapore, Singapore
Thailand, Bangkok
Vietnam, Hanoi

οπου κι αν πας θελει προεργασια μεσω ιντερνετ, να κλεισεις ραντεβου με 5-10 γυναικες τουλαχιστον πριν πας εκει
μιας και εισαι εμπειρος και σου αρεσουν τα δυσκολα
ακου που θα πηγαινα εγω (αν ημουν ελευθερο πουλι και ειχα 20 μερες)
για ερασιτεχνες κοπελες παντα και οχι επαγγελματιες  ;)

1. μαλαισια κουαλα λουμπουρ

εχω παει ηδη 2 φορες, οι μαλαισιες κινεζες ειναι οι ομορφοτερες που εχω δει στην ασια πιο ψηλες (και σαν μεσο ορο)
και πολυ φιλικες,  καμια σχεδη με τις αντιστοιχες ψωναρες νεοπλουτες σιγκαπουριανες
τα αγγλικα μιλιουνται παντου,  τα κλαμπ της ΚL  τα σπανε
η αγαπημενη μου ασιατικη πολη
πανω για μενα και απο σιγκαπουρη

2. ινδονησια τζακαρτα

δεν εχω παει αλλα απ οτι διαβαζω εχει τρελο παιχνιδι, μεσω τιντερ, λαιβ κτλ
αγγλικα λιγο καλυτερα απο ταυλανδη, και εμφανισιακα οι γυναικες ειναι
πιο εξωτικες (οι καλες) πιο πολλες μιξεις ινδων-κινεζων
πιο υποβαθμισμενη και απο μπανκοκ εννοειτε
το παιχνιδι γινετε στα μολλ και στα κλαμπ
(μουσουλμανικη χωρα γαρ)

3. χονγκ κονγκ/σενζεν

προ αμνημονευτων χρονων μιλουσα με σκαιπ με 2 τρελλα μωρα απο σενζεν
δεν πηγα ποτε, το εχω αποθημενο

Αν τελικα πας μπανγκοκ

για βραδυ πηγαινε μονο στα κλαμπ στη  μπραμ γκαο (ραμα 9)
και στα μπαρ καοσαν και περιξ

και ξεχνα ασοκ, νανα, σοι καομποι, σιλομ πατπονγκ
που μονο επαγγελματιες εχει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε μαγκες πολύ μπζολια στην ταυλαδη --τι μας λεγααι μουναρες και μουνρες εδώ μιλαμε για βρυκολακες!ελεος και είμαι και νανα πλαζα οποτ ακυρο γιαμενα η ταυλανδη γι πρωτη μερα -δεν μπορουν οι ταυλανδη να ιασουν ουτ στο ονειρο τους από τις υπηρεσίες των ευρωπαιων -αντε να δουμε δευτερη μερα
στειλτε κανενα καλο βοδυ το βοδυ με κερκίδες στη νανα πλαζα κοντα ρε παιδες μπας και εξιλεωθουν μερικοι μ τις αραδες περι ταυλανδης
ωραιοςςςςς!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Η γνωμη μου ειναι να πας Ταυλανδη οπως σου ανεφερε και ο newfan και μετα καμμια εβδομαδα SIEM REAP Καμποτζη, εχει και μερη ωραια να δεις και παιχνιδακι να κανεις οχι σε ποσοτητες Ταυλανδης αλλα εχει, PHNOM PENH δεν υπαρχει κινδυνος το βραδυ εαν εχεις κοινη λογικη.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Συνημμένα

• filhs-nikos01-09july2015.jpg
    filhs-nikos01-09july2015.jpg
    164,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλος ας τα βοδια του βοδια και βαλε καζαντζιδη στο ραδιο και ριξε θρηνους για το εισιτηριο...
απο την αλλη αν ψαξεις καλα θα βρεις και καποια σοβιετικα τρακτερ νταβαι-νταβαι ΑΚΟΜΑ και εκει......γιατι ρωσοειδες πουτανα και πετρα να σηκωσης θα βρεις απο κατω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom